mirayım sorunun nedir bilmiyorum ablam. ama bu günün yüzü suyu hürmetine rabbım feraha kavuştursun inşallah .ablacımm dua ediinnn banaaa Allahım feraha göstersinnn
bak budyamışyanlızımmerhaba kizlar hepinizekilo verenleri kutluyorum.masummm kirdin valla zincirleri,zilim gecmis olsun,aebencim cok sevindim durumunun iyi olmasina inallah önumuzdeki aya birsey kalmaz.mimum sen unutulcak hatunmusum kiz,diyarim sen nasilsin, meyvemm sen masallah birsey kalmamis hedefe incecik görunuyorsun ayyyyyyyyy hepinizi bir mesajda aradan cikarayim dedim.beni sorarsaniz iyiyim hala siskoyum bu hafta sonu oglumum dogumunu var onun telasindayim sipa buyuk kutlama istiyor arkadaslari organizasyon hazirlik hepsi bana bakiyor.kucuk cadimda 2.disin huysuzlugunu yapiyor.yani yuvarlanip gidiyoruz.bir arkadas sormustu sanirim alman ekmegi oluyor bende kullanmistim ve aebenim hep unutuyorum bende ilk yaptigimda ekmekle yumurta yiyiyordum hatta sucuklu yumurta yiyiyordum kiloda vermistim.bence arkadaslar kendileri denemeli bunye meselesi.ben kactim ütü beni bekler cadim yatarken halledeyim b u öpucuk simili nerdeydi yaaaaa:97:
hoşgeldin hemşomsizi özledim bir ziyaret ediyim dedim umarım herkesler iyidir bende iyi olmaya çalışıyorum kilom şuan 64 monti yapmıyorum ama yinede oyrendiklerimin dışına çıkmıyorum çok fazla bende pazartesinden itibaren porotoin diyeti yapmaya kara verdim önce yazmıştım aeben aplamın dedig gib yapacam umarım sonuç alırım
hoşgeldin hemşom
protein derken bi önceki sayfadki dimi aysun . yoksa sırf et deyi
tebrikler maria
yok mariam dikkatli oku güzelim başlamdım bırakdım
o liste haliyle öyle kopyalamışım .
herkese selaaam kızlar geçen hafta cok yoğundum hiç giremedim şimdi kilo bildirmeye geldim
geçtiğimiz hafta boyunca iki tane kötü şey yaptı ben
1 tanesi salı günü şöyle iki tane kibrit kutusu büyüklüğünde browni yedim(
1 tanesi de dün sabah küçük bi dilim kaşar peynir yedim sarı sarı baktı gözüme cok fena
ayrıca yarın regl olcam vücudum nası gergin anlatamam ellerim bile şişmiş
ama göğüslerim de şişmiş biraz onlar iyi olmuş hep kalsınlar ööle
kiloma gelince 57 geçen hafta 56,6dü
ama sanırım bu şişkinlikten dolayı umarım haftaya en azından eski halime dönerim
günaydın herkeseeebugün benim 12. günüm ve menüm de şöyle;
sabah : 1 dilim ekmek penir söğüş yeşil çay
öğlen: yarım kase yağsız tuzsuz sebze corbası, ıspanaklı omlet, salata, peynir
ara: 1 elma
akşam : dısarda yicem diyete uygun birşey ya tavuklu salata ya da tavuk ve ayran
ayrıca bugün 45 dakika yürüyüş ve call
geçen hafta:65.8
bu hafta:64.7
çok mutluyum kırdım yine zincirleir gitmiş 1.100 gr ve reglimi tam olmadıgım haldeee
merhaba kizlar hepinizekilo verenleri kutluyorum.masummm kirdin valla zincirleri,zilim gecmis olsun,aebencim cok sevindim durumunun iyi olmasina inallah önumuzdeki aya birsey kalmaz.mimum sen unutulcak hatunmusum kiz,diyarim sen nasilsin, meyvemm sen masallah birsey kalmamis hedefe incecik görunuyorsun ayyyyyyyyy hepinizi bir mesajda aradan cikarayim dedim.beni sorarsaniz iyiyim hala siskoyum bu hafta sonu oglumum dogumunu var onun telasindayim sipa buyuk kutlama istiyor arkadaslari organizasyon hazirlik hepsi bana bakiyor.kucuk cadimda 2.disin huysuzlugunu yapiyor.yani yuvarlanip gidiyoruz.bir arkadas sormustu sanirim alman ekmegi oluyor bende kullanmistim ve aebenim hep unutuyorum bende ilk yaptigimda ekmekle yumurta yiyiyordum hatta sucuklu yumurta yiyiyordum kiloda vermistim.bence arkadaslar kendileri denemeli bunye meselesi.ben kactim ütü beni bekler cadim yatarken halledeyim b u öpucuk simili nerdeydi yaaaaa:97:
ablacımm dua ediinnn banaaa Allahım feraha göstersinnn
selam canım sen tartılamadınmı tatlım kilo bildirmicen mi merak ediyom verdin bence sen
benimde bugün 21. günüm canım inş artık evrmeye başlıycaz ikimizde hızlı şekilde..
menün güzel canım afiyet olsun
canım tartılmadım ben cünkü tartılar güvenilir değil moralim bozulsun sitemiyorumama kilo verdim kıyafetlerimden anlıyorum canım
dipfirizde tb unlu poçalarım vardı sabah
onları çıkartıp yedim 4 tane:26::26::26:ama toplasan 2 dlm ekmek ancak ederlerrr
meyve snein tarir ti cnm az yag ve yumurtasız çok güsel olmuştu
tabi hepimizin diyarım .amin .canım çoooook tebrik ediyorum sankim ben verdim :)) artık ağlamak yok gülmek var yarınlara yarınlara banucum :))))
canım iyiyim işler aynen devam mesailerdeyiz hala umarım sende iyisindir....
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda feraha çıkman dileğiyle bu mübarek günde dualarında kabul olsun.
hepimizin olsun dimi ablam :))
sen listeye koymak istersen koy ablacım ellerine sağlık şimdiden :)))ben 6 ları görmeden ölmek istemiyorum....
afiyet olsun banumdipfirizde tb unlu poçalarım vardı sabah
onları çıkartıp yedim 4 tane:26::26::26:ama toplasan 2 dlm ekmek ancak ederlerrr
meyve snein tarir ti cnm az yag ve yumurtasız çok güsel olmuştu
aysunum pc bozukdu geçen hafta .. bu günlerdede fırsat bulamıyorum sende zayıflaya gelmeye ..evet canım onu kasttim bize hiçç ugramaz oldun canım nasılsın
regh cim marianın dedigi gibi kaşar neyse olur arada ama tatlı işi bozmuş ..herkese selaaam kızlar geçen hafta cok yoğundum hiç giremedim şimdi kilo bildirmeye geldim
geçtiğimiz hafta boyunca iki tane kötü şey yaptı ben
1 tanesi salı günü şöyle iki tane kibrit kutusu büyüklüğünde browni yedim(
1 tanesi de dün sabah küçük bi dilim kaşar peynir yedim sarı sarı baktı gözüme cok fena
ayrıca yarın regl olcam vücudum nası gergin anlatamam ellerim bile şişmiş
ama göğüslerim de şişmiş biraz onlar iyi olmuş hep kalsınlar ööle
kiloma gelince 57 geçen hafta 56,6dü
ama sanırım bu şişkinlikten dolayı umarım haftaya en azından eski halime dönerim
günaydın herkeseeebugün benim 12. günüm ve menüm de şöyle;
sabah : 1 dilim ekmek penir söğüş yeşil çay
öğlen: yarım kase yağsız tuzsuz sebze corbası, ıspanaklı omlet, salata, peynir
ara: 1 elma
akşam : dısarda yicem diyete uygun birşey ya tavuklu salata ya da tavuk ve ayran
ayrıca bugün 45 dakika yürüyüş ve call
dün yazmıştım banum sabahda yazdım gerçiabennnn
ablaa sanki ben yumurta ile ekmek konusunuu gördüm yiyebiliyormuyuz arada?
bu arada snein sonuçların ne oldu abla yazdınmı bilmiyorum kaçırdım yazdıysanda?
ablam işle alakalı can sıkıcı durumlar...
74.7 yim bu arada herşeye ara ama diyete değil:)
.maşallah herkez çok güzel kilo vermişbende bu hafta kilo verenlerdenim geçen hafta bildirim yapamadım çünkü kardeşimin nişanı vardı bu arada montiye de dikkatle devam etmeye çalışıyorum
geçen hafta kilo:91
bu hafta :89
kilo veren herkezi tebrik ediyorum tekrarda pek gelemesemde liste yazamasamda beni aranızdan çıkarmazsanız çok sevinirim
.
tebrikederim tursarım .
hepinizin başımın üstünde yeri var ne demek aramızdan çıkarmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?