banum ben sana tekrar sıkıntı olmasın dşye şetiydim alabiliyorsan sorun yok ..
mönüleriniz güzel kıslar (bu sayfadakiler)
selamlar. bende bugün yediklerimi yazayım;
sabah : yarım portikal
1.5 dilim ekmek
lor
domates
zeytin
öğlen
omlet
salata
yoğurt
akşam
ızgara tavuk
salata
yoğurt
belki yatmadan önce 1 bardak süt. iyigecler
günaydınlarr bugün 7. günüm menüm şöyle;
klasik monti kahvaltısı ve 1 fincan yeşil çay (şekersiz tabiki)
öğlen;
mantar yemeği yoğurt 5 6 tane fındık
ara;
1 elma
akşam;
kabak yemeği yoğurt
ara;
1 kivi
yatmadan 1 fincan süt
günaydınlar herkeseeeee :))
çok güzel bir haftasonu geçirdim minicicik bir kaçamak hariç tam monti yaptım sporumuda yaptım :)) hatta gece yemeğe davetliydim sıfır kaçamaklı çıktım :))
bir hafta oldu bugün montiye döneli devam ediyoruz arkadaşlar :))
banum walla çok mutluyum,meyvenulum desteğin için ayrıca teşekkür ederim...zilim seni ve aebenimle karşılıklı yazışmalarımızı özledim walla evdeki bilgisayarımı kardeşime gönderdiğim için sadece işyerinde girebiliyorum onda da mesaiden fırsat bulamıyorum yazmaya
günaydınlarrrrr
kahvaltımı yaptım detoks çorbamı hazırladım 11 de başlıycam içmeye
diyarım bende snei ösleidm cnm keşke daha çok girsen yawww
kıslar bu arada hep soracak olup unutuyorum..
tadı ot çöp tadı gibi olmayan kokusu insanı içmekten nefret ettirmeyen güzel bi bitki çayı arıyorum..neli olduğunun önemi yok...siyah çaydan sıkıldım.yeşil çayı çok sevmiyorum ve bi dönem fazla içtiğim için öööö geldi..
böyle yumuşak içimli güzel kokulu bir çay arıyorum,fikir verebilirmisiniz?içtikçe içesimi getirecek bi çay varmı bildiğiniz??:126::126::126:
merhaba arkadaslar
bende bugunki menumu yazayim
SABAH 2 dilim ekmekle klasik monti ve capuccino
ARA 1 armut, 1 kup yesil cay
OGLEN kiymali taze fasulye 1 bardak ayran
ARA 1 portakal
AKSAM patlican kozleme kiymali,kereviz salatasi
yatmada once 1 elma olabilir
bugünkü menüm belli oldu paylaşayım hemen
kalkınca:2 adet kuru incir,su
kahvaltı:2 dilim tb ekmeği,yağsız bim peynir,5 zeytin.domates,biber
öğlen:köfte,yoğurtlu pazı,salata
ara:bir elma,bir nescafe
akşam:çok çok az tavuk haşlama( kadar kalmıştı yoksanormal yerdim)2 kaşık pazılı yoğurt,1 kaşık salata
ara:2 adet kuru incir
4 fincan tarçınlı yeşilçay
3 litre ılık su
spor:aralıksız 16 saat bilgisayar başı iş hiç kalkamadanöğlen 25 dk hızlıca yürüdüm etkisiz ama elimden bu geliyor
akşam çok çok az yedim birazdan ing kursuna gidip dönüp şirkete tekrar mesai kalıcam çok acıkırsam ne yapmam lazım en az gece 1 e kadar burada olucam çünkü...
bir bardak light süt içsem saat 9 gibi çok mu olur?
banum boşver zaten sen bi seferde kurtulmuşsun cnm 2.kere gebelik yaşama,kilo alma kusma bulantı vs..allah yawrularına ömür versin...kaynana konusunda valla benim arkadaşlarımında bazılarının kaynanaları süper yaaa..hatta kayınvalidesiyle birlikte bizim okulda çalışan b arkadaş var.gelin kayınvalde öğretmen.kayın validesi emeklisi çoktan geçmesine rağmen çalışıyor.allahım görsen anası sanırsın.isimleriyle hitap ediyorlar zaten birbirlerine kayınvalidesi çok cool bir tip.ayyy cnm valla ben zaten düşünmüyorum 3. yüü
biz direk 3 e geçtigimiz için
ya bence kişilik meselesiii ya benim annem kaynana olsa gelini kıskanmaz
ardaşlarımd agörüyorum k.valdeleri şaşırıyorum yani
benimkinin yapısı böl anacım kıskanç herkeis kıskanıyr
canım ben pişmiş hallerini 4 kaşıktan yapıyordum aebenim kurularını 4 kaşıktan yapıyormuş.yetiyorsa pişmişi 4 yetmiyorsa çiği 4 kaşık olarak yap.yani hep nasıl yapıyorsan...diyarcım
menün güsel cnm bence sütüde içebilirisnn
ben abla ve zilim
detoks malzemem dün vardı dolapta yarın için yeniden yapıcam
kuru halleri ile 4 yk koyucma dgeilmi?
diyarım tüm gece çalışacaksın.2 yumurta ile 1 bardak süt yada ayran iyidir cnm..bişey olmaz o kadarcıktan..hatta istersen (imkan varsa tabii)çılbır yap ye...yada çok çok acıkırsam 2 tane yumurta haşlayıp sütle yesem mi???
herkese selamm
Bugünkü menüm kızlar...
Sabah:1 çay bardağı elma suyu, yarım greyfurt
Kahvaltı:1 dilim tb ekmeği, peynir, salatalık domates
Ara:1 elma
Öğle:Haşlanmış mantar ve kabak, yoğurt ve salata,8 fındık
Akşam:Sebze çorbası, yoğutlu semizotu salatası
Ara:1 meyve
aeben abla sana birşey soracam geçen yazdım ama arada kaynadı heralde,ben hiç ara yapmıyorum,öğün aralarım çok fazla olmuyo zaten,yapsam daha mı iyi olur,herkes ara yap diyor
birde cevizli sarımsaklı su var belki duymuşsundur akşamdan suya koyup sabah suyuyla sarımsakları yutuyoruz,sonra cevizleri yiyoruz bu montiye aykırı olur mu kuruyemiş yaa,
bugün ki menümde
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
ıspanak,yoğurt,salata
ara bir kayısı
akşamda
tonbalıklı salataydı ama yiyemedim midem almadı nedense evde mercimek çorbası vardı 2 kase yedimkötü yapmışım bu hafta 2. mercimek çorbası
diyarım afiyet olsun ...yumurtanıda yiyebilirsin sorun olmaz çok geç kalıyorsun mesaidebugünkü menüm belli oldu paylaşayım hemen
kalkınca:2 adet kuru incir,su
kahvaltı:2 dilim tb ekmeği,yağsız bim peynir,5 zeytin.domates,biber
öğlen:köfte,yoğurtlu pazı,salata
ara:bir elma,bir nescafe
akşam:çok çok az tavuk haşlama( kadar kalmıştı yoksanormal yerdim)2 kaşık pazılı yoğurt,1 kaşık salata
ara:2 adet kuru incir
4 fincan tarçınlı yeşilçay
3 litre ılık su
spor:aralıksız 16 saat bilgisayar başı iş hiç kalkamadanöğlen 25 dk hızlıca yürüdüm etkisiz ama elimden bu geliyor
akşam çok çok az yedim birazdan ing kursuna gidip dönüp şirkete tekrar mesai kalıcam çok acıkırsam ne yapmam lazım en az gece 1 e kadar burada olucam çünkü...
Bir bardak light süt içsem saat 9 gibi çok mu olur?
diyarcım
menün güsel cnm bence sütüde içebilirisnn
ben abla ve zilim
detoks malzemem dün vardı dolapta yarın için yeniden yapıcam
kuru halleri ile 4 yk koyucma dgeilmi?
afiyetolsun diyaryada çok çok acıkırsam 2 tane yumurta haşlayıp sütle yesem mi???
afiyet olsun mariyaherkese selamm
bugünkü menüm kızlar...
sabah:1 çay bardağı elma suyu, yarım greyfurt
kahvaltı:1 dilim tb ekmeği, peynir, salatalık domates
ara:1 elma
öğle:haşlanmış mantar ve kabak, yoğurt ve salata,8 fındık
akşam:sebze çorbası, yoğutlu semizotu salatası
ara:1 meyve
ayran aşı detoksu turuncum yeni alınmış kilolar ertesi yapıyoruz yada kil durunca diyim .fayda ediyor[ı]kızlar bu 2 günlük detoxu nasıl ve ne için yapıyorsunuz ?[/ı]
güzelim herkesin bünyesi farklıdır .kilosu farklıdır .iyi akşamlaar7. Gün de bitti benim hafif pantolumda bolluk hissediyorum ama cok hafif. Bazı arkadaslar 3 kilo falan vermiş ilk haftada bende öyle olmadı malesef En fazla 1 kilo gitmiştir Ama olsun devamm
iksircim kilonu kac haftada verdin ?
iksircim aslında montide ara yok bizler açıkırsak yapıyoruz egerki acıkm ıyorsan senin yaptıgın daha iyi .yemekleri hazmetmek çok önemli yeni kızlar biliyormu bilmiyorum ama yemek arlarında en az 3.4 saat olmalı bu arlar içinde geçerli.[ı][sıze=3]aeben abla sana birşey soracam geçen yazdım ama arada kaynadı heralde,ben hiç ara yapmıyorum,öğün aralarım çok fazla olmuyo zaten,yapsam daha mı iyi olur,herkes ara yap diyor[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]birde cevizli sarımsaklı su var belki duymuşsundur akşamdan suya koyup sabah suyuyla sarımsakları yutuyoruz,sonra cevizleri yiyoruz bu montiye aykırı olur mu kuruyemiş yaa,[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]bugün ki menümde[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]sabah[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]öğle[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]ıspanak,yoğurt,salata[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]ara bir kayısı[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]akşamda [/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]tonbalıklı salataydı ama yiyemedim midem almadı nedense evde mercimek çorbası vardı 2 kase yedimKötü yapmışım bu hafta 2. Mercimek çorbası [/sıze][/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?