Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi geceler kızlarr...Bugün ki yediklerim 30.03.2011

Sabah (09.00) 2 dilim t.buğday ekmeği + aknaz lıght byz peynir + 1 salatalık + 1 domates.
Ara (11.00) Yapmadımmmmmmmmmmm......
Öğlen (14.00) Ispanak (prinç yok. zeytinyağlı.) + yoğurt + salata
(15.00) 1 adet kivi + 8 adet çilek
Akşam (20.00) kabaklı yumurta + yoğurt
Ara (22.00) 1 tane nar
(henüz regl olamadığım için adet söktürücü bir özelliği olduğunu bildiğim için yeme gereği duydumm 1. sayfadada gl. değeri düşük listesindeydi...Zaten bu narı yediğim için bu saat oldu henüz yatmadımm..)

Toplam 2.5 / 3 litre su içtim...

İnş. Monti dışına çıkmamışımdırr...Ve bugün 3. günümüde bitirdimmm....

menün güzel fakat et / yumurta tarzı seylerin öğlen , sebzenin aksam yenmesi daha doğru.

ziligurticim makarna yemişsin yazmıssın simdi korktum sen öyle kinayeli söyleyinde :44: makarna konusu gecmişti 1 hafta once aeben cok nadir olmakla beraber yenebilir demişti ondan yedim :18: bugün 17. günümdü ilk kez yedim

Son düzenleme:
selam kızlar dünkü menüm;

yarım elma

lor
2 haşlanmış yumurta
zeytin
domates
çay

öğlen
et sote
domates
yoğurt

akşam

2 avuç leblebi
azıcık lor peyniri

ve sonraaa...

1 elma
1 portakal
2 çilek

selammmmm günaydın kızlarr
çocuklaır dışarı çıkartıcammm birazz gelirimm
aben abla gel artık yaaaaa

ya snaki harbidne plate syapmış gibiyim göbegim karnım nasıl agrıyorr
öksüremiyorum bileee

günaydınlarr.. bugün 18. günüm ve menüm şöyle;
sabah klasik kahvaltı yeşil çay
öğlen haşlanmıs yumurta söğüş
ara; meyve
akşam kabak yemeği yoğurt
ara meyve
ve call 5/21

neslihancım menümnn gayet güzel cnm afiyet olsun.
akşamları eti tek başına yemek hazım açısından zor olacağından dolayı pek tavsiye etmiyor monti.ama sebze yemeğinde kıyma yada yumurta vs..gayet idealdir cnm...yumurta ağır bi protein kaynağı değil yani yiyebilirsin tereddütsüzce.bende pırasalı yumurtayı severim..tüm ot çeşitlerine kırın gitsin..

blacys niye kinayeli diyeyim kız ,valla aklımın ucundan bile geçmedi.
hep konusu olmuştu ya makarnanın..ondan dedim afiyet olsun diye...korkma korkma ye..tabii sık değil.

banum alışana kadar biraz titrersin plateste , ama alıştıktan sonra o titreyen kısımların nasıl eridiğini görünce kendinde inanamayacalsın valla canım...

ben şimdi hızlı gonzales olarak jet güç düğmeme basıp evi tertemiz edip geliyorum.

blacys niye kinayeli diyeyim kız ,valla aklımın ucundan bile geçmedi.
hep konusu olmuştu ya makarnanın..ondan dedim afiyet olsun diye...korkma korkma ye..tabii sık değil.
:

ay demekki ben kendimi suclu hissettim ondan öle geldi bana saol canım o zaman

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
şimdi ben dellenmeyimde kim dellensin yaaa
çocukları uyuturken açtım ebruyu ki
ben gelene kadar indirsin birazını diye sonrası zaten iniyor ben oraları yapana kadar
neyse 20 dk filan inmiş süperrr ama baya takılıyor yawwww

sonra pc elimd esalona gelirken net gittiiiitekrar indirmekte zmna alıcakk
ay vaalla bu plates bana oyun v yapıyor yaaaaaa:84::84::84::84:

ama kaçmaz akşam eşim gelince yapcam kesinlikleee
çünkü karnım harbidne acıyor 500 mekik bilem çeksemmm bu kadar acımazdııı

ya yapıcam bu plates i ya yapıcam

ne güzel senin karnın acıyormuş,bende dün yaptım karın günü tık yok,heralde yapamıyom ben çok canım sıkıldı:84::84::84::84::84:
kocaman karnım var o kadar kilo verdim karın olduğu gibi duruyo bende deli olacam

hoşgeldin nesliş ....inşallah monti sayseinde yaza çıtır olursun .
mönün gayet güzel afieyet olsun ...

nar konusunda benim bildiklerimde öyle .hatta hamilelegin ilk 3 ayında yenmemesi gerkiyormuş düşük yapabilirmiş ..
adet soktürücü ve uzun adet içinde yeniyormuş .

hoşgeldin aebenim...nasılsın?
meyvem sen ne diyeti yapıyorsun bu sıralar cnm,şimdi topiğine girdim güsel kilo vermişsin cnm tebrikler..ama umarım şok diyet falan değildir ,yine aynı sıkıntıları yaşamanı istemem cnm...

süper ,süper ,süper beyazım hala bıraktıgım gibisin harika dengeli ögünlerin . sabah yemedigin ekmek yerinide doldurmuşsun
günaydınlarr.. bugün 18. günüm ve menüm şöyle;
sabah klasik kahvaltı yeşil çay
öğlen haşlanmıs yumurta söğüş
ara; meyve
akşam kabak yemeği yoğurt
ara meyve
ve call 5/21
bir süper mönü daha ...
içim rahat, bari ben yokkende süper gidiyorsunuz .

geldim .

nihayet başladınmı pilatese.
netten indirmeden yapılmıyormu program tekrarları yokmu ki?

aeben abla hoşgeldinn...
nerelerdesin bakimm senn meyven suyunu cekti cillop gibin oldu yoksun ortalıkda

niyen kurudun kısss ne yapıyon yine bazan seni kendime çok benzetiyorum denemedigimiz halt, pardon diyet kalmadı .
iyiyim zilim dün çok yogundum inan ancak akşam totom yer gördü
şimdide ev işi yemekdi bebeler gelmeden ancak fırsatım oldu
sizlerde iyisinizdir inşallah .

Öncelik ile kolay gelsin canımmm...

Hmmm O ZAMAN rahatlık ile kıralım gitsin ozaman yumurtayıı...Akşamları sebze alternatifimi yumrtalı geçirmem benim için daha iyi çünkü gündüz et yeme şansım pek yok...Kendi yemek paramızı kendim vermek zorunda olduğum için sebze dışına öğlenler pek çıkamıyorum...

Bu arada menümde yazmayı unutuyorum dün kü menümde sabah tarçınlı süt de içmiştim...Çayı kestim zatenn...

yaptım zilim sinirlendiim yaptım

ama 4 gün yaptımm cok değil :78::78:

ayy zilim napim annemlere gidicektim rahat rahat yiyeyim bari dedim 2 gün tatil yapayım söyle düşünmeden :90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…