Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım inşallah semizotu pirinçli değildir onun dışında güzel olmuş akşam süt ürünü yok mu canım..afiyet olsun...

canımcım pirinçte olabilir bulgurda ama çok azdı. birde başka yemek olarak etli bezelye vardı patates salatası vardı pilav vardı artık ne yapayım mecburi yiyorum 2 kaşık aldım aç kalmamak için

ablam saol anlayışın için inanki haftada 3 gün evden getiriyorum zaten aradada yemekhaneye indiğimde böyle oluyor. Allahtan biraz biraz pankreasım düzene girdi canım hiç tatlı çekmiyor öğlen birazdaha protein ağırlıklı beslenseydim şuanda çektiğim açlığıda çekmiyecektim...

yarın çorba kuru için sabırsızlanıyorum...

ben bugün meyveyi göremeidmmmm yaa oysa sabahları yazardı hep:26::26::26::26:

aben ablam geçmiş olsunnn umarım gimtiştir iltahplarrrr:)

ben bugün tartıldım sölemeyi unuttumm
65.3 geldim ama regli olcma yrın birdee kaç kilo ile başlaıdm bilmiyorum
ben detoksu diyete adepte olmak için yapıyorum daha çok
ama tartı ineck gibi görünüyor

kızlar kim sordu hatırlamıyorum ama ayran detoksu yapıyorum ben

diyarım hazır konserve olarak satılan haşlanmış nohutlardan kullanabilirsin cnm...yoksa kuru nohutu haşlamadan ve düdüklü olmadan saatlerce kaynatmak zorunda kalırsın..hiç değmez cnm.4 kaşık nohut için dünya gaz yakarsın..genede yumuşamaz tam olarak.(evlendiğimde bi kere denemiştimnde ordan biliyorum tüp bitmişti ama nohutlar çakıl taşı gibiydi hala)

banum aebenime aynen katılıyorum ve eklemek istiyorum canım...
kesinlikle kaçamaksız ne kadar uzun süre uygularsan montiyi panreas o kadar düzene giriyor cnm.benin ideal kilom (boy kilo indeksine göre)63 ben 63'e geldiğimde bıraksam hemen 65 olurum düşüncesiyle 58'e kadar indirdim kilomu cnm.ve pankreasın gerçekten dzene girmiş sanırımk misafir tatil vs.. gibi extrem durumlarda en fazla 2 gk ile kurtarıyorum çooook yesem bile..bak bu şubat tatilinde abartmadan herşeyden yedim 1 gr. almadım...geçen sene şubatta lokum manyağı olana kadar lokum yemiştim(bayılırım lokuma) 2 kg aldım 15 günde..o zamanda misafirim vardı ve neredeyse her gün dışarda yemiştik. ona rağğmen 2 kg aldım ve hemen bi detoxla anında 2 günde geri gittiler...uzun süre vücutta kalırsa o kilo gitmeside zor oluyor ama ertesi günler dikkat edersen kalmadan gidiyor cnm..yani sen vücunu tanıyorsun zamanla ve neyi ne zaman yapacağını biliyorsun...

zaten gerçekten canında istemiyor...şu anda lokum olsa yemem bak mesela...sanırım o kadar kilo verdkten sonrada yemeğe korkuyor mu ne insan yada nefsin istemiyor ...bilemiyorum ama öyle tatlı yada ne bilim her hangi bşey için delirircesine canımın çektiğini hatılamıyorum zayıfladığımdan beri.
sizinde öyle olur bence...ama kilo veremedim bir haftadır yada 15 gündr diye salıp hemen su koyvermeyin...(benim de yaptığım oldu mutlaka ama gerçekten sadece bir öğün olurdu.canımın istediği bişeyi patlayana kadar yerdim zaten midem küçüldüğünden ya kustururdu beni yada bir dahaki öğüne bişey yiyemeycek hale gelirdi midem)o öğünden sonrsa hiç bişey olmamış gibi yoluma devam ederdim...yani 1-2 gün kaçamak yapmazdım hiç...(bilginiz olsun diye yazıyorum kıslar sakın yalnış anlaşılmasın pls
birde kiloyu verdiniz diyelim.ama en az 2-3 ay daha diyetinize devam edin.pankreasınız iyice güçlensn..sonra zaten dediğim şekilde azar azar herşeyden yesende hiiiö kımıldamaz tartının ibresi.yada braz çok kaçırdınız hemen ertesi gün sebzeye haff şeylere yüklenip bolca suyla bağırsaklarda kalan ne varsa temizlemiş olursunuz...öylece sabtlenir kalır kilonuz...

HANGİ DİYET OLURSA OLSUN KIZLAR,ÖNEMLİ OLAN KİLOYU VERMEKTEN ZİYADE VERDİĞİNİZ KİLOYU SABİTLEYİP KORUYABİLMEKTİR!!!!!

haklısınnn zilimmm
hangi diyet olursa olsun kilo alınır am ainsan kokruyor ya hep bölemi olcka diye bende 58 olmak istiyorum bakalım bende naısl durcak 58

Merhabalar
Bugün sabah kalktım zayıfladığımı hissediyorum inşallah sadece his değildir tartılmıyorum bir inanç geldi içime uzun zamandır zayıflayacağıma inanamıyordu içim bugün motivasyonum yükseldiVeriyomuyumdur acaba yaaaaaaaaaaaaa

zilim diyorum herkes diyor sakıncası olmaz di mi canım.
Haklısın korumak önemli ama monti öyle güzel bir diyet ki hakket bitirdiğinde hem dinçleştiği hissediyorsun sağlıklı oluyorsun hemde bıraktığın anda almaya başlamıyorsun bi güzelliğide sana neyin kilo aldırdığının farkında oluyorsun otamatikleşiyorsun disipline oluyorsun ben 4 yıl kadar kilo hiç almadım sonrasında hormon bozukluğu ile başladı kilo alışım ve ilaçlar beni tatlıya düşkün etti ama bu defa verirsem inşallah 2 kiloda diyet modu yapıcam kendime bu kadar bindirmiycem hedef dediğim ön hedefim aslında 58 olmak istiyorum hatta 56 bakalım inşallah

ben de aynı senin gibiyim canım bugün 8. günüm ama tartılmıyorum moralim bozulur diye ama inceldiğimi hissediyorum. gerci tartılmak istesem düzgün bi tartı yok tartılmak için

yarın inersin inşllah 64 lü kilolara banu
diyarım yarın için kolaygelsin ...

meyveyi öylen gördüm altta ama yazmadı

Son düzenleme:
.....tabiki veriyordursun laram ..canım mönülerinide yazarmısın ?

.....tabiki veriyordursun laram ..canım mönülerinide yazarmısın ?

Seni gidiiiiiiiiiiiiiiii veriyosam takibi sıkı tutucan dimiiiiiiiiiiiiiiii
Yazıyım gülüm
Sabah
peynirli yumurta domates ekmek
Öğlen
köfte salata yoğurt akşam mercimek salata yoğurt
ara da beyaz leblebi
su 2lt en az geçiyodur

laram ekmekle yumurta yiyormusun .??
bu bizi baya zorluyor eger sen böyle yaparak veriyorsan belki arada kıslar da yer

başım çok döndüüü ve bi kaç kaşık cacık yedimmmm
tuzluyduu

slm :79::79:

nasılsınız bakalımm

masumum detoksda ben 2. gün yığılmıstım yerlere sekerim55 e inmişti tansiyon desen zaten cok düşük iice düşmüştü .. bir dahah 2 gün yapmmaıstım..

selam kızlar bişi danışcam ben .. tavuk ciğeri serbest mi ? bi de hiç yapanınnız oldu mu nası pişiriliyor malum öğrencilik

cnm tuzsuz kalmış vücudun ben arada bi salatalığı az tuzlayıp yiyiyordum içine koymadığıysam salatalığı..yada bi kasesine biraz tuz ekliyordum...(allahım oğlum resmen kucağımda ve zoraki yazmaya çalşıyorum.kollarıma oturdu sıpa..

(ay allah ne yazacağımıda unutturdu...ekranı okuyormuş eliyle ekranı kapadı valla karanbole yazıyorum imla hatalarım olabilr.hi-bi-iddii-heddii-ibii--hehii bunları okudu

blackys cnm ben hiç tavuk ciğeri yapmadım ama arnavut ciğeri yaparım ara sıra eşime.doğranmış ciğeri un dolu bi kasede harmanlıyorum.tabi una tuzda ekliyorum.ve pul biber ..sevmiyorsan katmassın sen..sonra kızgın yağa salıyorum onları çıtır çıtır oluyorlar.
ama montide unda kızartmada yasak..bilemiyorum..haşlama yapılırmı yapılırsa yenebilirmi...hiç bi fkrim yok cnm...ben et bile yememde pek .o sebeple et kültürüm de fazla yok..hele sakatat hiç...kırk yılda bir eşim çok isterse arnavut ciğeri işte hepsi o...

annem tavuk ciğerini bol soğanlı yapar soğanı kavurup içine acısız toz kırmızı biber atar azıcık sonra ciğerleri katar ve biraz kavurup üzerine az su ekler suyu cekilene kadar pişirir..

tatlım kızartma mümkün diil haşlama midem kaldırmaz hayata ancak kavurması olabilir sanırım yasak değil montide ciğer bi deniim bakalım tesekkürler cevabın için

annem tavuk ciğerini bol soğanlı yapar soğanı kavurup içine acısız toz kırmızı biber atar azıcık sonra ciğerleri katar ve biraz kavurup üzerine az su ekler suyu cekilene kadar pişirir..

öyle güzel anlattın ki canım çekti valla

merhaba arkadaşlar bende bu diyete başladım ve 2 ayda 4 kilo verdim sayılır sizleri okuyup ona göre diyetimi yapıyorum inan çok memnun kaldım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…