Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım montiyle 3 hafta da 5 kilo verdim ben bu 4.haftam kaçamaksız,diğer kiloları temmuzda başlamıştım dikkat etmeye öle rejim yapmadım, ben de anlamadım öle gittiler

maşallah süper gidiyorsun darısı bana inşallaaahhhh

canım montiyle 3 hafta da 5 kilo verdim ben bu 4.haftam kaçamaksız,diğer kiloları temmuzda başlamıştım dikkat etmeye öle rejim yapmadım, ben de anlamadım öle gittiler

aeben abla zahmet olmazsa şu yoğurt detoksunu yazarmısın,genelde okuyorum sayfaları ama gözümden kaçtı heralde
KISACA YAZAYIM LİNKİ VAR GERÇİ AMA

GECEDEN ISLATILMIŞ
4.,ER,KŞ.
YŞ MERCİMEK .NOHUT,AŞURELİK BUGDAY.
DÜDÜKLÜDE HAŞLIYORSUN .

VE YAGSIZ YOGURT EKLİYORSUN NANE BAHARAT SANA KALMŞ
ÖNEMLİ AYRINTI HİÇÇÇ TUZ YOK
SABAH EKMEKLİ KAHVALRTI YAPIYORSUN YADA YUMURTALI..
SONRASINDA HER 2 SAATTE BİR BU AŞDAN 1.2. KASE YİYORSUN

BAYA SU ATIYOR AMA YENİ ALINMIŞ KİOLARIDA ATTIGI TECRÜBEYLE SABİT
MONTİYE YENİ BAŞLAYANLARA FAZLA ÖNERMEM AMA BİZLER YAPIYORUZ BİZ BAYA ESKİDİK

aeben abla bende yapsam olurmu daha yeniyim ama:26:,çok soru sordum bugün
İKSİRCİM neden ????
dedigim gibi bu detoksu kaçamakdan sonra kilo alınca yada bikaç hafta kilomuz durunca yepıyouz moral olsun diye .. ama senin her ikisinde ihtiyacın yok maşllallah.. neden güzel giden montini sekteye ugratıyorsun
bence hiçç ihtiyecın yok .
ama kendin bilirsin tabi

blackays verilecek kilon fazla olmadığından dolayı yavaş gidiyor kilon.ve yavaşta sayılmaz aslındak gayet iyisin...ideal kilona yaklaştıkça kilo verme hızın azalır.topikteki tüm herkeste aynı farkındaysan..kiloluyken tıkır tıkır giden kiloları şimdi gram gram gitmeye başladı...ama durmak yok yola devam tabiii

tamam montiye devam

saol tatlım insallah gider hepimizin kiloları en kısa zamanda

işilişil mesaj atmıssın ama cevap atamıyorum. ilk verdiğini ekledim ama msn değildi o gmaildi simdi de bana resmen eklemedin falan demişsin simdi verdiğini ekledim hala yoksun

teşekkürler canım iyice alıştım montiye artık sayenizde

iyi akşamlaar 7. gün de bitti benim hafif pantolumda bolluk hissediyorum ama cok hafif. bazı arkadaslar 3 kilo falan vermiş ilk haftada bende öyle olmadı malesef en fazla 1 kilo gitmiştir ama olsun devamm

kız tartılsana merak ettim belkide vermişindir 1-2 kilo yeni başlayınca çabuk verdiriyo

afiyet olsun mariya

teşekkürler ablacımm artık iyice alıştımm sayende

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar...

bugün kitabı internette indirimde buldum sipariş ettim birkaç güne elimde olcak...

kitapta olunca tam teşküllü montici olcammm

anna maria basladığım kiloyu da tam olarak bilmiyorum malesef cünkü kampüste tartılabileceğim güvenilir bir tartı yok. ve de kıyafetle tartılacağım için yanlıs sonuclar vercek moralimi bozmak istemiorm 1 ay sonra falan tartılmayı düşünüyorum cünkü eğeer veremediğimi görürsem bırakırım kesin

ama canım her cuma kilo bildirimi yapıyoruz burda nasıl olcak bende motivasyon için tartı bulundurmalısın..

sen yurtta filanmı kalıryorsun ki tatlım :26:

bırakma sakın bu bir diyet değil beslenme şekli unutma

tatlım özel yurtta kalıorm tartım yok malesef. okulda tartı revirde var o da saçma sapan bişey güvenilmez yani. dur bakalım belki annem gelicek tartı isterim

tatlım özel yurtta kalıorm tartım yok malesef. okulda tartı revirde var o da saçma sapan bişey güvenilmez yani. dur bakalım belki annem gelicek tartı isterim

ah bilmiyordum canım zor olur tabi haklısın..:44:

iste tabi ya tartıl ki ne kaybediyorsun gör tartısız olmaz ki...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…