Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm millet

walla herkes ne güzel kilolar vermiş..hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim...
masum geçen hafta isynalarda olan senmiydin benmi yalnış hatırlıyorum bacım:86:
sen durup durup arap atları gibi sonradan atağa geçiyorsun.o zamanda demiştim.durmaların ardından hızlı düşüşler kaçınılmaz oluyor diye.şimdide diyorum kimse üzülmesin bu tür takılmalara.vücut kendni korumaaya alıyor,bağışıklını koruyabilmek için zaman zaman stop düğmesine basıyor sistemimiz..
bu tür durumlarda pes edip yerseniz yolun yarısından geri dönmeye başlarsınız.ama önünüze çıkan bu tür engelleri tırmanıp yola devam edersenizde hedefinize hızla yaklaşırsınız kıslar...
bazen tavşan misali hoplaya zıplaya,bazende karınca gibi ağır ama emin adımlarla.....sonuçta bu kilolar br ayda alınmadığına göre bir ayda da gitmeyecekler..sabırla yolumuza devam..

MİMUŞ seni unutrmuyuz hiç kıııız...allah başını feraha tez zamanda kavuştursun inşallah...

diyarım sende atağa geçmişsin cnm,hemde tavşan hızıyla valla.tebrikler cnm....

meyvem senin o bacaklarını sen bile tanıyamıycaksın..bakta gör..havalar ısınıyor artık,her akşam üstü çık yürü,gel,nce platesini yap bak bakalım o bacaklardan eser kalacakmı..benim o devekuşu yumurtası gibi iki yanımda duran kalçalarım yemin ederim yerinde yeller esiyor.eşim bu gün öğlen çocuk kadar kaldın artık dedi...geçen yıl aldığım kumaş pantolonum vardı 38 beden akşam üstü koro çalışmasına giderken onu giyeyim değişiklik olsun diye bi çıkarttım.düğmesi kapalıyken giydim çıkarıdm ..düşün yani. o derece bollaşmış...daraltsam bile olacak gibi değil,beli bacakları her yeri değişmesi gerek yani..çıkarttım bende..hem platesin etkisi,hemde son zamanlarda koşturmacadan dolayı 2 kg vermişim.onunda etkisi vardır belki ama plates gerçekten çok etkili cnm.beni gören soran herkes plastese başlamış bizim okuldan.6 kişiyi başlattım yani
sende iyileşince hemen başla spor işine.çnki ne kadar yemesende sporsuz incelmiyor vücut ve özellikle bacaklar, basen...

AEBENİM tahlil sonuçlarının güzel çıkmasına gerçekten çok sevindm aplam..
inşallah değerler bir dahaki aya iyice düşmüş olur...
Rabbim şifa bekleyen tüm herkese acil şifalar versin..:94:

ivettttttttt ivetttttttt bendim zilişimmmmm geçen hafta isyan ediptee kaçamak yapann
aynenn cnm ben snein dediign sazanlıgı hatta aptallıgı yapıyorum
tam mütemadıylaaaa bakıyorum yokmu tartıd ainenn rakam hopppppppppp hemen yemeye
tabi kaçmaskız haftalarda
eger zaten kaçamak yaptıysam biliyorum suçumu:78::78::78:

bakalım zilimmm birde adet oldum ama daha yeni başladı eger haftaya onundaa etkisii olursaa
63 rakamını görme ihtimalim yüksek olcke inşşşş

abennnnn abalmm geçmiş olsunn sevindim temiz çıkmasıınaa
gözün aydın demekkki ben kaçırdımmm cnmcım

ben sabahları bakıyorum yürüyüş parkuruu dolmuş bende artık gitcem sabahlrı
ama bana koş diyorlar göbek için,fakat be zaten platese başlıycam diyorumki niden koşuym ki
30 dk yürüsem sonra o altlere binsemmm
zaman buluncada gün içinde plates yapsammmm yiter dimii

tebrikler canım maşallah

zillicim çok güzel motive ediyorsun insanı canım çok teşekkürler

kilo vermene de sevindim o kadar koşuşturmacada iyi vermişin yaw formunu koruyorsun ne güzel valla tebrik etmek lazım

Kızlar maşalah bu hafta bayagı kilo verişiniz azminiz bol olsun bende 64 takıldım onun için protoin diyeti yapacam iki gun bakalım işe yarayacakmı

herkese selaaaaam. kilo veren herkesi tebrik ederim.ben bugün kilo bildiriminde geç kaldım dışarıda işimiz vardı erkenden çıktık. bugünkü kilom : 89.9

birde sorum var kızlar yeşil mercimek yemeği yapmak istiyorum. nasıl yapıyosunuz bilen var mı?

Son düzenleme:
banum sen yürüyüşünü ve arkasından da platesin çarşamba ve perşembe günlerini yap cnm.hiç o aletlerde zaman kaybetme.onlarda pek karın bölgesi çalıştıran bişey yok çünki..
daha çok bacaklarını inceltirsin oda senin işine yaramaz..
ama şu platese başla artık canım,yaz geliyor. hazır kilocuklarda gitmeye başlamışken,sıkılaşıver gitsin şekeriiim

zilimmm
parklardaa hnai bi alet var 2 ayagınla birdne üzerine basıyorsun sag ve sola salanıyorsun
birdee twiv var yuvarlak bişiy üsüne çıkı dönüyorusn
ben bu aletlere biniyorum bel bölgesini ve simitleir inceltiyor

peki çarş ve perş. günleri dmeişsin y plates için haftada 2 gün mü yap diyorsun:26::26:

birde günlük 30 dk yüüryüş yitermiii
ancak eve gel hakvaltı hazırla koayı işe gönder bebeleri yeidr evd ebi kamyon iş oluncaa
30 dk ancak yürürüm sanırım

beyazcım ben çok sevmeme rağmen eşim ve oğlum hiç yemiyor yeşil mercimeği..halbuki miss gibi ne güzel oluyor ama yemeyince zorla yedirilmiyor.
ben yemek olarak şu şekilde yapıyorum.(normal her yemeği yaptığımız gibi yani)
mercimeği baştan beş on dakika kaynatıp çıkan kara suyunu atıyorum.
sonra bir bağ soğanı az sıvıyağda kavurup kırmızı toz biber ekliyorum mercimeği eklyorum 2-3 çevirip suyunu ekleyip kısık ateşte pişene kadar kapatıyorum kapağını...oldu sana mercimek yemeği...
eğer yemek gibi istiyorsan biraz daha az su,hafif sulu çorba gibi olsun dersen az daha fazla su eklersin...

ben mercimek salatası da yapıyorum.onu yer eşimde.
onuda mecimekleri bol suda diriliğini kaybetmeyek şekilde haşlıyorum.yani lapa değil ama pişmiş olacak.
bol taze soğanı,dereotunu,ve birazda kornişonu incecik doğruyorum.bir kasede de limon suyu zeytin yağı ve tuzu iyice çırpıp ekliyorum oldu sana mercimek salatasııı.patladı gittiiii..

banum 30 dk.değilkde tam performans göstermesi için 45 dk.diyor spor hocaları.hatta ebru şallıda öyle diyor arada sırada..
ama 30 dakika yapabiliyorsan oda kârdır cnm..platesi her gün yap cnm.(eğer yapabiliyorsan tabii) ama sen internetten izlerek yapabilirim demiştin ya evvelden o sebeple sadece çarşamba ve perşembe günlerini izleyip yap demek istemiştim cnm.ama tv'den izleyerek yaparım diyorsan her günü onunla başlarsın o atıyorum kol çalışırken sen bel ve yanlara çalışırsın.bende bazen ebru konuşurken yada kol çalışırken kalça yapıyorum.

o aletlerle çalışmak cnm daha evvelde senin sopa ile yaptığın bi hareket vardıya yapma sakatlık yaratıyor demiştik.aynı etkiyi gösteriyor .bizim arkadaşlardan biride çok yapıyordu onlarda şimdi belince bi sakatlık oluştu eğilip ayakkabısını bağlayamıyor.fizik tedavi uygulamak zorunda kaldı.
ama yinede sen bilirsin.bana sorarsan yapma derim.kontrolsüzce dönüyorsun onda.bir tık ileri dönsen sakatlık söz konusu.ondan alacağın randımanı platesle on katına alırsın..

zilimmmmmm tatlımmm kıymetlimmm
ok cnm korkaırm ben öle hastalıklardan zatii ozmannn o aletleri kullanıcagıma
45 dk yürüyümmm evime geleyim

platesii netten izliyip yaprım cnm mümkün degillll bebelerlee yapmamm ama haftanın 5 günü yaparım diye düşünüyorum sanırım benim kalça ve bel çalışmam laızm birde alt kaırn tabi
facebookta üye oldum ben ebrunun sayfasınaa ord averiliyor ünler snaırımmm

sende bana söylerisn cnm etkili günleriii

saol meyvemmmmm

nm sana bişiy diycme sende pko var degilmiiii?
adetleirn düzensizmii oluyor tarçınlı yogurdu deneidnmiii sürekli ama düzenli olarak

saol meyvemmmmm

nm sana bişiy diycme sende pko var degilmiiii?
adetleirn düzensizmii oluyor tarçınlı yogurdu deneidnmiii sürekli ama düzenli olarak

evet canım pcos var bende ben tarcınlı cay içiyorum düzenli olara her gün 2 tane yoğut yiyemiyorum .
ama benim ser sene mevsim gecisinde oluyor bu durum mart nisan ayları bana eziyet gibi geliyor bu defa üzerine asırı stresde eklendi iice menepozda gibiyim . ilaca rağmen tık yok..

çok teşekkür ederim arkadaşım. yaşları bilmediğim için bir üslup kullanamıyorum kusura bakma. ben 26 yaşındayım :) tarif için çok sağol. haşladım mercimekleri. soğanlaarı kavurduktan sonra içine 2-3 domates eklesem nasıl olur sence ? ama salata tarifin çok hoşuma gitti. birazını ayırıp yarına da salata olarak yemek istiyorum. benim eşimde sevmez napim yemezse yemesin

diyarrrr
tşk ederim cnmmmmm en kısa zmanda sende görceksin 6 ları cnmm
birde detoksu neden öle yaptın?

canım ben sabah ekmekli kahvaltımı yaptım. sonra 13:00 gibi büyük bir kase çorbamı içtim birdahada acıkmadım tok tuttu sonra akşam yemeği niyetine işten çıkmadan 17,30 gibi bi çorba daha içtim 19:00 da eve vardım midemde yer yoktu gazdan zaten bende uyudum :))o yüzden sık sık içemedim ama bu hhafta 2 gün üst üste kasemi daha minik tutarak 2 saatte bi içicem aebenimde söyledi ben yanlış yapmışım çarşamba perşembe detoks yapıcam yada salı çarşamba bakıcam

7beyazım ben soğan domates salça yeşil biberde koyuyorum normal yemek yapar gibi birde sarımsak koyuyorum beğeniyorum :)) aklında olsunnn

diyarcım
ilkini bende yanlış yapmıştm cnm snein gibi acıktıkça ,çmştimmm
bu kez ilk defa 2 gün yaptım vee çokta rahat yaptımm

İyi akşamlar herkese...

menümü yazayım...

Sabah:
1 greyfurt/limon suyu karışımı, 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 dilim t.b ekmeğiyle az peynirli tost, 3-4 yeşil zeytin, şekersiz marmelat, domates
Öğle:Izgara biftek, bol yeşil salata, 2 kaşık hodan yemeği, yoğurt, 2 ceviz
Ara: 2 tane Kuru kayısı (dışarıdaydım)
Akşam: mantarlı omlet, salata ve yoğurt
Ara: Belki meyve yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…