Canım sen krom picolinate denedin mi ? Şeker isteğini keser krom gıdalarla yeteri kadar alınamadığından ara sıra takviyesi öneriyorlar.Tatlı isteği çoksa halsizlik uyuma isteği çoksa krom ilavesi gerekiyo olabilir.:97:
ben internetten indirdim ama suan bulamıyorum linkini ama facebooktaki e-book gruplarından birinden bulmustum
kızlarrr
normal spagetti ve kepekli yiyebiliyor
entegrel olmasına gerek yok
ama ilk aşamada çok tavsiye etmemm
biraz zamn gçsin öle yiyinn derim ben
slm kıslar diycem ama kimse yok topikte...
ben yine yalnızları oynuyorum bu akşamda...dün nöb.olan kocişim bu sabah gelmesi gereken yerde gelemedi.kazalı vaka gelmiş ameliyata kaldı.öğlen gelecek oldu üstünü değişmişken geri dönmüş yine kazalı vaka ,akşam üstü kapıdan girdi üstü başı kasap çırağı gibi kan içinde geldi::( lavaboya girdi daha çıkmadan aradılar üstünü değişmeden hooop geriiii...bu saat oldu yok...arıyorum hastaneyi onun üstüne bir kazalı vaka daha gelmiş..töbe yarabbim herkes kaza yapacak bu günümü buldu yahu...dn yoktu bu gün yok..canım acaip sıkılıyor yalnız yalnız...oğlumda babasını özledi ha bire kapıya saldırıyor baba diye..zor uyuttum..
bekle bekle gelmeyince aldım oğlumu bime gittim..orda gürsüt'ün köy peynirini ve tulum peynirini aldım .
ama tulumdada, köy peynirindede kurumaddede %45 yağ yazıyordu tulumdada.eve gelince köy peynirinin tadına baktım hiç yağlı gibi değil yani .hellim gibi gıcır gıcır.yani yağsız peynirin böyle nasıl anlatsam kızarmamış hellimm gibi lastiksi ağıza gıcır gıcır sakız gibi gelirya buda öyle yani...hadi tulum için tamam diycem %45 yağ oranına ama köy peyniri nasıl %45 yağlı bilmem :26: tuhf yani..tavaya koydum yağlı olsa hellim gibi gevşemesi lazım.yağı üstüne çıkması lazım.yok yanacak duruma geldi gene yağ bırakmadı...şaşırdım yani...kesin etiketine yalnış yazıldı,yada rakkamı salladılarmı nedir...
anladım tatlım o zaman hiç bulaşmayayım ben bakliyat işine teşekkürler cevap için
süper.afiyetet olsun ..günaydın aeben hosgeldin
bugün 6. günüm ve menüm şöyle;
klasik peynirli ekmekli kahvaltı
ara: 1 bardak süt
öğlen: mantar sote (protein bakımından zengin ve et türevinden sıkıldığım için sectim ) yoğurt söğüş
ara: meyve
akşam: karnabahar yemeği yoğurt
yatmadan önce süt
nasıl??
hoşgeldin .
aslında kiloarınızabakıp öyle geçeyim yorumlara dedim ama bu mesaja dayanamadım .
kıslar baklagil yasak deyillllll 1.aşamadada
bunu daha evvel çok yazdım ama sizler yenisiniz . eski kıslar bunu sizler biliyorsunuz niye yazmadınız ..
kitapda etli mönülerle yasak yazıyor eger erke sayfayı cevirip okursanız orda tek başına yenen baklagil mönüleri var
bir kere daha diyeorum baklagil yasak deyil .
ve spagetidede hangisi olursa olsun spagetti 1.aşamada yeniyor ama fazla sık deyil 2.haftada belki olabilir çç
yeni arkadşalardan biri beyaz un demiş evet beyez unlu spagettide yeniyor ama az pişirilerek ..neden derseniz spagetinin yogun başınç altında yapıldıgını yazıyor amcam o yüzden az haşlanıncada içindeki nişasta çıkmıyor
ama eger endegre spageti bulabiliyorsanız ala ...bunu ;kahvaltıda ekmek yemediginiz birgün öylen yada akşam yemeginde yiyebilirsiniz ama haftada yada 2 haftada ....bu entegre mekarnayı baklagil gibi düşünün kan şeker oranı baya düşük ..ben hiç görmedim burda marketlerde o ayrı
eski kızlardan ricam sorular ve mönüler havAde kalmasın lütfen ben birkaç gün daha belki tam gelemeye bilirim ..
bir arkadaşın mönüsünde gördüm et ögünüyle leblebi yemiş yani etle ekmek misali kimsede bişi dememiş ..
ETLE BAKLAGİL YENMEZ...
mönün harika öetesi olmuş iksir .bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos,maydonoz
öğle
tavuk salata yoğurtlu
akşam pırasa yemeği,ayran,salata
2 kupa yeşil çay,1kupa kekik
3 mil leslie,nivea body
herkese güzel hafta sonları bayanlar
mariacım mönün çok güzelmiş ama azda olsa leblebi batırmış etle beraber yemişsin :26:kızlar selam herkese iyi haftasonları olsun...
Bugünkü menüm:
Sabah:1 kuru incir yarım greyfurt
Kahvaltı:2 dilim tb ekmeğiyle peynirli tost, marmeladımdan 1 tatlı kaşığı, 3 yeşil zeytin ve maydonozlu domates salatası
Öğle:Izgara tavuk, haşlanmış brokoli, yoğurt ve salata,1 avuç leblebi fındık karışımı
Ara:2 kuru kayısı
Akşam:Haşlanmış kabak, yoğurt ve salata
Ara:1 elma yemeyi düşünüyorum acıkırsam...
kızlar bişi sorcam spagettiyi ilk aşamada yiyebiliyomuyuz acaba :26:
LARAM NASILSIN KİLO KAYBIN BAŞLADIMI .SENDE KİLO KAYBI 1 HAFTA 10 GÜNSONRA BAŞLAR GENELDE ONDAN SONRADA DURDURUANA AŞK OLSUNSalatalarda kullanılmasını yasaklıyor bende tekrar tekrar baktım
Banada sanki iyi geliyor bakliyat önceden öyleydi şimdi yeni başladım bakalım nolacak
bırakdıgım gibisin çamlıcam hala süper mönülerin .herkeze merhaba arkadaslar
Aebencim hosgeldinOzlettin kendini yah
dunku ve bugunkı menum
sabah 2 dılım ekmekle klasık montı kahvaltı ve capuccıno
ogle tavuk ızgara salata ve 1 kase yogurt
ara 1 yesıl elma
aksam az yagla pısırdıgım balık ve salata
yemekten 2,5 saat sonra 1 armur ve yarım elma
pazar
sabah 1 dılım ekmekle klasık montı kahvaltı ve capuccıno
oglen menemen ve 1 kase yogurt,brokkolı
ara 1 kase cılek
aksam alı nazık ve kerevız salatası
yatmadan once bıraz cılek ve yesıl elma olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?