Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kıslar bu arada hep soracak olup unutuyorum..
tadı ot çöp tadı gibi olmayan kokusu insanı içmekten nefret ettirmeyen güzel bi bitki çayı arıyorum..neli olduğunun önemi yok...siyah çaydan sıkıldım.yeşil çayı çok sevmiyorum ve bi dönem fazla içtiğim için öööö geldi..
böyle yumuşak içimli güzel kokulu bir çay arıyorum,fikir verebilirmisiniz?içtikçe içesimi getirecek bi çay varmı bildiğiniz??:126::126::126:

zilim ben böğürtlen cayını zevkle içiyorum hem anti oksidan hemde eksimsi tadı değişiklik sağlıyor..
lipton from plus ın kayısılı ve limonlusunu deneyemedim ama seftalisi tam bir yıkımm

hımm..o zaman kayısılı olanı alayım bende...elim boş durdukça ewde yada okulda ceviz falan atıştırıyorum.daha yaz meyveleride çıkmadı. kuruyemişi fazla kaçırmamak için bitki çayı içeyim diye sordum.evdekiler hep acımsı acımsı...ot kokuyor içerlen..değişiklik arıyor insan...sağolun kıslar...
aebenim seni görüyorum aşağıda aplam..oldumu pc?

selam fıstıklar

banum 2 gün yapacaksan deoksunu delindeki yogurda evdeki kendi yaptıgından katablirsin ben bir çok kez öyle yaptım sonuçda aynı oldu
canım tl dengiremiyorum kızımınvar baktım bit kadar kuyamadım geçen hafta
bu hafta geir inşallah pc

aeben çiğ badem serbest mi?
bu konuda zilim açıklamış aynen katılıyorum ser best olması sınırsız yemeniz anlamında deyildir

kavrulmamış olan canım çiğ.. onu alcaksın suya koyup doolaba koycaksın 5 6 saat sonra süzüp servis kasesine koycaksın üzerine de bikaç buz atcaksın soyup soyup yiceksin kabuğunu buzda badem diyoruz buna
afiyet olsun
bi de yerfıstığını sormak istiyorum ben kitapta kısıtlamasız diyor istediğim zaman yiyebilirim demek mi oluyor bu
aynen badem gibi kuru yemişlerde sınır koymalısınız

ışılcım ben yorum yapmadan zilim yapmş ynen katılıyorum birde biranı görmemiş onuda ben ekleyim ciızzzz
zilim 60 faktör günes kremi arıyorum önerebileceğin bi marka varmı
meyvem dr eşime SFT50 ıwostın önerdi (cildi çok hassas)bizde ondan faydalanıyoruz
ışılım zilimin dediklerini iyi degerlendir hepsi altın nasihat .
az yiyerek kilo vermessin
vaş bu dedikleri hiç mantıklı deyil ışıl :26:
az su içerek kilo mu verilir yada akşam aç kalarak
laram halk ekmegin köy ekmegi çok güzel tavsiye ederim birde bimin köy ekmegi
yosunları biliyorum laram bence sadece kilo için deyil saglık içinde alınmalı.bende kulanıyorum bu aralar besin takviyesi olrak
maşallah diyim beyazım aman nazar degmeyelim
mönün güzel canım ama salata eksik sebze her öğün salata yerini tutmaz

zilim
ben hep tek gün yapıyordum detoksu ama bu kez 2 gün yapayım
aben ablam ne dersin?
akşam saat 7 de bi yere gidicez yer çıkarım son ögünüdee arabaya koyarım
yolda yerim
çay konusuna gelincede liptonun ,bögürtlen,erikli tarçınlı ve acai li çayı çok güsel tavsiye ederim eger kabızlık sorunun yok ise form çaylarını içme derimm ben ekstradan çalıştırcak bagırsaklaır çünkü cnm bend ekuruemişe bi alıştımmı yiyorum ve kilo vermemmi etkiliyor çünkü ben her ögnün ardndan yiyorum hata dğn çocuklara fındık aldım dolaba attım gözümün önünd eolmasın die

yok zilim çok arıza yapıyor diye birodan başka pc getirecek eşim .ne yapıyorsunuzda bkadar bozuluyo diyo.birodakiler hiç arızalanbmıyor diyo evdeki 3 bebeyi hesaba katmıyor tabi

ben aplammmm
ben kullandım bugün yogurdumun hepsini ama akşama alırım marketten artıkın

2 gün yaptıgımda so nund açok açık hissetmem dimi ben hiç 2 gün yapmadımda:26::26:

yap banum .yogurduda evdekinden ekle .

yogurt konusu açılmışken kıslar yogurdunuzu evde yapın eger sokak süt bulamıyorsanız günlük sütlerden yapın pasterüze sütlerde yapmayın geçenlerde ögerendigmi göre pastörize süt degişime ugruyormuş süt olmakdan çıkıyormuş haberiniz olsun

ben aplammmm
ben kullandım bugün yogurdumun hepsini ama akşama alırım marketten artıkın

2 gün yaptıgımda so nund açok açık hissetmem dimi ben hiç 2 gün yapmadımda:26::26:
ben çok yaptım banum ..aklımda öyle bir intiba kalmadıgına göre sanmıyorum

cevap yazmakdn kendimi unuttum. sizler demiştim mart ayında saglık durumlarımdan detosk yapacagım diye ama marankinin lavmannını okuyunca farkılı yapmaya karar vermiştim hiç işim olmaz lavmanla
hatırlarsanız katı meyve sıkacagı alacaktım .ve aldım plıhps içindende bi kitap çıktı yani tam benlik
inşallah amacım olan atıklardan kurtulurum yakında dr.konturolum var tabi bu arada ilaçlarada devam ama basküldede etkili bu gün son günüm 7 gün olacak ama dün pazardı dışına çıkmak zorunda kaldım eşim sofraya oturmayınca pek güzel baktıda
sobra ayrıntıları yazarım .şimdi başımda ogluş var okuldan erken geldi çamura yuvarlanmış okulda

mesajların kalanınıda sonra degerlendiririm .sagolsun zilim bana iş bırakmamış

aben aplaaa
ama evdeki yourt yaglıdır olarmı yaglı yogurt ile
k.valdm yapıyor bana yogudugu keisn yagıdır yani:26::26::26:

eger etkilemez ise yapayım ama etilerse kilo durumunu yagsız alayım marketten

diyarım seni görmek ne güzel

meyvem sen nasılsın iştah atakların azaldımı ?

iimm aeben ablam seni gördüm daha ii oldum gecen hafta özlettin kendinii
azaldı iştah olayımda şükür bide regl olsaydım ii olucaktı ama hala tık yok göbek davul gibi oldu (

lahana bulabilirsem ender saracın 3 günlük detoksunu yapıcam temizlenmeye ihtiyacım var o kadar karbonhisrattan sonra bedenimi kirli hissediyorummm

italya
merhaba cnm menün güsel afiyet olsun
ama bi tavsiyem olcak sana proteini öglen,sebzeyi akşam tüketmekte yarar var cnm

tesekkurler masumm cum guzel onerin icin ve gayet mantikli sebzeyi aksam tuketmekte fayda var sindirimi ve yakimi daga kolay ,proteine gelince gun boyu daga iyibir sekilde yakimini sagliyabiliriz ve tokluk acisindan perfect.bu ufak gibi gorunen ayrintiyi gozden cikarmamakta fayda var sanirim.sende bu bakimdan olaya yaklastin buyuk olasiliklave yemeklerdeki yag olayi kizlar normal tutuluyor dimi daga evvelde sordum cvp alamadim yapmisken hersekilde mukemmel olsun isterim dietim guzel sonuc almak icin.

Son düzenleme:
italya
merhaba cnm menün güsel afiyet olsun
ama bi tavsiyem olcak sana proteini öglen,sebzeyi akşam tüketmekte yarar var cnm

tesekkurler masumm cum guzel onerin icin ve gayet mantikli sebzeyi aksam tuketmekte fayda var sindirimi ve yakimi daga kolay ,proteine gelince gun boyu daga iyibir sekilde yakimini sagliyabiliriz ve tokluk acisindan perfect.bu ufak gibi gorunen ayrintiyi gozden cikarmamakta fayda var sanirim.sende bu bakimdan olaya yaklastin buyuk olasiliklave yemeklerdeki yag olayi kizlar normal tutuluyor dimi daga evvelde sordum cvp alamadim yapmisken hersekilde mukemmel olsun isterim dietimiyi bir sonuc almak icin.

italya
cnm abartmamak kaydı ile yag kullanıyoruz yemekleirmizde cnm

merhaba arkadaslar
bende bugunki menumu yazayim
SABAH 2 dilim ekmekle klasik monti ve capuccino
ARA 1 armut, 1 kup yesil cay
OGLEN kiymali taze fasulye 1 bardak ayran
ARA 1 portakal
AKSAM patlican kozleme kiymali,kereviz salatasi
yatmada once 1 elma olabilir

banum ben sana tekrar sıkıntı olmasın dşye şetiydim alabiliyorsan sorun yok ..

mönüleriniz güzel kıslar (bu sayfadakiler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…