blackys cnm ton balığı konservesi serbest,lıght olanlarda alabilirsin normal yağlı olanı süzerekte yiyebilirsin.ben lıght olanları yiyememiştim.yutamamıştım kupkuru gelmişti takılıp kaldı boğazımda.ve fiyatları normallere göre neredeyse 2 katı pahalı.şok marketteydi yalnış hatırlamıyorsam indirimdeydi geçen gün.hala indirimdedir büyük ihtimal.ben kapağını yarım açıp içine kanırtıyorum kapağı ,ittirerek içeride kalan balığın yağını sıktırmış oluyorum.ölede yapabilirsin...
italya yemeklerini hepten yağsız yapma.bi çok yerde okudum ve diyetisyenlerde diyor hep.yağı hayatınızdan çıkartmayın diye..sızma zeytinyağı kullan yemeklerinde mutlaka az yağ kullan.hepten yağsız nereye kadar cnm?bir zaman sonra yemeğe başladığında tartıda +ları görünce üzülürsün...
ışılın öle bi yazıyorsunki cnm insan okurken içi acıyor..yediklerinin bazılarını hadi mecburiytten yiyiyorsunda bazılarınıda boğazını tutamayıp yiyyorsun ama öyle bi kamufle ederek yazıyorsunki nerdeyse afiyet olsun diyesim geliyor...senin gibi bir arkadaşım var.yürüyüşe gittiğimizde konuşurken bu gün okulda bunuda yedim şunuda yedim diyor sonra hemen vicdan yapıp ama napiim çok acıkmıştım ölüyordum açlıktan deyince benim yelkenler suya....
kendinde diyorsun nişanda zorlanmışsın kıyafet konusunda aynı şeyi dğünde yaşama..birde gelinlik koyu renkte olmuyor daha da kilolu görünmemek için düğüne kadar bari azmet tatlışım...(bak bu sefer sık dişini demedimazmet dedim
kızlar yarın akşam dısarı cıkıcam ve birşey içmem gerekiyor gittiğim yerde. ne içebilirim? yani hazır meyve suları yasak dimi ,içki zaten yasak onu biliorm. ice tea yasak mı ?
o da yasak içinde seker var....
maden suyu limon bence en ideal secim..
ay ona da utanırım bi soda içti kalktı gibi :18: ama yapcak bişi yok soda limon isticez
idare edicen artık tatlım zayıflayana kadar bu arada ne kadar fazlan vardı senin..
7beyazcım günaydın canım
menülerin baya düzenli gidiyor tebreik ediyorum seni :)
dünkü menümü harfiyen uyguladım bugün 3. günüm montide meyvenulum :)) başarılı gidiyorum tatlıya yenilmedim pankreasımı yeniden güçlendiricem bu cumada tartıda eksi çıkmam ama haftaya kesin çıkarım umudum var:)
spor olarak:dün gece 2 de evde olduğumdan ancak sabah 60 tane mekik çektim bacak hareketi yaptım 6 da kalkıpmesailer bitince spora dayanıcam tek dileiğim bu
öpüyorum sizi şimdilik
bide dün 4. takımda sizleri okudum selamını geç gördüm kusura bakma :))
Tatlı ihtiyacı meyvedenay ona da utanırım bi soda içti kalktı gibi :18: ama yapcak bişi yok soda limon isticez
Tatlı ihtiyacı meyveden
Bu diyet sırasında vücudunuzun tatlı ihtiyacını ise ilk aşamada meyve, badem, ceviz, fındık, kuru meyve, yağsız yoğurt, şekersiz marmelat gibi ürünlerle gidermelisiniz. Ancak diyetin ikinci aşamasında, früktozla yapılmış ya da yüksek oranda kakao içeren bitter çikolata gibi gıdaları, yine miktarına dikkat etmek şartıyla tüketebilirsiniz. Bunu hak ettiğiniz bir ödül olarak görün. Ve içki sevenlere güzel haber. Montignac Diyeti’nde yemeklerde bir ya da iki kadeh kırmızı şarap içebiliyorsunuz..
alıntı
BİR KADEH ŞARAP İÇSEN OLUR SANIRIM
Canım ben montinin önceki kitabına hakimim ama bu ikinci kitapta farklılıklar çok aslında onun bocalaması var bende birincide kötü şeker out iyi şeker in felsefesi vardı ama bunda yok glusid proteinli menü yok protein yağlı menü olay boyut değiştirmiş
Misal farklılıklara
1) Şarküteri serbestti yumurtalı sucuk gibiiiiiiii
2) Kahve yoktu insülini bozduğu için
3) Yemekler öğlen et tercihen salata yada zeytin yağlı , yoğurt
Akşam düşük glusid salata yoğurttu
Bu kadar ve vermiştim hemde nasılllllllllllllll
Ondan çömezliyorum şimdi
zilim dondurma yaptımmm
aaa nası dondurma o ben de yapim ya
canım bunu sen yapamazsın en az 1.5-2 ay gecince yapabilirsin
zaten sadece nefsini kandırmak için yapılmıs yalancı bişi ama tadı enfes oldu..
1 inciri 2 kayısıyı suya ısladım sonra 2 karanfil ve cubuk tarcınla pişirdim iice tarcınla karanfilleri cıkartıp blenderdan gecirdim ve tamamen suyu cekilene kadar pişmeye devam ettiler.. Süzme yoğurdu sütle actırdım krema kıvamına getirip hazıladığım meyve püresinide karıstırdım içine iice cırptım mikserle..
Kuplara koyup dondurdum ve yedim.. Evde çilek olsaydı çilek sosu yapıcaktım üzerinede cileği rondodan gecirip pişirince süper bi sos oluyor...
oo baya iyiymiş ya kulağa hoş geliyor2 3 ay yok bana bişi bu kiloları alırken düşüncektim :26:
kız senin fazla kilon yok 6 kiloyu 2 ayda verirsin sonrasıda keyifle verilecek seyler 2 ay sonra dememin sebebi pankreasının güçlenmesini sağlaman gerekiyor.. Kacamak yapmadan sağlam bi 2 ay gecir bak nasıl karsılığını alıcaksın..
tatlım 55 istiorm ben ne giysem olsun istiorm10 kilo o yüzden Sonra gelsin mini mini etekler mayokiniler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?