Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

laracım progesteron kullanıyorum ondan bu doyumsuzluğum..
krom seviyeme baktırmadım bunu bi inceliyeyim ben ..
halsizliğim sürekli var cünkü tansiyon problemim var hipotansiyon hastasıyım .. saol canım ben bu kouyu bi arastırayım söylediğin ii oldu

meyvenull sana bişi sorcam bu entegral makarnayı 1. aşamada yiyebiliyor muyuz canım ?

kızlarrr
normal spagetti ve kepekli yiyebiliyor
entegrel olmasına gerek yok
ama ilk aşamada çok tavsiye etmemm
biraz zamn gçsin öle yiyinn derim ben

slm kıslar diycem ama kimse yok topikte...
ben yine yalnızları oynuyorum bu akşamda...dün nöb.olan kocişim bu sabah gelmesi gereken yerde gelemedi.kazalı vaka gelmiş ameliyata kaldı.öğlen gelecek oldu üstünü değişmişken geri dönmüş yine kazalı vaka ,akşam üstü kapıdan girdi üstü başı kasap çırağı gibi kan içinde geldi::( lavaboya girdi daha çıkmadan aradılar üstünü değişmeden hooop geriiii...bu saat oldu yok...arıyorum hastaneyi onun üstüne bir kazalı vaka daha gelmiş..töbe yarabbim herkes kaza yapacak bu günümü buldu yahu...dn yoktu bu gün yok..canım acaip sıkılıyor yalnız yalnız...oğlumda babasını özledi ha bire kapıya saldırıyor baba diye..zor uyuttum..
bekle bekle gelmeyince aldım oğlumu bime gittim..orda gürsüt'ün köy peynirini ve tulum peynirini aldım .
ama tulumdada, köy peynirindede kurumaddede %45 yağ yazıyordu tulumdada.eve gelince köy peynirinin tadına baktım hiç yağlı gibi değil yani .hellim gibi gıcır gıcır.yani yağsız peynirin böyle nasıl anlatsam kızarmamış hellimm gibi lastiksi ağıza gıcır gıcır sakız gibi gelirya buda öyle yani...hadi tulum için tamam diycem %45 yağ oranına ama köy peyniri nasıl %45 yağlı bilmem :26: tuhf yani..tavaya koydum yağlı olsa hellim gibi gevşemesi lazım.yağı üstüne çıkması lazım.yok yanacak duruma geldi gene yağ bırakmadı...şaşırdım yani...kesin etiketine yalnış yazıldı,yada rakkamı salladılarmı nedir...

Son düzenleme:
ben internetten indirdim ama suan bulamıyorum linkini ama facebooktaki e-book gruplarından birinden bulmustum

öylemi canım ben de bir kitapçıda buldum internetten ama gidip almam lazım internetten alamam inşallah vardır salı günü gidip bakcam

kızlarrr
normal spagetti ve kepekli yiyebiliyor
entegrel olmasına gerek yok
ama ilk aşamada çok tavsiye etmemm
biraz zamn gçsin öle yiyinn derim ben

öylemi canım çok teşekkürler cevap verdiğin için...

hmm yemeyelim mi yani ilk aşamada hiç...

ne kadar zaman geçsin 1 ay filan mı acaba:44:

ay resmen pazarlık yapıyorum yemek için k. bakma canım çok soru sordum

ayy zillicim canım allah eşinin yardımcısı olsun canım inşallah işleri çabucak biterde gelir eve ya kıyamam..sen yine araştırma peşindesin demek...

hm belki yanlış yazmışlardır köy peynirleri genelde yağsız oluyo diye biliyorum bende:44:

Son düzenleme:
ayyy çılırcam valla yazıyorum net gidiyor gönderemiyorum

yarın bir ark kahvaltıy gitcezzz zilimmmmmm ben ne yacam ya:26::26::26:
börekler poçalar havada uçuşcakkk ekmegimi götürsem ayıp mı olur acba:26::26::26:
götürmesemmm ne yiycem

zaten 2 gündür kaçamklı yaptım bugünki istm dışı oldu çok sinirlendigim bir olay oldu
tabi bu bahne degil amaa şok geçirdim resmennn ve yemeye verdim kendimi:84::84:

herkeslere günaydın. aeben ablam kaç gündür görünmüyor kötü bi durum yoktur inşallah

dün sabah : meyve yemeyi unuttum

ekmekli kahvaltı

öğlen
2 kaşık et kavurma
domates
yarım bardak süt

akşam
2 yumurta
yarım tabaj pırasa yemeği
salata
yoğurt

sevgiler...

selam kızlar...

Ben bu makarna olayının denenerek yenmesi gerektiğini düşünüyorum bazısında kilo yapar bazısında yapmaz bende mercimek bile kilo yapıyor ve ben cok zorda kalmadıkca baklagil bile yemiyorum makarnayı yakınıma sokmuyorum ama bu herkesde aynı olucak değil bi kez denersiniz kilo laırsanız bir daha yemezsiniz..

Tabi yerken montiye uygun olan spagettiyi tercih ediceksiniz makarna olarak..

beyazcım aebenimin pc arızalı.bu hafta gelemeyebilirim demişti geçen hafta...inşallah kısa sğrede yapılırda gelir yaa bizde ösledik aebenimi...

banum canın sıkıldıkça yemeğe verme kendini canımın içi..yoksa obez olur çıkarız hepimiz..o kadar çok can sıkacak olay oluyor ki günlük hayatta...bak ben bu günde yalnızım. dünki ameliyat ettiği hastaları kontole gitti.be birinde sonradan gelişen bi komplikasyon varmış.ona bakacaktı...ne aman gelecek allah kerim.sözde 8-5 çalışıyor
sabahtan beri onun kanlı üst başını yıkıyorum valla kasap olsa bu kadar olmazdı herhalde

arkadaşına gidip yedin muhtemelen şu saatler itibarıyle.umarım sana uyan bişeyler vardırda fazlaca kaçamak yapmassın cnm..eğer kaçamak yaptıysanda akşama çok hafif bişeyler yap ye..brokoli yada karnıbahar haşla yoğurtla ye..

meyveme katılıyorum.her yemek herkeste aynı etkiyi yapmıyor.kimisi baklagil tükketiği hafta daha fazla veriyor kimisi hiç veremiyor.makarna işide öyledir sanırım.denemeden anlaşılmaz.ama makarna yiyeceksenizde sabah yumurtalı kahvaltı yapın cerim ben.öğlen sebze gibi hafif bişey akşamda bi tabak az haşlanmış ve yağsız makarna,yoğurt veya ayranla..makarnayada istediğiniz yağsız bir sos olabilir.domates yada mantarlı domates gibi...
meyvem iştah durumun nedir şu anda cnm??

zilim kociş işe cok gidiyor die isyanlardasınn
bizim olay böyle malesefki zilim gecenin bi vakti telefon gelebiliyo gitmiyorum diyemiyorsunn :26:

ilac bitti zilim baya kendime geldim inş en kısa zamnda regl de olurum bu şişliklerde gider ama kilo aldım zilim 8 ilac sonucda ve hepsi +200 ve o kadarda yedimm bu sabah tartılmaya korktumm aeben ablanınn önerdiği yağ yakıcı diyeti yapıcam cumaya kadar inş kurtulurum bu fazlalıklardan

Son düzenleme:
evet meyvişim son zamanlarda hiç bu kafar yoğun işi çıkmamıştı.millet havayı iyi görüp kıra pikniğe vs.. çıkıyor alkolde alıp sonra kaza kaçınılmaz oluyor malesef..dünki 5 vakanın 3ü gündüz vakti alkollüymüş işte cnm...ne diyeyim allah akıl fikir versin..hele biri 19 yaşındaymış.o komplikasyon oluşan hastaymış işte bu gğn tekrar gitti dediğim hasta..anası babası yıkılmış eşim anlatırken içim fena oldu gözlerim doldu valla.anne olduktan sonra iyice ağlak bi tip oldum bende

senin şişlikler bu hafta fısss diye sönecek bakta gör cnm.ama kaçamak yapma hiç..en fazla elmalı kup ile ödüllendir kendini..aebenimin verdiği liste sanada banuya da iyi gelecek bakta gör cnm...

merhabalar beni özledinizmiii?

tahmin etmişsinnizdir pc yokk şu anda eşimin pc den giriyorum .
nasılsınız bakem ..

hepinizi çok özledim inşallah hepiniz iyisinizdir ...
eski sayflara bi bakayım okua bildigim kadariyle .kilolarınız ne alemde bakim ..

günaydın aeben hosgeldin
bugün 6. günüm ve menüm şöyle;

klasik peynirli ekmekli kahvaltı
ara: 1 bardak süt
öğlen: mantar sote (protein bakımından zengin ve et türevinden sıkıldığım için sectim ) yoğurt söğüş
ara: meyve
akşam: karnabahar yemeği yoğurt
yatmadan önce süt
nasıl??

anladım tatlım o zaman hiç bulaşmayayım ben bakliyat işine teşekkürler cevap için

hoşgeldin .

aslında kiloarınızabakıp öyle geçeyim yorumlara dedim ama bu mesaja dayanamadım .

kıslar baklagil yasak deyillllll 1.aşamadada
bunu daha evvel çok yazdım ama sizler yenisiniz . eski kıslar bunu sizler biliyorsunuz niye yazmadınız ..

kitapda etli mönülerle yasak yazıyor eger erke sayfayı cevirip okursanız orda tek başına yenen baklagil mönüleri var

bir kere daha diyeorum baklagil yasak deyil .

ve spagetidede hangisi olursa olsun spagetti 1.aşamada yeniyor ama fazla sık deyil 2.haftada belki olabilir çç
yeni arkadşalardan biri beyaz un demiş evet beyez unlu spagettide yeniyor ama az pişirilerek ..neden derseniz spagetinin yogun başınç altında yapıldıgını yazıyor amcam o yüzden az haşlanıncada içindeki nişasta çıkmıyor
ama eger endegre spageti bulabiliyorsanız ala ...bunu ;kahvaltıda ekmek yemediginiz birgün öylen yada akşam yemeginde yiyebilirsiniz ama haftada yada 2 haftada ....bu entegre mekarnayı baklagil gibi düşünün kan şeker oranı baya düşük ..ben hiç görmedim burda marketlerde o ayrı

eski kızlardan ricam sorular ve mönüler havAde kalmasın lütfen ben birkaç gün daha belki tam gelemeye bilirim ..
bir arkadaşın mönüsünde gördüm et ögünüyle leblebi yemiş yani etle ekmek misali kimsede bişi dememiş ..
ETLE BAKLAGİL YENMEZ...

süper.afiyetet olsun ..

kıslar laptopa alışkın deyilim mavssuda yok oyüzden listeleri sonra yaparım ..hoş daha sayfları okumadım ya .:78:

süper o zaman aeben yiyebiliyorsak baklagil.. cok tesekkürler cevabın için

mönün harika öetesi olmuş iksir .
afiyet olsun
mariacım mönün çok güzelmiş ama azda olsa leblebi batırmış etle beraber yemişsin :26:

soruna gelince EVET YİYEBİLİYORUZ AMA SEYREK VEDE AZ HAŞLANMIŞ..
İNCE CUBUK MAKARNALAR VAR KISLAR 3 DK .HAŞLANIYOR
Salatalarda kullanılmasını yasaklıyor bende tekrar tekrar baktım

Banada sanki iyi geliyor bakliyat önceden öyleydi şimdi yeni başladım bakalım nolacak
LARAM NASILSIN KİLO KAYBIN BAŞLADIMI .SENDE KİLO KAYBI 1 HAFTA 10 GÜNSONRA BAŞLAR GENELDE ONDAN SONRADA DURDURUANA AŞK OLSUN

herkeze merhaba arkadaslar
aebencim hosgeldin ozlettin kendini yah
DUNKU VE BUGUNKI MENUM
SABAH 2 DILIM EKMEKLE KLASIK MONTI KAHVALTI VE CAPUCCINO
OGLE TAVUK IZGARA SALATA VE 1 KASE YOGURT
ARA 1 YESIL ELMA
AKSAM AZ YAGLA PISIRDIGIM BALIK VE SALATA
YEMEKTEN 2,5 SAAT SONRA 1 ARMUR VE YARIM ELMA

PAZAR

SABAH 1 DILIM EKMEKLE KLASIK MONTI KAHVALTI VE CAPUCCINO
OGLEN MENEMEN VE 1 KASE YOGURT,BROKKOLI
ARA 1 KASE CILEK
AKSAM ALI NAZIK VE KEREVIZ SALATASI
YATMADAN ONCE BIRAZ CILEK VE YESIL ELMA OLUR HERALDE

bırakdıgım gibisin çamlıcam hala süper mönülerin .
Inşalalah kilonda istedigin gibidir hala okuyamadım sayfaları

Baklag,l konusunda yazmayı unutmuşum evey yiyebilirsiniz ama haftada 2.yada 3 akşam daha fazla deyil buna spagetide dahil hepsi karbonhidrat mönüsü
haftada 10 ögün karbonhidrat agırlıklı mönünüz olabilir bunun 7 si sabah kahvaltısındaki ekmek .. Geriye kalan 3 ögün onunda balkagil ve spagetti olrak degelendire bilirsinzi .
Amabazı bünyeler karbonhidratı fazla kaldırmıyor kilo vermesi az oluyor bu size kalmış
ama haftada 2 ögün baklagil tavsiye derim saglıklı kilo vermek açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…