geçen hafta:65.8
bu hafta:64.7
çok mutluyum kırdım yine zincirleir gitmiş 1.100 gr ve reglimi tam olmadıgım haldeee
canım açlık çekmedim gün içinde hatta şişkinlik oldu sadece kahvaltıdan sonra 2 kere içebildim eve gidip uyudum. lavoboya çıkamadım o gün tek dezavantajı oydu. ama haftaya 2 gün yapıcam sanırım daha çok etkisini görürüm tartıda.
aebenim ben bu haftada listede yoğum ama haftaya cuma kesinlikle giricem.
bugün kilom 72.4 idi dün 71.6 idi
laram tebrik ederim böylede devamnı dilerim .yiyorum canım ben her öğünde abartmadan eekmek yiyorum az ama belki bir süre sonra keserim ben bu sabah tarıldım liste yaparsanız yarın sabah giremem diye
başlangıç :72
geçen hafta 71Kg
bu hafta 70 kg canım
Ben bu detoksların vücudu çok ettiğini düşüünyorum detoks değilde mesela 3 hafta et ürünü yememek faydalı olabilir ama bu şekilde doğru değil uzmanlarda böyle diyor marankide o meşhur detoksuna tepki gösteren prof.lardan sonra çark etti resmen
Maşallah bende bu durumda çok kalıyorum dışarda ama ekmeksiz döner daha iyisi ve pratiği beyaz leblebi fındık bide ayran sonra ohhh mis
acaba organik un bulsan ekmek makinan olması şart değil fırında kendi ekmeğini yapsan sen montingac a uymuş olamıyorsun sadece yemek tasarrufu oluyor böyle montide amaç kanını terbiye etmek kaçamağın birazı ile çoğu arasında fark yok arkadaşım dost acı söyler
Bugün biraz kaçırdım yok mesela o 2, 3 haftalık emeği çalıyor tekrar düzelip temizlenip amaca hizmet eden kanın oluşması ilk yaptığımda 10 gün gram vermiştim sonra 2 günde 500 gr vererek süper vermiştim inşallah aynı ritmi yakalarım.
Dün benimde sınıfta öğrencimin doğum gününü kutladık nasıl güzel frambuazlı pasta vardı diğerlerine değinmiyorum bile ama oruçluymuşum gibi ucundan tatmadım
Gitmeeeeeeeeeeeeeeeee demek düşer bize o zaman
Olmaz çavdarın gdi isi yüksek 70 lerde en iyi ihtimal olmaz
Geçmiş olsun arkadaşım branşın ne benim matematikBendede polo var bende çyle aldım sözünü motive et beni dedim istediğim bir araç vardı iyi bişey onun sözünü aldım ama sonra allem kullemle kilo verirsem alacağını unuttu bekliyorum yakındır alması inşallah......
blakcım sakın ekmegi tamemn kesmek gibi bir yanlış yapm ..canım 6 saat aralıksız dersim oluyor malesef o yüzden yanımda birsey götürmek zorunda kalıyorum. ekmek konusunda da kıbrısta yaşıyorum ve burada bulamadım tam buğday ekmeği tek şansım kepek veya cavdar ekmeği.. fırın desen yurtta kalıyorum fırın yokbelki ekmeği tamamen keserim 1 haslanmıs yumurta peynir söğüş yerim kahvaltıda
kızlar bugün ilk callanetics imi yaptım gercekten cok zormuşbaya zorladı beni suan 3 kilometre kosmus gibiyim ama durmak yok spora diyete devammmm
aynen bacaklar titriyor gerçekden okadar çalıştırıyor kaslarıilk yaptığımda tüm vücut kaslarım titriyordu bittikten sonra 2 saat kendime gelememiştim
geçmiş olsun zilim .:26:laram müzik öğretmeniyim ben güzel sanatlarda.viyola-keman bölümüm.
kızlar call.çok çabuk etki gösteren bir spor .türkçe dublejlısını indirseydiniz bari..sıkıcı ama tüm kas gurubunu çalıştırıyor.tavsiye ederim.
bu gün dr.'a gittim.tarak çatlağı değilmiş ama olsa daha iyiydi dedi dr.bağ dokularında ileri derecede zedelenme olmuş.birde krip....bilmem ne bişe dedi ama çok uzundu unuttum daha orda zaten.liflerle ilgili bir sorun olmuş..1 ay evvelde oğlumu kovalarken merdivende tökezlemiştim o zamandan sonra birde dün olunca fena olmuş ayağım.bandajladılar.
blacys türkiyeden unonun ekmekleri gidiyor bildiğim kadarıyle kıbrısa.lemarlarda vardır bir bak istersen.unonun dengesini kullanabilirsin.astro'da da olabilir oranın unlu mamüler çeşidi çoktu..
hangi şehirdesin kıbrısta bilemiyorum tabii ama lemar zaten her yerde var orda..
canım oncelikle cok geçmiş olsun.. ekmek konusu da canım ben güzelyurtta yaşıyorum kampüste lemar var bi tane ama orda alman ekmeği gördüm ama tam buğday yok malesef ama şehir merkezindeki büyük lemara bakarım aaa bi de askeri kantinler var ona da bakayım belki uno vardır.. saol canım fikir verdiğin için yarın bakıcam
meyvem işte herkesin vucud yapısı farklı .ama sende hiç fena deyilin cadımasumumm teşekkür ederim bitanem
ahh o bacaklarım senin kiler bigi incecik olsa nolur ama yapı işte tek çözüm liposaksın... :26:
iksircim gecen haftalrda fazla verdin durması normal hiç moralini bozma yagdan kaybediyorsundur illa basküle bakmagünaydın kızlar çok üzgünüm gram gitmemiş
geçen hafta 78
bu hafta 78
miryaım niye unutalım daha dün takımdada yazmıştım bu cadı nerde diye burdada kaç defa sordum sen unutulacak hatunmusun .herkese merhabaaaa
unutulmuş olabilirim.. maalesef iiyi gitmeyen günlerin içindeyim o yüzden koptum herşeyden
vay vay vayyyy
çok mutluyum kırdım yine zincirleir gitmiş 1.100 gr ve reglimi tam olmadıgım haldeee
meyvem işte herkesin vucud yapısı farklı .ama sende hiç fena deyilin cadı
iksircim gecen haftalrda fazla verdin durması normal hiç moralini bozma yagdan kaybediyorsundur illa basküle bakma
miryaım niye unutalım daha dün takımdada yazmıştım bu cadı nerde diye burdada kaç defa sordum sen unutulacak hatunmusun .
sıkıntın nedir bilmiyorum ama tüm sıkıntıların geçsin inşallah
vay vay vayyyy
aplaaaaaa
valla aklım başımdna gittiii sabah tartıda görünce 64. rakmaınıı
reglide oldum ama daha ödemi atamadımm çok yogun degil yani
haftyaaa 64 sadeceee ve tek başınaa yapayalnız görebilme ihtimelimi seviyorum
iksricim aslında sana önerim montiyi hiç aksatmadan devam etmen olurdu.aeben abla bu hafta 3 günlük( tavuk) protein diyeti yapsam olurmu
günaydın kızlar çok üzgünüm gram gitmemiş
geçen hafta 78
bu hafta 78
evet kıslar gelelim bana.
geçen hafta detoks yaptım biliyorsunuz kilodaki degişim bundan tabi montiyede devamama kaçamaklı .
artık en azından ilaçlarım bitene kadar bırakıyorum .
beni anlayın artık çokk sıkıldım ve bu beni sadece kilo orakdeyil tüm günümü etkiliyor bu diyet olayı beni fazla sardı dk bile geçmiyor diyet düşünmeden .
bu istemedigim bişi ...allaha şükür kafama takacak tokadan başka bişiyim yok ve evdede olunca tüm odak noktam diyet oluyor ve dedigim gibi bu beni fazla etkileyemeye başladı .bundan kurtulmam lazım .
beni anlayın
aeben .....yine ,yeniden başladı ...:78:.
ilk hafta ............66 200 gr.
1.hafta ............. 64 500 gr.
2.hafta.............. 65 000 gr.
3.hafta............. 62 000 gr
4.hafta.............. 63 000 gr.
5.hafta 2.aşamaya dönüyor
tebrikler mariagünaydın güzeller....
nasılsınız bakalımmm
ilk hafta ............67.5
1.hafta ............. 67.7 :2:
2.hafta.............. 66.9
aslında regl olmasaydım 65 olcaktım ama ağırım bugün çok haftaya 65 yada 64 hedefim yaşasın montiii
yok mariam dikkatli oku güzelim başlamdım bırakdımcanım üzülme haftaya kesin vermeye başlıycaksın tıkır tıkır gitcek inş
tebrikler canım çok sevindimm süpersinn
günaydın aeben ablacım demek sende başladın hayırlı uğurlu olsun ablamm..
maşallah iyi vermişin inş daha çok verceksin
iksricim aslında sana önerim montiyi hiç aksatmadan devam etmen olurdu.
bak burda haftalarca takılanlar var ve aynen devam ediyorlar .
ama görüyorumkş sende fazla sabır yok .
.
o yüzden sırf tavuk deyilde protein agırlıklı beslenmen inan bu tetikler .yada daha evvel verdigim bir liste vardı 2.3. gün onu yapsan baya tetikler seninde moralin yerine gelir ne dersin .
banum meyvem o liste sizde vardı ya kıslar ben şimdi bulabilirmiyim bilmiyorum . tekrar buraya kopyalay bilirmisiniz rica etsem . iksirim yapsın 2.3. gün
.
.
tamam teşekkür ederim bunu kaç gün yapmamı tavsiye edersiniz :44::44:
iksircim u lisyeti k.k ya kazandıran kşiyi tanıyorum .gerçekden etkili bunda 0 yag ve şekerin etkisi büyük tabi.tamam teşekkür ederim bunu kaç gün yapmamı tavsiye edersiniz :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?