bu konuda zilim açıklamış aynen katılıyorum ser best olması sınırsız yemeniz anlamında deyildiraeben çiğ badem serbest mi?
afiyet olsunkavrulmamış olan canım çiğ.. onu alcaksın suya koyup doolaba koycaksın 5 6 saat sonra süzüp servis kasesine koycaksın üzerine de bikaç buz atcaksın soyup soyup yiceksin kabuğunu buzda badem diyoruz buna
aynen badem gibi kuru yemişlerde sınır koymalısınızbi de yerfıstığını sormak istiyorum ben kitapta kısıtlamasız diyor istediğim zaman yiyebilirim demek mi oluyor bu
kıslar kuruyemiş hangisi olursa olsun istediğimiz kadar yiyemiyoruz.ve öğünlerle birlikte yeniyor aaralarda değil.sayıyla yiyiyoruz avuçla değil...(mesela 8-10 tane kafidir)
sadece leblebiyi 2 avuç kadar yiyebilirsinizz ammmmaaa bir şartla..mesela dışardasınız yada montiye uymayan bir yemek var ve siz aç kalmamak için bir kutu süt yada ayranla 2 avuç kadar leblebiyi öğün niyetine yiyebilirsiniz..nohut yemeği yemiş gibi yani...
zilim nasılsın bugun daha ıyı mısın?ben dün oglen
gıttım paketlı peymannohut varmıs onu aldım bır kutu ayran aldım oturdum onu yedm avuc avuc yarısını aksam ustu yıne acıkınca yedım dışarıdaydım onu yedım keyfım geldı aksam da tavuk ızgara salata yogurt yedım , 1 bardak bıra
bugunku menum de sabah 10cm uzunlugunda gevrek 2 domates beyaz peynır
nescafe , tavuk ızgara salata yogurt acı mınık bıber
aksam yogurt 1 adet cıgköfte yogurt 8 adet fındık
sımdı cay ıcıp demlenıyorum56lığımı koruyorum
meyvem dr eşime SFT50 ıwostın önerdi (cildi çok hassas)bizde ondan faydalanıyoruzzilim 60 faktör günes kremi arıyorum önerebileceğin bi marka varmı
ışılım zilimin dediklerini iyi degerlendir hepsi altın nasihat .ışılım şu montiyi bi gün tam yap valla dişimi kırıcam güzelim
dün bi paket beyaz leblebiyi götürmüşsün,200 gyada en az 150 var o paketler...5 avuç falan oluyor aşağı yukarı..öğün niyetine bile yesen 2 avuç yeterdi cnm.bir kutuda ayran yada süt tamadır.şişer zaten nohutlar içinde..tokluk sağlar..sende vur deyince öldürmüşsün cnm..bişey demeyede korkar oldum sana leblebi yersin kaçamak yapmamak için dedim bi paketi lüpletmişsin tatlım...
hadi bu vukatını geçtik..
bu sabahta simit yemişsin..10 cm'likte olsa beyaz un sonuçta..ve senin pankreasın daha tam bi düzene giremedi .tam olarak uygulamadığından cnm.o sebeple küçük bir parça kaçağıda kabul edecek noktaya ulaşmadın henüz..bir parmak kadar bi simit seni doyurmaz ama 2 dilim tam buğday ekmeğini güzelce yeseydin miss gibi doyardın cnm..
bunlar dışında iyi gbi menülerin cnm ama küçükte olsa kaçamağı kaldırmıyor ilk haftalar..bakülde eksilmeleri göremessen yine sen üzüleceksin...
WALLA TEKRARDAN OKURKEN GÖZÜME İLİŞTİ HEMEN DÜZELTME YAPMA İHTİYACI DUYDUM..AKŞAMDA ÇİĞKÖFTE YEMİŞSİN...BUDA OLMAMIŞ BE IŞILCIM..
HAL BÖYLE OLUNCA HER ÖĞÜN MONTİDEN UZAKLAŞTIRACAK BİŞEYLER OLMUŞ OLUYOR VE SEN OTOMATİK OLARAK MONTİ ÇARKININ DIŞINA İTİVERİYORSUN KENDİNİ TATLIM. SENİNKİ MONTİ OLMUYOR PEK ŞU DURUMDA..AZ YİYEREK KİLO VERMEYE ÇALIŞIYOR GİBİ OLUYORSUN İSTER İSTEMEZ CNM..
vaş bu dedikleri hiç mantıklı deyil ışıl :26:bir de artk bazı degısıklıkler yapmak ıstıyorum ne bıleyım cunku veremedım gun 2 lıtreden cok su ıcıyorum belkı suyumu azaltıcam ne yapıcam meyve yıyorum hıc yemesem daha mı ıyı olucak bılmıyorum ya da aksam artık sadece meyve yerım yogurt nohurt bısey yemem hıc bısey yemem yani c ay meyve yıyebılrım
yapcam bı sekıl bu boyle olmuyor sonucta 2 kılo daha versem ıyı olcam ama veremedım o yuzden belkı vucuduma gıren suyu azaltmalıyım kuşum blmıorm
laram halk ekmegin köy ekmegi çok güzel tavsiye ederim birde bimin köy ekmegiCanım öyle bir şart yok spagetti yoğun buharda sıkıştırıldığından kaynatıldığında endeksi yükselmiyor ama 8 dk en çok 10 dk kaynatılmalı diyor monti amcam
Canım ben hiç baktırmadan kullandım zaten aylaca değil bir kutu 30 adet sen bilirsin
Bende ay da bir falan yemiştim hani canım çok hamur işi ister o zaman yenebilir yoksa öğün yapmanın anlamı yok bence de
Canım 1 kg 5 günde ama bu hafta geçiş haftası tabii her öğün eekmek yedim ama ben bu tam buğday ekmeklerine güvenemiyorum karmezin tam tane ekmeği vardı önceden bulamadım onu bulan bilen var mı acaba
Hem verdim zamanındada yaş ilerliyo be aebenim inşallah yine veririz bu arada ben izlanda yosunu da almayı düşünüyorum ne dersin bi araştır benim araştırmacı ruhlu arkadaşım
Bu hafta akşam ekmek yok biliyorum zaten öğlen akşam yok ama birden kasıp olayı zorlaştıramam kendime valla kademeli geçiş yapıyorum ben.......:93:
maşallah diyim beyazım aman nazar degmeyelimselamlar. bende bugün yediklerimi yazayım;
sabah : yarım portikal
1.5 dilim ekmek
lor
domates
zeytin
öğlen
omlet
salata
yoğurt
akşam
ızgara tavuk
salata
yoğurt
belki yatmadan önce 1 bardak süt. iyigecler
mönün güzel canım ama salata eksik sebze her öğün salata yerini tutmazgünaydınlarr bugün 7. günüm menüm şöyle;
klasik monti kahvaltısı ve 1 fincan yeşil çay (şekersiz tabiki)
öğlen;
mantar yemeği yoğurt 5 6 tane fındık
ara;
1 elma
akşam;
kabak yemeği yoğurt
ara;
1 kivi
yatmadan 1 fincan süt
yok zilim çok arıza yapıyor diye birodan başka pc getirecek eşim .ne yapıyorsunuzda bkadar bozuluyo diyo.birodakiler hiç arızalanbmıyor diyohımm..o zaman kayısılı olanı alayım bende...elim boş durdukça ewde yada okulda ceviz falan atıştırıyorum.daha yaz meyveleride çıkmadı. kuruyemişi fazla kaçırmamak için bitki çayı içeyim diye sordum.evdekiler hep acımsı acımsı...ot kokuyor içerlen..değişiklik arıyor insan...sağolun kıslar...
aebenim seni görüyorum aşağıda aplam..oldumu pc?
yap banum .yogurduda evdekinden ekle .zilim
ben hep tek gün yapıyordum detoksu ama bu kez 2 gün yapayım
aben ablam ne dersin?
akşam saat 7 de bi yere gidicez yer çıkarım son ögünüdee arabaya koyarım
yolda yerim
çay konusuna gelincede liptonun ,bögürtlen,erikli tarçınlı ve acai li çayı çok güsel tavsiye ederim eger kabızlık sorunun yok ise form çaylarını içme derimm ben ekstradan çalıştırcak bagırsaklaır çünkü cnm bend ekuruemişe bi alıştımmı yiyorum ve kilo vermemmi etkiliyor çünkü ben her ögnün ardndan yiyorum hata dğn çocuklara fındık aldım dolaba attım gözümün önünd eolmasın die
ben çok yaptım banum ..aklımda öyle bir intiba kalmadıgına göre sanmıyorumben aplammmm
ben kullandım bugün yogurdumun hepsini ama akşama alırım marketten artıkın
2 gün yaptıgımda so nund açok açık hissetmem dimi ben hiç 2 gün yapmadımda:26::26:
diyarım seni görmek ne güzelcanım benim ben doğadan formun kayısılı çayını içiyorum tadı çok hoşuma gidiyor bir dene istersen...
diyarım seni görmek ne güzel
meyvem sen nasılsın iştah atakların azaldımı ?
italya
merhaba cnm menün güsel afiyet olsun
ama bi tavsiyem olcak sana proteini öglen,sebzeyi akşam tüketmekte yarar var cnm
italya
merhaba cnm menün güsel afiyet olsun
ama bi tavsiyem olcak sana proteini öglen,sebzeyi akşam tüketmekte yarar var cnm
diyarım seni görmek ne güzel
meyvem sen nasılsın iştah atakların azaldımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?