çavdar kepekden iyidir zaten çavar ekmegi sade olamıyormuş içine mutlaka tb. katılıyormuş bi yerde görmüştüm ..
çavdarında gl endeksi biraz yüksektir tb.göre ama kepekli elmekden daha iyidir
banum tarçına aramı verdin ?
aben abla
umarım iner tartı ya regli sonunda bugün olmam gerekiyordu olmaıd yinee
ne güsle düzene girmişti diyorum ama bakalım bu ay olcakmı
evet yarın meyvem teşekürler umarım ilaç kulanamam artık bernide bu ilç daha gergin yapıyor ödemde yapıyoraeben ablam kacırmısım seniii
ayy bu bahar gecişi beni cok kötü etkiledi hiç kendimde değilimm ..
kontrolün nezamndı yarın die hatırlıyorum ama inş hersey normale gelmiştir..
masumum ben de olmadım martın ilk haftası olmam gerekiyordu yok ilac kullandım yine yok mevsim gecisinden die düşünüyorum benim hormonlar costu yinee
ama cok kötü etkiliyor yaa nasıl sinirli gercinim ağlayaım var herseyee
mönün güzel iksircim afiyet olsunslm monti güzelleri ,bakıyomda herkesin kendine göre biderdi var ALLAH hepimize kolaylık versin inş
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos,maydonoz
öğle
tavuk,salata,yoğurt
akşam
nohut yemeği,salata,ayran
1,5lt su,2kupa yeşil çay
70dk yürüdüm birde nivea ve kol hareketleri inşallah
evet yarın meyvem teşekürler umarım ilaç kulanamam artık bernide bu ilç daha gergin yapıyor ödemde yapıyor
saglık olsun bakalım
yav bu dolunay her ay oluyor bu etkilenmeyi hep buna bagkamayın .inenın gerginim derseniz zaten gergin oluyorsunuz etki tapki meselesi
mönün güzel iksircim afiyet olsun
italyacım mönün güzel canım afiyet olsun ..selam arkadaslar iyi ir gun gecirmeniz dileklerimle bugunku menume geceyim bu arada regl donemi yakin bugun yarin stres ve soguk alginliginla ayakta durmaya devam e 3 cocuk istersen durma
sabah kalkarkalkmaz yarim geryfurt,yarim portakal suyu
1 saat snr kahvalti -capuccino,yagsiz 0.2 krem peynir,1 bucuk dilim tb ekmek,diet marmelat sekersiz,ve 4,5 zeytin zeytin yaginda kekikli ,pul biberli azcikta olsun tadi yeter
oglen-2 yumurta haslanmis dilimlenmis mis gibi limon kokulu az bagaratli,broccolim hafif zeytin yagli,elma sirkeli 1,2 parca,kereviz rendelenmis ,iki kasik yogurtlan ve yarim dis sarimsakli kokusu ciksin uzeri hafif pul biberli az da ondan ve rezene burda sebzeside bulunuyor haslama
ara-yesil elma ve yesil cay (aralarda meyve olarak 1 hakkami sahibiz ve kivi yi tuketebiliyormuyuz,mesela meyve salatasi hazirlasak,yarim elma,yarim portakal veyahut kivi , greyfurt ,:26: ne diyorsun aeben
aksam-kabak musakka kiymali yada sade,2 kasik yogut yada ayran,4 findik
ara - yesil elma (bu arada aralarda canimiz bir sey istemesede yemek zorundamiyiz):26: simdiden sagolun arkadaslar cvp icin
pek sorun olmaz diyarım ..ama az az 2 satte bir yemek daha iyiitalyacım birşey yemek zorundamıyız demişsin ama ben cevabımdan emin olamadığım için cevap vermiyim yoksam görmediğimi düşünme :)) aeben ablam cevaplar sanırım bunu
ben bugün detoksa başladım ablacım bakalım nasıl olucak
sabah: 1 dilim tb ekmeği ile klasik kahvaltı
öğlen57- şimdi başladım çorbayı içmeye büyük bir kase içiyorum öğlen olduğu için birde bugün çok yoğun işyeri 2 saatte bir mi içicem yoksa 3 saat filan olsa sorun olur mu araları????
benmi yanlış okudum yavv dolunaydan sıkıldınız diye .ama yok takımda kızlar şikayet ediyorlardı ben linkleri karıştirdim zarr.dolunay ne ki ablam benim öyle seylerden haberim yokk :26:
günaydınlar.. bugün 9. günüm göbeğimde ve yanlarda (simitlerde)) gözle görülür incelme var menüm şöyle;
sabah ıspanaklı 2yumurtalı omlet yeşil cay
öğlen sandviç (dısarda olduğum için )
ara: 1 elma
akşam;
kabak yemeği yoğurt salata
günaydınnnnnn
zilim...
banummmm....
dün gündüz yazmak gelmedi içimden burayaa
nebilim yazmadım iştee :78::78:
iimm bi sorun yok idare ediyorum. montiye tekrar baslayamadım off ben bi türlü düzene giremiyorum regl olamıyorum sinirlerim alt üst olmus durumda..
nys öyle işte kendime yeni dün yaa acmaya karar verdimmbenim dünyama gelirsiniz dimi
slm monti güzelleri ,bakıyomda herkesin kendine göre biderdi var ALLAH hepimize kolaylık versin inş
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos,maydonoz
öğle
tavuk,salata,yoğurt
akşam
nohut yemeği,salata,ayran
1,5lt su,2kupa yeşil çay
70dk yürüdüm birde nivea ve kol hareketleri inşallah
selam arkadaslar iyi ir gun gecirmeniz dileklerimle bugunku menume geceyim bu arada regl donemi yakin bugun yarin stres ve soguk alginliginla ayakta durmaya devam e 3 cocuk istersen durma
sabah kalkarkalkmaz yarim geryfurt,yarim portakal suyu
1 saat snr kahvalti -capuccino,yagsiz 0.2 krem peynir,1 bucuk dilim tb ekmek,diet marmelat sekersiz,ve 4,5 zeytin zeytin yaginda kekikli ,pul biberli azcikta olsun tadi yeter
oglen-2 yumurta haslanmis dilimlenmis mis gibi limon kokulu az bagaratli,broccolim hafif zeytin yagli,elma sirkeli 1,2 parca,kereviz rendelenmis ,iki kasik yogurtlan ve yarim dis sarimsakli kokusu ciksin uzeri hafif pul biberli az da ondan ve rezene burda sebzeside bulunuyor haslama
ara-yesil elma ve yesil cay (aralarda meyve olarak 1 hakkami sahibiz ve kivi yi tuketebiliyormuyuz,mesela meyve salatasi hazirlasak,yarim elma,yarim portakal veyahut kivi , greyfurt ,:26: ne diyorsun aeben
aksam-kabak musakka kiymali yada sade,2 kasik yogut yada ayran,4 findik
ara - yesil elma (bu arada aralarda canimiz bir sey istemesede yemek zorundamiyiz):26: simdiden sagolun arkadaslar cvp icin
Bende menümü yazayım barim.... aeben ablamıda kaçırmışım ama tekrar girip menüme süepr yorumlarından yaparsa mükemmel olur...
Sabah:1 bardak portakal suyu 1 kuru kayısı
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin,azcık acılı sos
Ara:2 kuru kayısı
Öğle:(Sevdiceğimin evindeydim masa öyle bi donatılmıştıki aklım hayalim durdu ama ben ne yedim sadece yoğurtlu dereotlu soslu tavuk, zeytinyağlı taze fasulyeden çok az, ve salata
Ara:yok
Akşam: Sevdiceğimle balık restoranına gidicez. yani ızgara balık, yanınada peynirli salata söylicemm...
Ara:belki eve gelince süt içerim yada bir meyve yerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?