merhaba arkadaşlar bende bu diyete başladım ve 2 ayda 4 kilo verdim sayılır sizleri okuyup ona göre diyetimi yapıyorum inan çok memnun kaldım teşekkür ederim.
canım msn in varsa bana özelden mesaj at msn ini orda atiim cünkü maille gelmez büyük biraz boyutu. hemen atarsan msn ini yollarım 8,25te cıkıcam cünkü
günaydınlar.. bugün 9. günüm göbeğimde ve yanlarda (simitlerde)) gözle görülür incelme var menüm şöyle;
sabah ıspanaklı 2yumurtalı omlet yeşil cay
öğlen sandviç (dısarda olduğum için )
ara: 1 elma
akşam;
kabak yemeği yoğurt salata
afiyet olsunn sandiviçin ekmeği t.b. dimi canım.bide içinde peynir yoksa süt yada ayran içmeyi unutma.
kepek ekmeği canım bulamıyorum tam buğday ekmeği... içinde peynir ve salatalıık var
mönün güzel canım afiyet olsun .günaydınlar.. bugün 9. günüm göbeğimde ve yanlarda (simitlerde)) gözle görülür incelme var menüm şöyle;
sabah ıspanaklı 2yumurtalı omlet yeşil cay
öğlen sandviç (dısarda olduğum için )
ara: 1 elma
akşam;
kabak yemeği yoğurt salata
nerdesin cadıgünaydınnnnnn
zilim...
banummmm....
dün gündüz yazmak gelmedi içimden burayaa
nebilim yazmadım iştee :78::78:
iimm bi sorun yok idare ediyorum. montiye tekrar baslayamadım off ben bi türlü düzene giremiyorum regl olamıyorum sinirlerim alt üst olmus durumda..
nys öyle işte kendime yeni dün yaa acmaya karar verdimmbenim dünyama gelirsiniz dimi
bi mahsur yok banum ..başım çok döndüüü ve bi kaç kaşık cacık yedimmmm
tuzluyduu
sende tansiyon problemi oldugundan banum ..slm :79::79:
nasılsınız bakalımm
masumum detoksda ben 2. gün yığılmıstım yerlere sekerim55 e inmişti tansiyon desen zaten cok düşük iice düşmüştü .. bir dahah 2 gün yapmmaıstım..
masun dedigi gibi nadir yiyoruz cigeri fazla yag koymadan kavyra bilirsin saganlı dahada uygunselam kızlar bişi danışcam ben .. tavuk ciğeri serbest mi ? bi de hiç yapanınnız oldu mu nası pişiriliyormalum öğrencilik
hoşgeldin havaimerhaba arkadaşlar bende bu diyete başladım ve 2 ayda 4 kilo verdim sayılır sizleri okuyup ona göre diyetimi yapıyorum inan çok memnun kaldım teşekkür ederim.
mönün güzel canım afiyet olsun .
sacdöviçin meyvemin uyarılarına göredir dimi?
incelmende süper
nerdesin cadı
bi mahsur yok banum ..
sende tansiyon problemi oldugundan banum ..
ben de hiç olmadı bu detoksu yaparken
masun dedigi gibi nadir yiyoruz cigeri fazla yag koymadan kavyra bilirsin saganlı dahada uygun
hoşgeldin havai
günaydın kıslar piltesden önce bakayım dedim bu gün plus günü süper karınlar yanacak
banum kilo durumun ne 64 lü rakamları gördünmü??
kıslar miray yok ortada enson önceki cuma takıma yazmıştı dişçiye gidiyıorum diye ondan sonra geldimi hiç merak ettim cadıyı
nerdesin canım sen bi cok yerde var t.b. ekmeği kız ben cankırıda bile buluyorum bim falan yok mu bulunduğun yerde bimin köy ekmeği de oluyor ekmecik marka..
hımbanum regllin yakında basküle bakma .eninde sonunda iner..birde bagırsaklarında bolca birikmiştir bol lif zatetn bu detoksgünaydınnnn
sabah tartıldım ama 65.5 çıktım oysaki dün 65.3 çıkıyordum
wc ye çıkmadan tartıldım birde adet olacagım için yanıltıcı sonuçlar aldımm detokstan
sanrım adet olup bitinceee asıl sonucu alırım:26::26::26::26:
nerdesin canım sen bi cok yerde var t.b. ekmeği kız ben cankırıda bile buluyorum bim falan yok mu bulunduğun yerde bimin köy ekmeği de oluyor ekmecik marka..
hımbanum regllin yakında basküle bakma .eninde sonunda iner..birde bagırsaklarında bolca birikmiştir bol lif zatetn bu detoks
blak cım kepek ekmekleri beyaz undan canım ne yap yap tam ekmek bul
çavdar kepekden iyidir zaten çavar ekmegi sade olamıyormuş içine mutlaka tb. katılıyormuş bi yerde görmüştüm ..canım valla arıyorum ama yokçavdar ekmeği var ama tam cavdar yazmıyo üzerinde sadece cavdar yazıyo o olur mu ?
banum tarçına aramı verdin ?aben abla
umarım iner tartı ya regli sonunda bugün olmam gerekiyordu olmaıd yinee
ne güsle düzene girmişti diyorum ama bakalım bu ay olcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?