Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evde bişey kalmadı markete gitmeye üşeniyorum o zaman öğlen yumurta olsun 2 tane

bu arada birinci kitapta ilk asamada mercimek yasak diyor ama bazı arkadaslar menülerine mercimke yazmıs. simdi var mı yok mu anlamadım mercimek ?

bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos,maydonoz
öğle
tavuk salata yoğurtlu
akşam pırasa yemeği,ayran,salata
2 kupa yeşil çay,1kupa kekik
3 mil leslie,nivea body
herkese güzel hafta sonları bayanlar

blakcc cnm yumurta ye sebzenide yee yanındaa
ama proteinn önemli kilo vermemizde

tamam tatlım saol ama bişi daha sorcam sana mercimek yasak mı 1. asamada kitapta bi yasak diyor bi serbest diyor.

yok cnm bis hep yedik ama bazılarımız bakliyat yediignde a zkilo veriyor meyve ve benim gibi
bis yemiyoruz çok nadir ama ben ilk zmanlar hep yedim

yok cnm bis hep yedik ama bazılarımız bakliyat yediignde a zkilo veriyor meyve ve benim gibi
bis yemiyoruz çok nadir ama ben ilk zmanlar hep yedim

anladım tatlım o zaman hiç bulaşmayayım ben bakliyat işine teşekkürler cevap için

kızlar selam herkese iyi haftasonları olsun...

Bugünkü menüm:
Sabah:1 kuru incir yarım greyfurt
Kahvaltı:2 dilim tb ekmeğiyle peynirli tost, marmeladımdan 1 tatlı kaşığı, 3 yeşil zeytin ve maydonozlu domates salatası
Öğle:Izgara tavuk, haşlanmış brokoli, yoğurt ve salata,1 avuç leblebi fındık karışımı
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Haşlanmış kabak, yoğurt ve salata
Ara:1 elma yemeyi düşünüyorum acıkırsam...

kızlar bişi sorcam spagettiyi ilk aşamada yiyebiliyomuyuz acaba :26:

bu arada birinci kitapta ilk asamada mercimek yasak diyor ama bazı arkadaslar menülerine mercimke yazmıs. simdi var mı yok mu anlamadım mercimek ?

Salatalarda kullanılmasını yasaklıyor bende tekrar tekrar baktım

Banada sanki iyi geliyor bakliyat önceden öyleydi şimdi yeni başladım bakalım nolacak

afiyet olsun cnm vala spagettiyi ben de merak ediyorum. barillanın entegral makarnaları var fiyatı 7.5 tl ama olsun cok severim ben makarnayı yasak değilse yerimm

Ben yemiştim ilk kitap veriyordu ama kesinlikle spagetti çubuk makarna değil ve 8 dk kaynatılacak hafif diri olacak şekildeydi

hm anlsdım canım herhangi bir marka varmı önerebileceğin peki bizim evde ülkerin var spagetti yazıyo üstünde o olurmu acaba :78:

Salatalarda kullanılmasını yasaklıyor bende tekrar tekrar baktım

Banada sanki iyi geliyor bakliyat önceden öyleydi şimdi yeni başladım bakalım nolacak

tesekkürler laracım ama tam emin olamıyorum o yüzden simdilik yemicem 2. asamada yerim zaten bugün 5. günüm kilo kaybı göremezsem morlim bozulur o yüzden 2. asamada yerim

afiyet olsun cnm vala spagettiyi ben de merak ediyorum. barillanın entegral makarnaları var fiyatı 7.5 tl ama olsun cok severim ben makarnayı yasak değilse yerimm

sağol canım...ay sorma aklıma takıldı canımda çekiyo eski menülere geçmişe filan baktım yeşilliklerle yenilip değerinin düşmesi gerekiyormuş yeniyor demekki ama markası önemli galiba inş yeniyordur ziyafet olurdu valla

hm anladım canım tamam sağol şu kitap elime geçse daha çok bilgilencem ama dur bakalım arıyorum bulunca hatmetcem kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…