Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aeben abla geçen gün rica ettim ama kimse cevap yazmamış. Bana mümkünse şekersiz marmelat yapılışını yazarmısın lütfen. Birde nelerden yapabilirim? Geçmiş olsun bu arada

canım ben sekersiz marmelatı aeben abladan farklı yapıyorun onun tarifini istiyorsun die yazmadım çünkü onun tarifi unuttum :26:
bak kendi yaptığımı yazayım medine hurması kuru kayısı ve tatlı elmayı sekersiz elma suyu ile pişiriyorum
kuru meyveleri minik minik doğrayıp 3-5 saat ıslı bekletiyorum az suda elmalarıysa rendeliyorum rendelenmiş bu kurumeyvelerin beklediği suyuda elma suyuyla karıstırıp hepsini karemelize olana kadar pisiriyorum kıvama gelince anlarsın zaten ben içine azıcık recel yaplardan atıyorum o da bozulmasın die sen atma bunu.. sabah kahvaltıda değişiklik oluyor

günaydın millet...
keyifler nasıl....?aebenim gelmemiş hala,bu sefer pc hepten gitti sanırım...

lafımın üztüne gelmişim
bun auygun 2 zıt söz var hengisini kabul ederseniz artıkın .
yeni pc geldi zilim ...
ama zaman bulamadım yazmaya . şimdide komsuma gidiyorum yasin var ..
yarında bir yerde kadınlar toplantısı var ona gidicem .
bu haftada liste yapma fırsatım olmadı kusura bakmayın .

meyvem marmeladın uygundur yanlız ben blendırdan geçiriyordum .

inşallah hepiniz iyisinizdir

banu haraketler hergün aynı sadece salı günlari esneme günü .bzanda daha hızlı yoksa hareketler degişmiyor .. ben çok zaman onlar konusurken ezberledigim hareketleri yapıyorum . bazan pilates biitsede ogün yapılmayan hereketlerle devam ediyorum .

günaydınnnn
aben ablam h.g güle güle mi demeliydimmmm
allah kabul etsin diiym yasine giidyormuşsun sanırsamm

bend eçocuklaır adım dışarı çıktım valla bime gittill
yagsız süt artık yokk ya orda bende yy aldım napayım başka çaremde yokti

ben platesee kaçayım hemen
çocuklar youlmuş hemencik uyudularrr

zilim sneide öptümm cnmmm nasılsın

iyi aksamlarr bugün benim 14. günüm ve menüm:
sabah: 1 haslanmıs yumurta peynir salatalık domates zeytin
öğlen; ton balıklı salata
ara: 1 elma
aksam: patlıcan yemeği yoğurt salata
ara; çilek ve kivi
afiyet olsun .bugün mnünde hai karbonhidrat yok .eger kahvaltında ekmek yemiyorsan diger ögünlerinde dengelemelisin en azından baklıyatla .
afieyt olsun .baya az yiyorsunuz doyuyormusunzu kıslar ?
kızlar bu arada şekersiz sakız çiğnemenin bi etkisi olur mu
aç karna çok çignersen mşgden kazınır .
ama egerki ögün arkası yiyip hala iştahlıysan tavsiye ederim .agzın boş durmamış oluyor .
Aeben abla geçen gün rica ettim ama kimse cevap yazmamış. Bana mümkünse şekersiz marmelat yapılışını yazarmısın lütfen. Birde nelerden yapabilirim? Geçmiş olsun bu arada
teşekkürler .
ben sonbaharda trabzon hurması ve kuru kayıs ı elma suyuyla yapmıştım halada var . küçük kavonozlara yapmıştım .konserve misali.. canım istedikce açıp yiyorum hala var bikaç kavonoz .
1 günden bişi olmaz ya bi de içki içicem

kızlarrr 10 gne annem geliyor. o zaman yaklasık 1 ayımı doldurmuş olcam montide 1 gün kaçamak yapsam nolur
blaçcım 1 günlük cozutma benim 3 haftama maloluyor ..sen bilirsin .
birde buzup başlayınca aynı etkiyi almak baya zorlanıyor . o yüzden tam başlayıp kaçamaksız yaparsanız daha kolay gidiyor kilolar .
bunun en canlı örenegi benim çok bırakıp başladım sayısını ben bile hatırlamıyorum ve artık bünye aynı etkiyi vermiyor .
günaydın kızlaar bugün 14. günüm ve menüm şöyle;

sabah klasik kahvaltı ve yeşil çay
öğlen; tavuk salata ayran
ara; çilek
akşam; sebze yemeği yoğurt

ve call 3/21
afiey olsun mönün güzel olmuş
call içinde tebrikler
bimdeki süzme yogurt normal yaglı yogurtların 2 katı yaglı . üzerini okumadınmı canım normal yaglı yogurtlar % 3.4 yaglıyken bu süzme yogurt 5 7 yaglı haberin olsun .
hemde ben bu ayran aşında hiç süzme yogurt kulanmadım .bence normal yaglı yogurt bile bu yaglı süzmeden iyidir .umarın geç kalmamışımdır .
afieyt olsun

hadi kolay gelsin ozaman .
amin..

bimde y.y yaglı yogurt vaemı kıs . kaç kere dedim y.y. yogurt üretin diye .:78:

selam zilim alttasın mucuksa .
ben kalkayım kıslar

herkese selamlar...

bugünü sırf meyve ve yoğurt yiyerek geçirmeyi düşünüyorum hala kilo vermem de bi yavaşlama söz konusu...bu normal mi acaba..1 ay olacak ama hala hatrı sayılır bir kilo veremedim :26:

aeben ablacım bu konuda ne düşünüyorsun acba rica etsem bana bir yol gösterebilrimisin bir şeyi yanlış mı yapıyorum ben :26:

laptoba bişeyler oldu walla...aynı şeyi göndermiş.ilk başta göndermedi gibi oldu sonra bi kere daha gönder ikonuna bastım bu seferde 2.kez gitmişneyse olsun...

aebenim gelmişsin aplam.. yeni pc'ni güle güle kullan..yoğunsun bu aralar...tabanlara kuvvet..kolay gelsin..

iyiyim banum...sabah işlerini halletim oturdum azıcık dinleneyim diye ama öğleden sonra okula gidicem işte..

banum sana şeyi soracak oluyorum hep unutup çıkıyorum.çocuklarına wc alışkanlığı kazandırdınmı? kazandırdıysan nasıl başladın neler yaptın??bu yaz bende denemeyi düşünüyorumda...kitaplara kurallara göre değil ve onu zorlamadan nasıl yapsam acaba?

marisacım ayda 5 kilo gayet güzel bence boş yere şikayetleniyorsun ..
kiloda durmanın okdar sebebi vardırkı bunu en iyi senin kilo serüvenini bilen bilebilir .
bazanda vucud tepki olrak durur ve sonra tekrar kilo gider bunlar çok normal .
ben burda 1 ay kilosu duran gördüm ama sonunda mukafatınıda alıyorlar ...

şunuda ekleyimTÜM GÜN meyve yogurtla beslenilmez.
kilo tetiklemek için proteini artır karbonhidratı azatla 2 gün .

ve şunuda ekleyip kalkayım senin şikayetın kilo vermemen deyil kilo vermeyin yavaşlaması yeni hala kilo veriyorsun .
yani ilk haftadaki kiloyu tabiki vermessin bunuda böyle bil ve hedefini öyle belirle
ayda 5 kilo süperdir benden demesi.

5 kilo değilki aeben ablacım keşke o kadar verseydim...ben 67.5 le başladım ve hala aynıyım...gerçi regl olmuştum bugün 5. günüm biticek ama onun etkisi varmıdırki...:26:

ysadece bugün böyle yapıcam detoks olsun diye yarın proteine geçicem ablacım..inş vermeye başalrım yine teşekkürler yinede

herkese selamlar. umarım keyifler iyidir. dünkü yediklerim;

sabah : yarım elma

omlet
peynir
söğüş
zeytin

öğlen
2 avuç leblebi
1 bardak süt

akşam
ton balığı
domates
lor peyniri
salatalık

ve 3 saat sonra

1 elam
1 porti
2 çilek

bu arada dün spora başladım. bu haftadan itibaren daha iyi sonuç bekliyorum inş ...

aben ablaa
yogurt yazmışım süt diycektimm

zilimmm valla haklısın ya plates videolarını indirmemm lazım yaptım ama rezil oldum takıldı sürekli
bikaç ii video bulup indirmeliyim perşembele rii demiştin dem toplar hangi gün dü cnm?
bid etoplu indireyimmm çok takıldı videolarrrr

birde nasıl ndiriyoruz anlatırmısın bana?

zilimmm wc olayını sormuşsun cnm yeni gördüm
ya ben geçen yıl bi başladım ma başarısız oldum herkes çok erken dedi 1.5 yaştılar
ama bu yıl başlıycam gelecek aya çünkü artık büyüdüler
farkındalar herşeyin ama vala korkuyorum zor bir olay yaa
nefret eidyorum şu alıştırma olayından zaten
umarım bu kez başarılı olurum

merhabalar bugün 16 günüm ve menüm şöyle ;
sabha klasik kahvaltı ve yeşil cay
öğlen haşlanmıs yumurta cacik salata kuruyemiş
ara; meyve
aksam sebze yemeği yoğurt salata
ve calll

canım kacıncı günün ve hala kilo veremedin ? hiç incelme de mi yok?

canım kacıncı günün ve hala kilo veremedin ? hiç incelme de mi yok?

25. günüm canım...ya aslında incelme var gibi...ama reglim bitmedi hala onun etkisi sanırım canım cumaya kadar vereceğime inanıyorum bakalım

menün güzel olmuş bu arada afiyet olsun canım

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar...
Geçen sene bu zamanlarda 3 hafta yaptığım montiye dün tekrar başladımmm...
Benim diyet serüvenim 5 yıldır aynı...Ve her sene üzerime en az 2-3 kilo eklene eklene şuandaki kiloma geldim...son bir senedir de çok iniş çıkışlar yaşadım..Özellikle Ramazanda 82 ile başlayıp 76 ile bitirdim...İlk defa bir ramazanda kilo almayıp üzerine 6 kilo vermiştim...Ama maalesef koruyamadım...Şuanda yani dün sabah tartıldım ve montiye başladım 83,1 geldim...Ben bir Pko hastasıyım ve 6 yıllık evliyim..Adetlerim 5 senedir düzensiz...9 ay adet olmadığımı biliyorum...son 1,5 senedir de glukofen kullanıyorum ve adetlerim 40-50 gün arası oluyorum...Ama kilo vermek zorundayım çünkü bebek düşünüyoruz ve pko dan dolayı olmuyor maalesef..Dr önce kilo vermelisin dedi..Bu arada tabii başka hastalıklarda çıkınca kilo vermem artık bir şart oldu benim için... Ayrıca bugün 51. Günüm adetim ufacık bir leke geldi dün ve halen sökülemedim..Kendini gösterdi kaçtı...Bu durumda beni çok yıprattı artık...
Geçen sene montiyi yaptığım ay 25. Gün adet olmuştum ama sonra yaz tatiliydi ramazandı derken sonrada kışa girince motivasyonum gitti...Dün itibari ile motivasyonumu çok şükür geri kazandım....

Ve dün montiye başladım...
Benim birkaç sorum olacak;

1. Tavuk ile yoğurt yiyebiliyor muyum?
2. Gündüz et yediğimde akşam tavuk yiyebiliyormuyum?
3. Gündüz etli sebze yediğimde akşam kurubaklagil yiyebiliyormuyum?
4. Akşam yumurta yiyebiliyormuyum?
5. Yumurtanın yanında yoğurt yeniyor mu?
6. Spora ne zaman başlamalıyım... Haftada 2 gün yüzme yeterli mi?
7. Çalışan bir bayanım ve gün içinde ofiste oturarak geçiyo..Göbeğim çok eritmem için montide en çok neyin yararını gördünüz?
8. Hamileliktede bu monti beslenmesini devam edebilir miyim

Şimdilik aklıma gelen bu kadar.. Çok uxun yazdım ama Yardımcı olursanız beni de aranıza alırsanız tekrar çok memnun olacağım...
Şimdiden ilgiliniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...

Bu arada bebek olayım çok ciddi...Normalde korunmuyorum ama bebek istediğimiz için bir sonraki adetimde d.r gidip tedaviye başlayacağım..Bu arada bu süre yaklaşık 40-50 gün çünkü bugün hastalanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…