inşallah canım teşekkürlergecmis olsun aeben cim dilerim bir an once bu problemden kurtulursun .
Merhabalar
Bugün sabah kalktım zayıfladığımı hissediyorum inşallah sadece his değildir tartılmıyorum bir inanç geldi içime uzun zamandır zayıflayacağıma inanamıyordu içim bugün motivasyonum yükseldiVeriyomuyumdur acaba yaaaaaaaaaaaaa
yarın inersin inşllah 64 lü kilolara banuben bugün meyveyi göremeidmmmm yaa oysa sabahları yazardı hep:26::26::26::26:
aben ablam geçmiş olsunnn umarım gimtiştir iltahplarrrr:)
ben bugün tartıldım sölemeyi unuttumm
65.3 geldim ama regli olcma yrın birdee kaç kilo ile başlaıdm bilmiyorum
ben detoksu diyete adepte olmak için yapıyorum daha çok
ama tartı ineck gibi görünüyor
kızlar kim sordu hatırlamıyorum ama ayran detoksu yapıyorum ben
Merhabalar
Bugün sabah kalktım zayıfladığımı hissediyorum inşallah sadece his değildir tartılmıyorum bir inanç geldi içime uzun zamandır zayıflayacağıma inanamıyordu içim bugün motivasyonum yükseldiVeriyomuyumdur acaba yaaaaaaaaaaaaa
.....tabiki veriyordursun laram ..canım mönülerinide yazarmısın ?
laram ekmekle yumurta yiyormusun .??Seni gidiiiiiiiiiiiiiiii veriyosam takibi sıkı tutucan dimiiiiiiiiiiiiiiii
Yazıyım gülüm
Sabah
peynirli yumurta domates ekmek
Öğlen
köfte salata yoğurt akşam mercimek salata yoğurt
ara da beyaz leblebi
su 2lt en az geçiyodur
cnm tuzsuz kalmış vücudun ben arada bi salatalığı az tuzlayıp yiyiyordum içine koymadığıysam salatalığı..yada bi kasesine biraz tuz ekliyordum...(allahım oğlum resmen kucağımda ve zoraki yazmaya çalşıyorum.kollarıma oturdu sıpa..
(ay allah ne yazacağımıda unutturdu...ekranı okuyormuş eliyle ekranı kapadı valla karanbole yazıyorum imla hatalarım olabilr.hi-bi-iddii-heddii-ibii--hehii bunları okudu
blackys cnm ben hiç tavuk ciğeri yapmadım ama arnavut ciğeri yaparım ara sıra eşime.doğranmış ciğeri un dolu bi kasede harmanlıyorum.tabi una tuzda ekliyorum.ve pul biber ..sevmiyorsan katmassın sen..sonra kızgın yağa salıyorum onları çıtır çıtır oluyorlar.
ama montide unda kızartmada yasak..bilemiyorum..haşlama yapılırmı yapılırsa yenebilirmi...hiç bi fkrim yok cnm...ben et bile yememde pek .o sebeple et kültürüm de fazla yok..hele sakatat hiç...kırk yılda bir eşim çok isterse arnavut ciğeri işte hepsi o...
annem tavuk ciğerini bol soğanlı yapar soğanı kavurup içine acısız toz kırmızı biber atar azıcık sonra ciğerleri katar ve biraz kavurup üzerine az su ekler suyu cekilene kadar pişirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?