Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ablacımm dua ediinnn banaaa Allahım feraha göstersinnn

sizi özledim bir ziyaret ediyim dedim umarım herkesler iyidir bende iyi olmaya çalışıyorum kilom şuan 64 monti yapmıyorum ama yinede oyrendiklerimin dışına çıkmıyorum çok fazla bende pazartesinden itibaren porotoin diyeti yapmaya kara verdim önce yazmıştım aeben aplamın dedig gib yapacam umarım sonuç alırım

bak budyamışyanlızım

saggol canım benin inşallah kurtulurum 1 ay sonra bu ilaçlardanda iltihapdanda

iyi olmana sevindim gözrünmüyordun epeydir

yumura ekmek konusuna katılıyorum
bencede ara bir ekmekle yemenizden biş olmaz .ama sucuklu deyil

hoşgeldin hemşom
protein derken bi önceki sayfadki dimi aysun . yoksa sırf et deyi

herkese selaaam kızlar geçen hafta cok yoğundum hiç giremedim şimdi kilo bildirmeye geldim
geçtiğimiz hafta boyunca iki tane kötü şey yaptı ben
1 tanesi salı günü şöyle iki tane kibrit kutusu büyüklüğünde browni yedim (
1 tanesi de dün sabah küçük bi dilim kaşar peynir yedim sarı sarı baktı gözüme cok fena

ayrıca yarın regl olcam vücudum nası gergin anlatamam ellerim bile şişmiş
ama göğüslerim de şişmiş biraz onlar iyi olmuş hep kalsınlar ööle

kiloma gelince 57 geçen hafta 56,6dü
ama sanırım bu şişkinlikten dolayı umarım haftaya en azından eski halime dönerim

günaydın herkeseee bugün benim 12. günüm ve menüm de şöyle;
sabah : 1 dilim ekmek penir söğüş yeşil çay
öğlen: yarım kase yağsız tuzsuz sebze corbası, ıspanaklı omlet, salata, peynir
ara: 1 elma
akşam : dısarda yicem diyete uygun birşey ya tavuklu salata ya da tavuk ve ayran

ayrıca bugün 45 dakika yürüyüş ve call

Son düzenleme:
abennnn
ablaa sanki ben yumurta ile ekmek konusunuu gördüm yiyebiliyormuyuz arada?

bu arada snein sonuçların ne oldu abla yazdınmı bilmiyorum kaçırdım yazdıysanda?

ablam işle alakalı can sıkıcı durumlar...

74.7 yim bu arada herşeye ara ama diyete değil:)

tebrikler maria

yok mariam dikkatli oku güzelim başlamdım bırakdım
o liste haliyle öyle kopyalamışım .

teşekkürler ablam...

ay bende şimdi farkettim kusura bakma ablam benim körülüğüm tamamen

canım kaşar peyniri neysede brownie kötü olmuş...şekerli şeylerden uzak durmak şart... ama bu kaçamaklarla kilon normal birde şişkinliktendir o yeşilçay ve su iç bol bol inş haftaya daha çok verceksin canım...

selam canım sen tartılamadınmı tatlım kilo bildirmicen mi merak ediyom verdin bence sen

benimde bugün 21. günüm canım inş artık evrmeye başlıycaz ikimizde hızlı şekilde..

menün güzel canım afiyet olsun

geçen hafta:65.8
bu hafta:64.7

çok mutluyum kırdım yine zincirleir gitmiş 1.100 gr ve reglimi tam olmadıgım haldeee

canım çoooook tebrik ediyorum sankim ben verdim :)) artık ağlamak yok gülmek var yarınlara yarınlara banucum :))))

canım iyiyim işler aynen devam mesailerdeyiz hala umarım sende iyisindir....

ablacımm dua ediinnn banaaa Allahım feraha göstersinnn

Allah yardımcın olsun canım tez zamanda feraha çıkman dileğiyle bu mübarek günde dualarında kabul olsun.

hepimizin olsun dimi ablam :))

sen listeye koymak istersen koy ablacım ellerine sağlık şimdiden :)))ben 6 ları görmeden ölmek istemiyorum....

canım tartılmadım ben cünkü tartılar güvenilir değil moralim bozulsun sitemiyorum ama kilo verdim kıyafetlerimden anlıyorum canım

dipfirizde tb unlu poçalarım vardı sabah
onları çıkartıp yedim 4 tane:26::26::26:ama toplasan 2 dlm ekmek ancak ederlerrr

meyve snein tarir ti cnm az yag ve yumurtasız çok güsel olmuştu

canım tartılmadım ben cünkü tartılar güvenilir değil moralim bozulsun sitemiyorum ama kilo verdim kıyafetlerimden anlıyorum canım

anladım canım ben meraktan çatlardım iyi dayanıyorsun valla

onları çıkartıp yedim 4 tane:26::26::26:ama toplasan 2 dlm ekmek ancak ederlerrr

olsun canım ekmek yerine geçmiştir bişi olmaz o kadarınıda hakettin kız o kadar kilo verdin

afiyet olsun canım

maşallah herkez çok güzel kilo vermiş bende bu hafta kilo verenlerdenim geçen hafta bildirim yapamadım çünkü kardeşimin nişanı vardı bu arada montiye de dikkatle devam etmeye çalışıyorum
geçen hafta kilo:91

bu hafta :89
kilo veren herkezi tebrik ediyorum tekrarda pek gelemesemde liste yazamasamda beni aranızdan çıkarmazsanız çok sevinirim

diyarrrr
tşk ederim cnmmmmm en kısa zmanda sende görceksin 6 ları cnmm
birde detoksu neden öle yaptın?

tabi hepimizin diyarım .amin .
nere ölecen kıs allah korusun çatlak seni hem ne 6 sı beşli rakamları görecez daha

afiyet olsun banum
evet canım onu kasttim bize hiçç ugramaz oldun canım nasılsın
aysunum pc bozukdu geçen hafta .. bu günlerdede fırsat bulamıyorum sende zayıflaya gelmeye ..
geçengün baktım sende yoksun .kobayda yok sanırım netede girememiş . diger kıslara gayet iyi götürüyorldı yazmadım öyle çıktım .
link takip etmek baya zor helede yorum yapıyırsan .
regh cim marianın dedigi gibi kaşar neyse olur arada ama tatlı işi bozmuş ..
yinede kilon iyi bence şişlik büyük ihtimal inersin foss diye

abennnn
ablaa sanki ben yumurta ile ekmek konusunuu gördüm yiyebiliyormuyuz arada?

bu arada snein sonuçların ne oldu abla yazdınmı bilmiyorum kaçırdım yazdıysanda?
dün yazmıştım banum sabahda yazdım gerçi
şükür sonuçlar iyi su 11 ml den 6 ml düşmüş .1 aydaha kulanıcam ilaçları yanında başka ilaç daha verdi iyce temizleyelim diye .
eger gelişme olmasaydı başka tedavilere geçecekdim dedidetoksuda söyleim sanırım onun etkiside oldu ..

yumurta kaonusnu .evet sanırım ardabir yeseniz bişi olmıycak .ama derlerye herkesim dr. kendisi . baktınız kilonuz iyi gitmiyor yemessiniz ekmekle
ablam işle alakalı can sıkıcı durumlar...

74.7 yim bu arada herşeye ara ama diyete değil:)

can saglıgı olsun mirayım .buda geçer hayırlısıyla inşallah

.
tebrikederim tursarım .
hepinizin başımın üstünde yeri var ne demek aramızdan çıkarmak

.
tebrikederim tursarım .
hepinizin başımın üstünde yeri var ne demek aramızdan çıkarmak

merhabalar affınızı isteyerek başlıyorum bazı nedenlerden dolayı yapamıyorum meyvemde kaçamak kabul etmiyor monti deyince bi baktım hep kaçamak var kabul ederseniz arada uğrarım aeben hakkını helal et iş çıkardım başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…