- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
merhaba arkadaslar umarim iyisinizdir havalar isinmaya basladi artik kipir kipir olmam gerekirken bendede tam bir durgunluk var insallah gecicidir bakalim hayirlisi
bugunki menum
sabah 1 dilim ekmekle klasik monti ve capuccino
ara 1 yesil elma
oglen haslanmis yumurta ve broccoli azda yogurt yedim
ara 1 portakal ve 1 kiwi
aksam tavuk izgara yemeyi dusunuyorum yogurt ve salata
Bu ceviz olayınıda şöyle hatırlıyorum eğr yanlış biliyorsam düzeltir misiniz?
Montiye uyan herşeyi ara öğünleri en az arada 2 saat olacak kuru yemişler ile de 15 dakika olması yeterli diye biliyorum yanlış mı biliyorum??
neslihanncım
sabah evden çıkarken meyve ye cnm kuru kaysı ye mesela hem tatlı ihtiyacın gider
hemdee bagırsak hareketleirn gelişir
bend etemmuzda başladım ,adetlerim evlendikten sonra düzneiszleşti cnm benim
bende kist filand ayok yanii sadece düzensizlik ama ileri derecedeydi yani
klomen ile hamile kaldım cnm ben ilk denemede hemde dogru düzgün içmemiştim bile ilacı
olacagı varmış diyorum hemde ikiz oldu
sana tavsiyem sabahları evden çıkmadna meyve ye
kahvaltındada ekmegii 3 dlm yee doyur karnını ara yapmana gerk kalmaz cnm acıkmazsınn
ve kesinlikleee hergün mutlaka tarçınlı yogurt tüket
bunu aben abla dmeişti bizee şeker düzenlesin diyee
bende sırf o amaçla yemiştim amannn allahım oda nesiiii o günden beir adetleirm düzenlii
ama mutlaka yeirm 1 ögün :82::82::82::82:
neslihancım ben cvpliim cnm son sorduklarını...
tarçınlı yoğurt yada süt tüketilmesindeki maksat kan şekerinin dengede durması için ...
şeker hastalarınada tavsiye edilne bi durum.hatta osmanlıda tatlıların hepsine tarçın eklenirmiş.lokman hekim tavsiyesiyle.tatlı şekeri hızlı yükseltirken tarçında bunu engellesin dengede dursun şeker diye..
tarçını yoğurda olduğu gibi sütede ekleyebilirsin.ama tarçın sütte dibe çöküyor karıştırırsan .karıştırmassanda üstte kalıyor...
ama her şeye ekleyebilirsin yani sakınca yok...sütü yağsız içiyorsun tabii bildiğin üzre tatlım...
sütü gece içebilirsin..ama içer içmez yatarsanda gaz yapar rahatsız eder seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?