gübaydın herkese...
banum yerim seni ben ,canımsııın...akşam 2'ye kadar ütü yaptım walla..koca çarşafları ütüle babam ütüle kollarım kalkmıyor bu gün.akşam üstü koro çalışmasında kollarımı nasıl kadıracağım bilmem artık..
neslihancım ilk haftalar kilo kaybının fazla olması seni daha çok motive eder.tabii verecek kilo azalmaya başladıkça giden kilo mktarıda azalıyor haliyle..ama az olsun öz olsun...yavaş yavaşta gitse yeterki gitsin...
ilk etapta sabahta ara yap madem sen ,sonra sabahki araları kaldırırsın yavaş yavaş..ve et yediğin öğünün ardından 2 saat sonra meyve ile ara yapma cnm..ya 4 saat sonra falan meyve ye,yada 2 saat sonra ara yapacaksanda tarçınlı yoğurt yada süt tüket.etin hemen arkasından tatlı olarak meyve bile yenmiyor montide..
ışılcım kiloların gitmesine sevndim cnm..biz sana kızmayız tatlım neden kızalım sana
sen zamanım kalmadı hemen kilo vermem lazım dediğin için kaçamak yapma diye şeyttirdiydik biz..
monti lk aşamada kaçamak kabul etmiyorya ondan yani tatlım..vakit buldukça gel sen....
meyviş hatun nerelerde gene yaw?
diyarda yok bak ne vakttir?
ay çok fena midem bulanıyor yaa benim..:94: walla başımda dönüyor..:94:
zilimmm
geçmiş olsunnnnn ballı ekmek kadayıfım benimmmm
monti topigind esöylencek en son sözdü sanırım
kız valla niden bu kadar harap eidyon kendini ya bırak ütüsüz kullan
çarşaflarıdaaa yaaolmazmıı
yaa size sölemeyi unuttum
kendime aylar önce yani belki 2 ay önce mangodna bi kot almıştım 38 beden
içine giriyorum ama iraz aşagıda kalıyor fakat yazın giyeilcem snaırımm
mengonun 38 ine girdim yaaaa artık ben gam yimemmm
haklısınız kıslar walla ,pilimi iyice bitirene kadar koşuyorum sonra pili bitmiş oyuncak gibi yığılıp kalıyorum..tansiyonum düşmüş.netten çıktıktan sonra iyice bi fena oldum ve tam kalkarken yere yapıştım.15 dk.falan yattım biraz iyileşince kalkıp ölçtüğümde bile 6-9'du tansiyonum.hep 12-8 olur benim normalde.eşim öğlen geldide bir iki lokma bişeyler yedirdi zorla şimdi bile sersemliği hala başımda.
neslihan inşallah cnm bebekler çift olurda bi seferde çıkartırsın aradan..çünki ilkini doğuran ikinciye tövbe edecek durumlara geliyor bazı zamanlar(bakınız şekil 1A--ben
şaka bi yana çocuk evin neşesi,rabbim isteyen herkese versin inşallah.
bu arada dün akşam monti yaparak kilo veren arkadaşı gördüm ben okula girerken o çıkıyordu arabasıyla.almış eşi.fuşya rengi ford fiesta'yı walla. güle güle kullan dedim,sağol şekerim sayende dedi...
o eskiden kendine güveni olmayan,ha bire bluzunu kazağını fazlalıklarını örtmek için çekiştiren arkadaş gitmiş,kendine güvenen,egosu yüksek bir kız oluvermiş.saçlarıda boyatmış bakım falan yaptırmış valla vellerden tanıyamayanlar oldu diyor.gelip gelip soranlar oluyormuş ne yaptınızda verdiniz,bizede söyleyin diye..
insan kilo verince gerçekten kendine güveni artıyor,daha emin adımlarla yürüyor...darısı bu yolda mücadele veren tüm diyetdaşların başına...
yaa size sölemeyi unuttum
kendime aylar önce yani belki 2 ay önce mangodna bi kot almıştım 38 beden
içine giriyorum ama iraz aşagıda kalıyor fakat yazın giyeilcem snaırımm
mengonun 38 ine girdim yaaaa artık ben gam yimemmm
banum zamanla alışırsın tüm hareketleri doğru ve tam yapmaya cnm.hemen olacak şey değil zaten biraz sabır ve azimle bu işi çözeceksin senbaşladım başladım zilim sabahlarıda 45 yürüsem çok ii olcak
platesi yapıyorum
45 dk sonra yemek yiyorum bi sıkıntı olmaz inş
ama dediigm gibi yapamaıdm bazı harekeleir zmanla yaprım
hele şu 5 al 5 ver hiç beceremedimm:26::26::26:
öncelikle hoşgeldin aramıza motherwise..Herkese selamlar. Ben de pazartesi günü Montignac'a başladım. Yıllar önce yine bu diyeti yapmış, bayağı kilo vermiştim.
İkinci bebeğimi doğurduktan sonra kilo vermekte zorlanınca Montignac aklıma geldi. Şu anda 66,5 kiloyum. Hedefim öncelikle 60 kilo olmak...
Kızım 8 aylık, emziriyorum ve hipoglisemim (Düşük şeker) var. Yani aç kalmaya gelemiyorum. Sabahla öğle arası bir şey yemem gerekiyor. Durmaya çalışacağım...
Bir de benim bir sorum olacak. Temel olarak proteinle karbonhidratları aynı öğünde almıyorsak kepek makarna ve yoğurdu nasıl birlikte yiyoruz? Ben eskiden makarnayı sadece domates sosuyla yerdim...
Bugünkü menümü de yazayım:
Uyanınca:
1 portakal
Sabah:
Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates
Öğle:
Çorba, Bol salata, bakla, patlıcan kızartması ve ayran
Ara
1 portakal
Akşam:
Balık ızgara ve salata (yemeyi planlıyorum)
kızlar 2 gün call yapamadım yoğunluktan 2 gün 2şer kez yapsam telafi etmiş olur muyum ?
bu arada nie artık kimse bişi yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?