Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler şu maydonozlu limonlu karışımı yapıyım bari :44:

cnm benim dünki pırasa yemeğin kıymalı olduğundan ekmekle olmaz dedim.ve sen daha yolun başındasın.meyvişiminde dediği gibi aebenim masuma yada burda uzun sürelerdir monti yapan arkadaşlara belki bir seferliğine müsama göstermiştir sebze ile bir dilimcik ekmeğe...yada sabahtan yumurtalı kahvaltı yapmıştır öğlen yada akşama sebzenn yanına bir dilim ekmeğe okey vermiştir.ama hepimizin bildiği yada bilmesi gerektiği üzre montide ekmeği sadece sabahları tüketiyoruz tatlım...
bu günki menündede olmayan yerler var üzülerek söyklemek zorundayım.sabah ekmekle YAĞLI PEYNİR yemiyoruz cnm..sana montinin dışında bir şey yememiş olabilirsin ama monti kahvaltısı olmamış sabahki kahvaltın cnm.ne güzel tam buğday ekmeğini yemişsin diğerleride uyuyor ama yağlı peynir olmamış cnmcım...bir ara diyarımda memleketten peynirler, yediği için kilo verememiti o haftalarda..demekki bir peynir bile diyetin seyrini bozmaya yetiyor...amacımız seni tenkit etmek değil sakın yalnış anlama canım,sadece montiyi tam uygulayıp kısa sürede verim alman ve amacına ulaşman..süren kısalıyor çünki ...gelin olacağından dolayı...ondan diyorum hep ha gayret az daha sık şu dişini diye tatlım...
ve tabiki 5 f,ncan tarçınlı yeşil çayımı içiyorum :)

yeniden montici olmak şok güzel

sabah: 2 incir 2 bardak ılık su

sabah: klasik monti kahvaltısı+acuka

şimdilik bunları yedim
diyarım senden yeniden böyle menülerle ve motivasyonunu toparlamış olarak burda görmek çok güzel cnm..bu yazın çıtır adaylarındansın ...bu azimle yazın ortasını yeni bir diyar olarak göreceksin inşallah canımmm...

günaydııınn canlar güzellerrr bir uradımmm neler yapıosunuz bakalımmm

mimuş hatun iyiyiz biz sen neler yapıyorsun...daha sık gelmeye çalış,kilo durumların nasıl gidiyor...?

aebenim gel hadi yawwwww....sen iyisimi kendine bi pc al,senin veletler bozuyormu ne pc'yi? hep sana suikast yapıyorlar gibi geliyo bana...

masuuuuum masuuuuum gelde göstericem ben sana dünyanın kaç bucak olduğunu...bi gittinmi yıllanıp kalıyorsun annende..olan var olmayan var anasının yanında....bi yerim şişecek bak ona göre...benm annem çalıştığı için bende çalıştığım için sende 2 kere zor görüşüyoruz...birde sen her hafta anana gidince benimde canım çekiyor hem akşamları burda olurdun ne güzel ,2 akşamdır yoksun..gözüm yollarda kaldı bacum geeelll

aklıma gelmişken .....

kimdi ismi unuttum ama sabahları yağsız labne peynir sürdüm ekmeğime yazmıştı sanırım.hatta meyvemde labne-krem peynir yemiyoruz demişti ama arkadaş yağsız labne olduğunu yazmıştı ...
türkiyedeyse bu arkadaş(geri dönüp arayamadım kusura bakmasın lütfen ismini hatırlayamadım)hangi labneyse bu hangi marketlerde bulunuyor ve ismi ne ise söyleyebilirmisiniz arkadaşım..montici arkadaşlarda alıp kullansınlar diye söyledim.(bende tabii çok severimde labneyi kaşık kaşık yerim valla ama yağlı hepsi)
hem herkes yağsız beyaz peynirden sıkıldığını söylüyor,değişiklik olmuş olur....

zilim italyaydı onu diyen yanlıs hatırlaıyorsam yurt dısında yasıyordu. Bizim takımda bi arkadas var oda almanyada yasıyor oda alıyor yağsız krem peynir labne peynir malesefki türküyede yokk

diyarking kullanıcısından alıntı

şimdilik bunları yedim
diyarım senden yeniden böyle menülerle ve motivasyonunu toparlamış olarak burda görmek çok güzel cnm..bu yazın çıtır adaylarındansın ...bu azimle yazın ortasını yeni bir diyar olarak göreceksin inşallah canımmm...

canım teşekkür ederim evet döndüm yeniden çünkü hiçbirşey yeni minik kıyafetler almak kadar zevkli değil...nutella bilem geliyor iş yerine resmen nefis zorlama yeri...kiloyuda aldım ya zilim korkmaya başladım eskisi gibi mi olucam die yine kıyafetleri giyinirken göbeğimi saklamak zorunda mı kalıcam..

hayır diyarım hayır hayır hayırrr

savas actık kara yağlaraa hepsini yakıcaz kaz tüyüyle üstelik

sen calısmakdan sülümanıda izmemmişsindir dün aksam ..

canım her yerime sık dişini cıtır gelın ol sık dişini sık dişini yazdım dişsiz kalmayayım yaw
bu sabah da o yaglı peynirden az yedım yaglı olmasının sebebı normalde yaglı tuzlu peynırdı annemle geceden suya yatırdık onu tuzu gıttı ama löpür löpür olmus peynır, ik i catal aldım mecbur hele bu sabah domates bıle yoktu kahvaltımda, bı dilim tb ekmekle 2 catal o peynırden yemek zorunda kaldım cayı sonradan içtım, ne durumlarda montı yapıyorum :)
:87: ve bugun işyerınde herkes super baklava yedı ama ben tuttum kendımı cok da c anım cekt ıama yemedım
oglen tavuk ızgara yogurt salata yedım o guzeldı.
aksam ıcın de 2 kücük portakal yıcem dışarda olcam ama portakal belkı sut ıcerım
pek ara yapamıyorum sabah da 7 de yedım oglen 3 de yemek yıyebıldım pek acıkmadım sıcak su cay cay cay... su....
artık kastırcam cok canım cekse yerım dıyodum yok yemıcem catlamam ya. bısey olmaz yedıklerıme sayayım nısanlık gıyerken cektıgım ezıyetler aklıma gelıyor sımdı de sırtım falan yaglı resmen kavıtasyon baktım netten zararlı seyelerı varmıs cılt yanıgı olabılır falan yazıyor montı devamm pazar spor yaparım plates topu alıcam onu yaparım evde aksamları belkı

selam arkadaslar bugun biraz gec girebildim malum bulundugum ùlkesin kurulusunun 150 yili olmasi sebebiylen herkez tatilde malum bir turlu firsat gelmedi bilgisayar basina gecmeye:97:bugunku menume gelince
kalkinca- 1 bardak ilik su ,1 incir iki kayisi(sislik ve kabizlik problemi devam ediyor)
kahvalti:1,bucuk dilim tb ekmegi ,0,2 yag oranli krem peynir(arkadaslar sormuslar ,bulundugum ulkede mevcud bu peynir turkiyede olmadigi icin uzgunum yag orani dusuk krem peynirler ,iyice bir bakin derim ben farkli marketlere),4,siyah zeytin ,cappuccino
oglen: 1 tabak sebze corbasi fazla tuketmekten korktum iyice sisicem diye,ilik ligt sut tarcinli
ara-ben bir incir ve 2 kayisi kurusunu suya koydum olmazsa onlari kaynatip suyunu icip tuketicem siskinlik ve kabizlik problemi icin (ins faydasi olur)
aksam:tavuk ,salata ,ayran dusunuyorum .
ara-elma yada sut
arkadslar ben bu diyette yagi iyice kisitladim ondanda olabilir sanirim yemekler dagi yagsiz pisiyor !! ne dusunuyorsunuz??

Son düzenleme:
Kırıyorum bak ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mersiiiiiiiiiiiiii

rica ederim canımm naptım kiii afiyet olsunn :78:

selam zillicim nasılsın canım...sabah senin için sessiz olmuş umarım bir daha bu kadar uzun süre yalnız kalmazsın tatlım yalnız sessiz zor oluyorinsan evde tek başınayken :93:

afiyet olsun canımm

selam millet

sabah : 1 portakal

omlet
peynir
söğüş

öğlen
1 tabak kabak yemeği
yoğurt
domates

akşam
yoğurtlu karnıbahar haşlaması
salata

akşam
çekirdek
portakal

çok güzel canım afiyet olsunn

şimdilik bunları yedim

afiyte olsun canım incir bağırsakalrı çok hareketlendiriyo dikkat et

günaydın

kahvaltı;
klasik monti kahvaltısı

öğlen;
menemen
salatalık
yoğurt

ara;
1 kivi

aksam;
taze fasulye
yoğurt
salata

yatmadan önce bir fincan süt

afiyet olsun cnaım güzel olmuş

ay kıyamam sana meyvemm yemeğe başlamadan ılık limonlu su içmeyi bir denesene benim iştahımı kesiyor hemen belki sendede işe yarar canım afiyet olsunn

hayır diyarım hayır hayır hayırrr

savas actık kara yağlaraa hepsini yakıcaz kaz tüyüyle üstelik

sen calısmakdan sülümanıda izmemmişsindir dün aksam ..

kaz tüyü güzel espri meyvemm ben izledim hürremi dün canım savaş sahneleri beklemediğim kadar güzeldi doğrusu hürrem yine erkek mi doğurcak acep

Bugünkü menüm:
Sabah:1 kuru incir,yarım greyfurt
Kahvaltı:yulaf ve süt, salatalık
Ara:2 hurma 1 salatalık
Öğle:Ispanak yemeği, yoğurtlu salata,ceviz
Ara:10 tane çilek(minik)
Akşam:Balık yemeği, lorlu salata
Ara:2 kuru kayısı

kızlar bu dardanel ton falan var ya konserve seklinde ton balığı onun diyetini yiyebilir miyim biliyor musunuz? kitapta ton balığı yiyebilirsiniz diyor ama o konserve olmayan sanırım. ne diyorsunuz?

kızlar bu dardanel ton falan var ya konserve seklinde ton balığı onun diyetini yiyebilir miyim biliyor musunuz? kitapta ton balığı yiyebilirsiniz diyor ama o konserve olmayan sanırım. ne diyorsunuz?

blackys cnm ton balığı konservesi serbest,lıght olanlarda alabilirsin normal yağlı olanı süzerekte yiyebilirsin.ben lıght olanları yiyememiştim.yutamamıştım kupkuru gelmişti takılıp kaldı boğazımda.ve fiyatları normallere göre neredeyse 2 katı pahalı.şok marketteydi yalnış hatırlamıyorsam indirimdeydi geçen gün.hala indirimdedir büyük ihtimal.ben kapağını yarım açıp içine kanırtıyorum kapağı ,ittirerek içeride kalan balığın yağını sıktırmış oluyorum.ölede yapabilirsin...

italya yemeklerini hepten yağsız yapma.bi çok yerde okudum ve diyetisyenlerde diyor hep.yağı hayatınızdan çıkartmayın diye..sızma zeytinyağı kullan yemeklerinde mutlaka az yağ kullan.hepten yağsız nereye kadar cnm?bir zaman sonra yemeğe başladığında tartıda +ları görünce üzülürsün...

ışılın öle bi yazıyorsunki cnm insan okurken içi acıyor..yediklerinin bazılarını hadi mecburiytten yiyiyorsunda bazılarınıda boğazını tutamayıp yiyyorsun ama öyle bi kamufle ederek yazıyorsunki nerdeyse afiyet olsun diyesim geliyor...senin gibi bir arkadaşım var.yürüyüşe gittiğimizde konuşurken bu gün okulda bunuda yedim şunuda yedim diyor sonra hemen vicdan yapıp ama napiim çok acıkmıştım ölüyordum açlıktan deyince benim yelkenler suya....

kendinde diyorsun nişanda zorlanmışsın kıyafet konusunda aynı şeyi dğünde yaşama..birde gelinlik koyu renkte olmuyor daha da kilolu görünmemek için düğüne kadar bari azmet tatlışım...(bak bu sefer sık dişini demedim azmet dedim

Canım ben montinin önceki kitabına hakimim ama bu ikinci kitapta farklılıklar çok aslında onun bocalaması var bende birincide kötü şeker out iyi şeker in felsefesi vardı ama bunda yok glusid proteinli menü yok protein yağlı menü olay boyut değiştirmiş

Misal farklılıklara
1) Şarküteri serbestti yumurtalı sucuk gibiiiiiiii
2) Kahve yoktu insülini bozduğu için
3) Yemekler öğlen et tercihen salata yada zeytin yağlı , yoğurt
Akşam düşük glusid salata yoğurttu
Bu kadar ve vermiştim hemde nasılllllllllllllll
Ondan çömezliyorum şimdi

Sabah domates salatalık ekmek peynir zeytin az 2 tane
Öğlen yumurta salata peynir
Akşam fırında çupra salata yoğurt

Nasılllllllllllll?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…