- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
iyi geceler kızlarr...Bugün ki yediklerim 30.03.2011
Sabah (09.00) 2 dilim t.buğday ekmeği + aknaz lıght byz peynir + 1 salatalık + 1 domates.
Ara (11.00) Yapmadımmmmmmmmmmm......
Öğlen (14.00) Ispanak (prinç yok. zeytinyağlı.) + yoğurt + salata
(15.00) 1 adet kivi + 8 adet çilek
Akşam (20.00) kabaklı yumurta + yoğurt
Ara (22.00) 1 tane nar (henüz regl olamadığım için adet söktürücü bir özelliği olduğunu bildiğim için yeme gereği duydumm 1. sayfadada gl. değeri düşük listesindeydi...Zaten bu narı yediğim için bu saat oldu henüz yatmadımm..)
Toplam 2.5 / 3 litre su içtim...
İnş. Monti dışına çıkmamışımdırr...Ve bugün 3. günümüde bitirdimmm....
ziligurticim makarna yemişsin yazmıssın simdi korktum sen öyle kinayeli söyleyinde :44: makarna konusu gecmişti 1 hafta once aeben cok nadir olmakla beraber yenebilir demişti ondan yedim :18: bugün 17. günümdü ilk kez yedimbanum zamanla alışırsın tüm hareketleri doğru ve tam yapmaya cnm.hemen olacak şey değil zaten biraz sabır ve azimle bu işi çözeceksin senben platesten önce yiyiyorum sabah çok erken kalktığım için sende çok aç yapmassan iyi olur.çünki senin yaptığın videolarda 300-400 kalori yaktırıyor ebru.çok açken yaparsan çarpıntı vs.. yapabilir cnm..bi meyve bari yersin başlamadan 20 dk.evvel falan...senin dediğin hundread(handırt) onu zamanla bacak kasların güçlenince fazlasıyla yaparsın.hiiiç merak etme tatlım...
öncelikle hoşgeldin aramıza motherwise..
hemen soruları cvpliim..süt ürünlerini her tür besinle tüketebiliyoruz.onları nötr gurup gibi düşün yani..ne ile olsa yenyorlar.tahıl gurubuylada,et gurubuylada...hatta mutlaka her öğünde tüketmen gerekiyor...yalnızca yağ oranlarına dikkat ediyoruz.peynir ve süt yağsız yoğurtta en fazla yarım yağlı olmalı..hipolu olduğundan ve emzirdiğinden dolayı sabahta ara yapacaksan bence süt yada yoğurt tüket derim ben.hemde bebişe süt olur..
öğünlerine gelince..
sabah olmuş...
öğlen çorba ne çorbasıydı?un varsa montiye uymuyor.patlıcan kızartması olmamış.kızartma yok montide..
ara ve akşam uygun... daha yenisin alışana kadar yemeğini yemeden önce yazki düzeltma şansın olur hem..hadi hayırlısı olsun montin...
blackys makarna yemişsin afiyet olsun..
call.günde iki kez yapmaya dayanabileceksen yap cnm..ama tavsiye etmem .et kesiği olursun gibi geliyor...onun yerine günde bir kez 1 saat yürü birde call.yap...
blacys niye kinayeli diyeyim kız ,valla aklımın ucundan bile geçmedi.
hep konusu olmuştu ya makarnanın..ondan dedim afiyet olsun diye...korkma korkma ye..tabii sık değil.
:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
şimdi ben dellenmeyimde kim dellensin yaaa
çocukları uyuturken açtım ebruyu ki
ben gelene kadar indirsin birazını diye sonrası zaten iniyor ben oraları yapana kadar
neyse 20 dk filan inmiş süperrr ama baya takılıyor yawwww
sonra pc elimd esalona gelirken net gittiiiitekrar indirmekte zmna alıcakk
ay vaalla bu plates bana oyun v yapıyor yaaaaaa:84::84::84::84:
ama kaçmaz akşam eşim gelince yapcam kesinlikleee
çünkü karnım harbidne acıyor 500 mekik bilem çeksemmm bu kadar acımazdııı
ya yapıcam bu plates i ya yapıcam
selam kıslar ....
hoşgeldin nesliş ....inşallah monti sayseinde yaza çıtır olursun .iyi geceler kızlarr...Bugün ki yediklerim 30.03.2011
Sabah (09.00) 2 dilim t.buğday ekmeği + aknaz lıght byz peynir + 1 salatalık + 1 domates.
Ara (11.00) Yapmadımmmmmmmmmmm......
Öğlen (14.00) Ispanak (prinç yok. zeytinyağlı.) + yoğurt + salata
(15.00) 1 adet kivi + 8 adet çilek
Akşam (20.00) kabaklı yumurta + yoğurt
Ara (22.00) 1 tane nar (henüz regl olamadığım için adet söktürücü bir özelliği olduğunu bildiğim için yeme gereği duydumm 1. sayfadada gl. değeri düşük listesindeydi...Zaten bu narı yediğim için bu saat oldu henüz yatmadımm..)
Toplam 2.5 / 3 litre su içtim...
İnş. Monti dışına çıkmamışımdırr...Ve bugün 3. günümüde bitirdimmm....
süper ,süper ,süper beyazım hala bıraktıgım gibisin harika dengeli ögünlerin . sabah yemedigin ekmek yerinide doldurmuşsunselam kızlar dünkü menüm;
yarım elma
lor
2 haşlanmış yumurta
zeytin
domates
çay
öğlen
et sote
domates
yoğurt
akşam
2 avuç leblebi
azıcık lor peyniri
ve sonraaa...
1 elma
1 portakal
2 çilek
bir süper mönü daha ...günaydınlarr.. bugün 18. günüm ve menüm şöyle;
sabah klasik kahvaltı yeşil çay
öğlen haşlanmıs yumurta söğüş
ara; meyve
akşam kabak yemeği yoğurt
ara meyve
ve call 5/21
selammmmm günaydın kızlarr
çocuklaır dışarı çıkartıcammm birazz gelirimm
aben abla gel artık yaaaaa
ya snaki harbidne plate syapmış gibiyim göbegim karnım nasıl agrıyorr
öksüremiyorum bileee
niyen kurudun kısss ne yapıyon yineaeben abla hoşgeldinn...
nerelerdesin bakimm senn meyven suyunu cekti cillop gibin oldu yoksun ortalıkda
hoşgeldin aebenim...nasılsın?
meyvem sen ne diyeti yapıyorsun bu sıralar cnm,şimdi topiğine girdim güsel kilo vermişsin cnm tebrikler..ama umarım şok diyet falan değildir ,yine aynı sıkıntıları yaşamanı istemem cnm...
neslihancım menümnn gayet güzel cnm afiyet olsun.
akşamları eti tek başına yemek hazım açısından zor olacağından dolayı pek tavsiye etmiyor monti.ama sebze yemeğinde kıyma yada yumurta vs..gayet idealdir cnm...yumurta ağır bi protein kaynağı değil yani yiyebilirsin tereddütsüzce.bende pırasalı yumurtayı severim..tüm ot çeşitlerine kırın gitsin..
blacys niye kinayeli diyeyim kız ,valla aklımın ucundan bile geçmedi.
hep konusu olmuştu ya makarnanın..ondan dedim afiyet olsun diye...korkma korkma ye..tabii sık değil.
banum alışana kadar biraz titrersin plateste , ama alıştıktan sonra o titreyen kısımların nasıl eridiğini görünce kendinde inanamayacalsın valla canım...
ben şimdi hızlı gonzales olarak jet güç düğmeme basıp evi tertemiz edip geliyorum.
hoşgeldin aebenim...nasılsın?
meyvem sen ne diyeti yapıyorsun bu sıralar cnm,şimdi topiğine girdim güsel kilo vermişsin cnm tebrikler..ama umarım şok diyet falan değildir ,yine aynı sıkıntıları yaşamanı istemem cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?