beyazım iyi giderken nazarmı deydik looo ne o kolaselam montinini güzelleri bugün tartı günü en erken ben çıktım sanırım tartıya :))) inşallah hepiniz bol bol kilo vermişsinizdir. şimdiden kilo verenleri tebrik ediyorum ve dünkü menümün ardından hemen kilo bilgilerimi yazıyorum
Sabah : 1 elma
ekmeğim olmadığı için omlet
lor peyniri
söğüş
zeytin
közlenmiş biber
öğlen
maaalesef yiyemedim 1 bardak da kola içtim
Akşam
1 tabak nohut yemeği
salata
yoğurt
akşam meyve yemedim çekirdek yedim :)))))
kilom :
Geçen hafta 92.4
güncel kilo : 91.2 (söylemesi ayıp regl dönemim)
birde bugün öğlende nohut yesem şırıya kaçarmı veya yemiyeyim mi. Dünden 1 tabak arttı yazık telef olmasın
ışılcım anladıgım kadarıyle hala kaçamaksız bir hafta geçrmedincanlar ben de sbh tartıldım ben cmtesı sabahtan sabaha tartılıyordum ılom 56,4 cıktı, gobegım yok mesela ama hep aynı kıklodayım tama m biliyorum kaçamak yapıyorum :)
tum hafta ot ama arada pastaPazar da spor yapmstım.
Arada spor da yapıcam yıne yarın tartılıcam.
Bıde gobegım düz ama kılom sabıt kızlar
yani tum gun suyla şişiyor sonra gıdıyor ama kılom sabıt.
meyvem yine rahatsızlanmışın geçmiş olsun ama bu durumu yiyerek çözemesssim sence bu yeme durumunun aldıgın hormon ilaçlarayla ne kadar ilgisi varkilomuda bildireyim bu hafta artıdayım 59.2 700 gr aldım almayada devam ediyorum düzenli olarak her gün 200 gr atrıyorum bi dün 100 gr olmus dün cok fazla su içmiştim 4 litreye yakındı + caylar vardı..
her gün öyle içmem imkansız..
aeben ablam
doğanın kilosunu da bildireyim
doğa baskülünü değiltirdi baskülü eksik tartıyormustu. Kilosu 94.400 baskülü 3.4 eksik tartıyormus bu hafta hiç verememiş kendisi bu gün gelemiyeceğinden benden rica etti bildirmemi :))
banum demekki baskül iniyor neden kilom inmiyor diyorsund gidip yiyceklre saldırıyorsun kuzum ya
Günaydın kilom 65.8
yani sabiitm
salı günü sabah 65.4 ü gösteren tartım
bugün 65.8 i gösteriyor bıktım artık yaa
tebrikler iksirslm kızlar bende kilomu yazayım geçen
geçen haft a 79.1
bugün 78
giden 1.1
bu arada kızlar çok garip bişey oldu dün sabah ben 78.7 dim hatta üzülüyodum veremedim diye bugün 78 çıktım :26: çok tuhafıma gitti regl dönemin sonlarına doğru bu yüzden olabilirmi
bi önceki mesajda dedigim gibi mariam montiyi bir bütün olrak degerlndiringünaydın herkese...
ben de +lardayım maalesef...
geçen haftaki kilom 67.5
bu hafta: 67.7
regl olamadım sanırım onun şişkinliği de var üzgünüm...
mucuks
günaydın kızlarrr
aebenim montiye başlıyalı 3 gün olduğu için tartıda tabi ki bi azalma olmadı haftayada olur mu bilmem sen beni sabit geçersen sevinirim
yani hala montiyi bıraktığım kiloma gelemedim(
banucum çok şükür yinede 65 li bi rakamdasın ve tartıda böyle dursada inceldiğini kendinde söyledin yani incelmekte çok önemli o yüzden kızma kendineeeeeeeeeeeeeeeeee
meyvenul kaderdaşım artı arkadaşım haftaya bizde veririrz umarım :)) dimi
eşini tebrik ederim safiş kırmış 3lü rkamlarıaeben abla sevgilerrr
ben : 57.300 aynıyım
kocişim : 99.700
nazlım : 57.500
bizden haberler böyle işte
tebrikler erghherkese merhaba ben de bu sabahki kilomu bildireyim 56,6
58,1le başladım tam 1,5 kilo vermişim ama ben başlayalı 17-18 gün oldu
yavaş gidiyor ama cok memnunum kalıcı oluyor bööle
2 kilom daha var vermem gereken haydi kızlar montişkoya devam
italyacım hoşgeldin ...arkadaslar kilo bildirimi yapmiycam oncelikle kabizlik ve siskinlik problemini gidermem lazim oyuzden bugun eczaneden ilac aldim sabah bildiri yaparim.
Menume geceyim
sabah ac karna ilik su
kahvalti.capuccino yarim dilim tb ekmek,krem peynir
oglen.2 yumurta tavada,ilik sut tarcinli
ara,sut yada ayran
aksam.broccoli,nohut yemegi (etsiz)ayran yada yogurt yagsiz
ara.elma ve bol bol sivi tuketcem sabaha ins problem bitmis olur
laram ilk hafta için normal ama ekmekle et iyi olmamış hemde beyaz ekmeklebende geç kaldım diye korktum ama listenin vakti yok herhalde
başlangıç : 72 kg
bugün : 71 kg
bu diyetin kaçamağı olmamalı ama bugün dışardaydım köfte yedim ve acayip acıkmıştım ekmek yoktu köftenin altına pide koymuşlar yememeye direndim ama yenildim.ama ilk haftam bünye alıştıkça kalmaz bu kaçamaklar ben kendimi şekere kötü gluside oruçlu hissediyorum oruöum bozulmuş gibi geldi
:26:banum yaz geliyorcnm evet yaaa kiloma canım sıkkı birde kaçamkalr yaptım kaçamklar diyorum çünkü çok yaptım
ben böleyim iştee kilo veremeyince emegimin karşılıgını tartıda görmeyince cnm sıkılıyorrr
ve deli gibi yiyorumm
:26:aynı yaz sanda geliyor cadıııııbende bende bende yedimm :84::84::84:
dogru söze ne denir ancak alkışlanıriyi aksamalar hepinize
anca gelebildim bugun hic firsatim olamdi kilo bildirimi icin
gecen hafta 54
bugun 53,800 olmusum ama 200 gr da 200 gr dir yavas gitsin kalici olsun
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenlerde morallerini bozmasinlar
masumcum neden moralini bozuyosun bozma lutfen haftaya cuma eminim emeklerinin mukafatini fazlasiyla alicaksin,daha dun gibi hatirliyorum magzalara gidip begendigim hicbirseyi alamadigim gunleri ama simdi oylemi istedigim herseyi alabiliyorum ama sabir istiyo bazen bizi zorlasada moralimizide bozsa vazgecme kendine yapabilecegin en buyuk iyilik yilmamak benimde zor gunlerim oldu bende haftalarca veremedim bazenama sonunda basardim.aslinda dusunmek yeterli o kadar vucutta birikmis yag var atmak kolay olmayabiliyo,herkezin bunyesi farkli
Yola devam
ısılcım inan kilo vermek onlardan daha tatlıbugun ne lokmalar ne puacaar yemedım neler yemedım anlatamam muz yemedım puaca kurabıye tatlı hamurlar lojumlar cukulatalar yemedım ama nato nato nato vucudum yok anlamıyorNescafeye dayanasm var durmadan kumpirlere bogulasm :18: Ama cıtır gelın olmalıyım
yediklerin iştahını dahada açıyor meyvem umarım bunun farkındasındır .ayy benim cok kötü durumdayım ağlıyorumm sabah 1. Bucuk bardak undan yapılmıs keki yarım kilo ıspana kavurmasını 250 gr yoğurdu bir sürü bir sürü zeytini az kasarı 5 dilim ekmeği 1 elmayı 10 çileği 2 bardak sütü yedim yedim bitirdim hala yemek yemek istiyorum ..
cok kötü hissediyorum ve ağlıyorum artık yemek istemiyorum ama çikolatalara saldırmam an meselesi ağlamakda iştah kesmiyor
aebenim gelmiş gitmiş ama karşılaşamadık aplam...
Kimse baklagile yasak demedi,makarnadan açıldı laf zaten.ilk aşamada seninbde dediğin gibi pek sık yemeyin dedik meyvişimle hepsi bu aplam..meyve zaten kendinden örnek verdi baklagili,beni şişiryor dedi,kimseye baklagil yemeyin diyen yok zaten,birde elimizden geldiğince yardım ediyoruz sen yokken ..ama sen önceki sayfaları okuyamadığın için gözünden kaçmıştır aplacım..senn yokluğunu aratmamaya çalışıyoruz yeni başlayanlara ama senin yerini kimse tutamaz tabii..gelince detaylı okursun önceki sayfaları...ösledik seni..
mucuks zilim
okudum. Burdayım canım mesaj uzun olunca sayfada yokmuşum gibi çıkıyor .
Emeklerinizi asla inkar etmem zilim hiçbi mecburiyetinde yoken öyle anlaşıldı isem özür
şimdi kalkmam lazım
meyvecim zilligurticim ve aeben ablacım spagetti hakkında uyarılarınız için çok teşekkürler...canım çok isterse aeben ablamın söylediğinden alıp az haşlarım yerim bakalım nolcak belki bende kilo yapar ondan korkuyorum 2. aşamadada yiyebilirim neyse...
aeben ablacım hoşgelmişsin özledik seni valla dünkü menümde leblebileri tamamn unutmuşum yaw sonradan aklıma geldi ama yemiştim bi kere neyse dikkat edicem bi dahakine söz
menümü yazayım...
Sabah:1 kuru incir yarım greyfurt
Kahvaltı: yağsız omlet, 3 zeytin, peynir, çok az marmelat salatalık
Ara:yarım elma
Öğle:Karnıyarık kendim yaptımm 1 tanecik yedimyoğurtlu salata, fındık 6-8 tane
Akşam:Sebze çorbası,yoğurt ve salata
Ara:1 meyve
henüz tartılmadım cünkü güvenilir tartı yok bugün 6. günüm ve göbeim ve yanlarımda incelme hissediyorum
hele bi bacaklar da incelsin oo neler giycem neleeeerrr mini mini elbiseler etekler
anna maria ben de cok özlüyorum makarnayı ama 65ten 59a inene kadar yok bana makarna falansen de yeme bence nolur nolmaz 2. aşamaya sakla
günaydın aeben hosgeldin
bugün 6. günüm ve menüm şöyle;
klasik peynirli ekmekli kahvaltı
ara: 1 bardak süt
öğlen: mantar sote (protein bakımından zengin ve et türevinden sıkıldığım için sectim ) yoğurt söğüş
ara: meyve
akşam: karnabahar yemeği yoğurt
yatmadan önce süt
nasıl??
herkeze merhaba arkadaslar
aebencim hosgeldinozlettin kendini yah
DUNKU VE BUGUNKI MENUM
SABAH 2 DILIM EKMEKLE KLASIK MONTI KAHVALTI VE CAPUCCINO
OGLE TAVUK IZGARA SALATA VE 1 KASE YOGURT
ARA 1 YESIL ELMA
AKSAM AZ YAGLA PISIRDIGIM BALIK VE SALATA
YEMEKTEN 2,5 SAAT SONRA 1 ARMUR VE YARIM ELMA
PAZAR
SABAH 1 DILIM EKMEKLE KLASIK MONTI KAHVALTI VE CAPUCCINO
OGLEN MENEMEN VE 1 KASE YOGURT,BROKKOLI
ARA 1 KASE CILEK
AKSAM ALI NAZIK VE KEREVIZ SALATASI
YATMADAN ONCE BIRAZ CILEK VE YESIL ELMA OLUR HERALDE
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
menemen,yoğurt
akşam
ıspanak,yoğurt
1,5 lt su,2kupa yeşil çay,1kupa kekik çayı
leslie 3ml,nivea body,kol hareketleri
ayy canım çok güzel buu bende inceldiğimi az biraz hissediyorum monti çok güzel yaaa
haklısın canım ya sabredelim dimi ama nasılsa 2.aşamada yiyebiliriz sağol canım destek oldun iyi oldu
canım birbirimize destek olmamız lazım buraya yazmak beni o kadar motive ediyor ki. belki coktan bırakmıstım diyeti buraya yazmasaydım. önümde kebeplar cikolatalar yendi ama umursamıyorum artık
haklısın canım hep destek tam destek
aynen benim de önümde neler yendi neelr hatta ben kendi ellerimle neler yaptmım ev halkına ama hiç canım çekmedi çok alıştım montiye böyle oruçlu gibiyim sende öyle düşün canım
senin kaçıncı günün benim bugün 16. günüm
benim 6. günüm canım henüz. maşallah sen 16 günde 5 kilo vermişsin insallah ben de veririm öyle hızlıca
arkadaslar cok azımlısınız bende kılo vermek ıstıorum ama bır turlu ısteklerıme engel olmıyorum bu kılolar bana yapısmız gıbı gelıyor artıkk ne yapmam lazımm
bu arada bu kilo cetvelini tickerfactory.com dan yapıyorum 3 tane kod veriyor hepsini tek tek denedim hiç birini kabul etmedi
arkadaslar cok azımlısınız bende kılo vermek ıstıorum ama bır turlu ısteklerıme engel olmıyorum bu kılolar bana yapısmız gıbı gelıyor artıkk ne yapmam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?