Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım afiyet olsun güzel olmuşş

afiyet olsun canım

afiyet olsun tatlım

laram ekmekle yumurta yiyormusun .??
bu bizi baya zorluyor eger sen böyle yaparak veriyorsan belki arada kıslar da yer
yiyorum canım ben her öğünde abartmadan eekmek yiyorum az ama belki bir süre sonra keserim ben bu sabah tarıldım liste yaparsanız yarın sabah giremem diye
başlangıç :72
geçen hafta 71Kg
bu hafta 70 kg canım

başım çok döndüüü ve bi kaç kaşık cacık yedimmmm
tuzluyduu
Ben bu detoksların vücudu çok ettiğini düşüünyorum detoks değilde mesela 3 hafta et ürünü yememek faydalı olabilir ama bu şekilde doğru değil uzmanlarda böyle diyor marankide o meşhur detoksuna tepki gösteren prof.lardan sonra çark etti resmen

Maşallah bende bu durumda çok kalıyorum dışarda ama ekmeksiz döner daha iyisi ve pratiği beyaz leblebi fındık bide ayran sonra ohhh mis

kepek ekmeği canım bulamıyorum tam buğday ekmeği... içinde peynir ve salatalıık var
acaba organik un bulsan ekmek makinan olması şart değil fırında kendi ekmeğini yapsan sen montingac a uymuş olamıyorsun sadece yemek tasarrufu oluyor böyle montide amaç kanını terbiye etmek kaçamağın birazı ile çoğu arasında fark yok arkadaşım dost acı söyler
Bugün biraz kaçırdım yok mesela o 2, 3 haftalık emeği çalıyor tekrar düzelip temizlenip amaca hizmet eden kanın oluşması ilk yaptığımda 10 gün gram vermiştim sonra 2 günde 500 gr vererek süper vermiştim inşallah aynı ritmi yakalarım.
Dün benimde sınıfta öğrencimin doğum gününü kutladık nasıl güzel frambuazlı pasta vardı diğerlerine değinmiyorum bile ama oruçluymuşum gibi ucundan tatmadım

Gitmeeeeeeeeeeeeeeeee demek düşer bize o zaman
canım valla arıyorum ama yok çavdar ekmeği var ama tam cavdar yazmıyo üzerinde sadece cavdar yazıyo o olur mu ?
Olmaz çavdarın gdi isi yüksek 70 lerde en iyi ihtimal olmaz

Geçmiş olsun arkadaşım branşın ne benim matematikBendede polo var bende çyle aldım sözünü motive et beni dedim istediğim bir araç vardı iyi bişey onun sözünü aldım ama sonra allem kullemle kilo verirsem alacağını unuttu bekliyorum yakındır alması inşallah......

Son düzenleme:
canım 6 saat aralıksız dersim oluyor malesef o yüzden yanımda birsey götürmek zorunda kalıyorum. ekmek konusunda da kıbrısta yaşıyorum ve burada bulamadım tam buğday ekmeği tek şansım kepek veya cavdar ekmeği.. fırın desen yurtta kalıyorum fırın yok belki ekmeği tamamen keserim 1 haslanmıs yumurta peynir söğüş yerim kahvaltıda

kızlar bugün ilk callanetics imi yaptım gercekten cok zormuş baya zorladı beni suan 3 kilometre kosmus gibiyim ama durmak yok spora diyete devammmm

sağol tatlım

oyy ne güzel bende vardım bugünlerde herkes incelmişin diyoo

o ne canım lselie gibi bişi mi :78:

canım lselie ne hiç bilmiyorum ama callanetics cok cabuk etkisini gösteren zayıflamaya ve incelmeye yarayan bir spor. fitness a gitmiş kadar oldum şuan tüm kaslarım çalıştı maşallah bence bi dene ama zor ama alışırız her gün yapa yapa. istersen sen de videoyu indirdiğim linki mesaj atarım

laram müzik öğretmeniyim ben güzel sanatlarda.viyola-keman bölümüm.

kızlar call.çok çabuk etki gösteren bir spor .türkçe dublejlısını indirseydiniz bari..sıkıcı ama tüm kas gurubunu çalıştırıyor.tavsiye ederim.

bu gün dr.'a gittim.tarak çatlağı değilmiş ama olsa daha iyiydi dedi dr.bağ dokularında ileri derecede zedelenme olmuş.birde krip....bilmem ne bişe dedi ama çok uzundu unuttum daha orda zaten.liflerle ilgili bir sorun olmuş..1 ay evvelde oğlumu kovalarken merdivende tökezlemiştim o zamandan sonra birde dün olunca fena olmuş ayağım.bandajladılar.

blacys türkiyeden unonun ekmekleri gidiyor bildiğim kadarıyle kıbrısa.lemarlarda vardır bir bak istersen.unonun dengesini kullanabilirsin.astro'da da olabilir oranın unlu mamüler çeşidi çoktu..
hangi şehirdesin kıbrısta bilemiyorum tabii ama lemar zaten her yerde var orda..

canım oncelikle cok geçmiş olsun.. ekmek konusu da canım ben güzelyurtta yaşıyorum kampüste lemar var bi tane ama orda alman ekmeği gördüm ama tam buğday yok malesef ama şehir merkezindeki büyük lemara bakarım aaa bi de askeri kantinler var ona da bakayım belki uno vardır.. saol canım fikir verdiğin için yarın bakıcam

güzelyurt çok küçük bi yer orda biraz zor bulunur tam buğday.ben lefkoşa yada girnedesindir diye düşündüğüm için öyle demiştim cnm.
askeri kantinde büyük ithimal vardır,bir bak bakalım...

slmmmmmmmmm
ben geldimmmm geçmişi çok fazla okuyamadım herkes iidir umarımmm

meyve resmini görüdm çok bayıldım üstün ne kadar ince öle kıvrmlar filan muhteşemsin yavyumm
accıkk bacak kalmış oda giderrr

zilimmm
evet cnm annemii kullanıyorum vallaa gidiyorum en aızndna dinleniyorum azcık
yoksaa çok zorlanıyorum bazen gerçekten

aklımd abişiy daha vardı birinee bişiy yazcaktım ama unuttummm
ha hatırladım yazarkennn zilim ark tebrik ediyorum vallaa darısı başımzzaa

:26::26::26:
diyarrr nasıl geçti cnmm detoks gününn

veeeeeeeeeeadet oldum kıslar şubatın 28 çektigini düşünürsek tam gününd eoldum yine

güzelyurt çok küçük bi yer orda biraz zor bulunur tam buğday.ben lefkoşa yada girnedesindir diye düşündüğüm için öyle demiştim cnm.
askeri kantinde büyük ithimal vardır,bir bak bakalım...

yarın bakıcam canım olmadı ekmeği kesicem tamamen

hmm bilmem tatlım bi araştıriyim bakim o zaman atarsan sevinirim teşekkürler

masumumm teşekkür ederim bitanem

ahh o bacaklarım senin kiler bigi incecik olsa nolur ama yapı işte tek çözüm liposaksın... :26:

canım açlık çekmedim gün içinde hatta şişkinlik oldu sadece kahvaltıdan sonra 2 kere içebildim eve gidip uyudum. lavoboya çıkamadım o gün tek dezavantajı oydu. ama haftaya 2 gün yapıcam sanırım daha çok etkisini görürüm tartıda.

aebenim ben bu haftada listede yoğum ama haftaya cuma kesinlikle giricem.

bugün kilom 72.4 idi dün 71.6 idi

herkese merhabaaaa

unutulmuş olabilirim.. maalesef iiyi gitmeyen günlerin içindeyim o yüzden koptum herşeyden

geçen hafta:65.8
bu hafta:64.7

çok mutluyum kırdım yine zincirleir gitmiş 1.100 gr ve reglimi tam olmadıgım haldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…