Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben yeni basladım bugün 2. günümdü. süt de içtim yoğurt da yedim sebze corbası da ama herhangi bi sorunum olmadı. sen cok sık süt ürünü tüketmiyorsan ondan kaynaklı olabilir.

ben yeni basladım bugün 2. günümdü. süt de içtim yoğurt da yedim sebze corbası da ama herhangi bi sorunum olmadı. sen cok sık süt ürünü tüketmiyorsan ondan kaynaklı olabilir.

blacks cim normal beslenmem de olmazsa olmazlarin arasinda yogurt ve sut gun icerisinde o kahve o yogurt yemeklerde tukettigim baslica yiyecekler arasindadir yanliz tabiki bu kadar her ogun seklinde degildi tabi.bakalim ilerliyen gunler neyi gosterecek sissekte yola devamsenin icin sevindim cnm bu tur problemle karsilasmadigin icin

belki tüketimi artırdığın için şişkinlik yapmıstır. bi de aklıma su geldi light yoğurt bende de şişkinlik yapıyor katkı maddesi çokmuş light ürünlerde ondan dolayı da olabilir.

hiçbirinizin gözünden de kaçmıyor yahu kaç gün yapıyorum ne ediyorum her şeyi biliyorsunuz mubarek hihih, ben hiç karbohşdrat yemiyorum onun da farkındasınızdır umarım ama zaten gerek yok ihtıyac hissetmıyorum biraz yıyınce hemen cok daha fazla seyler ıstıyor canım kumpirella tarzı, o yüzden proteın yeterlı bana. :)
dün aksam
tavuk ızgara yogurt salata yogurt kımyonlu ve sumaklıydı.
tavuga koyabilirdım onları ama yogurtta daha guzelmiş gibi geldı

sonra kakaolu sıcak sut tabisi şekersiz.

bugun sabah:
artık tam bugdayı fırından alıyoruz tam bugday ekmegı 1 dl
tuzsuz muhtemelen bıraz yaglı peynır, cay

oglen: tavukızgara yogurt salata planlıyorum
aksamortakal yogurt olacak.

secvgiler hepinize kızlar. :87:

selam millet

sabah : 1 portakal

omlet
peynir
söğüş

öğlen
1 tabak kabak yemeği
yoğurt
domates

akşam
yoğurtlu karnıbahar haşlaması
salata

akşam
çekirdek
portakal

7beyazcım günaydın canım

menülerin baya düzenli gidiyor tebreik ediyorum seni :)

dünkü menümü harfiyen uyguladım bugün 3. günüm montide meyvenulum :)) başarılı gidiyorum tatlıya yenilmedim pankreasımı yeniden güçlendiricem bu cumada tartıda eksi çıkmam ama haftaya kesin çıkarım umudum var:)

spor olarak:dün gece 2 de evde olduğumdan ancak sabah 60 tane mekik çektim bacak hareketi yaptım 6 da kalkıp mesailer bitince spora dayanıcam tek dileiğim bu

öpüyorum sizi şimdilik

bide dün 4. takımda sizleri okudum selamını geç gördüm kusura bakma :))

ve tabiki 5 f,ncan tarçınlı yeşil çayımı içiyorum :)

yeniden montici olmak şok güzel

sabah: 2 incir 2 bardak ılık su

sabah: klasik monti kahvaltısı+acuka

şimdilik bunları yedim

ve tabiki 5 f,ncan tarçınlı yeşil çayımı içiyorum :)

yeniden montici olmak şok güzel

sabah: 2 incir 2 bardak ılık su

sabah: klasik monti kahvaltısı+acuka

şimdilik bunları yedim

canım benimm

cok sevindim diyarım sen herseyi yapabilirsin kuzu bak bu calısma yoğunluğunda bile düzenini oturttun gittsin kara yağlar diyarım yaz geldi dısarıda muhtesem bi hava var cumartesi pazar bol bol acık havada yürümek istiyorum vaktin avrsa sende yap canım hada zinde hissediceksin..

ayy diyarım gel bize bize gel bize gel bize gell
tatlısım haftaya süper sekilde vericeksin inşş

ayy diyrım bu mutluluk tarif edilmezzz

:)) güldürdün beni sabah sabah çok yaşa sen :))

kız başarılı olacağımı bilsem zaten gelirdin ama seni rezil etmek istemem. bu cuma tartılayım bi ona göre analizi yapar gelirim :))

umarım veririm canım ya şu 6 lı rakamlara bende giriş yapayım artık derken 7 lerin onunu görücem sanırım (

günaydııınn canlar güzellerrr bir uradımmm neler yapıosunuz bakalımmm

günaydın

kahvaltı;
klasik monti kahvaltısı

öğlen;
menemen
salatalık
yoğurt

ara;
1 kivi

aksam;
taze fasulye
yoğurt
salata

yatmadan önce bir fincan süt

ayyy olmaz olamaaaazzzzz.. hemencık 6 ya iniyorsun bende 5 in 1 rine :97::97:

diyarım cok gül canım kahkaha at kalori yakk

bak sana sarkı söylimm bizim takımın şarkısı

kara yağğ gidiver gidiver gidiver :87::87::87:

6 lar geliver geliver geliver

slm kızlar sabah kalktım yürüyüşümü yaptım,sirkeli suyumu içtim
kahvaltı
menemen,zeytin
öğle
kabak haşlama,yoğurt
akşam
tavuk ızgara,salata,ayran
2 kupa yeşil çay,1kupa kekik çayı
abeen abla ya ne oldu acaba bilgisi olan varmı,bişeyi yoktur inş,bu hafta kilo veremedim ben regl olmamdan mı kaynaklanıyor bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen

Son düzenleme:

menün güzel sekercim afiyet olsun.
Aeben ablanın pc si sorunlu umarım cabuk çözülür sorun özledik onu.
Regl den dolayı sabit kalmıssındır istersen tuzu azalt ve proteine ağırlık ver regl öncesi tuzlu beslnemek de ödem arttırıyor çünkü..

menümü yazsam ii olucak

sabah
kalınca 1 incir

kahvaltı 5 dilim denge ligyt ekmek tanesi 22 gr 110 gr ekmek zeytin sebze haslama yoğurt

öğlen haslanmıs az salcalı pırasa yoğurt et sote.

Ara elma

aksam pırasalı omlet yoğurt salata .

DOYMUYORUMMMMMM :84::84::84:.

sana da afiyet olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…