oldu sanırım canım
bir hafta olcak ama az kalmış tatlım olsun
yok kız ne 5 kilosu o montiden önce verdiğim kilo
67.5le başladım ben ama ben regl olamadım canım şişkinim yoksa verdim hissediyorum tartılcam ama yarın bakalım inş veririm
evet canım olmuş güzel olmuş
hadi bakalım hayırlısı vericen inş o 10 kg yu
olsun olsun yine de vermişsin bi şekildedarısı bana regl ol bi anda gider o şişkinlik merak etme sen
saol tatlım insallahgerci 7 kilo da yeter ama ben tam taş gibi olmak istiyorum bir damla yağ fışkırmasın bi yerimden :82::82:
hm boyun kaç canım senin... bende aynen bir gram fazlalığım olmasın istiyorum
kararlı olmak lazım nevbahar ben üniversiteye girdiğimden beri 7 kilo aldım inceciktim eskiden ne giysem yakışırdı ama şimdi eski kıyafetlerim olmaz oldu. bi kaç kere diyet denedim ama hep bıraktım. ama şimdi montignac yapıyorum ve burdan hegün menümü yazıyorum bilenlere danışıyorum çok motive ediyor beni buraya yazmak bi de bence ve kararlı ol
canım bende evlendıkten sonra aldım 13 kg hemde su an 82 kg dayım ve cıdden kalıcı olarak zayıflamam lazım 2 yıl olacak evlenelı ve daha o zamn aldıgım kıyaftlerden hıc gıyemedıklerım dahı var acıkcası ıcımde kaldı cok uzuluyorummm hele annem benden daha cok uzuluyor saglıgımdan da olacagım dıye bu dıyetı nasıl yapıyorsunuz montıgnac ı yanı bılgılendırırsen sevınırım
aynı boydayız canım
canım kitabı var onu okumalısın. ve cok güzel bi diyet aç kalmıyorsun. bazı seyler yasak pirinc havuc patates şeker ve beyaz un mesela.. ama tabi bazı kısıtlamalar da var mesela sabah yumurtayla ekmek yemeyeceksin gibi. kitabı alıp okumalısın ben internetten indirdim kitabın adı yedikçe zayıfla / michel montignac
o zaman hiç kaçamak yapmayalım da aynı zamanlarda istediğimiz kiloya ulasıp taş olalım canım
tesekkur edrım canım sımdı bakıyorum gorusuruz...
ayy evet tatlım inşallah canım
yazı incecik karşılayalımm
aynen aynen of ne bikiniler mayokiniler alcam
ayy bende bende plajda rahatça yürümek istiyorum bir yerimden yağlar sarkmadan
alışvrişe çıkarız zayıflayınca ciciler alırızz
Merhaba kızlar...
Monti diyetine yeni başladım.Tatlıyı çok sevdiğim için monti marmelatını yapmayı düşünüyorum.Evde kuru kayısı ve kuru hurma var.Acaba ikisini şekersiz kaynatıp marmelat yapabilirmiyim ?Mesela bir avuç kuru kayısıya 2-3 tane hurma.
Bu monti marmelatının yerini diyabetlilerin yediği reçeller tutarmı acep?
Son olarak bu marmelatı istediğimiz ölçüde(abartmadan)tüketebiliyormuyuz?
mönün güzel iksir afiyet olsun .bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
menemen,yoğurt
akşam
ıspanak,yoğurt
1,5 lt su,2kupa yeşil çay,1kupa kekik çayı
leslie 3ml,nivea body,kol hareketleri
uy ne apacaz kıs seni daha kaç yaşındasın iyce çürüge çıktın he :26:aeben ablam progesteron direk istahı etkiliyor sürekli bi aclık oluyor ve vücudun su tutuyor asırı derecede tuz isteyim vardı zaten öyle bi tuzlu yedmki yemeklerimi hepsi tutuldu..
nys ki normale geliyorum yavas yavas...
inş bu hafta fazlalıklar gidicek..
en iyi sopa basküldür zilimcanımsın benimmm
hiç öyle anlaşılırmısın yaw sen,pamuk yüreklim beniiim
burda konuşmaları beden dili ve sesle destekleyemediğimiz için boyut katamıyoruz ..ben yalnış anlaşıldım sanırım o sebeple...
sefiyoruz seni dedik beyawsen aplamıssın,dövsen bile gıkımız çıkmaz sana be aplaaa...
abe gelmessin ama bu aralar,bu gacılar cozuttu gene.yapmayın etmeyim derim ama dinleyen yok be aplaaam.gelde bi sopalayasın bu zıpırları...
mönün gayt güzel maria..meyvecim zilligurticim ve aeben ablacım spagetti hakkında uyarılarınız için çok teşekkürler...canım çok isterse aeben ablamın söylediğinden alıp az haşlarım yerim bakalım nolcak belki bende kilo yapar ondan korkuyorum 2. aşamadada yiyebilirim neyse...
aeben ablacım hoşgelmişsin özledik seni valla dünkü menümde leblebileri tamamn unutmuşum yaw sonradan aklıma geldi ama yemiştim bi kere neyse dikkat edicem bi dahakine söz
menümü yazayım...
Sabah:1 kuru incir yarım greyfurt
Kahvaltı: yağsız omlet, 3 zeytin, peynir, çok az marmelat salatalık
Ara:yarım elma
Öğle:Karnıyarık kendim yaptımm 1 tanecik yedimyoğurtlu salata, fındık 6-8 tane
Akşam:Sebze çorbası,yoğurt ve salata
Ara:1 meyve
cumalrı kilo bildirimi var canım yazarsan szleride listeye eklerim .henüz tartılmadım cünkü güvenilir tartı yok bugün 6. günüm ve göbeim ve yanlarımda incelme hissediyorum
hele bi bacaklar da incelsin oo neler giycem neleeeerrr mini mini elbiseler etekler
2.haftanda ye güzelim kendime bu kadar zulmetme sonuçda yasak deyilanna maria ben de cok özlüyorum makarnayı ama 65ten 59a inene kadar yok bana makarna falansen de yeme bence nolur nolmaz 2. aşamaya sakla
nevbahar hoşgeldin ..tesekkur edrım canım sımdı bakıyorum gorusuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?