menümü yazyaım bendee
kahvaltı
4 minik poça ile klsik kah.
öglen
1 tavuk pirzola
bol lahana salatası
yogurt
ara
portakal
akşam
karnıbahar
yogurt
biraz fındıkk
ara
2 kare bitterr yesemm mi acaba:78::78::78::78:
3 lt su
4 fincna yeşil çay
2 fincan tarçın çayı
afiyet olsun canım güzel olmuş...%70 kako içeren bitter dimi serbestti sanırım bence ye canım ödül ver kendine hakettin sonuçta
afieyt olsun banum.menümü yazyaım bendee
kahvaltı
4 minik poça ile klsik kah.
öglen
1 tavuk pirzola
bol lahana salatası
yogurt
ara
portakal
akşam
karnıbahar
yogurt
biraz fındıkk
ara
2 kare bitterr yesemm mi acaba:78::78::78::78:
3 lt su
4 fincna yeşil çay
2 fincan tarçın çayı
sendemi zilimbanum 30 dk.değilkde tam performans göstermesi için 45 dk.diyor spor hocaları.hatta ebru şallıda öyle diyor arada sırada..
ama 30 dakika yapabiliyorsan oda kârdır cnm..platesi her gün yap cnm.(eğer yapabiliyorsan tabii) ama sen internetten izlerek yapabilirim demiştin ya evvelden o sebeple sadece çarşamba ve perşembe günlerini izleyip yap demek istemiştim cnm.ama tv'den izleyerek yaparım diyorsan her günü onunla başlarsın o atıyorum kol çalışırken sen bel ve yanlara çalışırsın.bende bazen ebru konuşurken yada kol çalışırken kalça yapıyorum.
o aletlerle çalışmak cnm daha evvelde senin sopa ile yaptığın bi hareket vardıya yapma sakatlık yaratıyor demiştik.aynı etkiyi gösteriyor .bizim arkadaşlardan biride çok yapıyordu onlarda şimdi belince bi sakatlık oluştu eğilip ayakkabısını bağlayamıyor.fizik tedavi uygulamak zorunda kaldı.
ama yinede sen bilirsin.bana sorarsan yapma derim.kontrolsüzce dönüyorsun onda.bir tık ileri dönsen sakatlık söz konusu.ondan alacağın randımanı platesle on katına alırsın..
pazartesi ,çarşamba ,perşenbe nin pilatesleri iyi .her hafta o günlerde güzelve hızlı programlar var .zilimmmmmm tatlımmm kıymetlimmm
ok cnm korkaırm ben öle hastalıklardan zatii ozmannn o aletleri kullanıcagıma
45 dk yürüyümmm evime geleyim
platesii netten izliyip yaprım cnm mümkün degillll bebelerlee yapmamm ama haftanın 5 günü yaparım diye düşünüyorum sanırım benim kalça ve bel çalışmam laızm birde alt kaırn tabi
facebookta üye oldum ben ebrunun sayfasınaa ord averiliyor ünler snaırımmm
sende bana söylerisn cnm etkili günleriii
afiyet olsun canım güzel olmuş...%70 kako içeren bitter dimi serbestti sanırım bence ye canım ödül ver kendine hakettin sonuçta
tatlım senin ne kadar oldu montiye baslıyalı basladığından beri kac kilo verdin..
annaa cnm yanlış anlaşılma olmaısn serbest diye birşey yok cnm
ben kilo verdigim haftalardaa 2 kare yiyorummm aben abladan müsade alarakk
afiyet olsun mariamİyi akşamlar herkese...
menümü yazayım...
Sabah:1 greyfurt/limon suyu karışımı, 2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 dilim t.b ekmeğiyle az peynirli tost, 3-4 yeşil zeytin, şekersiz marmelat, domates
Öğle:Izgara biftek, bol yeşil salata, 2 kaşık hodan yemeği, yoğurt, 2 ceviz
Ara: 2 tane Kuru kayısı (dışarıdaydım)
Akşam: mantarlı omlet, salata ve yoğurt
Ara: Belki meyve yerim
AEBENİM tahlil sonuçlarının güzel çıkmasına gerçekten çok sevindm aplam..
inşallah değerler bir dahaki aya iyice düşmüş olur...
Rabbim şifa bekleyen tüm herkese acil şifalar versin..:94:
inşallahivettttttttt ivetttttttt bendim zilişimmmmm geçen hafta isyan ediptee kaçamak yapann
aynenn cnm ben snein dediign sazanlıgı hatta aptallıgı yapıyorum
tam mütemadıylaaaa bakıyorum yokmu tartıd ainenn rakam hopppppppppp hemen yemeye
tabi kaçmaskız haftalarda
eger zaten kaçamak yaptıysam biliyorum suçumu:78::78::78:
bakalım zilimmm birde adet oldum ama daha yeni başladı eger haftaya onundaa etkisii olursaa
63 rakamını görme ihtimalim yüksek olcke inşşşş
abennnnn abalmm geçmiş olsunn sevindim temiz çıkmasıınaa
gözün aydın demekkki ben kaçırdımmm cnmcım
ben sabahları bakıyorum yürüyüş parkuruu dolmuş bende artık gitcem sabahlrı
ama bana koş diyorlar göbek için,fakat be zaten platese başlıycam diyorumki niden koşuym ki
30 dk yürüsem sonra o altlere binsemmm
zaman buluncada gün içinde plates yapsammmm yiter dimii
Kızlar maşalah bu hafta bayagı kilo verişiniz azminiz bol olsun bende 64 takıldım onun için protoin diyeti yapacam iki gun bakalım işe yarayacakmı
herkese selaaaaam. kilo veren herkesi tebrik ederim.ben bugün kilo bildiriminde geç kaldım dışarıda işimiz vardı erkenden çıktık. bugünkü kilom : 89.9
birde sorum var kızlar yeşil mercimek yemeği yapmak istiyorum. nasıl yapıyosunuz bilen var mı?
merhabalar affınızı isteyerek başlıyorum bazı nedenlerden dolayı yapamıyorum meyvemde kaçamak kabul etmiyor monti deyince bi baktım hep kaçamak var kabul ederseniz arada uğrarım aeben hakkını helal et iş çıkardım başına
afiyet olsun mariam
bence gece meyve yeme mwyve hakkın dolmuş sanki
amin
inşallah
Evet canım bulabilsem alıcam ama yok çokta büyük market var oturduğum semtte ama yok bulamadım.Ekmek yiyorum etle ilkindede yemiştim abartmıyorum ama yiyorum ben sabah kahvaltı az yapıyorum çok erken kalktığım için fazla yiyemiyorum sanırım birçoğunuzun kahvaltıda yediğini ben öğüünlere dağıtıyorum bana öyle geldilaram tebrik ederim böylede devamnı dilerim .
sen her ögün ekmek yiyordun dimi .peki etlede yiyormuydun .yumurtayla yiyorsun .
ne güzel böylede verebiliyorsun
düdütünde en yakın zamanda gelsin inşallah
laram sen ilk yaptıgında yiyordun dimi alman ekmegini
evet kıslar gelelim bana.
geçen hafta detoks yaptım biliyorsunuz kilodaki degişim bundan tabi montiyede devamama kaçamaklı .
artık en azından ilaçlarım bitene kadar bırakıyorum .
beni anlayın artık çokk sıkıldım ve bu beni sadece kilo orakdeyil tüm günümü etkiliyor bu diyet olayı beni fazla sardı dk bile geçmiyor diyet düşünmeden .
bu istemedigim bişi ...allaha şükür kafama takacak tokadan başka bişiyim yok ve evdede olunca tüm odak noktam diyet oluyor ve dedigim gibi bu beni fazla etkileyemeye başladı .bundan kurtulmam lazım .
beni anlayın
aeben .....yine ,yeniden başladı ...:78:.
ilk hafta ............66 200 gr.
1.hafta ............. 64 500 gr.
2.hafta.............. 65 000 gr.
3.hafta............. 62 000 gr
4.hafta.............. 63 000 gr.
5.hafta 2.aşamaya dönüyor
banada verebşlşrmşsşnşz poğaçanın tarifine aceebaaaaadipfirizde tb unlu poçalarım vardı sabah
onları çıkartıp yedim 4 tane:26::26::26:ama toplasan 2 dlm ekmek ancak ederlerrr
meyve snein tarir ti cnm az yag ve yumurtasız çok güsel olmuştu
Masum kutlarım arkadaşım çok sevindim zincirlerini kırmışken dikkat et vermeye geçmişsin bozma canım yaaaabennnn abla gelmişşşş
kızcak bak şimdii bir hafta kilo verdimmm hemen azıtıyorum dimi abla
7beyazım ben soğan domates salça yeşil biberde koyuyorum normal yemek yapar gibi birde sarımsak koyuyorum beğeniyorum :)) aklında olsunnn
masumum bu hafta sonu sakın tozutma cnm..hazır ne güzel kilo vermişken yavaşlatma bu hızını...
beyaz mercimeği ben hiç domatesli yapmadım cnm ama güzel olur domateslide..yap ye afiyetle cnm..
salatasına eğer seversen bolda pul biber ekle ve az sumak ve karabiber..ımmm neffis olur...
reglde kan şekeri düşük olur .o yüzden açıkman normal ama meyven eksik mönünde o yüzdende şker ihtiyacını karşılamıyorsun .birde doymaman norma hiç salata yok mönündeherkese meraba bugunkü mönümü yazayım fırsat bulmuşken
sabah
aç karnına 3 kuru erik
yarım saat sonra
1,5 dilim kadar çok tahıllı ekmek
lor peynir zeytin domates yeşillik
öğlen
2 tane yumurtayla çılbır yaptım çok güzel oldu
akşam
2 tabak enginar
1 kase yoğurt
kızlar acayip bi iştahım var bu normal mi yaa reglim diye mi acaba kendimi zor tutuyorum akşam yemeğinde 1 tabak sebzeyle doyardım doymadım 1 tabak daha enginar yedim her şeyi yiycekmişim gibi sanki :18:
teşekür edrrim çalıcam .merhaba arkadaslar
iki gundur yoktum ama yogundum arada baglanip sadece bakinabildim sadece
Kilolar gitmis gene hepinizi tebrik ediyorum kizlar
Bende gecen hafta 53,800 idim
bugun 53,300 olmusumNedense son iki uc kilo direniyo gitmemek icin:97:
Haftaya bakalim ne olacak biraz daha fazla spor yapmayi deniycem hayirlisi bakalim.
Bu arada aebencimin tahlil sonuclari temiz cikmis coooooooook sevindim
bu düzenini bozma beyazım gayt iyi gidiyorsun her hafta 1 kilodan fazla veriyorsun bu devamlı olarak ilerliyor bu çok güzel bişi . Bu günlerde sakın montini bozacak bi durum yaratmabende bir biber eklemedim bugün diyarcım domatesli harika oldu. 2 diş de sarımsak koydum bol salata ile tükettim. Bizim bebiş de sevdi
Zilicim 1 tabak kadar haşlanmış mercimeği ayırdım. Onu da yarın öğlen salata şeklinde yapıcam inş. Zaten baharatta eklemezsek hiç tadı olmuyor diyet yemeklerin. çok teşekkür ederim.
Ayrıca aeben ablam tahlil sonuçlarına bende çok sevindim. Allah bütün hastalara şifa versin inş.
Bugünkü menümüde yazayım;
sabah : Yarım elma
2 dilim kızarmış ekmek
lor peyniri
zeytin
söğüş
çay
öğlen
yarım tabak kabak yemeği
domates
yoğurt
akşam
1 tabak mercimek yemeği
bol salata
yoğurt
3 saat sonra
1 elma
1 portakal
hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?