Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yazıyorum ama gönderemiyorum yineeee
balcks
cnm ben çigeri kavuruyorum önce ,sonra soganlarını atıp agzını kapatıyorum az karıştırıyorumki cigerlerr parçalanmasın dieee ben çok severim tavuk cigerii ama çok yemiyoruzz nadir yenebilir dmeişti aben ablam

zilimmm
sanıırm benimde öle oldu umarım yarın güsel bi sonuç alırım
ama adette olcam dahaa olamadım

kızlar biraz önce oturup zırıl zırıl agladımm
çocuklra beni çok bunalttılar bu araa yaaa
hep bi kavgaa herşeyi aglıyarak yaptırıyorlarrrrrrgülerken birdne aglama krizine girdim

merhaba arkadaşlar bende bu diyete başladım ve 2 ayda 4 kilo verdim sayılır sizleri okuyup ona göre diyetimi yapıyorum inan çok memnun kaldım teşekkür ederim.

merhaba canım cok güzel cok sevindim ben de vercem insallah kiloları senin gibi

havvali hoşgeldin aramıza..güzel kilo vermişsin..daha sık katıl ve menülerini bildir,bekliyoruz...

meyvem bu gğn yoktun merak ettik tatlım seni,iyisin dimi...?

banum hiç sorma,az ewel artık iyice tepeme çıktı..ay valla şu yaz bi yüzünü gösterse azıcıkta her gün parklara gidicem.mahallede 2 tane park var zaten.oraya gidince kendini kaybediyor valla.ama evde kök söktürüyor resmen bana..bu gün okula gidicem parmağıma bir yapıştı bırakmıyor.wc'ye gidemedim düşün o derece yani..sistit olucam artık okuldada vakit bulamadım eve gelince kapıları kıracaktım koşarken wc'ye her dakka tepemde yaw...sabahtan akşama kadar terasta duracakmışız güvercinler var onlara laf anlatıyor akşama kadar..eşim bile dizlerin hep kırmızı senin ne zamandır neden dedi ?hep diz çökülü durmaktan valla dizlerim nasırlaştı...
senin işin benden fena cnm.ama gene kavga dövüşte olsa sana yapışık durmuyorlardır bari...ay valla azcık daha büyüseler ne güzel olacak yaa..
2 yaş erken ergenlikmiş.seninkiler kaç aylıklar..benimdekide erken ergenliğede erken girdi galiba...vır vır vır hep tepemde yaw...(yaşlı insalar gibi hep içimde ya sabır çeke çeke geziyorum artık

ZZİLİMMM
gece gece beni güldürdün allahta seni güldürsün bacımmm
dimek kapıları kıracaktın

valla nedne yapıyorlar bilemiyorum zilim ya tam olarak
acaba az mı ilgi gösteriyorum ama daha napıyım ki artık nete az girip biraz daha oyun oynamamm lazım onlarla dikkatini başka yöne çekmek için:26::26::26::26:

ama valla oturup agladım akşamm yaa

günaydınlar.. bugün 9. günüm göbeğimde ve yanlarda (simitlerde )) gözle görülür incelme var menüm şöyle;

sabah ıspanaklı 2yumurtalı omlet yeşil cay
öğlen sandviç (dısarda olduğum için )
ara: 1 elma
akşam;
kabak yemeği yoğurt salata

günaydınnnnnn

zilim...
banummmm....

dün gündüz yazmak gelmedi içimden burayaa

nebilim yazmadım iştee :78::78:

iimm bi sorun yok idare ediyorum. montiye tekrar baslayamadım off ben bi türlü düzene giremiyorum regl olamıyorum sinirlerim alt üst olmus durumda..

nys öyle işte kendime yeni dün yaa acmaya karar verdimm benim dünyama gelirsiniz dimi

afiyet olsunn sandiviçin ekmeği t.b. dimi canım.bide içinde peynir yoksa süt yada ayran içmeyi unutma.

günaydınnnn

sabah tartıldım ama 65.5 çıktım oysaki dün 65.3 çıkıyordum
wc ye çıkmadan tartıldım birde adet olacagım için yanıltıcı sonuçlar aldımm detokstan

sanrım adet olup bitinceee asıl sonucu alırım:26::26::26::26:

mönün güzel canım afiyet olsun .
sacdöviçin meyvemin uyarılarına göredir dimi?

incelmende süper
nerdesin cadı
başım çok döndüüü ve bi kaç kaşık cacık yedimmmm
tuzluyduu
bi mahsur yok banum ..
sende tansiyon problemi oldugundan banum ..
ben de hiç olmadı bu detoksu yaparken
selam kızlar bişi danışcam ben .. tavuk ciğeri serbest mi ? bi de hiç yapanınnız oldu mu nası pişiriliyor malum öğrencilik
masun dedigi gibi nadir yiyoruz cigeri fazla yag koymadan kavyra bilirsin saganlı dahada uygun
merhaba arkadaşlar bende bu diyete başladım ve 2 ayda 4 kilo verdim sayılır sizleri okuyup ona göre diyetimi yapıyorum inan çok memnun kaldım teşekkür ederim.
hoşgeldin havai

günaydın kıslar piltesden önce bakayım dedim bu gün plus günü süper karınlar yanacak

banum kilo durumun ne 64 lü rakamları gördünmü??

kıslar miray yok ortada enson önceki cuma takıma yazmıştı dişçiye gidiyıorum diye ondan sonra geldimi hiç merak ettim cadıyı

annemee gideyim diye düşünüyordumm bugün ama oraya giidnce düzenim bozuluyor illakii
gitmesemmi acaba eşim öglen gelip bırakacak beni
ama hayla kararsızımmm

çocuklar beni çok bunaltıtıgı için götüreyim seni dedii ama dediigm gibi düzen bozuluyor ister istemez

yok ablammm göremedimmm yaww

hımbanum regllin yakında basküle bakma .eninde sonunda iner..birde bagırsaklarında bolca birikmiştir bol lif zatetn bu detoks
nerdesin canım sen bi cok yerde var t.b. ekmeği kız ben cankırıda bile buluyorum bim falan yok mu bulunduğun yerde bimin köy ekmeği de oluyor ekmecik marka..

blak cım kepek ekmekleri beyaz undan canım ne yap yap tam ekmek bul

hımbanum regllin yakında basküle bakma .eninde sonunda iner..birde bagırsaklarında bolca birikmiştir bol lif zatetn bu detoks

blak cım kepek ekmekleri beyaz undan canım ne yap yap tam ekmek bul

canım valla arıyorum ama yok çavdar ekmeği var ama tam cavdar yazmıyo üzerinde sadece cavdar yazıyo o olur mu ?

aben abla
umarım iner tartı ya regli sonunda bugün olmam gerekiyordu olmaıd yinee
ne güsle düzene girmişti diyorum ama bakalım bu ay olcakmı

canım valla arıyorum ama yok çavdar ekmeği var ama tam cavdar yazmıyo üzerinde sadece cavdar yazıyo o olur mu ?
çavdar kepekden iyidir zaten çavar ekmegi sade olamıyormuş içine mutlaka tb. katılıyormuş bi yerde görmüştüm ..
çavdarında gl endeksi biraz yüksektir tb.göre ama kepekli elmekden daha iyidir
aben abla
umarım iner tartı ya regli sonunda bugün olmam gerekiyordu olmaıd yinee
ne güsle düzene girmişti diyorum ama bakalım bu ay olcakmı
banum tarçına aramı verdin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…