Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saol canım baslıcam bugün ya da yarın .. olsun zorlanayım bişi olmaz alısırım

slm arkadaslar , bu sabah hadi dedim bir baskul tepesine cik bakalim italya nerdeyse 2 haftalik monti denemesinden snr oda ne gozlerime inanamadim 64 700 luk seruvenime tam 66,100 len cikar olmusumvallahi su an kendimi gulmekten alamiyorum basina boyle bir sey gelmis olan varmi :26:bu demekki italya tam 100 kilolari gecmis rakamlardan kendi yontemleriylen 64 lere dusmusken monti amca bana daga da yardimci olamadi ben kendi usulume yeniden doneyim aebencim ve ismini su an yazamadigim diger arkadaslar hepinize tum idael kilolariniza yakinda inmeniz dileklerimlenarada sizede yazar kendimden bahsederim ,yazilarinizida takip etmeye calisicam aebencim ve kizlar kendinize iyibakin .sunuda belirtmek isterim burdaki paylasim ve dayanisma cok guzel ve ozel boylede kalin

italyacım öncelikle bize deger veripde yazdıgın için teşekür ederim .
canım montiden önce kl. kısıtlamalı diyet yapyırsan kilo artışın normal ..ama demiyorumki montye devam et .monti yapmasanda bekleriz canım
ilk haftalrda kilo vermeyenler oldu ama alan pek görmedim italyacım

inşallah kalan kilolarındanda tez zamanda kurtulursun

tesekkur ederim aebencim guzel dileklerin icin sendende sagliginla ilgili guzel haberler bekliyorum ,arada yazarim yazmadigimda takip etmiyorum zannetmeyin hepinizi opuyorum .

günaydın herkese....
italyam aebeniminde dediği gibi kalori kısıtmalı bir diyetten geçmişsen ondan olabilir yoksa kilo artışı pek normal değil cnm...
ama kalori kısıtlamalı bir diyetten sonra ne yapsan ne yesen alırsın kilo cnm. hep o kadar kısıtlı yenmiyor çünki..azıcık canının çektiği bişeyi yedğinde tartıya hemen + olarak yansır..umarım sende öyle olmaz cnm...ne zaman istersen bekleriz...ideal kilona kolayca ulaşman dileğiyle cnm..

ablacım ben kahvaltımı az yaptığım için sanırım çok acıktım sabah 2 incir kurusu sabah canım çekmesede zoraki yarım bardak yağsız süt ile yarım dilim tb ekmeği yemiştim acıktım ama 3 tane daha kuru incir hüplettim ((

şimdi benim monti gitti mi bugün?? iyi niyetle bakarsak 2 porsiyon meyve hakkımı tükettim bir tane kaldı die mi bakmam lazım yoksa öğlen yemeğimde ne gibi tedbirler almalıyım???

cnm sagol iyi dileklerin icin .benim kilo verme seruvenlerim yemek ile alakali degildi ziligurticim spor ,bol bol ter atmak agirlik sporda ,ben bisiklete binmeyi cok severim ve gunun belli saatlerinde spor aleti ile en az 45 dk spor ve yer hareketi olmazsa olmaz onunlada ayni sekilde hafta aralarina bolustururum spor aktivitelerimi yani kalori ile felan benim hic isim olmadi .hareket ,hareket bu dietide hadi biraz daga zevkli olsun bu is sizlerlen daga zevli birlikte olup bir seyler yapmak adina diye basladim ve ne gerekiyorsa yaptim bunun yani sira evde sporuda yaptim ama ter atmadim son 2 haftadir yedigimde yariyormu negorusmek uzre

diyarcım bence hiçde gitmemiş montin öğle ile aksam arasını 3,5 saatten uzun tutmazsan bu aradada meyve yemezse dengelenmiş olur canımmm

saol canım benim

bugünkü menüm oluştu sanırım

sabah:2 incir
kahvlatı:yarım dilim tb ekmeği,yarım bardak yağsız süt
ara:3 incir
öğlen:2 tabak etli taze fasulye(çooook acıkmıştım :) )yoğurtlu salata
ara: yok zaten meyvum geç yemiş oldum
akşam: mantarlı yumurtalı omlet, yoğurt

meyvişim iştah durumun nedr cnm,hep aklımdasın walla soracak oluyorum unutyorum?
diyoşum montiyi bozmamışsın cnm, bu gün bi daha meyve yemessin olur biter...

aebenim kontrole gittinmi aplam?nerelerdesin..

bu masumuda bi daha anasına yollamayalım meyvem.bak gün içinde ıssız kaldık gene..
banum şu sizin ev bi an önce bitsede yerleşseniz yaw,annene uzakmı bari birazcık:86::86:

zilim iştahım normale geldi canım ama hala regl olmadım tam tamına 22 gün gectii karnım davul gibi sancıyo :26:
olsaydımda rahatlasaydım diyorumm

sen nasılsın neler yapıyorn bileğine baktırdınmı..

geldin zilim.
şükür sonuçler iyi 11 ml olan su toplama 6 ml. düşmüş ..
ialçları bir kür daha uyguluycam yanında bi ilaç daha verdi..tamamen temizlensin diye .yani 1 ay kadardaha ilaç kulanacagım
ben hayatım buyunca böyle uzun ilaç kulanmadım .daha 1 haftaya aşmamıştır ilaç kullanmam.birde ileçın yan etkileri var tabi .bu diyetide etkiliyor ..
sanırım ilaç kkulanımı bitene kadar ben diyete ara verecegim .çok su tutuyorum bu ilecı alırken bu moral olarakda etkiliyor beni ..

montin saglam diyerım hiçbir yere gitmemiş afiyet olsun mönünde güzel

aeben ablammm şükür tedaviye cevp vermiş vücudun cok sevindim..
yaza sapasağlam baslıcaksın bence diyeti uygulamasanda kendini salma.. sabit kal ki hemencecik veresinn :112:

aeben ablammm şükür tedaviye cevp vermiş vücudun cok sevindim..
yaza sapasağlam baslıcaksın bence diyeti uygulamasanda kendini salma.. sabit kal ki hemencecik veresinn :112:
sagol meyvişim dr dedi tadaviye olumlu cevap vermişin diye bunda detoksunda etkisi vardır belki ..

yok kıs salmıyorum salarmıyım ...bide d,yorumki marnakinin detoksunudamı yapsan madem iyi geliyor dr dedim ..detoks yaptım diye iltihaplar için
kilom iyi ama ilaç alınca artıyor .

o detoks nasıl aeben ablam bende lahana bulabilirsem ender saracın detoksunu yapıcam 3 günlük..

slm kızlar
aeben, zillim ,meyvenul geçmiş olsun hepinize,ALLAH tan acil şifalar diliyorum
bugün ki menüm
sabah
omlet,zeytin
öğle
pirinçsiz yayla çorbası,2 ceviz biraz aceleye geldi
ara
portakal
akşam
balık,salata,peynir,herkese iyi akşamlar

selam kıslar...:80:

Bugünkü menüm...

Sabah:yarım greyfurt 1 kuru kayısı
Kahvaltı:1 dilim tb ekmek, az peynir, salatalık domates
Ara:(Sınavdan çıkınca 3 saat sonra) 2 kuru kayısı
Öğle: Ton balıklı salata, ayran, 2 tane ceviz, bir kaç badem (sevgilim ağzıma zorla tıktı)
Ara:1 tabak çilek
Akşam: Hodan yemeği, yoğurtlu semizotu salatası
Ara:1 meyve ya da süt

afiyet olsun canım ben bugün zayıfladığımın iyice farkına vardımmm bu arada bu akşam callanetics e başlıyorummmm sen de başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…