Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gübaydın herkese...
banum yerim seni ben ,canımsııın...akşam 2'ye kadar ütü yaptım walla..koca çarşafları ütüle babam ütüle kollarım kalkmıyor bu gün.akşam üstü koro çalışmasında kollarımı nasıl kadıracağım bilmem artık..

neslihancım ilk haftalar kilo kaybının fazla olması seni daha çok motive eder.tabii verecek kilo azalmaya başladıkça giden kilo mktarıda azalıyor haliyle..ama az olsun öz olsun...yavaş yavaşta gitse yeterki gitsin...

ilk etapta sabahta ara yap madem sen ,sonra sabahki araları kaldırırsın yavaş yavaş..ve et yediğin öğünün ardından 2 saat sonra meyve ile ara yapma cnm..ya 4 saat sonra falan meyve ye,yada 2 saat sonra ara yapacaksanda tarçınlı yoğurt yada süt tüket.etin hemen arkasından tatlı olarak meyve bile yenmiyor montide..

ışılcım kiloların gitmesine sevndim cnm..biz sana kızmayız tatlım neden kızalım sana
sen zamanım kalmadı hemen kilo vermem lazım dediğin için kaçamak yapma diye şeyttirdiydik biz..
monti lk aşamada kaçamak kabul etmiyorya ondan yani tatlım..vakit buldukça gel sen....

meyviş hatun nerelerde gene yaw?
diyarda yok bak ne vakttir?

ay çok fena midem bulanıyor yaa benim..:94: walla başımda dönüyor..:94:

slm kızlar 3 günlük protein diyetinden sonra burdayım
aeben abla süzme yoğurdu yemedim merak etme
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
kıymalı karnı bahar,yoğurt 2 kaşık(ben yoğurdu çok yiyiyordum artık azaltacam),salata
ara
yarım bardak,tarçınlı,keten tohumlu yağsız süt
akşam
patlıcan yemeği,salata,ayran
3lt su(ölsem içemezdim bu diyetle alıştım çok şükür)
2 kupa da yeşil çay içerim

zilim buralardayımm

ay senin tansiyonun düşmüştür mide bulantısı bas dönmesi onu anlatır..

tuzlu bişiler yee içç ardındanda 1 meyve yee bacakları dik duvara yat 20 dk falan zilim..

merhabalar güzel hatunlarr

zilim geçmişler olsun ben buradayım ama işler yüzünden takip edemedim bu hafta hiç arada sırada okuyabiliyorum artıkın

hepiniz iyisinizdir umarımmm özledim siziiii

Hmmm anladım araları cnmmm...Tmm dırr... Oh gitsin kilocuklar...Gelsin bebekcikler....:):):) İkiz doğrucam galiba...:):)

Oy oyy iyi dayanıyorsun valla...

Bence yat ayaklarınıda yuk. bir yerlerde tut...dikkat et kendine canımm....

platesçi geldi hanımmmmmmmmm
valla şimdi aben ablam ve zilim diyceki biz sana dedikkkkkkkkkkk
ama kızlar harbidne göbek içinnn filan mekik fısss kalır platesssss in yanındaaa hala acıyor karnımm
ama tam yapamaım hareketleri
geçen perşembeyi yaptım karın kalça günüymüş

ama dogru yapamıyorum yani nefes alışlarım yanlış oluyor
nefes alıyım derken kaburgamı açıyoum
hareketleri tam yapamıyorum ama zamnla azalcak inşş
sabahları yürüyüş
öglen platessss

gelsin bakıyım 58

zilimmm
geçmiş olsunnnnn ballı ekmek kadayıfım benimmmm
monti topigind esöylencek en son sözdü sanırım

kız valla niden bu kadar harap eidyon kendini ya bırak ütüsüz kullan
çarşaflarıdaaa yaa olmazmıı

haklısınız kıslar walla ,pilimi iyice bitirene kadar koşuyorum sonra pili bitmiş oyuncak gibi yığılıp kalıyorum..tansiyonum düşmüş.netten çıktıktan sonra iyice bi fena oldum ve tam kalkarken yere yapıştım.15 dk.falan yattım biraz iyileşince kalkıp ölçtüğümde bile 6-9'du tansiyonum.hep 12-8 olur benim normalde.eşim öğlen geldide bir iki lokma bişeyler yedirdi zorla şimdi bile sersemliği hala başımda.

neslihan inşallah cnm bebekler çift olurda bi seferde çıkartırsın aradan..çünki ilkini doğuran ikinciye tövbe edecek durumlara geliyor bazı zamanlar(bakınız şekil 1A--ben

şaka bi yana çocuk evin neşesi,rabbim isteyen herkese versin inşallah.
bu arada dün akşam monti yaparak kilo veren arkadaşı gördüm ben okula girerken o çıkıyordu arabasıyla.almış eşi.fuşya rengi ford fiesta'yı walla. güle güle kullan dedim,sağol şekerim sayende dedi...
o eskiden kendine güveni olmayan,ha bire bluzunu kazağını fazlalıklarını örtmek için çekiştiren arkadaş gitmiş,kendine güvenen,egosu yüksek bir kız oluvermiş.saçlarıda boyatmış bakım falan yaptırmış valla vellerden tanıyamayanlar oldu diyor.gelip gelip soranlar oluyormuş ne yaptınızda verdiniz,bizede söyleyin diye..
insan kilo verince gerçekten kendine güveni artıyor,daha emin adımlarla yürüyor...darısı bu yolda mücadele veren tüm diyetdaşların başına...

yaa size sölemeyi unuttum
kendime aylar önce yani belki 2 ay önce mangodna bi kot almıştım 38 beden
içine giriyorum ama iraz aşagıda kalıyor fakat yazın giyeilcem snaırımm

mengonun 38 ine girdim yaaaa artık ben gam yimemmm

banum sen şu platesi yap bak o kot sana bol gelmesse bende adımı değiştireceğim..(piligurti olacağım

gerçekten bir beden farkettiriyor wallahi bak.(ebru şallı bana prim veriyor platesi övdükçe )

ben platesten önce 38 bedendm,şimdi 36 bedenim ve kilo vermedim yani öle aman aman.zaten vermek için bi çabam yok.hatta kuruyemişe dadandım son dönemde ona rağmen millet hep soruyor klomu verdin diye..demişimdir geçen lcw'de bi elbise giydim belden oturtmalı 36 beden bol geldi .daralttırsam modeli kaçacak diye almadım.evdeki tüm pantolonlarım belimden düşüyor.gerçekten bi mucize bu plates.ben lisede dahil olmak üzre neredeyse 15 yıldır spor yapıyorum.hep hentbol-voleybol takımlarındaydım lise ve ünv'de..sonrasındada durmadan aralıksız fitnes aerobic vs..vs.. yani hep spor yaptım ama sırf kas oldum baldırlarım kalas gibi oldu.babam oldu olacak birde halter kaldırda üçgen vücut yap diye takılırdı.herkes pazar sabahı uyurken fosur fosur ben 6'da koşmaya giderdim düşün.ama kaslar kısaldığından hiç incelmedim cnm.aksine kalınlaştı bacaklarım.o kadar efor sarfedip inceleceğine kalınlaştı bacaklarım.üst kısmım zaten ince aradı fark iyice açıldı.
ne zaman platese başladım 3 hafta sonra acaip bir değişim başladı vücudumda ve herkes farketti.o gün bu gün 1 kere bile bırakmadım.bırakmayıda düşünmüyorum.önceden yalnış oturuyormuşum,yalnış duruş pozisyonundaymışım.uzun boyumu kısa gösterecek şekilde yürüyüp oturuyormuşum.şimdi daha dik ve doğru posisyonda duruyorum.bide müzik aleti çalan herkeste olduğu gibi gibi bir nevii meslek rahatsızlığı olan eğri durduğuğumu biliyordum bu düzeldi ..
valla inanması güç gbi ama hayatımı olumlu yönde çok etkiledi..mutlaka ve şiddetle tavsiye edebileceğim bir spor oldu....yapın şekerim yapın....

herkese selam...

Bugünkü menüm:

Sabah:1 bardak portakal-limon suyu, 5-6 çilek
Kahvaltı:1 dilim t.b ekmek, peynir, domates salatalık, 2 zeytin
Ara:1 kase çilek
Öğle:pırasa yemeği, yeşil mercimekli salata, yoğurt, 1 ceviz
Akşam:Fırında balık, peynirli salata
Ara:1 elma

Son düzenleme:
başladım başladım zilim sabahlarıda 45 yürüsem çok ii olcak
platesi yapıyorum
45 dk sonra yemek yiyorum bi sıkıntı olmaz inş

ama dediigm gibi yapamaıdm bazı harekeleir zmanla yaprım
hele şu 5 al 5 ver hiç beceremedimm:26::26::26:

Herkese selamlar. Ben de pazartesi günü Montignac'a başladım. Yıllar önce yine bu diyeti yapmış, bayağı kilo vermiştim.

İkinci bebeğimi doğurduktan sonra kilo vermekte zorlanınca Montignac aklıma geldi. Şu anda 66,5 kiloyum. Hedefim öncelikle 60 kilo olmak...

Kızım 8 aylık, emziriyorum ve hipoglisemim (Düşük şeker) var. Yani aç kalmaya gelemiyorum. Sabahla öğle arası bir şey yemem gerekiyor. Durmaya çalışacağım...

Bir de benim bir sorum olacak. Temel olarak proteinle karbonhidratları aynı öğünde almıyorsak kepek makarna ve yoğurdu nasıl birlikte yiyoruz? Ben eskiden makarnayı sadece domates sosuyla yerdim...

Bugünkü menümü de yazayım:

Uyanınca:
1 portakal

Sabah:
Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates

Öğle:
Çorba, Bol salata, bakla, patlıcan kızartması ve ayran

Ara
1 portakal

Akşam:

Balık ızgara ve salata (yemeyi planlıyorum)

Son düzenleme:

Aminnn canımmm aminnnnn.....Ağzından bal damlıyor valla...:):)

Off süpersinnn...Nerdee bir 40 olsam keşke ne siterim ki.. şimdi bazı larda 44 bazılarda 42 oluyor ama ben önce 40 olsam ölsem gam yememm..Son 7 senedir hiç 40 olmadım ondan öncede 34 bedenden geldim bu kilolara...Off offff...İnşşaallah vereceğimmm...

öğlen makarna yedim :92::92: artık önümüzdeki günler proteine yüklenirim

kızlar 2 gün call yapamadım yoğunluktan 2 gün 2şer kez yapsam telafi etmiş olur muyum ?

bu arada nie artık kimse bişi yazmıyor

banum zamanla alışırsın tüm hareketleri doğru ve tam yapmaya cnm.hemen olacak şey değil zaten biraz sabır ve azimle bu işi çözeceksin sen ben platesten önce yiyiyorum sabah çok erken kalktığım için sende çok aç yapmassan iyi olur.çünki senin yaptığın videolarda 300-400 kalori yaktırıyor ebru.çok açken yaparsan çarpıntı vs.. yapabilir cnm..bi meyve bari yersin başlamadan 20 dk.evvel falan...senin dediğin hundread(handırt) onu zamanla bacak kasların güçlenince fazlasıyla yaparsın.hiiiç merak etme tatlım...
öncelikle hoşgeldin aramıza motherwise..
hemen soruları cvpliim..süt ürünlerini her tür besinle tüketebiliyoruz.onları nötr gurup gibi düşün yani..ne ile olsa yenyorlar.tahıl gurubuylada,et gurubuylada...hatta mutlaka her öğünde tüketmen gerekiyor...yalnızca yağ oranlarına dikkat ediyoruz.peynir ve süt yağsız yoğurtta en fazla yarım yağlı olmalı..hipolu olduğundan ve emzirdiğinden dolayı sabahta ara yapacaksan bence süt yada yoğurt tüket derim ben.hemde bebişe süt olur..
öğünlerine gelince..
sabah olmuş...
öğlen çorba ne çorbasıydı?un varsa montiye uymuyor.patlıcan kızartması olmamış.kızartma yok montide..
ara ve akşam uygun... daha yenisin alışana kadar yemeğini yemeden önce yazki düzeltma şansın olur hem..hadi hayırlısı olsun montin...
kızlar 2 gün call yapamadım yoğunluktan 2 gün 2şer kez yapsam telafi etmiş olur muyum ?

bu arada nie artık kimse bişi yazmıyor

blackys makarna yemişsin afiyet olsun..
call.günde iki kez yapmaya dayanabileceksen yap cnm..ama tavsiye etmem .et kesiği olursun gibi geliyor...onun yerine günde bir kez 1 saat yürü birde call.yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…