Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun banucum

bende bu akşam o çorbadan yapayım yarın şirkette içerim die düşünüyorum bizde düdüklü yok ama nohut az belki çabuk haşlanır

diyarr haşlanır cnmm
azcık zaten nohurt ben bugün 5 yk haşlanmamış koymuştm çok geldii

aben abla
sana bişey sormak istiyorumm şimdi ben mesela pazar günü kaçama yaptım ve hemen artıya geçtimyani yaptıgım kaçamakta abartı degildi gerçekten peki istediigm kiloya indim diyelim 58 kiloa
yemeye başlayınca yemedikleirmi hemen artımı olcaz yaa
:26::26::26:

banum ilk günlerde çıkıyor baskül azda olsa ama sonraki günlerde dengeleniyor .
o yüzden diyoruzya istediginiz kilodan biraz aşagı olsun hedefiniz diye 1.2. kilo da oynala oluyor AMA bazan her zaman deyil BU BÜNYEYELE ALAKALI BAZI BÜNYELERDE HİÇ OLMUYOR BU OYNAMA BU TAMAMEN PANKRE ASIN DÜZENİYLE ALAKALI
sen ol ben olaım sık kaçamak yapıyoruzi . mesela benim 2 ay kaçamaksız yaptıgım monti 2 keredir mesela genelde hep baka bişiler giriyor araya tam yapmıyorum .yani pankreas tam dengeye oturmuyor.zaten güçlü bir penkreas .bi kaç aylık monti sonrası (kaçamaksız)kaçamakları kaldırır

yav ben dotoks yapıyorum ve dün bitti heçç sormuyorsunuz bende anlatmıyorum işte

anladımmm şekeürm ama dikkat ettim bai ark 10 gün kaçamak yaptı 600 gr aldı
bende heme alıyorum yani((

hakikkaten ne oldu abla detoksun anlatsana yawwwww

slm kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
kıyma kavurma,ayran,salata
akşam
kabak haşlama,yoğurt,salata
2kupa yeşil çay,1.5ltsu
80dk yürüdüm,nivea inş,herkese kolay gele,benim kiloda durdu gitmiyo :18:

ablam ben hemen soruyorum ya işten fırsat olmuyor kendimi veremiyorum ondna unuttum kusura bakma

bende yarın başlıcam ya motive olayım hem :)) sonuçlar nasıl

banum tamma canım eve gidip haşlıcam 4 yemek kaşığı nuhutumu pişmeye yakında yeşil mercimekleri koyarım yanında buğdaylar pişmiş olarak buzlukta var zaten karıştırıp yaparım çorbamı işe getirirm 2 saate bi hüpleticem umarım bu cumaya işe yarar bende listeye girerim uzunnnnnnnnnnnnnnnnnn aradan sonra yeni zayıflamış kilomla :)))

çarşamba ve perşembe yapıcam cumada tartılıcam umarım ii zamanlamadır böyle

anladımmm şekeürm ama dikkat ettim bai ark 10 gün kaçamak yaptı 600 gr aldı
bende heme alıyorum yani((

hakikkaten ne oldu abla detoksun anlatsana yawwwww
anlatmiyrum işte
bitti ama son günlerde başka şeyler yedim .kiloda giti baya..kaçamak deil ama sebzesuyu yerine salata gibi.
yaptıgım marankinin detoksu deyildi banum özsu detoksuydu

.... perşembede dr. kontrolum var inşallah temizlenmiştir iltihaplar.
afiyet olsun iksircim...
canım sürekli kilo verilmez durma durumlarıda olur hatta artılarda .kilo verme işi bir bütündür

Son düzenleme:
slm herkese
bugunku menum
kalkar kalkmaz. 1 kivi, 1 bardak su
kahvalti .1,bucuk saat snr klasik monti kagvalti
oglen. kapuska( rezeneli )siskinlige karsi ,iki kasik yogurt, bir,iki parca tavuk, salata
yesil cay
ara. yesil elma
aksam yumurtali pirasa yada sade zeytinyagli pirasa,salata,yogurt (havucsuz) ve (aralar 3 saat snr)
ara .portakal yada elma
kilo vermeden ziyade ,yukselis gormek normalmi baskulde bakalim cuma gunu ne gibi bir degisiklik gorucem ,dietin yani sira sporda yapiyorum hadi hyrlisi:26:

afiyet olsun .

artış bazan oluyor takılmayın

herkeslere selamlar monti fıstıkları nasılsınız bakalımmm

bugün kitabım geldi nihayet çok sevinçliyim akşam hatmetcem kitabı

aeben ablamda burdayken menümü yazayımm...

Sabah:1 bardak greyfurt suyu, 1 kuru incir
Kahvaltı:1 kk peynirle yagsız tost...3 zeytin..yarım domates..bol maydonoz..
Ara:1 elma
Öğle:2 yumurtayla menemen(domates biberli..) patlıcan közleme..2 ks yogurt..1 kk peynir..(menemeni bitiremedim fazla geldi..)
Akşam:büyük kase tonlu salata..ayran
Ara: 1 portakal veya elma muhtemelen

bakiyorumda bir detoks dur gidiyor:84: aebeng nedir bu olay bir tur ayran corbasi snrim tuketildiginde vucuda etkisi nedir.ve sanirim belli durumlarda uygulaniyor beni aydinlatirsan sevinirimtesekkurler simdiden

mönün güzel maria..

mariam tost yerine ekmegi güzelce kızarsançıtır çıtır öyle yesen daha iyi ...

günaydınlarrr bugün 8. günüm ve menm şöyle;
klasik monti kahvaltısı
ara 1 elma
öğlen tavuk ızgara salata yoğurt
ara 1 kivi
akşam
kabak yemeği yoğurt salata
yatmadan 1 bardak süt

canım süpersin menünde güzel olmuş afiyet olsun canım

günaydın efemmm
bu gün erken bakayım dedim sizlere pilatese ve ev işlerine başlamadan

mariam haıyılı olsun kitabın kadına özel kitabını aldın dimi?

:

sağol ablacım evet senin tavsiyenle kadına özeli aldımm tekrar minnettarım sana:93:

gunaydin herkeze
bugunki menum
sabah 2 dilim ekmekle klasik monti ve capuccino
ara 1 elma
oglen sis kofte, salata ve ayran
ara 1 elma
aksam ispanak yemegi ve kereviz salatasi

selam canım süper menün afiyet olsun

günaydınnnn

aben ablaa kendimi biras takıkk gördüm yawww öle dedinnn yaaa

nasılsınız bakalım çorbamı yaptım bende ilkini 12 d eiçicemmm

selam masumcum kolay gelsin canım detoksu yapıyorsun galiba inşallah kilo veririsin tatlım

selam canımm nasılsın bakalım

afiyet olsun canım kilo benimde durmuştu bir kaç gün sonra tekrar oynamaya başlıycak üzülme sakın cnaımm

selam canım...bişi olmaz tartıda rakamlar sürekli oynuyo zaten normaldir takma canım boşver menün güzel olmuş afiyet olsun

mönün güzel maria..

mariam tost yerine ekmegi güzelce kızarsançıtır çıtır öyle yesen daha iyi ...

sağol ablamm..zaten bende öyle seviyorum ablacım bu sabah değişiklik yapayım dedim de....:78:

hazırlanırken unutmuşum gerçi çıtır çıtır olmuştu tost makinesinde kaldığı içinn

bakiyorumda bir detoks dur gidiyor:84: aebeng nedir bu olay bir tur ayran corbasi snrim tuketildiginde vucuda etkisi nedir.ve sanirim belli durumlarda uygulaniyor beni aydinlatirsan sevinirimtesekkurler simdiden
yok italyacım benim kı farklı kilo için yapmıyorum saglık sorunlarım var ..
kalbi cevreleyeyn zarda iltihap var ilaçda kulanıyorum binevi bndan kurtulmaya çalışıyorum .kalbim saglıklı olmasına ragmen çevresinde su toplanıp kalbimi sıkıştırıyor .ondan kurtulmaya çalışıyorum
banumda aylardır monti yapıyor bazan kırılma noktaları oluyor.kaçamak arkasıkilo artışı olmasın diye bunu yapıyor ..

bugünkü menüm:

kalkınca:2 tane incir
kahvaltı:1 dilim tb ekmeği,yağsız peynir,3 zeytin,yeşillik,yağsız süt
öğlen:biraz salata,sanırım bulgurlu yada kırık pirinçli 2 kaşıkcık semizotu z.yağlısı,yoğurt
ara:nescafe,yarım avuç beyaz leblebi
akşam:balık(fırında),salata

4 fincan tarçınlı yeşil çay
şimdilik 2.5 lt ılık su

aeben ablacım çok geçmiş olsunnn...

allah şifalar versin inş iyileşeceksin ablacımm...

canım inşallah semizotu pirinçli değildir onun dışında güzel olmuş akşam süt ürünü yok mu canım..afiyet olsun...

afiyet olsun diyerım
öylenki durumun mecburi biliyorum o yüzden iredelemiyorum.zaten bol salata dengelemiştir afiyet olsun

italyacım link burda caqnım .

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

gecmis olsun aeben cim dilerim bir an once bu problemden kurtulursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…