günaydınlarrr bugün 10. günümmenüm :
kahvaltı omlet 2 yumurtayla yeşil cay
öğlen: tavuk salata (yoğurt kalmadı markete gitcek zamanım yok) yoğurt yerine biraz peynir 5 6 fındık
ara: 1 meyve
akşam: sebze corbası , sebze yemeği yoğurt
akşam koşuya giderim büyük ihtimal. ve bugün ya da yarın callanetics e başlıyorum ama kimse fikir vermedi call ile ilgili
saol canım benim
bugünkü menüm oluştu sanırım
sabah:2 incir
kahvlatı:yarım dilim tb ekmeği,yarım bardak yağsız süt
ara:3 incir
öğlen:2 tabak etli taze fasulye(çooook acıkmıştım :) )yoğurtlu salata
ara: yok zaten meyvum geç yemiş oldum
akşam: mantarlı yumurtalı omlet, yoğurt
slm kızlar
aeben, zillim ,meyvenul geçmiş olsun hepinize,ALLAH tan acil şifalar diliyorum
bugün ki menüm
sabah
omlet,zeytin
öğle
pirinçsiz yayla çorbası,2 ceviz biraz aceleye geldi
ara
portakal
akşam
balık,salata,peynir,herkese iyi akşamlar
afiyet olsun canımben bugün zayıfladığımın iyice farkına vardımmm bu arada bu akşam callanetics e başlıyorummmm sen de başla
yiyorum canım ben her öğünde abartmadan eekmek yiyorum az ama belki bir süre sonra keserim ben bu sabah tarıldım liste yaparsanız yarın sabah giremem diyelaram ekmekle yumurta yiyormusun .??
bu bizi baya zorluyor eger sen böyle yaparak veriyorsan belki arada kıslar da yer
Ben bu detoksların vücudu çok ettiğini düşüünyorum detoks değilde mesela 3 hafta et ürünü yememek faydalı olabilir ama bu şekilde doğru değil uzmanlarda böyle diyor marankide o meşhur detoksuna tepki gösteren prof.lardan sonra çark etti resmenbaşım çok döndüüü ve bi kaç kaşık cacık yedimmmm
tuzluyduu
Maşallah bende bu durumda çok kalıyorum dışarda ama ekmeksiz döner daha iyisi ve pratiği beyaz leblebi fındık bide ayran sonra ohhh misgünaydınlar.. bugün 9. günüm göbeğimde ve yanlarda (simitlerde)) gözle görülür incelme var menüm şöyle;
sabah ıspanaklı 2yumurtalı omlet yeşil cay
öğlen sandviç (dısarda olduğum için )
ara: 1 elma
akşam;
kabak yemeği yoğurt salata
acaba organik un bulsan ekmek makinan olması şart değil fırında kendi ekmeğini yapsan sen montingac a uymuş olamıyorsun sadece yemek tasarrufu oluyor böyle montide amaç kanını terbiye etmek kaçamağın birazı ile çoğu arasında fark yok arkadaşım dost acı söylerkepek ekmeği canım bulamıyorum tam buğday ekmeği... içinde peynir ve salatalıık var
Gitmeeeeeeeeeeeeeeeee demek düşer bize o zamanannemee gideyim diye düşünüyordumm bugün ama oraya giidnce düzenim bozuluyor illakii
gitmesemmi acaba eşim öglen gelip bırakacak beni
ama hayla kararsızımmm
çocuklar beni çok bunaltıtıgı için götüreyim seni dedii ama dediigm gibi düzen bozuluyor ister istemez
Olmaz çavdarın gdi isi yüksek 70 lerde en iyi ihtimal olmazcanım valla arıyorum ama yokçavdar ekmeği var ama tam cavdar yazmıyo üzerinde sadece cavdar yazıyo o olur mu ?
Geçmiş olsun arkadaşım branşın ne benim matematikslm millet,az önce okuldan geldim mamişimi yedim,oturdum çayımı bekliyorum.(eşim yapıp getirecek bu gün ondanımbalık günü mutfağa girmiyorumda..
ayağım çok fena burkuldu,basarken ağrısından gözümden yaş geliyor neredeyse..eşim tarak çatlağı yada kırığı olabiliğr dedi.ama yazılı sorusu hazırlamak zorunda olduğum için hastaneye bile gidemiycem.yarın okul çıkışı gideceğim artık...
kıslar okuldan bir arkadaşım monti yaparak 22 kg verdi yazmıştım eski monticiler hatırlar belki.
4 aydır bir gram almadığı gibi herşeyden ölçülü yiyerek 2 kg daha vermiş.yani monti ile vereceği kilo bitmişti.78 falandı galiba başladığında şu an 54 falan.boyu 172 cm imiş..artık eskisi kadar sıkı yapmıyorum,hafta sonları eşimin yediği herşeyden azar azar yiyiyorum ama hiç almadım.metom hızlandı galiba bunlara rağmen 2 kg dah verdim dedi..onu zorla başlatmıştım.ve pko var arkadaşta..
görseniz çıtır mı çıtır olmuş..eşi ile iddaya girmişler yıllardır diyet yaptığını aç gezdiğini söyleyip duruyordu.eşide sen 55 ol sana araba alıcam demiş.dilinin hışmına uğradı diyor arkadaş.54 oldum 55 bile değil diyor.eşide bankacı.adam kredi için başvurmuş bile
canım 6 saat aralıksız dersim oluyor malesef o yüzden yanımda birsey götürmek zorunda kalıyorum. ekmek konusunda da kıbrısta yaşıyorum ve burada bulamadım tam buğday ekmeği tek şansım kepek veya cavdar ekmeği.. fırın desen yurtta kalıyorum fırın yokMaşallah bende bu durumda çok kalıyorum dışarda ama ekmeksiz döner daha iyisi ve pratiği beyaz leblebi fındık bide ayran sonra ohhh mis
acaba organik un bulsan ekmek makinan olması şart değil fırında kendi ekmeğini yapsan sen montingac a uymuş olamıyorsun sadece yemek tasarrufu oluyor böyle montide amaç kanını terbiye etmek kaçamağın birazı ile çoğu arasında fark yok arkadaşım dost acı söyler
Bugün biraz kaçırdım yok mesela o 2, 3 haftalık emeği çalıyor tekrar düzelip temizlenip amaca hizmet eden kanın oluşması ilk yaptığımda 10 gün gram vermiştim sonra 2 günde 500 gr vererek süper vermiştim inşallah aynı ritmi yakalarım.
Dün benimde sınıfta öğrencimin doğum gününü kutladık nasıl güzel frambuazlı pasta vardı diğerlerine değinmiyorum bile ama oruçluymuşum gibi ucundan tatmadım
Olmaz çavdarın gdi isi yüksek 70 lerde en iyi ihtimal olmaz
sağol tatlım
oyy ne güzel bende vardım bugünlerde herkes incelmişin diyoo
o ne canım lselie gibi bişi mi :78:
kızlar bugün ilk callanetics imi yaptım gercekten cok zormuşbaya zorladı beni suan 3 kilometre kosmus gibiyim ama durmak yok spora diyete devammmm
ilk yaptığımda tüm vücut kaslarım titriyordu bittikten sonra 2 saat kendime gelememiştim
laram müzik öğretmeniyim ben güzel sanatlarda.viyola-keman bölümüm.
kızlar call.çok çabuk etki gösteren bir spor .türkçe dublejlısını indirseydiniz bari..sıkıcı ama tüm kas gurubunu çalıştırıyor.tavsiye ederim.
bu gün dr.'a gittim.tarak çatlağı değilmiş ama olsa daha iyiydi dedi dr.bağ dokularında ileri derecede zedelenme olmuş.birde krip....bilmem ne bişe dedi ama çok uzundu unuttum daha orda zaten.liflerle ilgili bir sorun olmuş..1 ay evvelde oğlumu kovalarken merdivende tökezlemiştim o zamandan sonra birde dün olunca fena olmuş ayağım.bandajladılar.
blacys türkiyeden unonun ekmekleri gidiyor bildiğim kadarıyle kıbrısa.lemarlarda vardır bir bak istersen.unonun dengesini kullanabilirsin.astro'da da olabilir oranın unlu mamüler çeşidi çoktu..
hangi şehirdesin kıbrısta bilemiyorum tabii ama lemar zaten her yerde var orda..
güzelyurt çok küçük bi yer orda biraz zor bulunur tam buğday.ben lefkoşa yada girnedesindir diye düşündüğüm için öyle demiştim cnm.
askeri kantinde büyük ithimal vardır,bir bak bakalım...
canım lselie ne hiç bilmiyorum ama callanetics cok cabuk etkisini gösteren zayıflamaya ve incelmeye yarayan bir spor. fitness a gitmiş kadar oldum şuan tüm kaslarım çalıştı maşallahbence bi dene ama zor ama alışırız her gün yapa yapa. istersen sen de videoyu indirdiğim linki mesaj atarım
slmmmmmmmmm
ben geldimmmm geçmişi çok fazla okuyamadım herkes iidir umarımmm
meyve resmini görüdm çok bayıldım üstün ne kadar ince öle kıvrmlar filan muhteşemsin yavyumm
accıkk bacak kalmış oda giderrr
zilimmm
evet cnm annemii kullanıyorum vallaa gidiyorum en aızndna dinleniyorum azcık
yoksaa çok zorlanıyorum bazen gerçekten
aklımd abişiy daha vardı birinee bişiy yazcaktım ama unuttummm
ha hatırladım yazarkennn zilim ark tebrik ediyorum vallaa darısı başımzzaa
:26::26::26:
diyarrr nasıl geçti cnmm detoks gününn
veeeeeeeeeeadet oldum kıslar şubatın 28 çektigini düşünürsek tam gününd eoldum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?