iyi aksamlar herkese ;arkadaslar yemek snrasi asiri siskinlik yasayan varmi???ben dun ve bugun asiri karin sisliginlen ugrasiyorum ,sebzeden snr,hadi bu aksam tavuk yedim yine ayni sonuc! acaba sut urunlerini fazla tuketmekle alakali olabilir mi diye dusunuyorum!!!sistim valla biraz karbonatli su hazirladim bakalim rahatlatacakmi
bu pek hoş olmadımontiye basladıktan sonra ilk 2 ay yasak die biliyorum..
bu pek hoş olmadıpeki tatlı krizin tutunca ne yapıyorsun meyvenull
ben yeni basladım bugün 2. günümdü. süt de içtim yoğurt da yedim sebze corbası da ama herhangi bi sorunum olmadı. sen cok sık süt ürünü tüketmiyorsan ondan kaynaklı olabilir.
blacks cim normal beslenmem de olmazsa olmazlarin arasinda yogurt ve sut gun icerisinde o kahve o yogurt yemeklerde tukettigim baslica yiyecekler arasindadir yanliz tabiki bu kadar her ogun seklinde degildi tabi.bakalim ilerliyen gunler neyi gosterecek sissekte yola devamsenin icin sevindim cnm bu tur problemle karsilasmadigin icin
montide kolay kolay tatlı krizin tutmaz.. sekerin sürekli dengededir.
cok cok tatlı istersen tarcınlı yoğurt veya süt tüketirsin..
canım o ekmek olayı masumundu ama masum montiyi cok uzun zamndır yapıyor artık onun pankreası güclendi bir gün karbonhidrata ağırlık vermesi onun montisini bozmaz ama seninkini bozar o ertesi günü proteine yüklenmiştir durumu cok ii toparlamıstır. sen daha doğru düzgün 1 hafta bile yapamadın montide 1 lokma bile affedilmiyor malesefki..
zilimin de dediği gibi sabırlı ol cabucak ver şu kilonu..
ve tabiki 5 f,ncan tarçınlı yeşil çayımı içiyorum :)
yeniden montici olmak şok güzel
sabah: 2 incir 2 bardak ılık su
sabah: klasik monti kahvaltısı+acuka
şimdilik bunları yedim
canım benimm
cok sevindim diyarım sen herseyi yapabilirsin kuzu bak bu calısma yoğunluğunda bile düzenini oturttun gittsin kara yağlar diyarım yaz geldi dısarıda muhtesem bi hava var cumartesi pazar bol bol acık havada yürümek istiyorum vaktin avrsa sende yap canım hada zinde hissediceksin..
ayy diyarım gel bize bize gel bize gel bize gell
tatlısım haftaya süper sekilde vericeksin inşş
ayy diyrım bu mutluluk tarif edilmezzz
:)) güldürdün beni sabah sabah çok yaşa sen :))
kız başarılı olacağımı bilsem zaten gelirdin ama seni rezil etmek istemem. bu cuma tartılayım bi ona göre analizi yapar gelirim :))
umarım veririm canım ya şu 6 lı rakamlara bende giriş yapayım artık derken 7 lerin onunu görücem sanırım(
günaydın
kahvaltı;
klasik monti kahvaltısı
öğlen;
menemen
salatalık
yoğurt
ara;
1 kivi
aksam;
taze fasulye
yoğurt
salata
yatmadan önce bir fincan süt
slm kızlar sabah kalktım yürüyüşümü yaptım,sirkeli suyumu içtim
kahvaltı
menemen,zeytin
öğle
kabak haşlama,yoğurt
akşam
tavuk ızgara,salata,ayran
2 kupa yeşil çay,1kupa kekik çayı
abeen abla ya ne oldu acaba bilgisi olan varmı,bişeyi yoktur inş,bu hafta kilo veremedim ben regl olmamdan mı kaynaklanıyor bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen
menümü yazsam ii olucak
sabah
kalınca 1 incir
kahvaltı 5 dilim denge ligyt ekmek tanesi 22 gr 110 gr ekmek zeytin sebze haslama yoğurt
öğlen haslanmıs az salcalı pırasa yoğurt et sote.
Ara elma
aksam pırasalı omlet yoğurt salata .
DOYMUYORUMMMMMM :84::84::84:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?