bende bende bende yedimm :84::84::84:
ayy benim cok kötü durumdayım ağlıyorumm sabah 1. bucuk bardak undan yapılmıs keki yarım kilo ıspana kavurmasını 250 gr yoğurdu bir sürü bir sürü zeytini az kasarı 5 dilim ekmeği 1 elmayı 10 çileği 2 bardak sütü yedim yedim bitirdim hala yemek yemek istiyorum ..
cok kötü hissediyorum ve ağlıyorum artık yemek istemiyorum ama çikolatalara saldırmam an meselesi ağlamakda iştah kesmiyor
hayırrrr
tut kendını bı tanem forumda benden vbaska bırı yok bak benım durumuma ben yıyıp yıyıp sonra da moralı bozulan üzülen bırıyım sen de aglama bacım nolur 1 litre sutu al kafaya dik mıden bulansın yıyemeyesın
sonra durmadan yogurt ye şişesın bogazına yogurtlar gerı gelsın nolur bı dur de
yap bunları :agglıcam ben de bak noluy yapma meybem sensn bıze akıl veren noluy yapma sonra cok acısını cekersın sımdı gıt kusasıya kadr yogurt ye salata ye salatalık ye sulu sulu mıden bulansn ama yeme o guzel zararl yıceklerıı noluuy :2:
90 dan 65 e ne demek tabiki daraldığın zamanlar olacak doğum kilosumu bu 90 canım.Ve bazen vücudu şok etmek birden uzun zamandır almadıklarınıda vermek işe yarar olsun sen önüne bak kolay gelsin
ayy ağzıma kadar doluyum kusucam artık zaten sorunda orda hala yemek istiyorum hep bu progesterondan oldu
sürekli su içiyorum tüm gün neler cektim
günaydın,iyi haftasonları monti güzelleri
ayy benim cok kötü durumdayım ağlıyorumm sabah 1. bucuk bardak undan yapılmıs keki yarım kilo ıspana kavurmasını 250 gr yoğurdu bir sürü bir sürü zeytini az kasarı 5 dilim ekmeği 1 elmayı 10 çileği 2 bardak sütü yedim yedim bitirdim hala yemek yemek istiyorum ..
cok kötü hissediyorum ve ağlıyorum artık yemek istemiyorum ama çikolatalara saldırmam an meselesi ağlamakda iştah kesmiyor
Bağır canım bağır stres atmak iyidir.:81:aslınd açok dogum kilosu denilmez çünkü 80 kilo ile hamile kaldım
92 kilo ile doguma girdim 86 ile dogumdan çıktım
fakat lohusalıkta çok yedimmm süt olsun muhabbetinee
ocak 5 te diyete başladım 2010 tebii
çok azimli ve karalıydm
fakt yılbaşındna beri toparlanmıyorum 2 ileri bir geri yerimde sayıyorum anlıycagın
derdim yemek degil aslınd aama karşılıgını alamayınc açıldırıyorum valla ya:84::84::84::84::84::84::84:
günaydınlar bugün benim 5. günüm . tartılmadım ama inceldiğimi hissediyorum
bugünkü menüm ;
klasik kahvaltı
arada meyve
öğlen sebze yemeği yoğurt bikaç tane fındık ceviz
arada süt
akşam sebze yemeği yoğurt
üzülme banum,yaza incelmiş olarak gireceksin.hiç sıkma canını tatlım...sen hangi kilolardan düştün bu kilona unutma...biraz spora ağırlıkta ver bu hafta..öğlenleri protein al güzelce akşamda sebze yemeği takıl.yada kıymalı - etli sebze yemekleri...meyveyide günde bi taneden fazla yemessin..suyunu bolca içtimmi tamamdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?