Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

olsun olsun yine de vermişsin bi şekilde darısı bana regl ol bi anda gider o şişkinlik merak etme sen

canım bende evlendıkten sonra aldım 13 kg hemde su an 82 kg dayım ve cıdden kalıcı olarak zayıflamam lazım 2 yıl olacak evlenelı ve daha o zamn aldıgım kıyaftlerden hıc gıyemedıklerım dahı var acıkcası ıcımde kaldı cok uzuluyorummm hele annem benden daha cok uzuluyor saglıgımdan da olacagım dıye bu dıyetı nasıl yapıyorsunuz montıgnac ı yanı bılgılendırırsen sevınırım

canım kitabı var onu okumalısın. ve cok güzel bi diyet aç kalmıyorsun. bazı seyler yasak pirinc havuc patates şeker ve beyaz un mesela.. ama tabi bazı kısıtlamalar da var mesela sabah yumurtayla ekmek yemeyeceksin gibi. kitabı alıp okumalısın ben internetten indirdim kitabın adı yedikçe zayıfla / michel montignac

tesekkur edrım canım sımdı bakıyorum gorusuruz...

Merhaba kızlar...
Monti diyetine yeni başladım.Tatlıyı çok sevdiğim için monti marmelatını yapmayı düşünüyorum.Evde kuru kayısı ve kuru hurma var.Acaba ikisini şekersiz kaynatıp marmelat yapabilirmiyim ?Mesela bir avuç kuru kayısıya 2-3 tane hurma.

Bu monti marmelatının yerini diyabetlilerin yediği reçeller tutarmı acep?

Son olarak bu marmelatı istediğimiz ölçüde(abartmadan)tüketebiliyormuyuz?

canım ben bilmiyorum hiç dneemedim marmelat yapmayı sanırım meyvenull yapmıştı ama suan online değil sanırım gelince cevaplar bilen birileri

bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos

öğle
menemen,yoğurt

akşam
ıspanak,yoğurt
1,5 lt su,2kupa yeşil çay,1kupa kekik çayı

leslie 3ml,nivea body,kol hareketleri
mönün güzel iksir afiyet olsun .

kıslar sebze yemekleride salata yerindedir ama karınınızın daha iyi doyması ve kabızlık yaşamamanız içinvede yediklerinizin gl endeksini dahada düşürdügü için saltayaı tavsiye şiddetle ederim

uy ne apacaz kıs seni daha kaç yaşındasın iyce çürüge çıktın he :26:
meyvem bol saalta ye her acıktıgında biliyorsun karbonhıdrat yedikçe acıkısın..
en iyi sopa basküldür zilim
mönün gayt güzel maria..
kıslar spagetiye öcü gibi bakmayın yav yanında bol salatayla yiyin haftada yada 2 hafada 1..o gün kahvaltıyı ekmekli yapmayın olur biter
henüz tartılmadım cünkü güvenilir tartı yok bugün 6. günüm ve göbeim ve yanlarımda incelme hissediyorum
hele bi bacaklar da incelsin oo neler giycem neleeeerrr mini mini elbiseler etekler
cumalrı kilo bildirimi var canım yazarsan szleride listeye eklerim .
bakmayın bu hafta liste yapamadım ama en kısa zamanda yaparım.
anna maria ben de cok özlüyorum makarnayı ama 65ten 59a inene kadar yok bana makarna falan sen de yeme bence nolur nolmaz 2. aşamaya sakla
2.haftanda ye güzelim kendime bu kadar zulmetme sonuçda yasak deyil
tesekkur edrım canım sımdı bakıyorum gorusuruz...
nevbahar hoşgeldin ..
monti kısace gl endeksine dayalı bir beslemedir yavaş ama kalıcı kilo vermeyi amaçlar . kl.hesabı yapmadan karındoyurmayı amaçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…