Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menümü yazyaım bendee

kahvaltı
4 minik poça ile klsik kah.

öglen
1 tavuk pirzola
bol lahana salatası
yogurt

ara
portakal

akşam
karnıbahar
yogurt
biraz fındıkk

ara
2 kare bitterr yesemm mi acaba:78::78::78::78:

3 lt su
4 fincna yeşil çay
2 fincan tarçın çayı

abennnn abla gelmişşşş
kızcak bak şimdii bir hafta kilo verdimmm hemen azıtıyorum dimi abla

afiyet olsun canım güzel olmuş...%70 kako içeren bitter dimi serbestti sanırım bence ye canım ödül ver kendine hakettin sonuçta

afieyt olsun banum.
ye hadi hakettin
sendemi zilim çok konuşyor ebru yavvvvv çenesi düşüyor .pilates bitince call in bazı hareketlerinize katıyorum zilim

banu kıs sana kaç kere dedik o hareketleri yapma diye :84::84::84:
gelip bi güzel dövecen ha . o parkdaki aletler bacak ve kalcalarını çalıştırır ..tvister bel çecirmede ise belini sakatlarsın:84::84::84:
bi başlayamadın gitti pilatese 3 haftadır yapacam diyonnnnn aaaaaaaa:84::84::84::86:
pazartesi ,çarşamba ,perşenbe nin pilatesleri iyi .her hafta o günlerde güzelve hızlı programlar var .
artık başşşlaaaaaa

abennnn ablaaaaa
kız valla yapcam çok istiyorum savsakladııgmdan da deil ama zamna yokki
çocuklar ayakta iken mümkün deil yapamammm
öglen uyuduklarında yapıcamm yaaa ondadaa sürkeli bişiyler çıkıyorrr
biri uyursa digeri erkne kalkıyorrr

akşamdaa eşim geç geliyor o geldikten sonra bebleirn sütü
el ,ayak,alt dgeiştir diş fırçala kitap oku uyutt oldumu sana saat 10
ee bendenizzz biçare kul ne zmannn yapsın platesiiiii

ama olmuyor böleee artıkın yaratcam zmannn
bird eoparktaki aletleirndee okadar zarar verdignii bilmiyorum şekerimmm

afiyet olsun canım güzel olmuş...%70 kako içeren bitter dimi serbestti sanırım bence ye canım ödül ver kendine hakettin sonuçta

annaa cnm yanlış anlaşılma olmaısn serbest diye birşey yok cnm
ben kilo verdigim haftalardaa 2 kare yiyorummm aben abladan müsade alarakk

tatlım senin ne kadar oldu montiye baslıyalı basladığından beri kac kilo verdin..

bugün 21. günüm meyvem regl olduğum için tartı bana gerçek rakamı göstermiyo ama inceldiğimi hisssediyorum çok rahatım monti süper geldi bana ilk başladığımda 67.5 tim canım geçen hafta şişkindim veremedim bu hafta 66 yı gördüm bakalım haftaya daha çok vercem inş

annaa cnm yanlış anlaşılma olmaısn serbest diye birşey yok cnm
ben kilo verdigim haftalardaa 2 kare yiyorummm aben abladan müsade alarakk

hadi yaw ben bir kereye mahsus serbest diye biliyorum ama kitaba bi daha bakiyim dur bi :26:

afiyet olsun mariam
bence gece meyve yeme mwyve hakkın dolmuş sanki
AEBENİM tahlil sonuçlarının güzel çıkmasına gerçekten çok sevindm aplam..
inşallah değerler bir dahaki aya iyice düşmüş olur...
Rabbim şifa bekleyen tüm herkese acil şifalar versin..:94:
amin
inşallah

Kızlar maşalah bu hafta bayagı kilo verişiniz azminiz bol olsun bende 64 takıldım onun için protoin diyeti yapacam iki gun bakalım işe yarayacakmı

masumum bu hafta sonu sakın tozutma cnm..hazır ne güzel kilo vermişken yavaşlatma bu hızını...

beyaz mercimeği ben hiç domatesli yapmadım cnm ama güzel olur domateslide..yap ye afiyetle cnm..

salatasına eğer seversen bolda pul biber ekle ve az sumak ve karabiber..ımmm neffis olur...

herkese meraba bugunkü mönümü yazayım fırsat bulmuşken

sabah
aç karnına 3 kuru erik

yarım saat sonra

1,5 dilim kadar çok tahıllı ekmek
lor peynir zeytin domates yeşillik

öğlen
2 tane yumurtayla çılbır yaptım çok güzel oldu

akşam
2 tabak enginar
1 kase yoğurt

kızlar acayip bi iştahım var bu normal mi yaa reglim diye mi acaba kendimi zor tutuyorum akşam yemeğinde 1 tabak sebzeyle doyardım doymadım 1 tabak daha enginar yedim her şeyi yiycekmişim gibi sanki :18:

Evet canım bulabilsem alıcam ama yok çokta büyük market var oturduğum semtte ama yok bulamadım.Ekmek yiyorum etle ilkindede yemiştim abartmıyorum ama yiyorum ben sabah kahvaltı az yapıyorum çok erken kalktığım için fazla yiyemiyorum sanırım birçoğunuzun kahvaltıda yediğini ben öğüünlere dağıtıyorum bana öyle geldi
sabahları glüsidli oluyor öğlen ve akşam protein oluyor genelde menüm iki gündür su az tüketiyorum bunu halletmem lazım
Arabayıda inşallah doğum günüm yakın bekliyorum bakalım (9 nisan)

Canım evet çok takınca olmuyor bu iş daha kaçamaklı oluyor dayanılmaz oluyor ve olumsuz yansıyor haklısın dinlen sen bencede aslında buralara takılmamda doğru değil ama sensizde olmaz burası napsan ki bilemedim

dipfirizde tb unlu poçalarım vardı sabah
onları çıkartıp yedim 4 tane:26::26::26:ama toplasan 2 dlm ekmek ancak ederlerrr

meyve snein tarir ti cnm az yag ve yumurtasız çok güsel olmuştu

banada verebşlşrmşsşnşz poğaçanın tarifine aceebaaaaa

abennnn abla gelmişşşş
kızcak bak şimdii bir hafta kilo verdimmm hemen azıtıyorum dimi abla
Masum kutlarım arkadaşım çok sevindim zincirlerini kırmışken dikkat et vermeye geçmişsin bozma canım yaaa

zilimmmmm
cnm benim tozutmalaırm nasıl oluyor biliyormusunn ?

egerr gerçekten hakkını verdimmde kilo veremediysme çok sinirlenippp
hıncımı yemekten alıyorummm biliyorum tabi yanlış ama yapıyorum bunu

eger ki!!!! kilo vermişsemmm acaip gaz alıyorummveee hafta sonuymuş hafta içiyimişş
diyetimiii sekteye ugratamıyor yaniii

lara
tşk edeirm cnmmm 65.5 gösteriyorduu çizelgem kaç haftadırrr
ama hata benimmm

merhaba arkadaslar
iki gundur yoktum ama yogundum arada baglanip sadece bakinabildim sadece
kilolar gitmis gene hepinizi tebrik ediyorum kizlar
bende gecen hafta 53,800 idim
bugun 53,300 olmusum nedense son iki uc kilo direniyo gitmemek icin:97:
haftaya bakalim ne olacak biraz daha fazla spor yapmayi deniycem hayirlisi bakalim.

bu arada aebencimin tahlil sonuclari temiz cikmis coooooooook sevindim

7beyazım ben soğan domates salça yeşil biberde koyuyorum normal yemek yapar gibi birde sarımsak koyuyorum beğeniyorum :)) aklında olsunnn

bende bir biber eklemedim bugün diyarcım domatesli harika oldu. 2 diş de sarımsak koydum bol salata ile tükettim. bizim bebiş de sevdi

zilicim 1 tabak kadar haşlanmış mercimeği ayırdım. onu da yarın öğlen salata şeklinde yapıcam inş. zaten baharatta eklemezsek hiç tadı olmuyor diyet yemeklerin. çok teşekkür ederim.

ayrıca aeben ablam tahlil sonuçlarına bende çok sevindim. Allah bütün hastalara şifa versin inş.

bugünkü menümüde yazayım;

sabah : yarım elma

2 dilim kızarmış ekmek
lor peyniri
zeytin
söğüş
çay

öğlen

yarım tabak kabak yemeği
domates
yoğurt

akşam
1 tabak mercimek yemeği
bol salata
yoğurt

3 saat sonra

1 elma
1 portakal

hepinize iyi geceler

Son düzenleme:
günaydınlar efemmmmmmmmmm

dişçiye giidyorummmmm

artık mecbur kaldım çok agr yapıyor yaa
öglen dışarda olucma ,kahvaltımı sıkı sıkı yaptım
ark yanına ugruycma hemşire bi hastanede yanıma meyve ve süt alıyım diyorum
aslınd akuruyemişte ii bir seçenek amaa yag almayım şimdi durup dururken
akşamd afinduk yedim zaten alıyım bennn kuru meyveleirmi
bird esüt alırı dışardan yagsızzz oldu mu sana monti yemegiii

hazırlanıp çıkmam lazımmmm

günaydınnn güzel renkli bi haftasonu gecirinizz hatunlarrr
ben gezmelere kacar süslenip sürünüp sıkınıp sokaklara atıcam kendimi

selam kıslar

banu kıs bende kızılay a iniyorum çoçukla alıp .tühh seni kaçırmışım bilseydim seninde gidecegini görüşürdük

beyazım afiyet olsun ...

laram beni sen anladın teşekkür ederim .
cadılardan biri çıkıpda bi mesaj bilem yazmadı bazan diyorum mönü yorumlarımdan başka yazılarımı okumuyorlarmı acep ne kiloma nede diyet durumlarıma bi yorun bile yapan YOK.HALBUKİ BENDE ONLARDAN BİRİYİM
haklısın burası bile beni diyet piskolOjisine sokuyor ama sorumluluk duygusu agır bastıgından ve bu cadılara kıyamadıgımdan yazıyırumm .

reglde kan şekeri düşük olur .o yüzden açıkman normal ama meyven eksik mönünde o yüzdende şker ihtiyacını karşılamıyorsun .birde doymaman norma hiç salata yok mönünde
teşekür edrrim çalıcam .
Kilon içinde tebrik ederim.
bu düzenini bozma beyazım gayt iyi gidiyorsun her hafta 1 kilodan fazla veriyorsun bu devamlı olarak ilerliyor bu çok güzel bişi . Bu günlerde sakın montini bozacak bi durum yaratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…