kotumdan anlıyorum cok cok hafif bir bolarma oldu sankiinsallah kilo vermişimdir
abennnn aplaaaaaa kııı
her yaptıgımda bir yanlışlık yapıyorum amaa bu kezde sorayım dedimm
pınarın yogurdunu aldım 0,15 yag diyor daha azıda yok sanırım
sek alım dün o 500 gr pınarınki 650 gr
yarın birde sarımsak rendeliycem ben güsel obanum
banum yogurdun yagına bukadar takkkmaaaaaa
günaydınlarrrbugün 8. günüm ve menm şöyle;
klasik monti kahvaltısı
ara 1 elma
öğlen tavuk ızgara salata yoğurt
ara 1 kivi
akşam
kabak yemeği yoğurt salata
yatmadan 1 bardak süt
mariam haıyılı olsun kitabın kadına özel kitabını aldın dimi?iyi akşamlar kızlar...
bugün kitabı internette indirimde buldum sipariş ettim birkaç güne elimde olcak...
kitapta olunca tam teşküllü montici olcammm
aslında iyi yöntem blaksanna maria basladığım kiloyu da tam olarak bilmiyorum malesef cünkü kampüste tartılabileceğim güvenilir bir tartı yok. ve de kıyafetle tartılacağım için yanlıs sonuclar vercek moralimi bozmak istemiorm 1 ay sonra falan tartılmayı düşünüyorum cünkü eğeer veremediğimi görürsem bırakırım kesin
ah bu annelertatlım özel yurtta kalıorm tartım yok malesef. okulda tartı revirde var o da saçma sapan bişey güvenilmez yani. dur bakalım belki annem gelicek tartı isterim
iremcim 5 günlük salmak pek su olmaz canım üzgünüm ..şu an baskülde bi fark yoksa bile bu önümüzdeki haftayı etkiler :26:günaydınn
ben 5 gün yapıp 5 gün feci şekilde yemiştim..
şimdi 2 gündür yeniden başladım
ama kilom kaldıgım yerden devam ediyor acaba bu sumudur
iremcim 5 günlük salmak pek su olmaz canım üzgünüm ..şu an baskülde bi fark yoksa bile bu önümüzdeki haftayı etkiler :26:
prdn anlatamadım
5 gün bırakmıştım ve 2 gündür yeniden başladım
bıraktıgımda 66.5 tum şimdi 65.8
yani kilo vermem sadece durmuştu üstüne almadım
ve şimdi devam ediyor
yani bu giden sumudur acaba diyorum
hıı anladım
kıs daha ne istiyorsun o zaman üzülme demekki güzelbir meton var
iremcim vucudumuz bir bulmaca gibidir ..mesela haftaya gelip bu hafta hiç kaçamaksız yaptım ama kilo verememişim üstüne bide almışım diyebilirsin.benim cok kötü bi beslenme şeklim vardı yani midem cöplük gibiydi
şekerli tuzlu acılı ekşili arkasına yine şekerli hepsini bi ögünde ve arka arkaya yiiyebiliyordum
üstüne her dkk aburcubur
şmdi bunlardan kendimi arındırınca gidiyo herhalde
harika münü çamlıcamgunaydin herkeze
bugunki menum
sabah 2 dilim ekmekle klasik monti ve capuccino
ara 1 elma
oglen sis kofte, salata ve ayran
ara 1 elma
aksam ispanak yemegi ve kereviz salatasi
afiyet olsun diyarrgünaydınlarrr canlarımmm
dün gece dersten sonra işe gelmedim eve döndüm 10 gibi biraz acıkmıştım hurma ve incir yedim :) 2 şer tane
hepünüzü öpüyorum şimdidennnnnn
afiyet olsun takık banum benimgünaydınnnn
aben ablaa kendimi biras takıkk gördüm yawww öle dedinnn yaaa
nasılsınız bakalım çorbamı yaptım bende ilkini 12 d eiçicemmm
günaydın herkese....
dün akşam okulum yoktu dinlendim...bu akşamda varmı yokmu akşam üstü belli olacak..çocukların deneme sınavı var çalışmaları için etüd yapmıyoruz..
plateste öyle bir açılmış gibi vücudum ve bacaklarım zor kapatıyorum valla...
banum bencede o kadar takma ypğurdun yağ oranına nasılsa toplamda yarım kg falan yoğurt koyuyorsun..çok etkilemez o kadarcık yağ farkı..ben hep yağlı yoğurtan yapıyorum(bim dost yoğurt).denk gelirse yarım yağlıdan yapıyorum...(bime gidemediysem normal bi marketten aldığım yarım yağlıyla)
diyar kaçamak yapmamana seviniyorum valla cnm...şu mesailerde bitince tam montici olup çıkacaksın inşallah..
günaydın herkese....
dün akşam okulum yoktu dinlendim...bu akşamda varmı yokmu akşam üstü belli olacak..çocukların deneme sınavı var çalışmaları için etüd yapmıyoruz..
plateste öyle bir açılmış gibi vücudum ve bacaklarım zor kapatıyorum valla...
banum bencede o kadar takma ypğurdun yağ oranına nasılsa toplamda yarım kg falan yoğurt koyuyorsun..çok etkilemez o kadarcık yağ farkı..ben hep yağlı yoğurtan yapıyorum(bim dost yoğurt).denk gelirse yarım yağlıdan yapıyorum...(bime gidemediysem normal bi marketten aldığım yarım yağlıyla)
diyar kaçamak yapmamana seviniyorum valla cnm...şu mesailerde bitince tam montici olup çıkacaksın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?