Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tamam canım ben yine bakıyım tb ekmeğine yoksa cavdar alcam mecbur sağol cok

aeben ablam kacırmısım seniii

ayy bu bahar gecişi beni cok kötü etkiledi hiç kendimde değilimm ..

kontrolün nezamndı yarın die hatırlıyorum ama inş hersey normale gelmiştir..

Son düzenleme:
aben abla
umarım iner tartı ya regli sonunda bugün olmam gerekiyordu olmaıd yinee
ne güsle düzene girmişti diyorum ama bakalım bu ay olcakmı

masumum ben de olmadım martın ilk haftası olmam gerekiyordu yok ilac kullandım yine yok mevsim gecisinden die düşünüyorum benim hormonlar costu yinee
ama cok kötü etkiliyor yaa nasıl sinirli gercinim ağlayaım var herseyee

slm monti güzelleri ,bakıyomda herkesin kendine göre biderdi var ALLAH hepimize kolaylık versin inş
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos,maydonoz
öğle
tavuk,salata,yoğurt
akşam
nohut yemeği,salata,ayran
1,5lt su,2kupa yeşil çay
70dk yürüdüm birde nivea ve kol hareketleri inşallah

aeben ablam kacırmısım seniii

ayy bu bahar gecişi beni cok kötü etkiledi hiç kendimde değilimm ..

kontrolün nezamndı yarın die hatırlıyorum ama inş hersey normale gelmiştir..
evet yarın meyvem teşekürler umarım ilaç kulanamam artık bernide bu ilç daha gergin yapıyor ödemde yapıyor
saglık olsun bakalım

yav bu dolunay her ay oluyor bu etkilenmeyi hep buna bagkamayın .inenın gerginim derseniz zaten gergin oluyorsunuz etki tapki meselesi

mönün güzel iksircim afiyet olsun

ben dayanamaıdm ve gidiyorum annemeee
denizinnn bitmek tükenmek nbilmeyen bir aglaması var günlerdirrr
sesi kısıldı o derece glıyor yani

bisikletim dönmedi
film bittiii
oyuncagım niye burda gibi saçma sapan meseleye aglayıp duruyor ve zarar veriyorumm
ben gidemdee perş akşama kadar duryım annemd

montiyi bozmammm amaaa

selam arkadaslar iyi ir gun gecirmeniz dileklerimle bugunku menume geceyim bu arada regl donemi yakin bugun yarin stres ve soguk alginliginla ayakta durmaya devam e 3 cocuk istersen durma
sabah kalkarkalkmaz yarim geryfurt,yarim portakal suyu
1 saat snr kahvalti -capuccino,yagsiz 0.2 krem peynir,1 bucuk dilim tb ekmek,diet marmelat sekersiz,ve 4,5 zeytin zeytin yaginda kekikli ,pul biberli azcikta olsun tadi yeter
oglen-2 yumurta haslanmis dilimlenmis mis gibi limon kokulu az bagaratli,broccolim hafif zeytin yagli,elma sirkeli 1,2 parca,kereviz rendelenmis ,iki kasik yogurtlan ve yarim dis sarimsakli kokusu ciksin uzeri hafif pul biberli az da ondan ve rezene burda sebzeside bulunuyor haslama
ara-yesil elma ve yesil cay (aralarda meyve olarak 1 hakkami sahibiz ve kivi yi tuketebiliyormuyuz,mesela meyve salatasi hazirlasak,yarim elma,yarim portakal veyahut kivi , greyfurt ,:26: ne diyorsun aeben
aksam-kabak musakka kiymali yada sade,2 kasik yogut yada ayran,4 findik
ara - yesil elma (bu arada aralarda canimiz bir sey istemesede yemek zorundamiyiz):26: simdiden sagolun arkadaslar cvp icin

italyacım birşey yemek zorundamıyız demişsin ama ben cevabımdan emin olamadığım için cevap vermiyim yoksam görmediğimi düşünme :)) aeben ablam cevaplar sanırım bunu

ben bugün detoksa başladım ablacım bakalım nasıl olucak

sabah: 1 dilim tb ekmeği ile klasik kahvaltı

öğlen57- şimdi başladım çorbayı içmeye büyük bir kase içiyorum öğlen olduğu için birde bugün çok yoğun işyeri 2 saatte bir mi içicem yoksa 3 saat filan olsa sorun olur mu araları????

dolunay ne ki ablam benim öyle seylerden haberim yokk :26:

banum gene gittin anana al sana -al sana
şaka bi yana valla insanı bunlatıyorlar yaa..allah birden fazla çocuğu olanlara gerçekten kolaylık versin ama hiç benim harcım değil gibi görünüyor..şu anda kayyu'yu iizliyorum.annesi meditasyon ve yoga gibi bişeyler yapıyor .rozi ve kayyu oturmuş anasıyla spor yapıyor yaw.nerde bizde öyle çocuk..bu sabah platesin son esneme hareketlerini yapıyorum yerde.pozitife odaklacağımda.çıktı kafama dehhh dıgıdık dehhh dıgıdık.ve beni aslanmı sanıyor ,atmı sanıyor bilmiyorum ama saçlarımı yele sanıyor olsa gerek ellerine bir doluyor at kuyruğumu çıkart çıkartabilirsen...nerde kayyu gbi herşeyi dinleyen ve taamam anne diyen çocuk????

senin annen gibi bi alternatifin varken banum değerlendirebildiğin kadar değerlendir.valla ben yakın otursam babam bana vermez zaten.eskiden beni günde bir kere arayan babama bir günde 6-7 kere aradığı oluyor torunun sesini duyman için..

meyvem nereye gittin yaw,yada bz nereye gelcez topic mi açtın kııı?bi yere gitmek yok sana dur bakem şurda...

blackys kıbrısta bişey bulman çok zor.orası tam bi mahrumiyet.masum çankırıyı öpte başına koy o derece yani.sadece televolelerde magazinlerde gördüğünü kısmı var kıbırısn.başka hiç bişeyi yok..bi kumaraneleri,birde diskoları.o kadar yani..cumartesi günü öğleden sonra bakkallar bile kapatıyor.adam içerde olsa satış yapmıyor.o kadar keyfiiler yani...yediklerinde bizimkiler gibi değil.vıcık vıcık yağlı şeyler.ve kıbrıslı kızlar neredeyse %90'ı beli yoktur.simitsiz bayan yok desem yeri yani..çok yağlı yemekten ve alkol tüketmekten..bizi bir yere davet etmişti eşimin arkadaşı.çoluk çocuk hep birlikte içiyorlardı.çok garip gelmişti..biz içmiyoruz diye de onlara tuhaf gelmişti..16 yaşında kız vardı evde 17 yaşında oğlan çocuğu hepsi simirnoff dedikleri oranın bi içkisini içiyorlardı yemekle..yemekte yağları süzülen patates cips ve haşlanmış tavuk.sadece haşlanmış ama kızartılmamış bile.onların magarina bullez dedikleri tavuk ve onun suyunda haşlanmış makarnaları meşhur.çok kalorili beslendiklerinden simitsiz insan yok neredeyse..ve çok değişik sebzeleri var..
orda bim falanda yok.tam buğday bilmem belki lemarda falan bulabilirsin ama blackys?uno falan gitmiyormu?

italyacım mönün güzel canım afiyet olsun ..

montinin aslı 3 ögün üzerinedir canım açıkıyorsan ara yaparsın bi zorunlulugu yok hatta ara yapmasan daha iyi
günde 3. porsiyon meyve hakkın var nasıl ve hangi arada kulanmak istiyorsan bu tamamen sana aid tabi meyvenin aç karna yenecegini biliyorsun .meyve suyu yerine meyve yemeni tavsiye ederim .
pek sorun olmaz diyarım ..ama az az 2 satte bir yemek daha iyi
dolunay ne ki ablam benim öyle seylerden haberim yokk :26:
benmi yanlış okudum yavv dolunaydan sıkıldınız diye .ama yok takımda kızlar şikayet ediyorlardı ben linkleri karıştirdim zarr.

banu cuma görüşürüz kaçmışsın yine

bebeler küçükken zor ama büyüyünce daha farklı sorunları oluyor kıslar .
3 bebeli bi hatun olrakdan yazıyorum ..ne söyleseniz mantıklı bi cevapları var bazan oluyorm

kizlar ben yesem sisiyorum sebze,kurubaklagil ayni bu problemi yasiyanlar varmi bu diyet suresince lutfen deneyimlerini paylasirsaniz sevinirim ve kiloda 100 gr bile oynamiyor .harfi harfine yapiyorum diyetin kosullarini ne kadar zaman surer kilo dususunu gormek:26:

canımcım kilo veriliyor ama bünyeden büyeye süresi ve miktarı değişiyor

misal; 1 - eğer daha önce diyet çok yaptıysan tepki vermedi daha uzun sürüyor

2- verilecek kilo miktarı az ise daha az veriliyor

3 - ve bundan önce çok sık diyet yapmadıysan menülerinde montiye uygun olduğu halde 2 haftadır tek gram veremediysen bile sakın vazgeçme montiye devam ederken birazda hareket katarsan plates yada yürüyüş gibi 3. hafta kesinlikle düşüş olacaktır

yani en azından bende ve diğer arkadaşlarımda oluyor tabiki sürekli gitmiyor takıldığı zamanlarda çok oluyor. ama yılmadan destek olmak için birbirmize buradayız :)))

selam canım incelme olmasına çok sevindim tatlım...menünde güzel olmuş afiyet olsun canım

meyvemm geçicek bu günler üzülme canım yaa regl olsaydın rahatlıycaktın bende gerginim çok olsak da rahatlasak

afiyet olsun canım güzel olmuş

afiyet olsun cnaım güzel

Bende menümü yazayım barim.... aeben ablamıda kaçırmışım ama tekrar girip menüme süepr yorumlarından yaparsa mükemmel olur...

Sabah:1 bardak portakal suyu 1 kuru kayısı
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin,azcık acılı sos
Ara:2 kuru kayısı
Öğle:(Sevdiceğimin evindeydim masa öyle bi donatılmıştıki aklım hayalim durdu ama ben ne yedim sadece yoğurtlu dereotlu soslu tavuk, zeytinyağlı taze fasulyeden çok az, ve salata
Ara:yok
Akşam: Sevdiceğimle balık restoranına gidicez. yani ızgara balık, yanınada peynirli salata söylicemm...
Ara:belki eve gelince süt içerim yada bir meyve yerim...

Merhaba kızlar nasılsınız
benım aebencıme bır sorum var ıtalya menulerıne gordugum kadarıyla kıvı ılave edıyo bıldıgım kadarıyla gl sı yuksek bır meyve yanında dusuk gl lı bısey tuketmek gerekmıyomuydu:26:
Ben kıvı yı uzun zamandır tuketmıyorum cunku sen bana yalnız tuketme yada yanında elma gıbı gl sı dusuk bıseyler tuket demıstın bende rıske gırmım dıye yemıyom
Ne dıyon yıyım mı bende

Ye ye ye ye ye deeeeeeeeeeeeeeeee

afiyet olsun canımm ben de donatılmıs sofralardan 1 catal alamadan kalktığımı biliyorum sen şükret :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…