59 olda kalan 4 kiloyu illaki verirsin yaza kadar keyiflee.. Acil olarak verilmesi gereken 6 kilon var..
Aeben abla gelince beni atcak burdann
Ben yarında monti keki denicem
monti keki de mi var yaaaAy offff Ben de istiormmm
ayyy onu daha denemedim yarın denicem aylardır hayalini kuruyordumm
hadi bakalım meyvenull hanım keyfin keyf
yaa keyifden değil hormon alıyorumm ve cok feci durumdayım sürekli acım doymuyorum..
Protein yiyorum sürekli ama kesmiyor bide bunları denicem bakalım çözüm olucakmı..
Korkuyorum kendimden gidip koca bi kadayıf dolması yemekdense bunlarla uğrasıyorum..
ışılcım bu gün yazacaktım aklımdaydı unuttum şimdi yazayım cnm..çantana bir kutu süt ve biraz leblebi koy..kaçamakları engeller.çok acıkıp öğün atlamanıda engeller cnm..sen ölen salataya yoğurda ve preoteine yükleneceksen yüklen yine cnm.akşamda sadece ot türü şeyler yediğin için gece acıkkıp yramazlık yapıyorsun.bari akşam yemeğinde yemek yemediğin sadece ot yediğin vakit bir iki avuç leblebi ye tok tutar hem seni...
kilomuda bildireyim bu hafta artıdayım 59.2 700 gr aldım almayada devam ediyorum düzenli olarak her gün 200 gr atrıyorum bi dün 100 gr olmus dün cok fazla su içmiştim 4 litreye yakındı + caylar vardı..
her gün öyle içmem imkansız..
aeben ablam
doğanın kilosunu da bildireyim
doğa baskülünü değiltirdi baskülü eksik tartıyormustu. kilosu 94.400 baskülü 3.4 eksik tartıyormus bu hafta hiç verememiş kendisi bu gün gelemiyeceğinden benden rica etti bildirmemi :))
günaydın kilom 65.8
yani sabiitm
salı günü sabah 65.4 ü gösteren tartım
bugün 65.8 i gösteriyor bıktım artık yaa
slm kızlar bende kilomu yazayım geçen
geçen haft a 79.1
bugün 78
giden 1.1
bu arada kızlar çok garip bişey oldu dün sabah ben 78.7 dim hatta üzülüyodum veremedim diye bugün 78 çıktım :26: çok tuhafıma gitti regl dönemin sonlarına doğru bu yüzden olabilirmi
slm kıslar platese başlamadan önce bakayım size dedim...bu hafta kilo verende veremeyende olmuş aramızda..hiç üzülmeyin..her hafta kilo versek zaten bir iki ayda verecek kilo kalmazdı..sabırlı olun..(sölemesi kolay dediğinizi duydum:))
masumum ve meyvem aebeniminn 2 günlük verdiği bir liste vardıya onu yapsanız bir kaç gün??
birde monti kurabiyesi var meyvem..yulaf ezmesi 2 kaşık tam buğday unu ve kuru meyvelerle yapılan.birde kuruyemiş konuluyor içne..oda güzel bir kurabiye yada bisküvü türü bişey oluyor...
ay hastamı olucam ne parmağımı kıpırdatasım yok..platesi yapsamda açılsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?