Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

meyvem bence çok hoşsun kalça kıvrımına bayıldım ..
ama baçaklar kalın .üstte bişi yok.... olmuşsun olmuş

meyvem bence çok hoşsun kalça kıvrımına bayıldım ..
ama baçaklar kalın .üstte bişi yok.... olmuşsun olmuş

tesekkürler ablacım..
portakal gibi yuvarlak popişim var

bacakalrıma 2 aksamdır biberiye yağı kullanıyorum inş işe yarar 1 haftada yarım cm gitse yine yeter..

italyacım .tam olrak diyet maceranı bilmiyorum .bi alt mesajda diyerımında yazdıgı gibi bir çok sebeb olablir ve kişiden kişiye degişir..hatta aynı kiloda aynı beslenmeyle bile farklı sonuçlar alabilir .rabım herkesin bünyesini ayrı yaratmış...biliyorum sabretmek zor ama şunuda bil sabrın sonu her daim mukafattır

mariam portakal suyunun içine biraz limonsık.birde ıslar sabah kahvaltı öncesi meyve diyoruz ama çogunuz diger arlarındada bılca meyve yiyyor buna dikat edin gün boyu 3 porsiyon meyve hakınız var ...mesela 1 br portakal suyu nerden baksanız 2 portakaldan olur
eger kahvaltı öncesi bukadarmeyve yerseniz daha sonraki arlarınızda meyve hakınız kalmaz .
ayarlamanızı ona göre yapın

aşagıda çamlıcanım mesajında daha ayrıntılı deginirim bu konuya
ye ye ye dedimmm.çamlıcam muz kavun karpuz üzüm haricindeki meyveler yeniyor canım .AMA seninde dedigin gibi bazı meyvelerın gl endekslari yasak olmasalarda biraz yüksek .bu ayarlama tamamen size kalmış ben portakal suyunu genelde tek içmem ya greyfurd katarım yada limon ..aslında ben meyvelerin suyunu deyilde direk yeme taraftarıyım ..meyvelerin fosaları çıkınca gl endeksleri dahda yükseliyor çmesela porakal suyu (sade)gl endeksi 50 civarı.meyve olraksa35. 40 civarı sanırsam .
biz montid 35 geçmemeye çalışıyoruz .bu ayrıntı size aidgl endeksi yüksek meyvelerın yanına gl endeksi düşük meyveler yiyin .
gün arlarında meyve yiyorsanız eger kahvaltı öncesi illa meyve yemenize gerekde yok

bazan mönülerde bukadar ayrıntıya giremiyorum .bu konuyu günceledigin içinde teşekkür ederim

tesekkürler ablacım..
portakal gibi yuvarlak popişim var

bacakalrıma 2 aksamdır biberiye yağı kullanıyorum inş işe yarar 1 haftada yarım cm gitse yine yeter..
calldeki bacak hareketleri iyiydi meyvem ..başka yerinde kilo yok senin

slm millet,az önce okuldan geldim mamişimi yedim,oturdum çayımı bekliyorum.(eşim yapıp getirecek bu gün ondanım balık günü mutfağa girmiyorumda..
ayağım çok fena burkuldu,basarken ağrısından gözümden yaş geliyor neredeyse..eşim tarak çatlağı yada kırığı olabiliğr dedi.ama yazılı sorusu hazırlamak zorunda olduğum için hastaneye bile gidemiycem.yarın okul çıkışı gideceğim artık...

kıslar okuldan bir arkadaşım monti yaparak 22 kg verdi yazmıştım eski monticiler hatırlar belki.
4 aydır bir gram almadığı gibi herşeyden ölçülü yiyerek 2 kg daha vermiş.yani monti ile vereceği kilo bitmişti.78 falandı galiba başladığında şu an 54 falan.boyu 172 cm imiş..artık eskisi kadar sıkı yapmıyorum,hafta sonları eşimin yediği herşeyden azar azar yiyiyorum ama hiç almadım.metom hızlandı galiba bunlara rağmen 2 kg dah verdim dedi..onu zorla başlatmıştım.ve pko var arkadaşta..
görseniz çıtır mı çıtır olmuş..eşi ile iddaya girmişler yıllardır diyet yaptığını aç gezdiğini söyleyip duruyordu.eşide sen 55 ol sana araba alıcam demiş.dilinin hışmına uğradı diyor arkadaş.54 oldum 55 bile değil diyor.eşide bankacı.adam kredi için başvurmuş bile

geçmiş olsun zilim .
. arkadaşınıda tebriketmek lazım bravo
spor yapamıyorum ablam dizimi incilttim yanı işin aslı kasları kemiğe bağlayan dokuyu zedeledim ve iltihaplanma olustu diz eklemimde..

yazamazın yarası bitmiyorr
uy geçmiş olsun meyve kıs çürüge çıktın iyce evde kalacan aman meyvem dikkat et spor yaparkenmi inciddin :26:

hiç sorma meyvem hayatı nefes nefese yaşıyorum ,evde de hiç dinlenemez oldum oğlum ayaklanalı..
walla hiç yorulduğumu bilmeyen ben akşam yatağa yatınnca her yerim sızlıyor yorgunluktan...sabahın köründe değilde hiç değilse 10'da uyanmayı özedim..

ayağımıda yarın fırsatını bulabilirsem okul çıkışı gideceğim.tarak çatlağıyla gezilebiliyormuş ,anlaşılmıyormuşta.inşallah değildir...

geçmiş olsun zilim .
. arkadaşınıda tebriketmek lazım bravo

uy geçmiş olsun meyve kıs çürüge çıktın iyce evde kalacan aman meyvem dikkat et spor yaparkenmi inciddin :26:
hakkaten öyle kullanılmadan çürüdüm gittim
ayy cakıllı yolda topuklu ile yürüdüm ondan olduu :26:

zilim yine masallahın var ben olsam asla dayanamazdım..
inş catlak falan değildir canım ..

kızlarr son günlerde callanetics i arastırıyorum zayıflatıyormus . plates topu var bende ama o sadece inceltiyor diyorlar. yapan var mı callanetics ? bana bir fikir verin lütfen

afiyet olsun canımm ben de donatılmıs sofralardan 1 catal alamadan kalktığımı biliyorum sen şükret :86::86:

ay sağol tatlım şükrediyorum bolca allahtan iştehım dengeli sanada bravo valla kaptın sen bu işi :93:

tamam aeben ablacım dikkat edicem günde 3 porsiyon meyveyi geçmiycem sağol ablam

ayy çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine tatlım...

Son düzenleme:
herkese selam. bugün ne güzel muhabbet varmış burda. çok sık giremiyorum girsem bizim yumurcak yazdırmıyor klavye ve bilumum elektronik eşya hastası çünkü

bugün yediklerim;

sabah : 1 portakal

2 dilim ekmek
lor peyniri
yeşil zeytin
söğüş

öğlen

karnıyarık
salata
ayran

akşam

karnıyarığın içinden çıkardığın küççücük 1 kase etmez patlıcan (közlenmiş)
söğüş
süt

3 saat sonra da 1 elma - 1 portikal - 2 çilek

sevgilerimleeeeee

günaydınlarrr bugün 10. günüm menüm :

kahvaltı omlet 2 yumurtayla yeşil cay
öğlen: tavuk salata (yoğurt kalmadı markete gitcek zamanım yok ) yoğurt yerine biraz peynir 5 6 fındık
ara: 1 meyve
akşam: sebze corbası , sebze yemeği yoğurt

akşam koşuya giderim büyük ihtimal. ve bugün ya da yarın callanetics e başlıyorum ama kimse fikir vermedi call ile ilgili

selam canım diyetinde başarılar diliyorum. ben callanetics ı daha önce hiç duymadım. ama fikrimde platese başlamak var. sıkılaştığını ve hatta boy uzattığını söylüyolar. en yakın zamanda setimi alıp başlicam inş.

günaydın kıslarr...

kızlarr son günlerde callanetics i arastırıyorum zayıflatıyormus . plates topu var bende ama o sadece inceltiyor diyorlar. yapan var mı callanetics ? bana bir fikir verin lütfen
balk ım calll ben yaptım ama fazla dyeil şimdilerdede bazı hareketlerini ilatese katıyorum.. pilatesin dahada sıkısı .
yapmanı tavsiye ederim ama daha evvelden pilatesada yapmadı isen briaz zorlanırsın ..
ama sonuçları pilatese göre daha kısa sürede etkili
afiyet olsun beyazım
afiyet olsun balck
günaydınnnnn

masssssuuuuuuummmmm özledim ben seniiiii
günaydın meyvem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…