Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diarım niyen lisyete yazdırmıyorsun fıstık bak ne güzelde vermişin ..
tebrik ederim ..
birde detoka 2 kere yediysen işe yarmaması normal fıstık ta daha sık yemen gerekliydi.
laram tebrik ederim böylede devamnı dilerim .
sen her ögün ekmek yiyordun dimi .peki etlede yiyormuydun .yumurtayla yiyorsun .
ne güzel böylede verebiliyorsun
düdütünde en yakın zamanda gelsin inşallah

blakcım sakın ekmegi tamemn kesmek gibi bir yanlış yapm ..
bak sert alman ekmegıni yiyordu laram ve kitepdedada var bu o ekmek uygun olabilir
laram sen ilk yaptıgında yiyordun dimi alman ekmegini

güzelim ekmek yoksa yulaf ezmesidemi yok .haftada 3 gün en azından yulaf yersin diger günlerdede yumurtalı kahvaltı
ama sakın karbonhidratsız ,sürekli kahvaltıda kaçın
kızlar bugün ilk callanetics imi yaptım gercekten cok zormuş baya zorladı beni suan 3 kilometre kosmus gibiyim ama durmak yok spora diyete devammmm

ilk yaptığımda tüm vücut kaslarım titriyordu bittikten sonra 2 saat kendime gelememiştim
aynen bacaklar titriyor gerçekden okadar çalıştırıyor kasları
blakım her hareketi 100 defa yapabildinmi ilk yapmada
geçmiş olsun zilim .:26:

masumumm teşekkür ederim bitanem

ahh o bacaklarım senin kiler bigi incecik olsa nolur ama yapı işte tek çözüm liposaksın... :26:
meyvem işte herkesin vucud yapısı farklı .ama sende hiç fena deyilin cadı
günaydın kızlar çok üzgünüm gram gitmemiş
geçen hafta 78
bu hafta 78
iksircim gecen haftalrda fazla verdin durması normal hiç moralini bozma yagdan kaybediyorsundur illa basküle bakma
herkese merhabaaaa

unutulmuş olabilirim.. maalesef iiyi gitmeyen günlerin içindeyim o yüzden koptum herşeyden
miryaım niye unutalım daha dün takımdada yazmıştım bu cadı nerde diye burdada kaç defa sordum sen unutulacak hatunmusun .
sıkıntın nedir bilmiyorum ama tüm sıkıntıların geçsin inşallah

geçen hafta:65.8
bu hafta:64.7

çok mutluyum kırdım yine zincirleir gitmiş 1.100 gr ve reglimi tam olmadıgım haldeee
vay vay vayyyy

banum yazında ne unutmuşsun beni

hayrılı cumalar kıslar merhaba demeden atlamışım mesajlara

aplaaaaaa
valla aklım başımdna gittiii sabah tartıda görünce 64. rakmaınıı
reglide oldum ama daha ödemi atamadımm çok yogun degil yani
haftyaaa 64 sadeceee ve tek başınaa yapayalnız görebilme ihtimelimi seviyorum

gözün aydın masum baya sabrettin sende maşallah

evet kıslar gelelim bana.
geçen hafta detoks yaptım biliyorsunuz kilodaki degişim bundan tabi montiyede devamama kaçamaklı .
artık en azından ilaçlarım bitene kadar bırakıyorum .
beni anlayın artık çokk sıkıldım ve bu beni sadece kilo orakdeyil tüm günümü etkiliyor bu diyet olayı beni fazla sardı dk bile geçmiyor diyet düşünmeden .
bu istemedigim bişi ...allaha şükür kafama takacak tokadan başka bişiyim yok ve evdede olunca tüm odak noktam diyet oluyor ve dedigim gibi bu beni fazla etkileyemeye başladı .bundan kurtulmam lazım .
beni anlayın

aeben .....yine ,yeniden başladı ...:78:.

ilk hafta ............66 200 gr.

1.hafta ............. 64 500 gr.
2.hafta.............. 65 000 gr.
3.hafta............. 62 000 gr
4.hafta.............. 63 000 gr.
5.hafta 2.aşamaya dönüyor

günaydın güzeller....

nasılsınız bakalımmm

ilk hafta ............67.5
1.hafta ............. 67.7 :2:
2.hafta.............. 66.9

aslında regl olmasaydım 65 olcaktım ama ağırım bugün çok haftaya 65 yada 64 hedefim yaşasın montiii

aeben abla bu hafta 3 günlük( tavuk) protein diyeti yapsam olurmu
iksricim aslında sana önerim montiyi hiç aksatmadan devam etmen olurdu.

bak burda haftalarca takılanlar var ve aynen devam ediyorlar .
ama görüyorumkş sende fazla sabır yok .

.
o yüzden sırf tavuk deyilde protein agırlıklı beslenmen inan bu tetikler .yada daha evvel verdigim bir liste vardı 2.3. gün onu yapsan baya tetikler seninde moralin yerine gelir ne dersin .

banum meyvem o liste sizde vardı ya kıslar ben şimdi bulabilirmiyim bilmiyorum . tekrar buraya kopyalay bilirmisiniz rica etsem . iksirim yapsın 2.3. gün

.

.

Son düzenleme:
günaydın kızlar çok üzgünüm gram gitmemiş
geçen hafta 78
bu hafta 78

canım üzülme haftaya kesin vermeye başlıycaksın tıkır tıkır gitcek inş

geçen hafta:65.8
bu hafta:64.7

çok mutluyum kırdım yine zincirleir gitmiş 1.100 gr ve reglimi tam olmadıgım haldeee

tebrikler canım çok sevindimm süpersinn

günaydın aeben ablacım demek sende başladın hayırlı uğurlu olsun ablamm..

maşallah iyi vermişin inş daha çok verceksin

tebrikler maria
yok mariam dikkatli oku güzelim başlamdım bırakdım
o liste haliyle öyle kopyalamışım .

aeben abla aslında sabırsız değilim 50 gün sonra bu kadar aradan sonra erkek arkadaşımın yanına gidecem o yüzden biraz sıkıntı yapıyorum belkide abartıyorum ama yeni kıyafetler alıp güzel gitmek istiyorum ,senin verdiğin listeyi yapıyım tamam abla

tamam teşekkür ederim bunu kaç gün yapmamı tavsiye edersiniz :44::44:

canım formda bu listenin konusu var 7 gün diyor sağol aeben ablam tanıstırdı bizi listeyle konuda 3-3,5 kilo diyor 7 günde ama her gün aynı seyi yemek insanı boğıyor 2 gün yapsan yeter bence..

tamam teşekkür ederim bunu kaç gün yapmamı tavsiye edersiniz :44::44:
iksircim u lisyeti k.k ya kazandıran kşiyi tanıyorum .gerçekden etkili bunda 0 yag ve şekerin etkisi büyük tabi.
montiyede uygun bu liste tek uymayan sabah yulafla yumurta ama buda okadar büyük bir hata deyil
2.3. gün senin iini görür canım ..daha uzun yaparsan montiye döndügünde aksaklık yaratabibilir

yanlız harfiyeyn uyman lazım

listenn orjnalinda layt tatlı var ama ben bunu degiştirmiştim montiyi sekteye ogratmamak için .

lir .

ben bu 2 günlük listeyi yapmayı çok seviyorum
yapıcma yine biraz zaman geçsin nisan sonu olabilirrr
takılma yaşadıgım dönemde uyguluycam 2 gün sıkmıyor insanııı
ama 3. güne dayanamam ben şahsen

merhaba kizlar hepinize kilo verenleri kutluyorum.masummm kirdin valla zincirleri,zilim gecmis olsun,aebencim cok sevindim durumunun iyi olmasina inallah önumuzdeki aya birsey kalmaz.mimum sen unutulcak hatunmusum kiz,diyarim sen nasilsin, meyvemm sen masallah birsey kalmamis hedefe incecik görunuyorsun ayyyyyyyyy hepinizi bir mesajda aradan cikarayim dedim.beni sorarsaniz iyiyim hala siskoyum bu hafta sonu oglumum dogumunu var onun telasindayim sipa buyuk kutlama istiyor arkadaslari organizasyon hazirlik hepsi bana bakiyor.kucuk cadimda 2.disin huysuzlugunu yapiyor.yani yuvarlanip gidiyoruz.bir arkadas sormustu sanirim alman ekmegi oluyor bende kullanmistim ve aebenim hep unutuyorum bende ilk yaptigimda ekmekle yumurta yiyiyordum hatta sucuklu yumurta yiyiyordum kiloda vermistim.bence arkadaslar kendileri denemeli bunye meselesi.ben kactim ütü beni bekler cadim yatarken halledeyim b u öpucuk simili nerdeydi yaaaaa:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…