Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hadi bakalım meyvenull hanım keyfin keyf

yaa keyifden değil hormon alıyorumm ve cok feci durumdayım sürekli acım doymuyorum..
Protein yiyorum sürekli ama kesmiyor bide bunları denicem bakalım çözüm olucakmı..
Korkuyorum kendimden gidip koca bi kadayıf dolması yemekdense bunlarla uğrasıyorum..

anladım tatlım o zaman gecmiş olsun hormon olayıyla ilgili.. tabi tabi yeme kadayıf falan hafif bişilerle bastırmaya calıs kolay gelsin

taamam bıtanem cumartesı dısarda olurum beyaz leblebı yanı nohut ayran sut alır cıkarım dışarı dışardan da alırım kuru yemıscıden onları yerım nohut kıtır kıtır
oglenı oyle gecıstırırı m aksam yumurta marul ne verdyse
bugun harfıyen uydum tu m gun baklava mis gıbı bulgur pılavı ve cıkolata önermelerıne önumde olmasıan ragmen yemedım oglen ve aksam tavuk ızgara salata yogurt ayran sut ıctım yedım canım
artık ıstısnasız bır 10 gun hedeflıyorum en azndan hıc yaramazlık yapmadan 1 hafta gecıremedım su an artık 10 gun hedefım zillim. kesın kararım

ii akşamlar efem..... görüyorum ki aben ablam hayla gelmemişşş

nasılsınız kıslar geçmişin üzerinden jet hızıyla geçtim
yarın neler olcek acebaaa

kızlar yarın sınavım var bu gece sabahlayabilirim gece kahvaltı yapsam bişi olur mu ya acıkınca ?

selam montinini güzelleri bugün tartı günü en erken ben çıktım sanırım tartıya :))) inşallah hepiniz bol bol kilo vermişsinizdir. şimdiden kilo verenleri tebrik ediyorum ve dünkü menümün ardından hemen kilo bilgilerimi yazıyorum

sabah : 1 elma

ekmeğim olmadığı için omlet
lor peyniri
söğüş
zeytin
közlenmiş biber

öğlen

maaalesef yiyemedim 1 bardak da kola içtim

akşam
1 tabak nohut yemeği
salata
yoğurt

akşam meyve yemedim çekirdek yedim :)))))

kilom :

geçen hafta 92.4
güncel kilo : 91.2 (söylemesi ayıp regl dönemim)

Birde bugün öğlende nohut yesem şırıya kaçarmı veya yemiyeyim mi. dünden 1 tabak arttı yazık telef olmasın

Son düzenleme:
Canlar ben de sbh tartıldım ben cmtesı sabahtan sabaha tartılıyordum ılom 56,4 cıktı, gobegım yok mesela ama hep aynı kıklodayım tama m biliyorum kaçamak yapıyorum :)
tum hafta ot ama arada pasta pazar da spor yapmstım.
arada spor da yapıcam yıne yarın tartılıcam.
bıde gobegım düz ama kılom sabıt kızlar
yani tum gun suyla şişiyor sonra gıdıyor ama kılom sabıt.

günaydın kızlarr....

bu günkü menüm

sabah 1.5 dilim kek(monti keki) 1 bardak süt

öğlen yumurtalı ıspanak kavurması yoğurt muhtemelen zeytin

aksam tavuk salata ayran

aralarda elma veya leblebi olabilir..

kilomuda bildireyim bu hafta artıdayım 59.2 700 gr aldım almayada devam ediyorum düzenli olarak her gün 200 gr atrıyorum bi dün 100 gr olmus dün cok fazla su içmiştim 4 litreye yakındı + caylar vardı..
her gün öyle içmem imkansız..

aeben ablam
doğanın kilosunu da bildireyim
doğa baskülünü değiltirdi baskülü eksik tartıyormustu. kilosu 94.400 baskülü 3.4 eksik tartıyormus bu hafta hiç verememiş kendisi bu gün gelemiyeceğinden benden rica etti bildirmemi :))

Son düzenleme:

günaydın kilom 65.8
yani sabiitm
salı günü sabah 65.4 ü gösteren tartım
bugün 65.8 i gösteriyor bıktım artık yaa

slm kızlar bende kilomu yazayım geçen
geçen haft a 79.1
bugün 78
giden 1.1
bu arada kızlar çok garip bişey oldu dün sabah ben 78.7 dim hatta üzülüyodum veremedim diye bugün 78 çıktım :26: çok tuhafıma gitti regl dönemin sonlarına doğru bu yüzden olabilirmi

günaydın herkese...

ben de +lardayım maalesef...

geçen haftaki kilom 67.5

bu hafta: 67.7

regl olamadım sanırım onun şişkinliği de var üzgünüm...

slm kıslar platese başlamadan önce bakayım size dedim...bu hafta kilo verende veremeyende olmuş aramızda..hiç üzülmeyin..her hafta kilo versek zaten bir iki ayda verecek kilo kalmazdı..sabırlı olun..(sölemesi kolay dediğinizi duydum:))

masumum ve meyvem aebeniminn 2 günlük verdiği bir liste vardıya onu yapsanız bir kaç gün??

birde monti kurabiyesi var meyvem..yulaf ezmesi 2 kaşık tam buğday unu ve kuru meyvelerle yapılan.birde kuruyemiş konuluyor içne..oda güzel bir kurabiye yada bisküvü türü bişey oluyor...

ay hastamı olucam ne parmağımı kıpırdatasım yok..platesi yapsamda açılsam...

ay üzülme meyvem haftaya kadar regl olursan atarsın o+ları inş canım bozma moralini yaw...

günaydın kilom 65.8
yani sabiitm
salı günü sabah 65.4 ü gösteren tartım
bugün 65.8 i gösteriyor bıktım artık yaa

ay canım üzülme tartıda bazen dalgalanmalar oluyo böyle maalesef inş haftaya daha çok verirsin canım...

tebrikler canım sevindim vermene...regl döneminde böyle rakam oynamaları çok normal canım bendede öyle oluyo günden güne 1 kilo farkediyo bazen ama kilo değil su aslında şişkinlik...

selam zillicim nasılsın

regl olamadığım için şişkinim ben heralde ama üzülmüyorum ansılsa olunca rahatlıycam inş sağol canım desteğin için...

o monti kurabiyesi ilk aşamadakilere serbest mi acaba....senin tariflerine hastayım

günaydın kızlarrr

aebenim montiye başlıyalı 3 gün olduğu için tartıda tabi ki bi azalma olmadı haftayada olur mu bilmem sen beni sabit geçersen sevinirim

yani hala montiyi bıraktığım kiloma gelemedim (

banucum çok şükür yinede 65 li bi rakamdasın ve tartıda böyle dursada inceldiğini kendinde söyledin yani incelmekte çok önemli o yüzden kızma kendineeeeeeeeeeeeeeeeee

meyvenul kaderdaşım artı arkadaşım haftaya bizde veririrz umarım :)) dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…