Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banum ben sana tekrar sıkıntı olmasın dşye şetiydim alabiliyorsan sorun yok ..

mönüleriniz güzel kıslar (bu sayfadakiler)

oy oyyyy ince düşünceli ablammmm alırım kuuu
bişiy yapıyorsak tam olsun ama dimi bütün atıklardan kurtulayımmmm
dışarı çıkıcaz zaten bugün ugrarım markete

çocuklarlaa markete gitmek zor oluyor eşimde bazen unutuyor yada geç gliyorr
ben kendim giidp garantiye alayım

hatta reglim bitsiinde abla şu 2 günlük listeyi yine yapcam

banum ne güzel kaynanan var valla,birazda bana versene ucundan accıkk
bende hiç kalmadıda

aebenim uht yani uzun ömürlü sütler hakkında yazdıklarını bende dinledim tv'De..sanırım doktorum proğramındaydı yalnış kalmadıysa aklımda..valla ne yiyor içiyorsan illa sağlığa zararlı bişey var içinde yaa,artık ne yiycez ne içicez şaşırdık kaldık.6-7 yıl evvel aman sokak sütçüsünden almayın bir sürü hastalık saçıyor ıvır zıvır...hepimizi kutuya yönlendirdiler.annem yıllarca sokak sütçüsünden yada köylülerden aldı hiç bişey olmadık valla..ben zaten süt içemiyorum ama oğlum için günlük süt aldırıyorum kapıcımıza migrostan yada şoktan..(oğlum hala devam sütü içiyor ama muhallebi,sütlaç vs.. için)ama her yediğime içtiğime şüphe ile yaklaşıyorum.bu sabahta çikolatada bisküvide bulunan SOYA LESİTİ'nin bir tür kadınlık hormonu içerdiğini ve erkek çocuklarda meme büyümesi vs.. kız çocuklarında erken ergenlik gibi şeylere yol açtığını söyledi.bunu daha evvlede okumuştum..
ve çevremizde çocuklara baktıkça küçücük çocukların yetişkin vücuduna benzer vücutlarını görüyorum gerçekten.valla eskiden ne güzelmiş yaaa her şey doğalmış.dedem anlatıyordı eskiden tatbikatlara gittiklerinde(dedem asker emeklisi) daha evelden inek geçmiş ve ayak izine su toplanmış oluyordu su kalmayınca eğilip kıyafetinin kol ucunu ağzına koyup süzgeç gibi yapıyormuş kaba toz toprak kaçmasın diye o suyu içiyormuş düşünün.nasıl kolera olmadın dede diye gözlerimiz dincan gibi olarak dinlerdik onun maceralarını
şimdi nerdee...
ben oğlumu ilk doğduğunda çeşme suyu ile yıkadım diye atopik dermatik(bir nevi egzama) oldu çocuk..
her şey çok yapaylaştı....valla bazen köyde yaşasaydım dye geçiriyorum içimden..yada köyde evimiz falan olsada yazları bari gitsek kalsak ..ne güzel olurdu.....

zilimmm
hakkaten ne yedirip içircez biz beblereee yaaa
valla herşeyde bir zarar var ben drc marka tb ekmegi alıyordum
içini bi okudum anammm e 330 bilmem ne ne ararsan var yani onu bıraktım şimdi anneleirn orda bir frın bulum gelirken alıp geriyorum atıyorum dolaba başka yerden almıyorum yani

k.valde olayına gelinceee eh işte cnm
herkeisn oldugu gbi onund aii kötü huyları var
oglu ve torunu sever onla riçin yaparrr
eskiden daha ii di aramız artık okadar degil
çünkü maymun göznü açtı yani ben

k.valdme tarafından kıskanılıyorum
ayakkabılaırmız,nevreismleirmiz saç boyalarımız herbişeyimiz aynı
hatta kendisi 60 yaşındadır ilk kez oje sürdügünü gördüm geçen gün
çünkü be sürüyorum ,hattaaa en son golüde attı geçen akşam

bizde evi dgeiştirmek istiyoruz siiznki gibi geniş bir ev olsun
yada sizn bu eve biz geçelim dediii

anaam banum bizdemi öle olucaz yahu...erkek anasıyız ya drek kaynanayız
ben kızım olsun istiyorum ama yapamıycam bu gidişle...ruhh halim müsade etmiyor..daha birini baktıracak insan bulamadım...hemde kafayı yerim gibi geliyo şimdilik..oğlumda zor bir dönemden geçiyor.2 yaş erken ergenlik deniyorya..daha 2 yaşına girmedi ama tripler başladı..hep kendini dinletmek istiyor sıpa...kafama huniyi giymek istemediğimden dolayı şimdilik yada ebedeyite kadar 2.çocuk yok bana....
kızım olsaydı cicianne olacaktık banum..tüh kaynana olmaktan kurtulamıycaz

ayyy cnm valla ben zaten düşünmüyorum 3. yüü
biz direk 3 e geçtigimiz için

ya bence kişilik meselesiii ya benim annem kaynana olsa gelini kıskanmaz
ardaşlarımd agörüyorum k.valdeleri şaşırıyorum yani

benimkinin yapısı böl anacım kıskanç herkeis kıskanıyr

bugünkü menüm belli oldu paylaşayım hemen

kalkınca:2 adet kuru incir,su
kahvaltı:2 dilim tb ekmeği,yağsız bim peynir,5 zeytin.domates,biber
öğlen:köfte,yoğurtlu pazı,salata
ara:bir elma,bir nescafe
akşam:çok çok az tavuk haşlama( kadar kalmıştı yoksanormal yerdim)2 kaşık pazılı yoğurt,1 kaşık salata
ara:2 adet kuru incir

4 fincan tarçınlı yeşilçay
3 litre ılık su
spor:aralıksız 16 saat bilgisayar başı iş hiç kalkamadan öğlen 25 dk hızlıca yürüdüm etkisiz ama elimden bu geliyor

akşam çok çok az yedim birazdan ing kursuna gidip dönüp şirkete tekrar mesai kalıcam çok acıkırsam ne yapmam lazım en az gece 1 e kadar burada olucam çünkü...

bir bardak light süt içsem saat 9 gibi çok mu olur?

diyarcım
menün güsel cnm bence sütüde içebilirisnn

ben abla ve zilim
detoks malzemem dün vardı dolapta yarın için yeniden yapıcam
kuru halleri ile 4 yk koyucma dgeilmi?

herkese selamm

Bugünkü menüm kızlar...

Sabah:1 çay bardağı elma suyu, yarım greyfurt
Kahvaltı:1 dilim tb ekmeği, peynir, salatalık domates
Ara:1 elma
Öğle:Haşlanmış mantar ve kabak, yoğurt ve salata,8 fındık
Akşam:Sebze çorbası, yoğutlu semizotu salatası
Ara:1 meyve

afiyet olsun canım güzel olmuş

tatlım çok güzelde salata neden yok yemeklerin yanında çiğ bir salata olması gerekiyor onun dışında güzel afiyet olsun canım

canım bravo sana iradene sağlık inşalalh bu emeklerinin karşılığını alıcaksın

günaydınlarrrrr

kahvaltımı yaptım detoks çorbamı hazırladım 11 de başlıycam içmeye

diyarım bende snei ösleidm cnm keşke daha çok girsen yawww

detoks yapıyorsun demek kolay gelsin canım inşallah verirsin

canım kızlar birşeyler önermiş bende formun kayısılısını öneriyorum süper kokuyo ya

afiyet olsunn canım güzel görünüyo :)

menün güzel olmuş canım süt iç bence hem iştahı dengeler afiyet olsun canım

banum boşver zaten sen bi seferde kurtulmuşsun cnm 2.kere gebelik yaşama,kilo alma kusma bulantı vs..allah yawrularına ömür versin...kaynana konusunda valla benim arkadaşlarımında bazılarının kaynanaları süper yaaa..hatta kayınvalidesiyle birlikte bizim okulda çalışan b arkadaş var.gelin kayınvalde öğretmen.kayın validesi emeklisi çoktan geçmesine rağmen çalışıyor.allahım görsen anası sanırsın.isimleriyle hitap ediyorlar zaten birbirlerine kayınvalidesi çok cool bir tip. valla yanında biz yaşlı kalırız yan öle bi kadın.çokta güzel anlaşıyorlar ama herkese öylesi nasip olmuyor tabi...
diyarcım

ben abla ve zilim
canım ben pişmiş hallerini 4 kaşıktan yapıyordum aebenim kurularını 4 kaşıktan yapıyormuş.yetiyorsa pişmişi 4 yetmiyorsa çiği 4 kaşık olarak yap.yani hep nasıl yapıyorsan...
yada çok çok acıkırsam 2 tane yumurta haşlayıp sütle yesem mi???
diyarım tüm gece çalışacaksın.2 yumurta ile 1 bardak süt yada ayran iyidir cnm..bişey olmaz o kadarcıktan..hatta istersen (imkan varsa tabii)çılbır yap ye...

menün güzel cnm..afiyet olsun..

iyi akşamlaar 7. gün de bitti benim hafif pantolumda bolluk hissediyorum ama cok hafif. bazı arkadaslar 3 kilo falan vermiş ilk haftada bende öyle olmadı malesef en fazla 1 kilo gitmiştir ama olsun devamm

aeben abla sana birşey soracam geçen yazdım ama arada kaynadı heralde,ben hiç ara yapmıyorum,öğün aralarım çok fazla olmuyo zaten,yapsam daha mı iyi olur,herkes ara yap diyor
birde cevizli sarımsaklı su var belki duymuşsundur akşamdan suya koyup sabah suyuyla sarımsakları yutuyoruz,sonra cevizleri yiyoruz bu montiye aykırı olur mu kuruyemiş yaa,
bugün ki menümde
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
ıspanak,yoğurt,salata
ara bir kayısı
akşamda
tonbalıklı salataydı ama yiyemedim midem almadı nedense evde mercimek çorbası vardı 2 kase yedim kötü yapmışım bu hafta 2. mercimek çorbası

iksircim kilonu kac haftada verdin ?

diyarım afiyet olsun ...yumurtanıda yiyebilirsin sorun olmaz çok geç kalıyorsun mesaide

diyarcım

ben abla ve zilim
banu len bu detoksu kaçkere yaptın hala soruyormusun yavvv

Zilim pişmişinden 4 kş koyuyor bende çigsinden ama benimki 1 gün için fazla geliyor
sen kendine göre ayarla.bence bu kişiye has ne kadar yersen Ben hep göz kararı yapıyorum yaptıgımda ölçmüyorum
yada çok çok acıkırsam 2 tane yumurta haşlayıp sütle yesem mi???
afiyetolsun diyar
afiyet olsun mariya
[ı]kızlar bu 2 günlük detoxu nasıl ve ne için yapıyorsunuz ?[/ı]
ayran aşı detoksu turuncum yeni alınmış kilolar ertesi yapıyoruz yada kil durunca diyim .fayda ediyor
iyi akşamlaar 7. Gün de bitti benim hafif pantolumda bolluk hissediyorum ama cok hafif. Bazı arkadaslar 3 kilo falan vermiş ilk haftada bende öyle olmadı malesef En fazla 1 kilo gitmiştir Ama olsun devamm
güzelim herkesin bünyesi farklıdır .kilosu farklıdır .
Haftada 500gr idaaldir ..önemli olan yagdan gitmesidir eger giyeceklerin bol geliyorsa demekki yadan gitmiştir

aeben abla zahmet olmazsa şu yoğurt detoksunu yazarmısın,genelde okuyorum sayfaları ama gözümden kaçtı heralde

iksircim aslında montide ara yok bizler açıkırsak yapıyoruz egerki acıkm ıyorsan senin yaptıgın daha iyi .yemekleri hazmetmek çok önemli yeni kızlar biliyormu bilmiyorum ama yemek arlarında en az 3.4 saat olmalı bu arlar içinde geçerli.
Mönülerinizde saat yazmadıgınız için degerlendiremiyorum :26:

Cevizkürünü bende yaptım geçen ay eşimle birlikde mönülerimdede yazmıştım hiçbir mahsur yok

mönünde güzel neden üzülüyorsun haftada 3 ögün bakliyat hakkın var zaten
Yanlız salatanıda yeseydin yanında daha iyi olurdu birde yogurt ye unutmadan
ama baklagille balık olmaz onuda bilirsun zaten
mönün güzel canım afiyet olsun ..

Birde günde 3.4 ceviz yenizi öneririm niye yasak olsun ...yasak olan fazlası

[/QUOTE]
güzelim herkesin bünyesi farklıdır .kilosu farklıdır .
Haftada 500gr idaaldir ..önemli olan yagdan gitmesidir eger giyeceklerin bol geliyorsa demekki yadan gitmiştir [/QUOTE]

artık sabredicez canım teşekkürler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…