yok tatlım çağla değil bu normal badem kahverengi bakınca anlasılmıyor zaten kavrulmadığı. canım facebook un e book gruplarından bi yerden bulmustum linki ama hangisiydi hiç hatrlamıyorum
kıslar kuruyemiş hangisi olursa olsun istediğimiz kadar yiyemiyoruz.ve öğünlerle birlikte yeniyor aaralarda değil.sayıyla yiyiyoruz avuçla değil...(mesela 8-10 tane kafidir)
sadece leblebiyi 2 avuç kadar yiyebilirsinizz ammmmaaa bir şartla..mesela dışardasınız yada montiye uymayan bir yemek var ve siz aç kalmamak için bir kutu süt yada ayranla 2 avuç kadar leblebiyi öğün niyetine yiyebilirsiniz..nohut yemeği yemiş gibi yani...
zilim nasılsın cnmmm
ışılım şu montiyi bi gün tam yap valla dişimi kırıcam güzelim
dün bi paket beyaz leblebiyi götürmüşsün,200 gyada en az 150 var o paketler...5 avuç falan oluyor aşağı yukarı..öğün niyetine bile yesen 2 avuç yeterdi cnm.bir kutuda ayran yada süt tamadır.şişer zaten nohutlar içinde..tokluk sağlar..sende vur deyince öldürmüşsün cnm..bişey demeyede korkar oldum sana leblebi yersin kaçamak yapmamak için dedim bi paketi lüpletmişsin tatlım...
hadi bu vukatını geçtik..
bu sabahta simit yemişsin..10 cm'likte olsa beyaz un sonuçta..ve senin pankreasın daha tam bi düzene giremedi .tam olarak uygulamadığından cnm.o sebeple küçük bir parça kaçağıda kabul edecek noktaya ulaşmadın henüz..bir parmak kadar bi simit seni doyurmaz ama 2 dilim tam buğday ekmeğini güzelce yeseydin miss gibi doyardın cnm..
bunlar dışında iyi gbi menülerin cnm ama küçükte olsa kaçamağı kaldırmıyor ilk haftalar..bakülde eksilmeleri göremessen yine sen üzüleceksin...
meyvem ben DDF kullanıyorum 50 factor benimki...benim diğer bütün cilt ürünlerim bioderma.bu elimdeki ddf bitince biodermanınkine geçeceğim cnm..ama DDF'den de çok memnunum.yağsız.süt gibi zaten katı kıvamlı değil o sebeple sürekli kullanmama rağmen 1 yıla yaklaştı daha biraz var içinde..
benim cildimde çok inceymiş fototerapi cihazına girmiştim orda çıktı.
ne kullansam eğer yaramadıysa anında tepki veren bi cilt yapım var yani..ama ddf iyi geldi bana..
hatta cilt kanserli hastalara bile kullanılacak kadar dermokozmetik bi ürünmiş...
bir de artk bazı degısıklıkler yapmak ıstıyorum ne bıleyım cunku veremedım gun 2 lıtreden cok su ıcıyorum belkı suyumu azaltıcam ne yapıcam meyve yıyorum hıc yemesem daha mı ıyı olucak bılmıyorum ya da aksam artık sadece meyve yerım yogurt nohurt bısey yemem hıc bısey yemem yani c ay meyve yıyebılrım
yapcam bı sekıl bu boyle olmuyor sonucta 2 kılo daha versem ıyı olcam ama veremedım o yuzden belkı vucuduma gıren suyu azaltmalıyım kuşum blmıorm
hm anlsdım canım herhangi bir marka varmı önerebileceğin peki bizim evde ülkerin var spagetti yazıyo üstünde o olurmu acaba :78:
Geçmi kaldım canım olur tabi ama barilla bana daha güvenilir geliyor bu anlamda onlar sadece makarnacı
ama beyaz un yasak laracım entegral olması lazım
Canım ben hiç baktırmadan kullandım zaten aylaca değil bir kutu 30 adet sen bilirsinlaracım progesteron kullanıyorum ondan bu doyumsuzluğum..
krom seviyeme baktırmadım bunu bi inceliyeyim ben ..
halsizliğim sürekli var cünkü tansiyon problemim var hipotansiyon hastasıyım .. saol canım ben bu kouyu bi arastırayım söylediğin ii oldu
kızlarrr
normal spagetti ve kepekli yiyebiliyor
entegrel olmasına gerek yok
ama ilk aşamada çok tavsiye etmemm
biraz zamn gçsin öle yiyinn derim ben
LARAM NASILSIN KİLO KAYBIN BAŞLADIMI .SENDE KİLO KAYBI 1 HAFTA 10 GÜNSONRA BAŞLAR GENELDE ONDAN SONRADA DURDURUANA AŞK OLSUN
ee zillim ben hıc ogun kaçırmıyorum kı
sabah hep aynı
1 dilim tb (mıgrs marketten unomarka)
1 domates salatalık beyaz peynır (yagsız tuzsuz ucuz peynır kırec gıbın olanından)
aralarda çay sıcak su hep
öglen de hep mı hep ton balıklı salata yogurt yedım
bazen ızgara tavuk salata yogurt emin ol wallaha bıllaha
aksam da hep aynı yogurt sebze ya da salata yogurt yedm hep
sonra da bırsey yemedım hıc
oglenle aksam arasında da bazen meyve yedım bazen bazen hem de 4 saat bekleyerek yıyorum hep.emın ol wallaha. hatta tambugday ekmegı yoktu bı gun o zaman kahvaltıda ekmek bıle yemeden gecırdgım oldu, bazen yumurta yıyorum sabah o kadar
bıde gecen hafta 2 defa hıc sekersız turk kahvesı ıctım o mu tuttu k ıtatlım hıc asmadım
bu hafta spora baslayayım olmazsa aksamları 1 er saat yuruyus yapayım düşük kalorılı yemeye alıstım nasılsa artık yorulmambari yaglarım erisin.
uyumaya gidiyordum laptobu kapatmadan önce bi bakayım topiğe dedim..
canım öğün atlamaktan kastım bazen bir öğünde karnını doyurmayacak şekilde yiyyorsunya ondan dedim.yediklerin sana yeterli geliyor ve karnın doyuyorsa mesela yok...
ama hep bu kadar az yiyerek doyabilecekmisin...ve şu anda akşamları hep salatayla besleniyorsun ya hep bu şekilde devam edebilecekmisin tatlım..ben sadece salatayla doysam bile illa sıcak bi şey istiyor cnm.çorba veya yemek gibi..yoksa yemek yemiş gibi olmuyorum.(tabii herkeste olacak diye bişey yok)
karnım doysa bile bi eksik kalıyor içim ve tok olsam bile yiyesim geliyor o eksikliği tamalayacakmışım gibi.yada yumurtayla kahvaltı etsem ekmek yemesem o gün hep açım gibi oluyorum..
sende öyle olursun sonrada yasak şeylere elin gider diye dedim.yani akşamları da yemek yemeğe özen göster,tek salata yoğurtla bıkkınlık gelir,buda seni kaçamklara iter diye dedim cnm ben..ama sorun yok diyorsan böylece devam et öyleyse cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?