Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

guzelım gunaydın, montının ebooku vardı sende onu maıl olarak atabılmen mumkun mu? ordan da bakalım dıyerekten

guzelım gunaydın, montının ebooku vardı sende onu maıl olarak atabılmen mumkun mu? ordan da bakalım dıyerekten

canım msn in varsa bana özelden mesaj at msn ini orda atiim cünkü maille gelmez büyük biraz boyutu. hemen atarsan msn ini yollarım 8,25te cıkıcam cünkü

canım ekledim seni ama cevrimdısısın suan
mesaj da atamıyorum sana 100 olmadı mesajlarım henüz

Son düzenleme:
ışıııl nerdesin 4 dk sonra cıkıcam? acaba sen bana mail adresini mi verdin cünkü g mail le msn olmuyor diye biliyorum canım?

günaydınlar herkeseeeee :))

çok güzel bir haftasonu geçirdim minicicik bir kaçamak hariç tam monti yaptım sporumuda yaptım :)) hatta gece yemeğe davetliydim sıfır kaçamaklı çıktım :))

bir hafta oldu bugün montiye döneli devam ediyoruz arkadaşlar :))

banum walla çok mutluyum,meyvenulum desteğin için ayrıca teşekkür ederim...zilim seni ve aebenimle karşılıklı yazışmalarımızı özledim walla evdeki bilgisayarımı kardeşime gönderdiğim için sadece işyerinde girebiliyorum onda da mesaiden fırsat bulamıyorum yazmaya

günaydınlarrrrr

kahvaltımı yaptım detoks çorbamı hazırladım 11 de başlıycam içmeye

diyarım bende snei ösleidm cnm keşke daha çok girsen yawww

diyarım bu hafat karsılığını alıcaksın canım...

Herzaman destekcinim tatlım benim yeterki zayıflayalım

Benimde iştahım normale döndü şükür..

Ama tabi karbonhidrata yüklendiğim için cok dengesizim hala
..

diyarrrr
cnm bu kesss devam ettirecekisn eminim ve 2 hafta sonrada zaten gitmeye başlar kilollarr

meyve detoks yaptınmı dün cnm

[ı]diyarrrr
cnm bu kesss devam ettirecekisn eminim ve 2 hafta sonrada zaten gitmeye başlar kilollarr

meyve detoks yaptınmı dün cnm[/ı]

yok canım yapmadım kendimi o kadar güçlü hissetmiyordum dün hatta hedefimi bile yükselttim masumum artık 55 değil 57 olsam yeter diyorum cok yoruldum çünkü biraz dinlenmek istiyorum kilomu koruyarak..

günaydın kıslarr...
diyarım seni çok motive olmuş gördüm cnm...meyvişim sende düzene girmişsin cnm...
banu detoxun hayırlısı olsun cnm,iyi gelir inşallah....
oğlum çekiştiriyor oynayacakmışız...dü-düt'çülük oynıycaz şincik...gelirim yine

teşekkür ederim canım arkadaşlarımmm :)

bu hafta bende kilo vermeyi beklemiyorum çünkü göbeğim epey yağlandı spor destekli yapmam lazım ki bu mesailerde mümkün değil. gelecek ay başı spora yazılmayı düşünüyorum planlarım istediğim gibi giderse :))

saollll zilişimmmm cnm 1 gün yapcemmm ama acaba yarında yapsmamı diye düşünüyorum?

birde adet dönemim şimdiii fark edermi sonuç acaba
sabah tartılmadım da:)

ya benim cnm sogan istedi yiyebilirimiyimm çorbanın yanında?

aebencim tesekkurler onerilerin icin ne yalan soyliyim bu hafta dieti uygulamak ve uygulamamak arasinda kararsizlik yasadim bugun senin yazilarini okuyunca hadi dedim yasemin yola devamins yemeklerdeki yaglari kesmedigim muddetce bir daga boyle agir kabizlik problemiylen karsilasmam.tavsiyendeki gibi ekmekgi 1 dilim daga fazlalastirip salatayida fazladan tukettikmi problem ins ortadan iyice kalkarbenim kiloda degisiklik olmadi tam dersi 200 gr fazla cikti bugun neyse cumaya kadar ins guzel bir dususlen moralim yerine gelicek.yola devam
menum
sabah klasik monti kahvalti
oglen.ispanak ,yogurt,salata zeytin yagina kisityok sanirim yemeklerde:26:
ara.yesil elma
aksam .tavuk,salata,ayran
ara ilik sut ins guzelk bir menudur:44:

italya
merhaba cnm menün güsel afiyet olsun
ama bi tavsiyem olcak sana proteini öglen,sebzeyi akşam tüketmekte yarar var cnm

banum cumaya adetin bitmiş olursa iyi bi ödem atarsın cnm...
çorbayı 2 gün yap bişey olmaz..daha iyi gider şişliğin...soğan ye tabii nolcak ot sonuçta..çorbaya ben yazın dereotu taze nane ekliyorum zaten..öylede güzel oluyor..sende soğan eklemiş gibi olursun..bu gün yarın detoxu çarşambadan cumaya kadar da protein yüklemesi yaparsın oluuur...cuma inşallah iyi bi sonuç alacaksın cnm..
platesle de ödem gidiyor banum..hatta ebru şallı'da geçen hafta söledi..özellikle karın günlerinde ödem de gidiyor diye...yapabilirsen yap evdekiler uyuyunca....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…