Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Artık bunu kırdın işte bu engeli atlamayı biliyorsun bende çok yorgun olduğumda amannnnnnnnn diyesim geliyor şimdilik dayanıyorum birde beni alış veriş merkezlerini dolaşıp hiç birşey almadan çıkmak motive ediyor bunuda sık yapıyorum kilo vereyim gardolabı al aşağı edicem tarzımı deyiştiricem saçlarımı ömrüm boyu hiç yapmadığım şekilde kısaltıcam (kısa saö daha kilolu gösterir diye durdum hepte) neler bağladım kilo vermeye aşmam lazım bu engeli sağlıkla sıhatle inşallah

günaydınnn güzel renkli bi haftasonu gecirinizz hatunlarrr
ben gezmelere kacar süslenip sürünüp sıkınıp sokaklara atıcam kendimi
Havayı güzel buldun çık dolaş benim tek evde kaldığım gün çıkmam dışarı banane banane bıkmışım sokaklardan

Canım benim burda herkes az çok başının çaresine baksın 2 hafta yok ol gel diycem ama sana 2 hafta da yetmez bende yaşadım bunları 6.takımda yazdımda iyi mi geliyor burası kötümü bilemiyorum diye herkes aynı herkes kaçamak yapıyor herkes umud ediyor doğallaşıyor hatalar sende sürtmekten ve verememekten sıkılmış oluyorsun hepten amacın şaşıyor ama kendini düşünmek zorundasın buda gerçek

günaydııın bugünkü menümde öğlen yemeği olmayacak cünkü öğlen kahvaltı yaptım
sabah; haşlanmıs yumurta peynir zeytin söğüş yeşil çay
ara; meyve
akşam ; ızgara et ayran salata

ayıca dün bara gittim arkadaslarla sadece limonlu soda içtim ve biraz da kuruyemiş yedim hayatımda bir ilkti

ayrıca bugün 2/21 callanetics

Son düzenleme:
herkese merhaba. hava çok güzel bugün :)

bu düzenini bozma beyazım gayt iyi gidiyorsun her hafta 1 kilodan fazla veriyorsun bu devamlı olarak ilerliyor bu çok güzel bişi . Bu günlerde sakın montini bozacak bi durum yaratma

inşallah ablacım bozmam. Allahıma çok şükür gidiyor. nasipse bugün eve spor aleti getiriyorum. 3 ay içerisinde dehşet vermem lazım :) birde koşu bandı alırsam birde plates , Allahta azmimize azim katsın inş. motive ediyosun abla çok sevaba giriyosun, Allah senden razı olsun. mutlu günler hepinize

ablam nasıl senin yazdıklarını okumuyoruz diyet hariç hiç olur mu (( ben snei çok iyi anlıyorum buradaki herkes çok iyi anlıyor sen zaten bizim için buradasın farkındayız eğer dinlenmek istersen biz seni burada yine bekleriz daha iyi olacağına inanıyorsan tabi ki yoksam sakın bırakma bizi :)))

tahlillerinde hazır temiz çıkmışken tatile yollıyalım seni :))) seç bence bahamalar yada maldivler :Ç)))

aeben abla eğer kendini kötü hissediyorsan bi süre gelme istersen,bir ay daha ilaçlarını kullanınca hastalığın tamamen iyileşir inşallah o zaman haplardanda kurtulursun,rahatlarsın,burdaki tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışıyolar sağolsunlar ama cuma günleri gelip sonuçlarımıza bakarsın biz verdikçe sende sevinirsin,ALLAH senden razı olsun hiç bıkmadan usanmadan bütün yazılarımızı okuyup cevaplıyosun

slm kızlar dün ki menüm yazamamıştım
sabah
1dlm ekmek,zeytin,acı sos
öğle
ıspanak kıymalı,yoğurt,salata
akşam
yayla çorbası pirinçsiz,canım başka bişey istemedi

bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos,maydonoz
öğle
1 yumurta,salata,ayran
akşam
karnıbahar salatası,yoğurt

ve bugün malzemelerimi aldım yarın 3 günlük diyetime başlıcam
sıfır yağ olacak ama tuz varmı kızlar onu bilmiyom
birde ben normalde ara yapmıyorum burdaki aralara tam uyuyum mu ne dersiniz :44::44:

selam herkese...

bugünkü menüm...

Sabah:
yarım greyfurt, 1 kuru incir
Kahvaltı:1 dilim tb ekmek, 1 kk peynir, maydonoz, az marmelat, zeytin
Ara:Kuru kayısı 2 tane
Öğle: Fırında balık, salata, ayran
Ara: dışarıdaydık sevgilim tutturdu gezerken birşeyler yiyelim diye bana zorla badem ceviz ve çilek yedirdi...
Akşam:öğlen kalan balıktan az bir şey ve cacık...

afiyet olsun canım süper olmuş menün

aeben ablacım merhaba nasılsınn

afiyet olsun canım dzüensiz olmuş biraz ama olsun soda yasak canım benim bildiğim kadarıyla :44:

Hepimize ii haftasonları kızlarr

hava çoook güsel bol bol gein benim yerimede :)))

selam canım sana da iyi haftasonları olsunn

afiyet olsun canım ne diyeti bu....

kızlar bu gün BİM'de gördüm.ekmecik marka tam buğday ekmeği çıkmış..ordaki kasiyere sordum yenimi çıktı yoksa hep vardıda burayamı gelmiyordu diye.yeni sayılır dedi...tam buğday bulmakta güçlük çekenler bime bir baksın.büyük değil notmal ekmek kadar falan boyutu.üstüde kırıklı kırıklı tahıl parçaları vardı.aldım ben tattım bu akşam güzel tadıda.dilimli poşetli ekmek..denemek isteyenler için yazayım dedim...

evet zilim bende gördüm bu gün bime gelmeye baslamıs ayrıca t.b. unuda gellmeye baslamıs bime piyasadan daha ucuz fiyata ben 4 kilo aldım..

bügünkü menümm
sabah
3 dlm tb ekmegi
peynir zeytin yeşillik

öglen
2 elma
200 ml süt

ara
2 çatal ciger

akşam
1 kase yogurt

ara
kuru meyve

biraz saçma oldu ama kaçamak yapmaktan iidir

kıslar yüregim sızlarrrr

aben ablaa yaaa çok üzüldümm keşke dün söleseydim kızılaya incem diye görüşürüdk ne güsel bol bol zamanımd avardı kısmet dgeilmiş ama bir dahaki sferee inşşş

dişim çürümüş içini temizleyip geçici dolgu yaptı
öbür ay gidicemmm asıl dolguyu yapcak valla kadın dogum 1 dişçi 2
çok korkunçç:84::84::84::84::84::84::84:

meyvecil
tb unuu dige runlara göre çabuk bozluyor cnm ben 1 kilo olarak alıyorum hep az azz

evet zilim bende gördüm bu gün bime gelmeye baslamıs ayrıca t.b. unuda gellmeye baslamıs bime piyasadan daha ucuz fiyata ben 4 kilo aldım..

meyvecim unla ne yapıyosunuz merak ettim.

bugünkü menüm:

yarım elma

2 dililm ekmek
söğüş
lor peyniri
zeytin

öğlen
mercimek yemeği
söğüş
yoğurt

akşam
ızgara tavuk
salata
yoğurt yemeyi unuttum

3 saat sonra
1 elma
1 portakal

sevgiyle kalın

beyazcım ben kendi ekmeğimi kendim yapıyorum ayrıca boğca gözleme çörekde yapıyoruz tam buğday unuyla hatta kek ve kurabiye bile..

masumcum ekmek yapma makinesi aldım canımmm ekmeğimi kendm yapıyorum yaa biter onlar bide şimdiarkadaslarda merak edip istiyorlar bizede yaparmısın tadına bakalım die ondan su sıra cok rövastayımm

bu gün cekirdekli ekmek yapıcam onlaraa :112:

günaydın kızlarrr :79::79::79:

monti yapmıyorum hatta cok kötü besleniyorum aeben ablam beni atıcak sonunda burdan kızlara kötü örnek oluyon git dünyanı kirlet dicek

slm güzellerrrrr

meyvişş ok cnm ozman tüketirsinn ekmek yaparak cnm
yaa kekinnn tarifni versene meyvemm bende yapayımmm
ege rbu cuma kilo verirsem kendimee e ödeül olarakkk

masumcum

1.5 bardak t.b.unu
1bardak süt
yarım caybardağından az fazla sıvı yağ
kabartma tozu yumurta yok die 1.5 paket
vanilya
kakao
kuru meyveler ben kayısı kullandım

kuru meyveleri önce azıcık pişirdim sekerlendirdim marlmelat yapar gibi..
süt yağ vanilya yı cıppıp üzerine un kabartma tuzu ve kakayuda ekledim iice cırptım ve en son kuru meyveleri kattım (meyveyi biraz fazla koyki tatsız olmasın) 180 derecede 40dk kadar pişirdim..

ben cok sevdim masumcum inş sende seversin..

2. asamada bununüzerine ermiş bitterle süsleme yapabilirz die düşünüom..

buraya yazıom die kendi topiğime yazmısım

vayyyy vayy vayyyyyyy meyveye bakk hele fantazilerr
geliştimişşşş
tarif güsle tadıda güsledir eminimmm ,bende eger 63 ü görürsem bu hafta yaparımmm cnm
yoksaaa 63 ü gördügüm vakit yaparım
2. aşama için f

iyi pazarlar kıslar..(ben pazarları hiç sevmiyorum amaaa,yarın iş günü diye,birde tüm gün evde temizlik yapmaktan bezdim artık yaaa,ne çabuk batıyor ortalık böle..

meyvem bu keke 1 yumurta bile konulsa bişey okmaz bence cnm..lara yumurtayı ekmekle yediği için aebenim sizede deneyin isterseniz demiştiya geçen hafta.bu kekede bir yumurta girse bişey olmaz yani.oturup hepsini yemiyorsunuzya zaten.1-2 dilimdede ne kadar yumurta olacak..

AMMMMAAAA bunu yeni başlayanlara asssla tavsiye etmiyoruz..meyvem ve masum neredeyse diyetlerinin sonuna ulaşmış durumdalar o sebeple arada ödül olarak azıcık yiyebiliyorlar ama yeni başlayanların kilo verme hızları azalmasın yada durmasın diye yemelerini önermiyoruz kıslar...

meyvem sen bu aralar hakikatten bi cozuttun bacım,hayırdır??
banuuu sende cozutmaya sebepmi arıyorsun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…