Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selammmmmm
aben ablam hoşgeldin tabisi ösledik seniiii

malsef bol bol kaçamaklı bir gün geçirdim kahvaltıyı atlattım öglen yemeginde kaçamak yapmak zorund akaldım

gelirken yagsız yogurdumuda alıp detoks yapıcma yarın 1 gün yapmak yeterli mi 2. günmü yapayım yoksa?

gititmizz evd ebir çocuk vardı öff kafam şişti paylaşmayı bilmiyoır hiç

oyuncak kagası vardı sürkeli birde arsız bir çocuk baya bii ama aileye normla geliyor bu durum

bugünki kaçamaklardan sonra keisn artı çıkıcam
ve bişey anlaıdm yedigim şeyle rbeni mulu etmiyor ben suyum ,bitki çaylarım ve diye menüleirmle çok mutluyum ya:)

turncum mehaba pc bozuk takımada ugrayamadım marmelatın olur canım ç,me birazda elme suyu kat kendin sık yoksa rendele .blendırdan geçir
bunu ekmekli yanı karbonhıdratlı ögünlerinde yiyebilirsin tabi abartmadan
etli ögünde sakın yeme
nadir olrakda yogurdada katıp ara yapabilirsin her istediginde tab yiyemessin
2 kş yogurt 1 kş marmelad birazda arçın ..harika olur tabi ara ögün olrak arada bir

Son düzenleme:
mönün gayt güzel maria..
kıslar spagetiye öcü gibi bakmayın yav yanında bol salatayla yiyin haftada yada 2 hafada 1..o gün kahvaltıyı ekmekli yapmayın olur biter

teşekkürler ablacım :78:

ayy sahimi bişi olmaz dimi tamam o zaman öyle yaparım çok teşekkürler ablam

ben bide seni bulmuşken medine hurmalarını sorcaktım listede bulamadım da lahana hurması diye bişi yazıyo omu emin olamadım ablacım medine hurmasını yiyebiliyomuyuz vede değeri ne kadar cevaplarsan sevinirim teşekkürler

Canım çok teşekkür ederim cevabın için.
Genelde karbonhidratı sadece kahvaltıda tercih ettiğim için marmelatıda kahvaltıda yerim o zaman.
Benim gibi tatlı canavarı için güzel bir teselli olacak bu marmelat

ay banum sana yazdım uççdu gitti yav

senin kaçamaklar azdır bilirim devirip dökmessin

yap ayranın 2 gün .
yarın pc gitmesse konuşuruz ..gelmessem merak etmeyin.

turuncum medime hurması yeniyor gl endeksi fazla deyil yanlız 2.3. ü geçmeyin

aeben abla ben hiç ara yapmıyorum ama zaten hiç acıkmıyorumda ne tavsiye edersin,ara yapmam daha mı iyi olur metobolizma açısından ,herkes ara yap diyor öğün aralarım 4 saat oluyor zaten :26:

turuncum medime hurması yeniyor gl endeksi fazla deyil yanlız 2.3. ü geçmeyin

Canım ben bir avuç gün kurusu kayısı içerisine 3 tane medine hurması 1 tanede elma rendesi koyup marmelatı hazırlayacağım.Zaten kahvaltıda 1 tatlı kaşığı kadar yendiğini varsayarsak fazla olmayacaktır hurma içinde

aben apla 2 günmü yapayım detoksu

peki bişiy sorcam 500 gr lık yogurt aldım bunu tek seferdemi kullanıyorsun sne
yoksa 2 günmü?

umarım anlatabildim:)

aben apla 2 günmü yapayım detoksu

peki bişiy sorcam 500 gr lık yogurt aldım bunu tek seferdemi kullanıyorsun sne
yoksa 2 günmü?

umarım anlatabildim:)
banum 1 günde olur 2 de o yogurt 2 gün zor yeter

şimdiik 1 güne niyetlen bakalımda yarın konuşuruz inşallah .

ben sormuştum ama neyse olsun sağol ablacım tamam

banum 1 günde olur 2 de o yogurt 2 gün zor yeter

şimdiik 1 güne niyetlen bakalımda yarın konuşuruz inşallah .

tmm ablaa
eşime aldırayım diye sormuştum çünkü bende tek seferde kullanıyorum yogurdu
yarın sipariş veririm olmazsa
ltf gel yarın yaa ösledik snei

çiğ nasıl oluyo kız ama bence serbessttir yani bademin gl si düşük sonuçta

kavrulmamış olan canım çiğ.. onu alcaksın suya koyup doolaba koycaksın 5 6 saat sonra süzüp servis kasesine koycaksın üzerine de bikaç buz atcaksın soyup soyup yiceksin kabuğunu buzda badem diyoruz buna

kavrulmamış olan canım çiğ.. onu alcaksın suya koyup doolaba koycaksın 5 6 saat sonra süzüp servis kasesine koycaksın üzerine de bikaç buz atcaksın soyup soyup yiceksin kabuğunu buzda badem diyoruz buna

çağla badem diyolar bu galiba bence kurusuna göre çok daha iyidir bu şekilde düşüktür değeri ama aeben abla bilir en doğrusunu

canım sen kitabı nerden indirdin bu arada link atabilirmisin bende indirsem :78:

bi de yerfıstığını sormak istiyorum ben kitapta kısıtlamasız diyor istediğim zaman yiyebilirim demek mi oluyor bu

çağla badem diyolar bu galiba bence kurusuna göre çok daha iyidir bu şekilde düşüktür değeri ama aeben abla bilir en doğrusunu

canım sen kitabı nerden indirdin bu arada link atabilirmisin bende indirsem :78:

yok tatlım çağla değil bu normal badem kahverengi bakınca anlasılmıyor zaten kavrulmadığı. canım facebook un e book gruplarından bi yerden bulmustum linki ama hangisiydi hiç hatrlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…