Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende bende bende yedimm :84::84::84:

bugun ne lokmalar ne puacaar yemedım neler yemedım anlatamam muz yemedım puaca kurabıye tatlı hamurlar lojumlar cukulatalar yemedım ama nato nato nato vucudum yok anlamıyor nescafeye dayanasm var durmadan kumpirlere bogulasm :18: ama cıtır gelın olmalıyım

ayy benim cok kötü durumdayım ağlıyorumm sabah 1. bucuk bardak undan yapılmıs keki yarım kilo ıspana kavurmasını 250 gr yoğurdu bir sürü bir sürü zeytini az kasarı 5 dilim ekmeği 1 elmayı 10 çileği 2 bardak sütü yedim yedim bitirdim hala yemek yemek istiyorum ..
cok kötü hissediyorum ve ağlıyorum artık yemek istemiyorum ama çikolatalara saldırmam an meselesi ağlamakda iştah kesmiyor

Son düzenleme:
yapmıcam tabı tutucam kendımı bu kadar sızden akıl alırken danısırken kendımı kasmıs tutmusken önumden ne baklavalar ne postalar gecıyor
her gun bır işte bır evde herkes surekı baklava yıyor turk adetı sureklı sambalıler tatlılar dolasıyor pasta kesıyorlar hatam 2 defa catallamıs olmam bır cumartesı bı salı o yuzden veremıyorum kan sekerım tepeye cıkmstyı bırer catalla bıle olsa yapmamalıydım yarn da tutucam kendımı cunku artık hata yapmak ıstemıyorum cok kılom da yok vermek ıstıyorum bu kadar ugrasıyorum ama deymıyor cun ku neden cun ku kacamak yapıyorum yapmıycam. kumpir yemek guzeldı sık sık yerdım ne guzel ama artık yok. en azından şu asamada asla asla asla. goruyorum canım cekıyor yutkunuyorum ama yemıyorum tutmayı bılmelıym daha ,cok bı cataldan bısey olmaz dıyenlere kulak asmıyorum bı catal almıyorum hatasız bır hafta gecırmelıym :97: zilli meyve abenn ablalar beni töfer yoksam

hayırrrr
tut kendını bı tanem forumda benden vbaska bırı yok bak benım durumuma ben yıyıp yıyıp sonra da moralı bozulan üzülen bırıyım sen de aglama bacım nolur 1 litre sutu al kafaya dik mıden bulansın yıyemeyesın
sonra durmadan yogurt ye şişesın bogazına yogurtlar gerı gelsın nolur bı dur de
yap bunları : agglıcam ben de bak noluy yapma meybem sensn bıze akıl veren noluy yapma sonra cok acısını cekersın sımdı gıt kusasıya kadr yogurt ye salata ye salatalık ye sulu sulu mıden bulansn ama yeme o guzel zararl yıceklerıı noluuy :2:

ayy ağzıma kadar doluyum kusucam artık zaten sorunda orda hala yemek istiyorum hep bu progesterondan oldu
sürekli su içiyorum tüm gün neler cektim

90 dan 65 e ne demek tabiki daraldığın zamanlar olacak doğum kilosumu bu 90 canım.Ve bazen vücudu şok etmek birden uzun zamandır almadıklarınıda vermek işe yarar olsun sen önüne bak kolay gelsin

aslınd açok dogum kilosu denilmez çünkü 80 kilo ile hamile kaldım
92 kilo ile doguma girdim 86 ile dogumdan çıktım
fakat lohusalıkta çok yedimmm süt olsun muhabbetinee
ocak 5 te diyete başladım 2010 tebii
çok azimli ve karalıydm
fakt yılbaşındna beri toparlanmıyorum 2 ileri bir geri yerimde sayıyorum anlıycagın

derdim yemek degil aslınd aama karşılıgını alamayınc açıldırıyorum valla ya:84::84::84::84::84::84::84:

meyveemmm
ben bişiy mi kaçırdım yaa sen neden progestron kullanıyorsun
bend ekullandım br ara caip iştah açıyor
bende seninle aynı durumdayım cnm nler yeidm neler yazamıyorum utancımdan feyilsizce bir yeme ama duysannn oha dersin harbiden

halbuki tartıda 200 gr bile aşagı görmek beni motive ederken artı vya sabit görünc eçıldıryorum işte
cnm detoks yapalım bu hafta sneinle bird eprotein agırlıklı beslenelim

ayy ağzıma kadar doluyum kusucam artık zaten sorunda orda hala yemek istiyorum hep bu progesterondan oldu
sürekli su içiyorum tüm gün neler cektim

Meyvem aksam kkya gıremedim baya uğraştım sonra gittim uyudum ama seni çok merak ettim canım ne oldun çok yemişsin zaten tümgün bir dur diyen olmadı mı kendi kendini durdurmazsan kimse bir şey yapamaz zaten umarım çok agır cok büyü kşeyler yemedin öyle sandvıcle kru pastalar falan canım ya benım iyi ol artık yemişsin bugun yeme artık canım. bir şey de elimden gelmed zaten yemişsin o saate kadar. yazdıkların daçok fena gelmedi umarım fena şeyler değildirler nazara gelmişsindir güzelim olur öylşe şeyler demek progesreton alıyorsun ondandır tavan yapıyor tum hormonlarını gecmiş olsun guzelım. cok üzüldüm ama gecer umarım cabucak.

ah meyvişiiiim canım benimm..aman al yarım kilo nolucak yaa sende..bu kadar vicdan yapma ...haftaya banumunda dediği gibi yüklenin proteine gitsin...2-3 ay önce 59 göreceğin hayal gib geliyordu hatırlarsan cnm.şimdi 58'leri gördün mutsuz oluyorsun..seninkisi zaten ialçtan daha evelde konuştuğumuz gibi tatlım.ilaç biitti sanırım ,bu haftada protein+bol su ile bu işi cumaya kadar kopartırsın sen valla bak...hiç sıkma o güzel canını tatlım...

bauuuuum banuuuummm özlemşim seni bacuuum
sen evden bi yere gitme bak,kaçamaklara fırsat doğuyor.sende 2 gün detox arkasındada protein+bol su yap .zaten yapalım demişsin hemen harekete geçin.haftasonu maftasonu demeyin hiç bahanesi yok çünki bu işin başlayın hemen..
kıslar verecek kilo kalmayınca yada azaldıkça o kadar güçleşiyorki diyete tahammül etmek...sizi gerçekten çok iyi anlıyorum.(walla billa )
ben geçen yıl şubat tatilinde gelen misafirlerimle birlikte löp löp yemiş ve 2 kg almıştım.hemen paniğe kapılıp sıkı bir montivi olmuştum 2-3 haftalığına...verdim vermesine ama sinirlerim bozuldu kendimi bişey yapma zorunlu hissettiğim için olsa gerek..sonra yaz geldi ben istemediğim halde her yaz olduğu gibi 3 kg'dan fazla kiloyu anlamadan verdim...yani kendimi kastıkça hem zor veriyorum.sürekli tartıda oluyor gözüm.tartı banyoda yerde duruyor.ben wc'ye giriyorum hoop tartının üstüne,duşa gidiyorum tartının üstüne.elimi yıkasam tartıda bulur vaziyete gelmiştim kendimi...
yazın yine aklıma gelmez tartıya çıkmak.hatta çok zayıfladığımı farketmesem tartıya çıkmayacağım o derece yani...sizde ha aldım ha alacağım diye sürekli tartılıp kasılmayın hiç boş yere..öyle 200 gr'la yarım kiloyla kilo aldım saymayın kendizide..onlar alınmış kilo değil zaten.afedersiniz wc'ye çıkıp çıkmamak bile bazen 1 kg etkiliyor.hiiiç üzülmeyin kıslar...toparlayın kendinizi yolumuza devam...
hayatınızda hiçmi iniş çıkışlar yaşamadınız??
kilo olayıda böyle bişey...bünye bu ,siz ne yapsanızda o kendin öyle bir ayarlıyorki....vermeyecekse aç gezseniz varmiyor.vereceksede ne yesenizde veriyor yani...
durmak yok yolun sonuna yaklaşmışken ha gayret sıkın dişinizi az daha....(içinizden sıkmaktan dişm kaldı dediniz duydum)

zilimm
bende snei özleidm cnm benim kaçamagım annemde olmadı
tartı sabit gösterdi ya ondna oldu ve salak gibi yiiyp yne kan şekeirmi yükselttim
pankreası dalgalandırdım eşşek kafam

bugün protein agırlıklı besleniyorum cnm
p.tesi detoks yapıcam yarın biyere kahvaltıya gidicez bi ark ve ekmegimi bile yanımd agötürcem yani p.tesi detoks iger günlerde protein bolsu işi düzene koycaz inşş

myvem ben tarçınlı ,zencefil ve karanfilli çay içiyorum cnm işe yarıyor dene istersne
hem kan şekeirmizi düzene koyar

Bağır canım bağır stres atmak iyidir.:81:
Ge.mişinizi bilmediğimden yanlış konuşmak istemiyorum
Hİç ara verdin mi vermediysen bir haftalık ara metabolizmana şok yapabilir.Bir haftada 1 kilo alsanda sonra verme hızın yükselebilir.Denedin mi bunu hiç.Bunu yaptıysan ve diyete devam edeceksen yoğurdu artırıp öğünlerinin yarı porsiyonu olack kadar ve aralarda hareket ve suyu artırmakta harekete geçirebilir sen kilit noktasındasın aynen devam etme bişeyleri değiştir bence

Canım sen krom picolinate denedin mi ? Şeker isteğini keser krom gıdalarla yeteri kadar alınamadığından ara sıra takviyesi öneriyorlar.Tatlı isteği çoksa halsizlik uyuma isteği çoksa krom ilavesi gerekiyo olabilir.:97:

Bende 60 lı bişeyler görsem motivasyonum artıcak aslında tartım 1700 gr fazla tarıyo biliyorum 69 küsürüm aslında ama ben benim tartıma gçre bildirim yapıcak gördüğüm ne ise onu kabul edicem tartım daha 71 deeeeeeee
İki akşamdır akşam su içerken 3-4 bardak elma sirkesi fıslıyorum içine sabah bağırsaklarım yumuşamış benim fıs fıs bir şişem var sirke koyduğum atıym onu çantama bari gün içindede fıslıyım suyu

günaydınlar bugün benim 5. günüm . tartılmadım ama inceldiğimi hissediyorum
bugünkü menüm ;
klasik kahvaltı
arada meyve
öğlen sebze yemeği yoğurt bikaç tane fındık ceviz
arada süt
akşam sebze yemeği yoğurt

protein nerdeprotein eklemelisin cnm menüne

günaydın bu arad net kopup duryo sinir oldum
aben ablaaaaaaaaa gel artık nirdesin yaa

lara ben ara verdim cnm 2 hafta kadar oldu montiye döneli

üzülme banum,yaza incelmiş olarak gireceksin.hiç sıkma canını tatlım...sen hangi kilolardan düştün bu kilona unutma...biraz spora ağırlıkta ver bu hafta..öğlenleri protein al güzelce akşamda sebze yemeği takıl.yada kıymalı - etli sebze yemekleri...meyveyide günde bi taneden fazla yemessin..suyunu bolca içtimmi tamamdır...

yaza ne kaldı zilim hala yerimde ayıyorum baksana
bugünde yumurta ile kahvaltı yaptım
öglen tavuk salata yedimm akşamda bişey düşünürüm yarın arkadaşa gidicez kahvatıya

ekmekli khvaltı yapmak zorunda olabilirim 2 dlm ekmek yerim diye düşünüyoum p.teside detks yapcam zaten

farkındaysan her 2 kioo d abir takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…