Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saol canım ben de light ını yemeyi hiç sevmiorm süzüp normalini yerim

kızlar yarın akşam dısarı cıkıcam ve birşey içmem gerekiyor gittiğim yerde. ne içebilirim? yani hazır meyve suları yasak dimi ,içki zaten yasak onu biliorm. ice tea yasak mı ?

idare edicen artık tatlım zayıflayana kadar bu arada ne kadar fazlan vardı senin..

canım boyum 1.68 suan 65 kilo civarlarında olduğumu tahmin ediyorum. hedefim 55 aslında 59 oldupumda bile iyi oluyorum ama 55 olursam süper oluur şuan iyi gidiyorum tam harfiyen uyuyorum diyete bakalım işe yarar insallah :82:

sağol diyarcım elimen geldiğince uymaya çalışıyorum ama bugün hem öğlen yiyemeedim hemde 1 bardak kola içtim sinirden. sağlık olsun. bol salata yiyip acısını çıkarıcam inş.

ay ona da utanırım bi soda içti kalktı gibi :18: ama yapcak bişi yok soda limon isticez
Tatlı ihtiyacı meyveden
Bu diyet sırasında vücudunuzun tatlı ihtiyacını ise ilk aşamada meyve, badem, ceviz, fındık, kuru meyve, yağsız yoğurt, şekersiz marmelat gibi ürünlerle gidermelisiniz. Ancak diyetin ikinci aşamasında, früktozla yapılmış ya da yüksek oranda kakao içeren bitter çikolata gibi gıdaları, yine miktarına dikkat etmek şartıyla tüketebilirsiniz. Bunu hak ettiğiniz bir ödül olarak görün. Ve içki sevenlere güzel haber. Montignac Diyeti’nde yemeklerde bir ya da iki kadeh kırmızı şarap içebiliyorsunuz..

alıntı

BİR KADEH ŞARAP İÇSEN OLUR SANIRIM

saol tatlım ama ben yine de biraz sıkı tutmak istiyorum cünkü 3. günü bugün daha biraz kilo verdiğimi göremezsem tüm inancım gidicek o yüzden mecburen sodaya talim :44:

cnm bende kitapların ikiside yok ,aebenimde var sanırım.oda diyordu farklılıklar var diye..hatta birinde havucun çiğ olanı serbestken 2.kitapta oda yasakmış...ama ilke olarak çok farklı değiller sanırım..panreasın insülin salınımını dengede tutmak...farklılıklara gelecek olursakta:
1-şarküteri serbest değil şu an monticilere(hangi kitaba uygun bilmiyorum ama yasak yani sanırım 2.kitap)
2- kahve gene yasak cnm...aebenim çoook canınız isterse ayda yılda bir kafeinsiz kahve içebilirsiniz dedi..anaaaacım senmisin diyen..canı isteyen içer oldu
3- aebenim hep söylüyor bu maddeyi zaten cnm.eğer gün içinde et tüketecekseniz öğlen yemeğe çalışın monti amcanın tavsiyesi bu şekilde diye ama her zaman herkes uyduramıyor bu şekilde.çalışanlar var topikte yada işyerinde o gün öğlen et çıkmayanlar var gibi....yani uymadığı durumlar olunca mecbur öğlen başka şeylerle geçiriyor arkadaşlarda öğünlerini...
akşamları zaten hangi diyet olursa olsun daima hafif şeyler öneriliyor cnm..
et hazmı uzun sürdüğünden dolayı öğlen tercih edilmeli diyordu aebenim.
doğal olarak sebze de akşamları..midede rahat oluyor akşam hafif geçince..
yada bazı günler bakliyat akşam öğününde...

sen yine verirsin cnm..bünyehn montiyle barışıkmış aebenim de öyle demiştiya...yaza incecik dal gibi olursun inşallah monti amca sayesinde...

ışılcım bu gün yazacaktım aklımdaydı unuttum şimdi yazayım cnm..çantana bir kutu süt ve biraz leblebi koy..kaçamakları engeller.çok acıkıp öğün atlamanıda engeller cnm..sen ölen salataya yoğurda ve preoteine yükleneceksen yüklen yine cnm.akşamda sadece ot türü şeyler yediğin için gece acıkkıp yramazlık yapıyorsun.bari akşam yemeğinde yemek yemediğin sadece ot yediğin vakit bir iki avuç leblebi ye tok tutar hem seni...

aaa nası dondurma o ben de yapim ya

canım bunu sen yapamazsın en az 1.5-2 ay gecince yapabilirsin
zaten sadece nefsini kandırmak için yapılmıs yalancı bişi ama tadı enfes oldu..

1 inciri 2 kayısıyı suya ısladım sonra 2 karanfil ve cubuk tarcınla pişirdim iice tarcınla karanfilleri cıkartıp blenderdan gecirdim ve tamamen suyu cekilene kadar pişmeye devam ettiler.. Süzme yoğurdu sütle actırdım krema kıvamına getirip hazıladığım meyve püresinide karıstırdım içine iice cırptım mikserle..
Kuplara koyup dondurdum ve yedim.. Evde çilek olsaydı çilek sosu yapıcaktım üzerinede cileği rondodan gecirip pişirince süper bi sos oluyor...

oo baya iyiymiş ya kulağa hoş geliyor 2 3 ay yok bana bişi bu kiloları alırken düşüncektim :26:

oo baya iyiymiş ya kulağa hoş geliyor 2 3 ay yok bana bişi bu kiloları alırken düşüncektim :26:

kız senin fazla kilon yok 6 kiloyu 2 ayda verirsin sonrasıda keyifle verilecek seyler 2 ay sonra dememin sebebi pankreasının güçlenmesini sağlaman gerekiyor.. Kacamak yapmadan sağlam bi 2 ay gecir bak nasıl karsılığını alıcaksın..

tatlım 55 istiorm ben ne giysem olsun istiorm 10 kilo o yüzden sonra gelsin mini mini etekler mayokiniler

tatlım 55 istiorm ben ne giysem olsun istiorm 10 kilo o yüzden Sonra gelsin mini mini etekler mayokiniler

59 olda kalan 4 kiloyu illaki verirsin yaza kadar keyiflee.. Acil olarak verilmesi gereken 6 kilon var..

Aeben abla gelince beni atcak burdann
Ben yarında monti keki denicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…