Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

haftaya inş diyarcım bizde azalmıs olucazzz
pazar günü ayran detoksu yapıcam zaten yarın ilacın sonunu içicem inş cumaya kadar da regl olurum
ahhh ahhhhh

meyve valla cnm benim cnmda acaip sıkkınnn
kaçamka yapıyorum veremiyorum ama spor ve diyet hatta 0 kaçamkla yapıyorum yine veremiyorum ne anladım ben bu işteen

bende p.tesi detoks yapıcma cnm

Aeben abla sevgilerrr

Ben : 57.300 aynıyım

Kocişim : 99.700

Nazlım : 57.500

bizden haberler böyle işte

günaydınn bugün 4. günüm menüm :

klasik kahvaltı
öğlen: omlet salata
ara meyve
akşam fasulye salata yoğurt

bugün biraz uyduruk oldu ama yapcak bişi yok sınavım var :18::18::18::18:

herkese merhaba ben de bu sabahki kilomu bildireyim 56,6

58,1le başladım tam 1,5 kilo vermişim ama ben başlayalı 17-18 gün oldu
yavaş gidiyor ama cok memnunum kalıcı oluyor bööle
2 kilom daha var vermem gereken haydi kızlar montişkoya devam

meyve valla cnm benim cnmda acaip sıkkınnn
kaçamka yapıyorum veremiyorum ama spor ve diyet hatta 0 kaçamkla yapıyorum yine veremiyorum ne anladım ben bu işteen

bende p.tesi detoks yapıcma cnm

bende pazar yapıcam masumum zaten eve gittim yine kek yedim artık yediğimede pişman olmuyorum çünkü deli gibi canım istiyor yemezsem daha kötü oluyorum bu cok farklı bişi .pazar detokstan sonra eaben ablanın verdiği listeyi yapıcam 4 gün bakalım sonuc ne olucak...

arkadaslar kilo bildirimi yapmiycam oncelikle kabizlik ve siskinlik problemini gidermem lazim oyuzden bugun eczaneden ilac aldim sabah bildiri yaparim.
menume geceyim
sabah ac karna ilik su
kahvalti.capuccino yarim dilim tb ekmek,krem peynir
oglen.2 yumurta tavada,ilik sut tarcinli
ara,sut yada ayran
aksam.broccoli,nohut yemegi (etsiz)ayran yada yogurt yagsiz
ara.elma ve bol bol sivi tuketcem sabaha ins problem bitmis olur

italya sabah ac karna 2 incir yee üzerine normal sıcaklıkda yarım litre su iç faydasını görüceksin..

Bunu yaptıkdan sonra 1 saat gecince yemek yee...

kıslar nerelerdesiniz yahu...
niye kmse gememiş yada birşeyy yazmamış...:26:

ben burdayım canım nasılsın bakalım

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesinler elbet haftaya verirsiniz

bu arada menümü yaziyim...

Sabah:yarım greyfurt
Kahvaltı:1 dilim kızarmış tb ekmeği, peynir, salatalıkdomates, şekersiz marmelat, ceviz
Ara:2 kuru kayısı
Öğle:fırında balık,salata ve ayran
Ara:yarım portakal
Akşam:
Semizotu yoğurtlu, bir kase lahana çorbası
Ara:1 elma

bugün ki menüm
sabah
cevizli suyum
1dlm tm buğday ekmeği,zeytin,peynir,acı sos,maydonoz
öğle
süzme mercimek 1.5 kase,yoğurt
akşam
tavuk,salata,ayran
2 kupa yeşil çay,1kupa kekik çayı,1.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş,nivea body,karın hareketleri ...

Bende geç kaldım diye korktum ama listenin vakti yok herhalde

BAŞLANGIÇ : 72 KG
BUGÜN : 71 KG

Bu diyetin kaçamağı olmamalı ama bugün dışardaydım köfte yedim ve acayip acıkmıştım ekmek yoktu köftenin altına pide koymuşlar yememeye direndim ama yenildim.Ama ilk haftam bünye alıştıkça kalmaz bu kaçamaklar ben kendimi şekere kötü gluside oruçlu hissediyorum oruöum bozulmuş gibi geldi

oyyy masumumm noldu kilonamı canın sıkkın senin..

cnm evet yaaa kiloma canım sıkkı birde kaçamkalr yaptım kaçamklar diyorum çünkü çok yaptım
ben böleyim iştee kilo veremeyince emegimin karşılıgını tartıda görmeyince cnm sıkılıyorrr
ve deli gibi yiyorumm

90 dan 65 e ne demek tabiki daraldığın zamanlar olacak doğum kilosumu bu 90 canım.Ve bazen vücudu şok etmek birden uzun zamandır almadıklarınıda vermek işe yarar olsun sen önüne bak kolay gelsin

bende bende bende yedimm :84::84::84:

iyi aksamalar hepinize
anca gelebildim bugun hic firsatim olamdi kilo bildirimi icin
gecen hafta 54
bugun 53,800 olmusum ama 200 gr da 200 gr dir yavas gitsin kalici olsun
kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenlerde morallerini bozmasinlar
masumcum neden moralini bozuyosun bozma lutfen haftaya cuma eminim emeklerinin mukafatini fazlasiyla alicaksin,daha dun gibi hatirliyorum magzalara gidip begendigim hicbirseyi alamadigim gunleri ama simdi oylemi istedigim herseyi alabiliyorum ama sabir istiyo bazen bizi zorlasada moralimizide bozsa vazgecme kendine yapabilecegin en buyuk iyilik yilmamak benimde zor gunlerim oldu bende haftalarca veremedim bazen ama sonunda basardim.aslinda dusunmek yeterli o kadar vucutta birikmis yag var atmak kolay olmayabiliyo,herkezin bunyesi farkli
yola devam

evettt aynı durumdayım ben tartıya cıkıyorum 57 küsür göruyorum ne yapcagımı sasırıp geri ınıyorum sabah 56 küsürlerdeyım ama 1 haftadan coktur bu kılodayım sımdı sporumu da yaptım pazar guunu
ve sureklı ot yıyroum
bugun yedklerımı yazayım

sbh 1 dl tb ekmek
2 catal beyaz peynır 1 salatalık
cay kahve elma
oglen kıymalı yumurta salata ayran
cok yogun bır gundu nefes alamadım ara da yapamadım
aksam kıymalı patlıcan yemegı yagsız tuzsuz yogurt salata
ama nato tartı nato mermer aynı kılo :2: bılakis daha cogum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…