menün güzel sekercim afiyet olsun.
Aeben ablanın pc si sorunlu umarım cabuk çözülür sorun özledik onu.
Regl den dolayı sabit kalmıssındır istersen tuzu azalt ve proteine ağırlık ver regl öncesi tuzlu beslnemek de ödem arttırıyor çünkü..
hiçbirinizin gözünden de kaçmıyor yahu kaç gün yapıyorum ne ediyorum her şeyi biliyorsunuz mubarek hihih, ben hiç karbohşdrat yemiyorum onun da farkındasınızdır umarım ama zaten gerek yok ihtıyac hissetmıyorum biraz yıyınce hemen cok daha fazla seyler ıstıyor canım kumpirella tarzı, o yüzden proteın yeterlı bana. :)
dün aksam
tavuk ızgara yogurt salata yogurt kımyonlu ve sumaklıydı.
tavuga koyabilirdım onları ama yogurtta daha guzelmiş gibi geldı
sonra kakaolu sıcak sut tabisi şekersiz.
bugun sabah:
artık tam bugdayı fırından alıyoruz tam bugday ekmegı 1 dl
tuzsuz muhtemelen bıraz yaglı peynır, cay
oglen: tavukızgara yogurt salata planlıyorum
aksamortakal yogurt olacak.
secvgiler hepinize kızlar. :87:
diyarım senden yeniden böyle menülerle ve motivasyonunu toparlamış olarak burda görmek çok güzel cnm..bu yazın çıtır adaylarındansın ...bu azimle yazın ortasını yeni bir diyar olarak göreceksin inşallah canımmm...ve tabiki 5 f,ncan tarçınlı yeşil çayımı içiyorum :)
yeniden montici olmak şok güzel
sabah: 2 incir 2 bardak ılık su
sabah: klasik monti kahvaltısı+acuka
şimdilik bunları yedim
günaydııınn canlar güzellerrr bir uradımmm neler yapıosunuz bakalımmm
aklıma gelmişken .....
Kimdi ismi unuttum ama sabahları yağsız labne peynir sürdüm ekmeğime yazmıştı sanırım.hatta meyvemde labne-krem peynir yemiyoruz demişti ama arkadaş yağsız labne olduğunu yazmıştı ...
Türkiyedeyse bu arkadaş(geri dönüp arayamadım kusura bakmasın lütfen ismini hatırlayamadım)hangi labneyse bu hangi marketlerde bulunuyor ve ismi ne ise söyleyebilirmisiniz arkadaşım..montici arkadaşlarda alıp kullansınlar diye söyledim.(bende tabii çok severimde labneyi kaşık kaşık yerim valla ama yağlı hepsi)
hem herkes yağsız beyaz peynirden sıkıldığını söylüyor,değişiklik olmuş olur....
göbeğim küçülmeye başladı sanki
ben ilk hafta 3 kilo vermiştimm montide...
cnm benim dünki pırasa yemeğin kıymalı olduğundan ekmekle olmaz dedim.ve sen daha yolun başındasın.meyvişiminde dediği gibi aebenim masuma yada burda uzun sürelerdir monti yapan arkadaşlara belki bir seferliğine müsama göstermiştir sebze ile bir dilimcik ekmeğe...yada sabahtan yumurtalı kahvaltı yapmıştır öğlen yada akşama sebzenn yanına bir dilim ekmeğe okey vermiştir.ama hepimizin bildiği yada bilmesi gerektiği üzre montide ekmeği sadece sabahları tüketiyoruz tatlım...
bu günki menündede olmayan yerler var üzülerek söyklemek zorundayım.sabah ekmekle YAĞLI PEYNİR yemiyoruz cnm..sana montinin dışında bir şey yememiş olabilirsin ama monti kahvaltısı olmamış sabahki kahvaltın cnm.ne güzel tam buğday ekmeğini yemişsin diğerleride uyuyor ama yağlı peynir olmamış cnmcım...bir ara diyarımda memleketten peynirler, yediği için kilo verememiti o haftalarda..demekki bir peynir bile diyetin seyrini bozmaya yetiyor...amacımız seni tenkit etmek değil sakın yalnış anlama canım,sadece montiyi tam uygulayıp kısa sürede verim alman ve amacına ulaşman..süren kısalıyor çünki ...gelin olacağından dolayı...ondan diyorum hep ha gayret az daha sık şu dişini diye tatlım...
diyarım senden yeniden böyle menülerle ve motivasyonunu toparlamış olarak burda görmek çok güzel cnm..bu yazın çıtır adaylarındansın ...bu azimle yazın ortasını yeni bir diyar olarak göreceksin inşallah canımmm...
:
ay insallah ben de veririm zaten haftada 3 kilo versem daha ne isterim
Kırıyorum bak ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mersiiiiiiiiiiiiii
slm millet...
offf tek başımayım ev ne ıssız sessiz kaldı yahu..
alışmışım çocuk sesine ve onunla oynayan babasının sesine
ben okuldan geldim eşim yallah hastaneye..kazalı hasta gelmiş acil ameliyata alacaklarmış koşa koşa gitti...oğlumda okulda sefil olmuştu zaten bu gün hemen yedi uyudu:26:ben kaldım sıpa gibi sessiz sedasız koca evde ...nefesimi duyacam nerdese sessizlikten
hürrem çıksada biraz oyalansam...
allah kimseyi yalnız koymasın zormuş walla..helede ben gibi gevezeler için..
laracım sen mi soruyorsun bize ıspanağa yumurta kırayımmı diyegaliba çaktırmadan sıvav yapıyorsun sen bizi topikçe...
sen montiyi hatmetmiş bir hatun olaraktan neli istersen öyle yap cnm yemeklerini..montiye uyduğu şekliyle yani...
biz geçen (ilk bahardı sanırım ) topik olarak yumurtanın sınırlarını zorlayıp pırasalı,ıspanaklı,pırasa ıspanak karışıklı,kabaklı üfff daha neli neli (unuttuklarımda dahil olursa) bin çeşidini denedik...
haaa tabii birde menemen olarak tabiisii...
kır şekerim neye istersen ona kır önce hüplet sonra lüptet
yiyin garii..yumurta faydalıdır,kollesterolü yükseltmez...anne sütünden sonra en çok komplex mineral,vitamin barındıran yiyecektir kendileri efem...
ayrıyetten en ucuz protein kaynağımızdır,bu kadar yazıyı bir yumurta için yazdım yuhh bana
masum ikinci bir emre kadan anana gitmene izin vermiyorum tamammıbana sormadan şurdan şuraya gitmek yok,kır dizini otur totoşunun üstüne ...kendi kendime kalıyorum bak akşam saati burda deli gibi kendimle konuşuyorum...diyarda kendini işe verdi zatii...meyvişte yok bak..ahanda yarın bende gelmiycem ...
hiçbirinizin gözünden de kaçmıyor yahu kaç gün yapıyorum ne ediyorum her şeyi biliyorsunuz mubarek hihih, ben hiç karbohşdrat yemiyorum onun da farkındasınızdır umarım ama zaten gerek yok ihtıyac hissetmıyorum biraz yıyınce hemen cok daha fazla seyler ıstıyor canım kumpirella tarzı, o yüzden proteın yeterlı bana. :)
dün aksam
tavuk ızgara yogurt salata yogurt kımyonlu ve sumaklıydı.
tavuga koyabilirdım onları ama yogurtta daha guzelmiş gibi geldı
sonra kakaolu sıcak sut tabisi şekersiz.
bugun sabah:
artık tam bugdayı fırından alıyoruz tam bugday ekmegı 1 dl
tuzsuz muhtemelen bıraz yaglı peynır, cay
oglen: tavukızgara yogurt salata planlıyorum
aksamortakal yogurt olacak.
secvgiler hepinize kızlar. :87:
selam millet
sabah : 1 portakal
omlet
peynir
söğüş
öğlen
1 tabak kabak yemeği
yoğurt
domates
akşam
yoğurtlu karnıbahar haşlaması
salata
akşam
çekirdek
portakal
ve tabiki 5 f,ncan tarçınlı yeşil çayımı içiyorum :)
yeniden montici olmak şok güzel
sabah: 2 incir 2 bardak ılık su
sabah: klasik monti kahvaltısı+acuka
şimdilik bunları yedim
günaydın
kahvaltı;
klasik monti kahvaltısı
öğlen;
menemen
salatalık
yoğurt
ara;
1 kivi
aksam;
taze fasulye
yoğurt
salata
yatmadan önce bir fincan süt
menümü yazsam ii olucak
sabah
kalınca 1 incir
kahvaltı 5 dilim denge ligyt ekmek tanesi 22 gr 110 gr ekmek zeytin sebze haslama yoğurt
öğlen haslanmıs az salcalı pırasa yoğurt et sote.
Ara elma
aksam pırasalı omlet yoğurt salata .
DOYMUYORUMMMMMM :84::84::84:.
hayır diyarım hayır hayır hayırrr
savas actık kara yağlaraa hepsini yakıcaz kaz tüyüyle üstelik
sen calısmakdan sülümanıda izmemmişsindir dün aksam ..
haftada 3 değil ilk hafta 3
sonra yavas yavas azalıyor..
herkesin metosu farklıdır sonucda ama ben 1 hafta veriyorum 1 hafta veremiyorum
kızlar bu dardanel ton falan var ya konserve seklinde ton balığı onun diyetini yiyebilir miyim biliyor musunuz? kitapta ton balığı yiyebilirsiniz diyor ama o konserve olmayan sanırım. ne diyorsunuz?
Canım ben montinin önceki kitabına hakimim ama bu ikinci kitapta farklılıklar çok aslında onun bocalaması var bende birincide kötü şeker out iyi şeker in felsefesi vardı ama bunda yok glusid proteinli menü yok protein yağlı menü olay boyut değiştirmişslm millet...
offf tek başımayım ev ne ıssız sessiz kaldı yahu..
alışmışım çocuk sesine ve onunla oynayan babasının sesine
ben okuldan geldim eşim yallah hastaneye..kazalı hasta gelmiş acil ameliyata alacaklarmış koşa koşa gitti...oğlumda okulda sefil olmuştu zaten bu gün hemen yedi uyudu:26:ben kaldım sıpa gibi sessiz sedasız koca evde ...nefesimi duyacam nerdese sessizlikten
hürrem çıksada biraz oyalansam...
allah kimseyi yalnız koymasın zormuş walla..helede ben gibi gevezeler için..
laracım sen mi soruyorsun bize ıspanağa yumurta kırayımmı diyegaliba çaktırmadan sıvav yapıyorsun sen bizi topikçe...
sen montiyi hatmetmiş bir hatun olaraktan neli istersen öyle yap cnm yemeklerini..montiye uyduğu şekliyle yani...
biz geçen (ilk bahardı sanırım ) topik olarak yumurtanın sınırlarını zorlayıp pırasalı,ıspanaklı,pırasa ıspanak karışıklı,kabaklı üfff daha neli neli (unuttuklarımda dahil olursa) bin çeşidini denedik...
haaa tabii birde menemen olarak tabiisii...
kır şekerim neye istersen ona kır önce hüplet sonra lüptet
yiyin garii..yumurta faydalıdır,kollesterolü yükseltmez...anne sütünden sonra en çok komplex mineral,vitamin barındıran yiyecektir kendileri efem...
ayrıyetten en ucuz protein kaynağımızdır,bu kadar yazıyı bir yumurta için yazdım yuhh bana
masum ikinci bir emre kadan anana gitmene izin vermiyorum tamammıbana sormadan şurdan şuraya gitmek yok,kır dizini otur totoşunun üstüne ...kendi kendime kalıyorum bak akşam saati burda deli gibi kendimle konuşuyorum...diyarda kendini işe verdi zatii...meyvişte yok bak..ahanda yarın bende gelmiycem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?