Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebenim gelmiş gitmiş ama karşılaşamadık aplam...
kimse baklagile yasak demedi,makarnadan açıldı laf zaten.ilk aşamada seninbde dediğin gibi pek sık yemeyin dedik meyvişimle hepsi bu aplam..meyve zaten kendinden örnek verdi baklagili,beni şişiryor dedi,kimseye baklagil yemeyin diyen yok zaten,birde elimizden geldiğince yardım ediyoruz sen yokken ..ama sen önceki sayfaları okuyamadığın için gözünden kaçmıştır aplacım..senn yokluğunu aratmamaya çalışıyoruz yeni başlayanlara ama senin yerini kimse tutamaz tabii..gelince detaylı okursun önceki sayfaları...ösledik seni..

Uzunbir mesaj olacak

beyazım iyi giderken nazarmı deydik looo ne o kola
Bayzım baklagiller konusunu bi önceki mesajda yazdım kendin ona göre degerlendir ben her gün ne yedigini takip edemem fıstık
ışılcım anladıgım kadarıyle hala kaçamaksız bir hafta geçrmedin
şükret spor sayesinde kilon artmıyor
meyvem yine rahatsızlanmışın geçmiş olsun ama bu durumu yiyerek çözemesssim sence bu yeme durumunun aldıgın hormon ilaçlarayla ne kadar ilgisi var
Ben senin tekrar 6lı rakamlara dönmeni istemiyorum

Doganın kilosunu not aldım meyvem

Günaydın kilom 65.8
yani sabiitm
salı günü sabah 65.4 ü gösteren tartım
bugün 65.8 i gösteriyor bıktım artık yaa
banum demekki baskül iniyor neden kilom inmiyor diyorsund gidip yiyceklre saldırıyorsun kuzum ya

geç kaldım kaçamaklar yine havada uçuşuyor :26:
tebrikler iksir

canım baskülün işi belli olmaz bu yüzden dalgalanmalara aldanmayım hep derim ...
Eger k,lo veriyorsanız baskül ergeç iner ç
ama kilo verme konusunda baskülden çok mezurayı öneririm o asla yanılmaz.
günaydın herkese...

ben de +lardayım maalesef...

geçen haftaki kilom 67.5

bu hafta: 67.7

regl olamadım sanırım onun şişkinliği de var üzgünüm...
bi önceki mesajda dedigim gibi mariam montiyi bir bütün olrak degerlndirin
her haftaki basküle inanmayın
regldende kaynaklanır su toplarsın
mucuks

aeben abla sevgilerrr

ben : 57.300 aynıyım

kocişim : 99.700

nazlım : 57.500

bizden haberler böyle işte
eşini tebrik ederim safiş kırmış 3lü rkamları

Nazlımıda tebrik ederim geçen haftaki regl şişkinligindende kurtulmuş
tebrikler ergh
italyacım hoşgeldin ...
Mönünde baktimda neden kabızlık çin ilaç yerine yedigin ekmegi ve salatayı artırmıyorsun ki?????
Kabızlıgın kronik deyilse iyi beslenmeyle geçer ama bunun için yr.dilim ekmek yetmez yada salat hiç yok mününde farkındamısın
laram ilk hafta için normal ama ekmekle et iyi olmamış hemde beyaz ekmekle
Laram zilim sorularını yanıtlmış canım bende keleyim bir iki ayrıntı

illk ktapla 2.kitap arasında aslında biraz daha sıkılayıcılık var bunu nedenide kadınlara yönelik olması bunun dişında fazla bri degişiklik yok ..
Ilk kitapdaa şarkü teriden oldugunca uzak durun diyordu 2.kitapdada öyle diyor tamamen yasak deyil ama ekmekle beraber tamaemn yasak
kitabı okuyup iyi sindirmek lazım menüleri tüm sayfaları okuyp degerlendirmek lazım .
Bazı arkadaşlar okuyup baklagilin yasak oldugunu sanıyor evet yasak yazıyor ama o sayfadaki yiyeceklerle arka sayfayı cevirdigimizdede baklagil mönüleri görünüyor ..
Kitabi dikkatli okumak lazım ama yinede 1.kitapan dha yalın anlatımı ..
:26:banum yaz geliyor
bende bende bende yedimm :84::84::84:
:26:aynı yaz sanda geliyor cadııııı
dogru söze ne denir ancak alkışlanır
ısılcım inan kilo vermek onlardan daha tatlı
yediklerin iştahını dahada açıyor meyvem umarım bunun farkındasındır .
Ben hala bu kaçamaklarının ilaçdan kaynaklanmadıgını sanıyorum en azından buboyutta olmamalı

mucuks zilim
okudum. Burdayım canım mesaj uzun olunca sayfada yokmuşum gibi çıkıyor .

Emeklerinizi asla inkar etmem zilim hiçbi mecburiyetinde yoken öyle anlaşıldı isem özür

şimdi kalkmam lazım

bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos

öğle
menemen,yoğurt

akşam
ıspanak,yoğurt
1,5 lt su,2kupa yeşil çay,1kupa kekik çayı

leslie 3ml,nivea body,kol hareketleri

aeben ablam progesteron direk istahı etkiliyor sürekli bi aclık oluyor ve vücudun su tutuyor asırı derecede tuz isteyim vardı zaten öyle bi tuzlu yedmki yemeklerimi hepsi tutuldu..
nys ki normale geliyorum yavas yavas...
inş bu hafta fazlalıklar gidicek..

mucuks zilim
okudum. Burdayım canım mesaj uzun olunca sayfada yokmuşum gibi çıkıyor .

Emeklerinizi asla inkar etmem zilim hiçbi mecburiyetinde yoken öyle anlaşıldı isem özür

şimdi kalkmam lazım

canımsın benimmm
hiç öyle anlaşılırmısın yaw sen,pamuk yüreklim beniiim
burda konuşmaları beden dili ve sesle destekleyemediğimiz için boyut katamıyoruz ..ben yalnış anlaşıldım sanırım o sebeple...
sefiyoruz seni dedik beyaw sen aplamıssın,dövsen bile gıkımız çıkmaz sana be aplaaa...
abe gelmessin ama bu aralar,bu gacılar cozuttu gene.yapmayın etmeyim derim ama dinleyen yok be aplaaam.gelde bi sopalayasın bu zıpırları...

meyvecim zilligurticim ve aeben ablacım spagetti hakkında uyarılarınız için çok teşekkürler...canım çok isterse aeben ablamın söylediğinden alıp az haşlarım yerim bakalım nolcak belki bende kilo yapar ondan korkuyorum 2. aşamadada yiyebilirim neyse...

aeben ablacım hoşgelmişsin özledik seni valla dünkü menümde leblebileri tamamn unutmuşum yaw sonradan aklıma geldi ama yemiştim bi kere neyse dikkat edicem bi dahakine söz

menümü yazayım...
Sabah:1 kuru incir yarım greyfurt
Kahvaltı: yağsız omlet, 3 zeytin, peynir, çok az marmelat salatalık
Ara:yarım elma
Öğle:Karnıyarık kendim yaptımm 1 tanecik yedim yoğurtlu salata, fındık 6-8 tane
Akşam:Sebze çorbası,yoğurt ve salata
Ara:1 meyve

henüz tartılmadım cünkü güvenilir tartı yok bugün 6. günüm ve göbeim ve yanlarımda incelme hissediyorum
hele bi bacaklar da incelsin oo neler giycem neleeeerrr mini mini elbiseler etekler

Son düzenleme:

anna maria ben de cok özlüyorum makarnayı ama 65ten 59a inene kadar yok bana makarna falan sen de yeme bence nolur nolmaz 2. aşamaya sakla

henüz tartılmadım cünkü güvenilir tartı yok bugün 6. günüm ve göbeim ve yanlarımda incelme hissediyorum
hele bi bacaklar da incelsin oo neler giycem neleeeerrr mini mini elbiseler etekler

ayy canım çok güzel buu bende inceldiğimi az biraz hissediyorum monti çok güzel yaaa

anna maria ben de cok özlüyorum makarnayı ama 65ten 59a inene kadar yok bana makarna falan sen de yeme bence nolur nolmaz 2. aşamaya sakla

haklısın canım ya sabredelim dimi ama nasılsa 2.aşamada yiyebiliriz sağol canım destek oldun iyi oldu

canım afiyet olsun menün çok güzel

afiyet olsun canım menülerin güzelmiş

bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos

öğle
menemen,yoğurt

akşam
ıspanak,yoğurt
1,5 lt su,2kupa yeşil çay,1kupa kekik çayı

leslie 3ml,nivea body,kol hareketleri

canım öğle ve akşamında neden hiç salata yok :26:

ve de hiç ara yapmamışın acıkmıyomusun neyse buun dışında güzel canım afiyet olsun

ayy canım çok güzel buu bende inceldiğimi az biraz hissediyorum monti çok güzel yaaa

haklısın canım ya sabredelim dimi ama nasılsa 2.aşamada yiyebiliriz sağol canım destek oldun iyi oldu

canım birbirimize destek olmamız lazım buraya yazmak beni o kadar motive ediyor ki. belki coktan bırakmıstım diyeti buraya yazmasaydım. önümde kebeplar cikolatalar yendi ama umursamıyorum artık

canım birbirimize destek olmamız lazım buraya yazmak beni o kadar motive ediyor ki. belki coktan bırakmıstım diyeti buraya yazmasaydım. önümde kebeplar cikolatalar yendi ama umursamıyorum artık

haklısın canım hep destek tam destek

aynen benim de önümde neler yendi neelr hatta ben kendi ellerimle neler yaptmım ev halkına ama hiç canım çekmedi çok alıştım montiye böyle oruçlu gibiyim sende öyle düşün canım

senin kaçıncı günün benim bugün 16. günüm

benim 6. günüm canım henüz. maşallah sen 16 günde 5 kilo vermişsin insallah ben de veririm öyle hızlıca

arkadaslar cok azımlısınız bende kılo vermek ıstıorum ama bır turlu ısteklerıme engel olmıyorum bu kılolar bana yapısmız gıbı gelıyor artıkk ne yapmam lazımm

benim 6. günüm canım henüz. maşallah sen 16 günde 5 kilo vermişsin insallah ben de veririm öyle hızlıca

bir hafta olcak ama az kalmış tatlım olsun

yok kız ne 5 kilosu o montiden önce verdiğim kilo

67.5le başladım ben ama ben regl olamadım canım şişkinim yoksa verdim hissediyorum tartılcam ama yarın bakalım inş veririm

bu arada bu kilo cetvelini tickerfactory.com dan yapıyorum 3 tane kod veriyor hepsini tek tek denedim hiç birini kabul etmedi

arkadaslar cok azımlısınız bende kılo vermek ıstıorum ama bır turlu ısteklerıme engel olmıyorum bu kılolar bana yapısmız gıbı gelıyor artıkk ne yapmam lazımm

canımcım kendini motive et önce bak yaz geliyo bu kiloların yağlarınla mı karşılayacaksın yazı yoksa incecik kıyafetlerinin içinde mi böyle düşün önce beyinde bitir işi sonra kendine uygun diyeti seç ama montiyi kesinlikle tavsiye ederim aç kalmadan sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorsan tabii

bu arada bu kilo cetvelini tickerfactory.com dan yapıyorum 3 tane kod veriyor hepsini tek tek denedim hiç birini kabul etmedi

canım çok basit bir yöntemi var onun şöyleki: resmin yanni cetvelin üzerine gel sağ tıkla resme bak de çıkan linki kopyala ve bu siteye dönüp kontrol paneline yapıştır

kararlı olmak lazım nevbahar ben üniversiteye girdiğimden beri 7 kilo aldım inceciktim eskiden ne giysem yakışırdı ama şimdi eski kıyafetlerim olmaz oldu. bi kaç kere diyet denedim ama hep bıraktım. ama şimdi montignac yapıyorum ve burdan hegün menümü yazıyorum bilenlere danışıyorum çok motive ediyor beni buraya yazmak bi de bence ve kararlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…