Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende bende

günaydın herkese...
blacys kaçamak derken neyi kastediyorsun cnm,o önemli olan...
daha yeni başladın ilk aşamada pek kaçamak kaldırmıyor monti.kilo verme hızını düşürürsün ama tabii yinede tercih senin.dışarda yemek yemeyi kastediyorsan montiden şaşmadan yiyebilirsin ama tatlılr vs..ise uzak dur derim ben...

günaydınnnn güzellerrr
sabah peynirim kalmamıştı yumurtalı kahvaltı yaptım bende yaglı peynirle
çocuklaır dışarı çıkardım biras şimdide çamşır asıcma ortalık topluycam sonra
spor yapmayı planlıyorum tabii yorgun hissetmezsem kendimiii

zilim çok geçmiş olsun cncım eşine ve ogluşunaa

1 günden bişi olmaz ya bi de içki içicem

1 günden bişi olmaz ya bi de içki içicem

işte montide 1 günden bişiy olmaz diye bir şey yok cnm
bir gündne çok şey olur
kan şekerinin dengesi bozulur
bu ilk hafta kilonu etkilemesede dige rhafta mutlaka etkiler
ama sne bilirisin tabiki

herkes aşağıda görülüyor ama niye bişeyler yazmıyorsunuz yaw?lap top açık ara sıra bakıyorum hiç bişey yazan yok??
birde aebenim nerde yahu yine?
ablaaaa genemi bozuldu pc?sen en iyisi kendine ayrı bi pc al kimseye elletme.
özlüyoruz gelmeyince seni.....

topumu aldım yanıma
lastigimid plates yapıyım dedimmm ama gel gör ki
cuma videosunu blamadımm

öle sıradna bir günüde yapmak istemedim
leisle abla beni çok sıkıyor artık istemiyourm yapmakk

havalar ısındı saatlerde alındı yollar parkurlar beni beklerr

işte montide 1 günden bişiy olmaz diye bir şey yok cnm
bir gündne çok şey olur
kan şekerinin dengesi bozulur
bu ilk hafta kilonu etkilemesede dige rhafta mutlaka etkiler
ama sne bilirisin tabiki

ama napim annem gelio 1 güncük eğlensem cok mu

banum neden illa cumayı yapmak istedin topla olduğu içinmi?
çarşamba perşembeyi yapsana tatlım.çarşamba plus perşembede karın çalışıyor ebru şallı.
hatta kalça-selülit egzersizini topta yaparken yanmıyor bacak arkam benim yerde yaparken nasıl zorlanıyorum anlatamam cnm.topta topun zıplamasıyla hareket kolaylaşıyor,yerde aynı hareketi yapabilmek için tüm gücü kalçana ve bacak arkasına veriyorsunacaip efor sarfettiriyor insana.yap çarşambayı perşembeyi.özellikle perşembe tam senlik valla.ne simit kalır ne göbiş cnm...

kuşumm şimdi ben biraz düzen hastasıyım biliyormusun
hergün yamaya niyetliyim yaaa ama o günün videosu hemen inmiyor nete
dedimm 1 gün geriden takip edeyim
ama artık koymuyorlarmı ne isee bulamıyorum videoları
gün içinde araştırayımdaa eşim gelince yaparım artıkın
aben ablam şimdi diyecke yitar ya yiter başla diye ama başlıycammm valla yaz geldi iice sıkılşaşmak lazım

banum ben hiç videoya bakarak yapmadımj cnm o sebeple tam bilmiyorum ..ama eskiden o sabah çıkan akşama yada en geç yarıja veriliyordu nete.ben o videoları elimde bulunsun diye hep kaydettim.kaçırırsam yada haftasonu yapmak istersem onlardan yapıyorum cnm..iyisimi sende işine yarayacak olan bir kaç videoyu kaydet onlardan yap cnm.bazen takılıyor tam açamıyor vs..hazır ısınmışken takıldı diye yarım kalmasın sporun hem...

zilim
ebru nun kendi sitesinden veriliyoruş cnm baktım bütün tarifhler var hakkaten
ama sne bana söle bakıyım en güsle kalça karın günleirni indirip hepsinden yapayım hergün

iyi aksamlarr bugün benim 14. günüm ve menüm:
sabah: 1 haslanmıs yumurta peynir salatalık domates zeytin
öğlen; ton balıklı salata
ara: 1 elma
aksam: patlıcan yemeği yoğurt salata
ara; çilek ve kivi

herkese selaaamm
bugunku mönüm

sabah
aç karnına 3 kuru erik yarım saat sonra

1-1,5 dilim kadar ekmek
peynir zeytin bol domates
yeşil çay

öğlen
haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt

1 fincan bitki çayı

banum şimdi geldim cnm okuldan.tabanlarımın sızısından basamıyorum walla.
bütün perşembeleri yapabilirsin cnm..özellikle 2 hafta önceki ve onan önceki perşemleri yap cnm..
perşembeler hepsi güzel yani..geçtiğimiz perşembe biraz hızlı geçti o kadar onun öncesindekiler hepsi güzel yani anlayacağın..walla bak yaza kadar yap erimesin o yanların gel beni öp
eriyecek diyorum o kadaaar...ama yeterki yap sen...her gün düzenli yürüyüş ve platesle sen 2 aya barbi gibi olursun walla cnm...

oğlum nu saatte ayakta hala onu uyutayım bari..geldiğimi duyunca fırladı yatağından ne güzel uyumuş ben gelene kadar ama uyandı..o uyuyana kadar uyumassam iyidir...görüşürüz kızlar...aebenimde gelmemiş bu gün??

Aeben abla geçen gün rica ettim ama kimse cevap yazmamış. Bana mümkünse şekersiz marmelat yapılışını yazarmısın lütfen. Birde nelerden yapabilirim? Geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…