Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy zilim hiç monti yapasım yok benimm böyle önüme ne gelirse yiyeyim diyorum canımın istediğinden de değil hani gecen haftadan sonra toparlanamadım gitti bu gün lapa yapıyorum
diyorum yaa aeben abla beni atıcak burdan die ...
ayy cuma annemlere gidicem ordan dönüşde pskolojim yerine gelmiş olur heralde çünkü bu kes cok uzadı ara 1 bucuk ay oldu benimde dengem bozuldu..

bu arada wc sorunu olanlara zerdecal deneye bilirler bu gün denenmiştir 1 hafta denemeye devam edilecektir

zilimmmmmm
niden öyle dedinnn yaaww
yok kız çozutma degilkiiii26:
amacım sadece ve sadeceee kendimiii tatmin etmekti mo ntii ye ihante etmedennn:26::26:

günaydın kızlaar bugün 14. günüm ve menüm şöyle;

sabah klasik kahvaltı ve yeşil çay
öğlen; tavuk salata ayran
ara; çilek
akşam; sebze yemeği yoğurt

ve call 3/21

Merhaba hanımlar sizleri takip ediyorum sık sık , çok başarılısınız maşallah ben birşey rica edicem sizden. Sizin menülerde şekersiz marmelat varya onun tarifini alabilirmiyim mümkünse? Bende menüme koymak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

afiyet olsun canım ne diyeti bu.... [/QUOTE]

geçen hafta kilo veremeyince ben sabırsıza aeben abla tavsiye etmişti bugün ona başladım sıfır yağ ve şeker ama tuz varmı onu bilmiyorum işte bende şimdilik koymucam bakalım

iksirrrr
tuz kullana bilirisn cnm abartmadan tabi

yağsız yoğurdu nerden buldunuz dün bime gittim,süzme yoğurt vardı anne bu yağsızmı dedim yağsızdır dedi bende güvenip aldım ama yağlı heralde 2 kaşık yerine 1 kaşık kullansam olurmu acaba,bimde yoktu başka yağsız yoğurt ,diğer market de şimdi uzak

cnm süzme yogurt olmazzz
bimde yok yagsız yogurt dige rmarkalarda bulabilirsin
sek ve pınar alıyorum ben
sütaşta alma yagı çok onun

lıgyt diye yazıyor üzerinde zaten

herkese iyi pazarlar kızlar
ben de bugunku mönümü yazayım hemen

sabah
2dilim ekmek
peynir zeytin bol domates bol maydonoz

öğlen
sabah kahvaltımı sıkı yapmışım heralde pek acıkmadım
1 kase evde kendi yaptığım elmalı yoğpurt

ara
5 fındık

akşam
daha yemedim ama ekmeksiz köfte ve salata var

bol su 2 fincan yeşil çay

meyveeee
cnm akılıma ne geldi bu kekin içine kuru meyve dgeilde tarçınlı pişmiş elma koysak olmazmı acaba?

meyveeee
cnm akılıma ne geldi bu kekin içine kuru meyve dgeilde tarçınlı pişmiş elma koysak olmazmı acaba?

olur masumum ben son yaptığıma çiğden rendelenmiş elma koymustum pek tat vermemişti eminim pişik olunca daha güzel olur tadı. bide tarcını cok atma acılastırıyor canım. ben bide sey düşünüom unu yarım bardak azaltıp yulaf ezmesi koysak o kadar acaba nasıl olurki bi ara onu deniyeyim diyorum

masumcum bide matsa kurabiyesi var annemlere gidince onu denicem benim davlumbaz fırın pişirmiyor kurabiyeyi

Son düzenleme:

hımmmmmm ver bakim tarifinide aben ablammm bisi füracakkkk

hımmmmmm ver bakim tarifinide aben ablammm bisi füracakkkk

masumum matsa kurabiyesi montiye %100 uygunn

tam buğday ununu suyla yoğuruyorsun içine kuru meyve parcalıkları ceviz vs katıyorsun ve merdaneyle acıp kare kare kesip pişirion. yağ ve seker yok içinde

zilimmmmmm
niden öyle dedinnn yaaww
yok kız çozutma degilkiiii26:
amacım sadece ve sadeceee kendimiii tatmin etmekti mo ntii ye ihante etmedennn:26::26:

masumum sana takılmassam işim rast gitmiyor benim.bak bi annene gidiyorsun ben burda karalar bağlıyorum.seviyorum seni leyyyn

canım benim şaka söylüyorum tabiiki ye..hakkettin sen bu kadarcık kaçamakları..ama tabii fazlaya kaçmadan ye yinede tatlımm..elmalıda çok neffis olur bence.hatta bimde hazır kek unu gördüm geçen gün elmalı tarçınlı kek unu yazıyordu.sende kendi kekini kendin elmaklı kek haline getirmiş olursun..içine bir kaç kuru üzümle,kurukayısıda doğra minik minik..tarçında atarsın elmayı kavurduktan sonra ballı ballı olur hemde valla.kuru meyveyle hafif ekşi olur ama elmayla bal gibi olur valla.cevizde olur içine..

ben tam buğday unuyla tuzlu kekte yapıyorum oda neff ve besleyici oluyor.çocuklar içinde süpper bi yiyecek ayrıyetten..

aşkk olll izlim anladımm tabikisii şekeürm şaka yaptıgınııı
ayyy anneme gidicme snaıırm artık her haftaaa cnm
çünkü eşim hafta sonu bile çalışıyor artık
ee haliyle sıkıcıd aoluyorr benim içinn valla yaz ayını nasıl geçircem die düşünüyorum şimdiiden yalnı başıma

Kızlar bu ayran çorbası detoxunda tuz kullanıyormusunuz ?

yok cnm tuz kullanılmıyor bu çorbada.ödem attırıcı olduğundan tuz sıfır bu çorbada..zaten hiç tussuz gibi olmuyor kolayca içiliyor yani.
ama sen daha yenisin montide bu çorbayı yapmana gerek yok bence.bu çorba kilo takılınca yada kaçamakların ardından bir nevii günah çıkarmak için

:84::84::84::84::84::84::84::84:
annelikten istifa etmek istiyoum
ev hanımı olmaktan istifa etmek istiyorummmm
bekar olmak istiyorum eskisi gibi kafama göre gezmek yaşamak istiyorumm:84::84::84::84::84::84:

çamaşır yıka,ev temizle,çocuk bakkkkk ,diyet yap hayat mı bu yaa hayat mı buuuu

kuruyan çamaşırları toplamadan yenisi atıyorum makinaya
kahvaltı yaptır
yemek yedir ütü yappp
ay valla şiştim iceee yaaaaaaaaaa

walla dua et çalışmıyorsun banum..
ben çalışmadığım dönemde ne rahatmışım diyorum şu an..
ayağım sakat düşün bir haftadır nerdeyse bırak dinlenmeyi her zamankinden daha çok koşturuyorum.eşim yorgan döşek hasta(keçi gribi) oğluma geçecek diye onu ayrı bi odaya yatırdım.karantinada resmen adam vebalı gibi(töbe töbe) oğlum kapıları tırmalıyor babam diye ağlıyor sabahtan beri.eşime git bari hastanede yat dedim arabayı kullanacak kadar bile iyi değilim dedi kafasını kaldıramıyor.ona zorla çorba içitmeye çalışıyorum yutamıyor .boğazlar balon gibi olmuş.oğlumu uyuttuğum gibi üst kata eşime koşıyorum.onu yedir içir.sıtmalanıyor terliyor kollarını kaldıracak takati kalmadı adamın üstünü değiştiriyorum .aynen dediğin gibi makinaya tık yıka as..walla sabah kahvaltı edememiştim daha ne yedim içtim hatırlamıyorum .o derece koş allah koş bacaklarım totoma vuruyor.valla ayağım sakattı iyice sakatladım basamıyorum ağrısından ama zıplayarakta olsa bi aşağı bi yukarı telef oldum ...şu an hepsini uyuttum kafamı soğutuyorum...
ben hepsinden istifa etmek istiyorum...gel en iyisi biz bi kulüp kuralım.. yorulmaya bile hakkı olmayanlar kulübü

kızlarrr 10 gne annem geliyor. o zaman yaklasık 1 ayımı doldurmuş olcam montide 1 gün kaçamak yapsam nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…