Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Dün 28.03.2011 Yediklerim;

Sabah (09.00) bir dilim t.buğday ekmeği + aknaz lıght byz peynir + 1 bardak tarçınlı süt
Ara (11.00) 4 adet kuru kayısı (pko olduğu için sürekli aç hissediyorum kendimi başlangıçta aralarım çok olabilir)
Öğlen (13.15) 2 çorba kaşığı kadar tavuk sote + brokoli + yoğurt
Ara (16.00) 1 adet kivi + 8 adet çilek
Ara (19.00) 1 avuç beyaz leblebi (burada okumuştum montiye uygun olduğunu)
Akşam (20.00) (Misafirlikteydim ve başka şansım yoktu) Salata + 2 kaşık yoğrt + taze faulye + 1 çorba kaşığı sacda et kavurma...

Geçen sene aklımda kalanlara göre yaptım
Umarım dünkü menüm montiyi aşmamıştır..

Ben şimdi ilk sayfadan worde aldımm...Hangilerini yiyebiliyorum anlamadım...Bazılarını...???

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar umarim iyisinizdir havalar isinmaya basladi artik kipir kipir olmam gerekirken bendede tam bir durgunluk var insallah gecicidir bakalim hayirlisi
bugunki menum
sabah 1 dilim ekmekle klasik monti ve capuccino
ara 1 yesil elma
oglen haslanmis yumurta ve broccoli azda yogurt yedim
ara 1 portakal ve 1 kiwi
aksam tavuk izgara yemeyi dusunuyorum yogurt ve salata

afiyet olsun menün güzel

Bugün 29.03.2011 Yediklerim;
SAbah (08.00) 2 adet ceviz
Sabah (09.00) 2 dilim t.buğday ekmeği + aknaz lıght byz peynir + 1 salatalık + 1 domates.
Ara (11.00) 2 adet kuru kayısı
Öğlen (13.00)dışardaydım; beyaz leblebi + ayran
Ara (16.00) 1 adet kivi + 6 adet çilek
Akşam (20.00) kabaklı yumurta + yoğurt + salata (yemekten 15 dakika önce bir tutam dereotu yedim acayip iştah kesiyor tavsiye ederim)

Toplam 2.5 litre su içtim...[/B]

merhabaa neslihan anladıgım kadarıyla sne eski monticisin
ama ben yorumd abulunmak istedim menün hakkındaa

sabah ceviz yemişsin kuru yemişi ögünlerle birlikte yiyoruz cnm
kahvaltıdan sonra ara yapmışsın genelde ara yapmıyoruz
ama pko var demişsin ondan normal sayılabilir

menün güsel afiyet olsun

bende pko luyum ama geçti snaıırm artık düzenli adet görüyorum sendeki etkileir nedir?

Merhaba canım..Masumcum ben geçen sene sadece 15 gün kadar yapabildim..Tam öğrenmeye başladığım anda iş yoğunluğundan yapamadım..Benim adetim o dönemde 25 günde geldi. Br o etkisi oldu birde hatırladığım kadarı ile 4-5 kilo vermiştim...Ama sonra gerisi almıştım...

Hmm cevisi sabah evden çıkarken yememin sebebi çok acıkmıştım ilk olduğu için belkide bilmiyorumm...Yememem gerekiyor ise yemim...Zaten yediğim bir ceviz birde beyaz leblebi başka birşey yemedim...

Açıklaman için çok sağol canım...
bir önceki sayfada sorularım olmuştu gördün mü bilmiyorumm...

Sen de pko lusun ben sizi takip ediyorumm ..Sanırımm geçen sene başladım sende..Hani arada girip okuyabiliyorum hatta bazen montiye ait tarifler falanda veriliyor...Mesela şu anda 520. sayfadan tekrar okumaya başladım bir yandanda öyle takip edeceğimm...Çünkü zili ve aeben ablanın verdiği çok güzel bilgiler var...

Sen nasıl verdin önceden adetlerin nasıldı..??

Pko lu olduğun halde nasıl hamile kaldın İnan merak ettim???

Bu ceviz olayınıda şöyle hatırlıyorum eğr yanlış biliyorsam düzeltir misiniz?

Montiye uyan herşeyi ara öğünleri en az arada 2 saat olacak kuru yemişler ile de 15 dakika olması yeterli diye biliyorum yanlış mı biliyorum??

neslihanncım
sabah evden çıkarken meyve ye cnm kuru kaysı ye mesela hem tatlı ihtiyacın gider
hemdee bagırsak hareketleirn gelişir

bend etemmuzda başladım ,adetlerim evlendikten sonra düzneiszleşti cnm benim
bende kist filand ayok yanii sadece düzensizlik ama ileri derecedeydi yani
klomen ile hamile kaldım cnm ben ilk denemede hemde dogru düzgün içmemiştim bile ilacı
olacagı varmış diyorum hemde ikiz oldu

sana tavsiyem sabahları evden çıkmadna meyve ye
kahvaltındada ekmegii 3 dlm yee doyur karnını ara yapmana gerk kalmaz cnm acıkmazsınn
ve kesinlikleee hergün mutlaka tarçınlı yogurt tüket
bunu aben abla dmeişti bizee şeker düzenlesin diyee
bende sırf o amaçla yemiştim amannn allahım oda nesiiii o günden beir adetleirm düzenlii
ama mutlaka yeirm 1 ögün :82::82::82::82:

cnm meyve olayı öyle
yemeklerden 3 saat sonra veya 15 dk önce
kuruyemişleri ana ögün ile yiyoruz,

Oyy ikiz hemdee..Rabbim bağışlasınn...Ne güsel...Herşey AllahTan kader kısmet ne güsel ikitane....

Benim ayrıca rahmim kalp şeklinde dr. daha çok bunun için kilo vermelisin dedi...

Tamam canım cevizi kuruyemişi yani öğünlerde en azından salataya katarak tüketirim...
Bende de düzensizlik + kilo var.Ve tabii bebek olmuyoo...İnş. biraz verim etkisini görürümm...

Hmmm tarçınlı yoğurt mu adedi düzene sokuyo...Yoksa kilo mu verdiriyor onu anlamadımm...Akşam yemekte yesem tarçınlı yoğurt olur mu..Öülen ayran şansım daha çok çünkü....

Bu arada süt te tarçın da aynı işlevi görür mü...

birde ben şimdi yatacağım mesela tarçınlı süt içebilir miyim...Yani süt içtikten sonra hemen yatmak oluyor mu?

başka çıkar yolum yok monti ile aranızda devam edeceğimm...Desteğiniz için şimdiden çok sağolun...
Allah hepinizden şimdiden razı olsun...

Bugün 29.03.2011 Yediklerim; Bir öncek isayfada eksik yazmışım...
SAbah (08.00) 2 adet ceviz
Sabah (09.00) 2 dilim t.buğday ekmeği + aknaz lıght byz peynir + 1 salatalık + 1 domates.
Ara (11.00) 2 adet kuru kayısı
Öğlen (13.00)dışardaydım; beyaz leblebi + ayran
Ara (16.00) 1 adet kivi + 6 adet çilek
Ara (18.00) 2 adet salatalık + aknaz peynir..
Akşam (20.00) kabaklı yumurta + yoğurt + salata (yemekten 15 dakika önce bir tutam dereotu yedim acayip iştah kesiyor tavsiye ederim)

Toplam 2.5 litre su içtim...

Son düzenleme:
neslihancım ben cvpliim cnm son sorduklarını...
tarçınlı yoğurt yada süt tüketilmesindeki maksat kan şekerinin dengede durması için ...
şeker hastalarınada tavsiye edilne bi durum.hatta osmanlıda tatlıların hepsine tarçın eklenirmiş.lokman hekim tavsiyesiyle.tatlı şekeri hızlı yükseltirken tarçında bunu engellesin dengede dursun şeker diye..
tarçını yoğurda olduğu gibi sütede ekleyebilirsin.ama tarçın sütte dibe çöküyor karıştırırsan .karıştırmassanda üstte kalıyor...
ama her şeye ekleyebilirsin yani sakınca yok...sütü yağsız içiyorsun tabii bildiğin üzre tatlım...
sütü gece içebilirsin..ama içer içmez yatarsanda gaz yapar rahatsız eder seni...

anlaşılmıştır canımm.... yağsız süt yarım yağlı yoğurt...

tarçınlı yoğurtttt...::):)ve düzenlenen adetler inşşş....

Hepinize iyi geceler ve çok teşekkürler...Gözlerim kapanıyoo...uyumam lazımm sabah erken kalkacağm...

banum plates videolarını ashampoo CLİP FİNDER proğramı ile indirdim cnm....
bende uyukluyorum okuldan geleli daha 1 saat ancak oldu ama pestil gibiyim...tonla da yapılacak ütü var....ne yapsamkii...:18:

Son düzenleme:
neslihancım
tarçın kadın hastalıkları için süper bir nimet
şekeride düzene soktugu için düzneli yumurtluyorsun ve dolayısıyla adetler tıkır tıkır oluyorr

menüleirndee çok yedigini yani çok ara yaptıgını görüdm cnm
deidigm gibi sabah kahvaltında ekmegi çok ye 3dlm kadar
kuruyemiş yee birde 2 ceviz 5-6 fındık veyaa
böylelikle az acıkırsın
zaten zmanla bunları bile yiyemezsin acıkmazsın sık sık
midne küçülür
arçını 1 kez yemen yterli cnm

zilimmmmm
getir ütünü ben yapam kuşum
bend eyarın indirmek içn ugraşayım ama sanırım yapamıycammm:26::26::26:

kızlar gunaydın montini yapıyorum ben devam arada kaytarma oluyor ama normalde hep otla beslenıyorum kouyn gıbı oldum arada tavuk ızgara falan katıyorum yıne de sabah tartıldım 54,9 um, gıderek düşücem.
spora baslıcaktım ama bıraz daha vereyım mı acaba dıyorum sporda aynı kıloda kalabılıyorum spor yaparken, sımdı belkı kaslarım da erıyordur ondan da zayıflıyorum ama bılmıyorum
sonucta montım devam hep. 52 olup sonra spor yapmak ısterım ama 52 ye daha var. bugun spora gıderım belkı. 50 de olabilirim ama o cok zayıf olabılır o yuzden 52 ıyı, 50 de fit oluyorum ama hele bı 52 olayım da.

ayrıca buraya gun gun lıste vermıyorum arada mınıcık kaçamak yapınca kızıyorsunuz bır de evlılık için kosturuyorum falan yetısemıyorum kızlar affedın :) ama her gun aynı menum devam o ot ot :)

Gnüaydın kızlarrr....

zilim masumcum çok teşekkürler cevaplarınız için...İlk başladığımdan aram oluyor ama aralarda az gl. olanları ve en az 2 saat olmasına özen gösteriyorumm...Bu hafta böyle arlarım olacak alışmam lazımm...
Düşünün günde bir dünya şey yerken birden montiye geçince açlık krizlerimi ancak öyle telafi ediyorumm....

Bu arada sabah bir tartilim dedim..2 gün yapmış olmama ve bugün 3. günüm olmama rağmen tartıda büyük farkı gördümmm...Çok mutluyumm.....He şunuda biliyorumm ilk hafta 2-4 arası gidiyor sonra her hafta 0,50-1 kg. arası verebiliyorum....

günaydınlar bugün 17. günüm ve menüm şöyle;
sabah klasik monti
öğlen ton balıklı salata yoğurt
ara: 1 meyve
akşam kabak yemeği yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…