Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kıslar ....

Hoşbuldum sende
Hoşgeldin ablacımm... Sağol ablam yaaa...İnşşş...inşşşş...Çıtır bir hamiş olmak istiyorummm..çok zaman kaybettim ço.kkkkk ve artık zamanla yarışıyorum resmenn...

Evet bende duydum hamileliğin ilk 3 ayında nar tüketilmemesi gerektiğini ve kanamayı uzattığını....

Off ama bende halen tık yok..dünde test yaptım ne olur ne olmaz diye ama tabii ki negatiff...

tatlım ben tam 30 gün geciktim ilac kullandığım halde olmadım mevsim gecisi hormanel dengemiz sasıyor o yüzdendir sıkıntı yapma..

hoşgeldin aeben abla,iyisindir inşalah
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,biber
öğle
kabak yemeği,yoğurt,maydonoz
ara
keten tohumlu yoğurt
akşam
yumurtalı salata,peynir
ara
yarım bardak yağsız süt

mariam gün boyu bukadar meyve yiyeceksen en azından sabah yeme . bak bakim ömününe kaç orsiyon veyve olmuş .5 .3 porsiyonu geçme...
alışırsın ilk başlarda bende 30 .40 kadar yapyordum şimdi 150 çekiyorum ...ebru konuşsun dursun .
.
karna yönelik en iyi hareket .bence ;. yerde dizlerle dirsekler birleşip karın sıkıştırılıyorya .. süper .tabi karnınızı içine çekeçeksiniz ya deyilse hissetmessiniz karın kaslarınızı faydasınıda göremessiniz ..az önce okumuştum hangi hatundu maria senmiydin karnım pilayede hiç acımadı diyen . hareketleri yaparken karnını çok sık içine çek pilatese konsantre ol o bile çok fark etiriyor hareketleri.
öncelikle hoşgeldin montiye yabancı deyilsin en azından kalaoy olur .
zilim sorularını yanıtlamış sanırım .
biçak bişide ben yazayım ..
evet monti bazı yiyecekleri ayırıyor ama buna genel olrakkarbonhidratlarla proteinleri ayırıyor DİYEMEYİZ .
ayrılan genelde karbonhidratlarla doymuş yaglı poroteinler .
birde hiposun sanırım bende öyleyim .öylenle kahvaltı arasında ara yapmanda bi sakınca yok .bu durumda.boş yere kendini zorlama .meyve yada yagsız sür ürünü kullana bilirsin aranda .
bebişinide güle güle büyüt.
neslihamcım benim tanıdıgın eski neslihanmısın kıs 8.takımdan ?
kızlar 2 gün call yapamadım yoğunluktan 2 gün 2şer kez yapsam telafi etmiş olur muyum ?

bu arada nie artık kimse bişi yazmıyor
blakcım bu tür kas sporlarında zamandan çok süreklilik önemlidir . günde 2 agır gelir benden demesi 1 yap yeter .
iksircim patlıcan bazı bünylerde şişlik yapar unutmayın 2 ögündede fazla olmuş şişmeyesin sonra .
ypogurtdanda bi zarar gelmez güzelim .
merhabalar güzel hatunlarr

zilim geçmişler olsun ben buradayım ama işler yüzünden takip edemedim bu hafta hiç arada sırada okuyabiliyorum artıkın

hepiniz iyisinizdir umarımmm özledim siziiii

zilim kendine bukadarzulmetme yavv geçmiş olsun .

çamlıcam arada senin mesajınıda gördüm sanada iyigünler .

bu kez amacım farklı rahat rahat tatil yapmak için ac kaldımm
ne yaptın kıs delükaç klioya indin 56.?

hoşgeldin abla nasılsın ben çok iiiyimmmm
bira zönce beni aylardır snir eden,sabrımı zorlayan
bir arkadaşın otunu şepini veridm çok mutluyum

aplaaaa
seninn yoklugunda bende kendimi veridm proteine veridm proteine bakam sonuç ne olcakk yarın

bana yardım edin diyecme yine sizde bıktık sendennnn ya diycekisniz
dişimii sıkıp montiye devam eidp bol sporlar hedefime mi ulaşayım?

yoksam montiye yine ara verip biraz biraz herşeydne yiyerek mi devam edeyim?

bilemedimmm

kıs eridin iyce ama bi uyarım var sana sürekli sebzeyle saglıklı beslenmessin ve tez geri alırsın işıl bunu unutma ...
kilo vermende tabi dügün telaşıda var oda insanı etkiler .
spor konusunda ise bence bekleme hızlı gidiyor kilon sarkmalar olabilir bunu önlemek için spor yepmalısın .
ayrıca buraya gun gun lıste vermıyorum arada mınıcık kaçamak yapınca kızıyorsunuz bır de evlılık için kosturuyorum falan yetısemıyorum kızlar affedın :) ama her gun aynı menum devam o ot ot :)

neslihanım hadi bu hafta öyle olsun sık ara yap ama sadece poko varsa ve hipogilisemin yoksa ilerleyen haftalarda araları 3 saate çıkar.
günaydınlar bugün 17. günüm ve menüm şöyle;
sabah klasik monti
öğlen ton balıklı salata yoğurt
ara: 1 meyve
akşam kabak yemeği yoğurt
afiyet olsun
Ben şimdi ilk sayfadan worde aldımm...Hangilerini yiyebiliyorum anlamadım...Bazılarını...???
35 ve altını .neslihan .
vede 35 üstünde ekmek makarna çinsini..
birde bazı 35 üstü meyveleri yiyebilirsin .
çokmu karışık oldu .
alışırsın yav 1 hafta sonra .
mönün güzel çamlıcam .
halsizligin için sporu denedinmi bak sabah 1 saat yürü nasıl kendine geleceksin .
neslihanım kuru yemişler arlarda yenmiyor ögünlerde ve miktarını abartmadan .
meyvler isekahvaltı öncesi vede yemeklerden 2.3. saat sonra .

evet sensin nesliş ...
demek evlendin hayırlı olsun ...
aklımdayken şunuda yazayım butür rahatsızlıklarda hamil ekaçmak için sogan suyu kürünü öneriyorlar neslişim . bi araştır derim .
adetlerinin düzelmesi için masumunda dedigi gibi tarçın birebirdir .
hem kilo ve iştah kontrolünde hemde adet düzensizliginde .TARÇIN DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM .
alışkanlık haline getir günde enaz 1 ögün tarçınlı yogurt ye bunu ögünlerdlede arandada yiyebilirisn .

bu sabah regl oldum ve şişliğim var ona rağmen 57.5
aman nazar değmesin

hoşgeldin abla nasılsın ben çok iiiyimmmm
bira zönce beni aylardır snir eden,sabrımı zorlayan
bir arkadaşın otunu şepini veridm çok mutluyum
afiyet olsun

banuuuuuuuuuu bu mesajın eaynını 1 ay evelde yazmıştın .
ve gitmiş herşeyden az yiyerek guya kl hesabı yaparak devam edecekdin ne olmuştu hatırla 2 haftana hatta 3 müydü?.maall olmuştu .
yok nan sana hedefine gelene kadar montiyi bıramycaksın . canın tatlı cekti senin hafta sonu ontiye uygun bişiler ye tatlı olrak .

timammmmm efemmmmmmm:78::78::78::78::78:

kızlar çağla çıkmış aldım yedim insallah yasak değildir
afiyet olsun ...
yok canım niye yask olsun .yasak sadece muz vede yazın karpuz kavun üzüm . şimdi onlar yok onlar çıkana kadarda kilolarınız kalmaz inşallah .

yarınnnnn bekliyorum ii bir sonuç ablam
ve kenimi ödüllendircemmmm
tatlı ileee

kurabiye yaparım belkin

bana müsade kıslar yarın görüşürüz inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…