niyen kurudun kısss ne yapıyon yinebazan seni kendime çok benzetiyorum denemedigimiz halt, pardon diyet kalmadı .
selam kıslar ....
hoşgeldin nesliş ....inşallah monti sayseinde yaza çıtır olursun .
mönün gayet güzel afieyet olsun ...
nar konusunda benim bildiklerimde öyle .hatta hamilelegin ilk 3 ayında yenmemesi gerkiyormuş düşük yapabilirmiş ..
adet soktürücü ve uzun adet içinde yeniyormuş .
Hoşbuldum sende
Hoşgeldin ablacımm...Sağol ablam yaaa...İnşşş...inşşşş...Çıtır bir hamiş olmak istiyorummm..çok zaman kaybettim ço.kkkkk ve artık zamanla yarışıyorum resmenn...
Evet bende duydum hamileliğin ilk 3 ayında nar tüketilmemesi gerektiğini ve kanamayı uzattığını....
Off ama bende halen tık yok..dünde test yaptım ne olur ne olmaz diye ama tabii ki negatiff...
mariam gün boyu bukadar meyve yiyeceksen en azından sabah yeme . bak bakim ömününe kaç orsiyon veyve olmuş .5 .3 porsiyonu geçme...herkese selam...
Bugünkü menüm:
Sabah:1 bardak portakal-limon suyu, 5-6 çilek
Kahvaltı:1 dilim t.b ekmek, peynir, domates salatalık, 2 zeytin
Ara:1 kase çilek
Öğle:pırasa yemeği, yeşil mercimekli salata, yoğurt, 1 ceviz
Akşam:Fırında balık, peynirli salata
Ara:1 elma
başladım başladım zilim sabahlarıda 45 yürüsem çok ii olcak
platesi yapıyorum
45 dk sonra yemek yiyorum bi sıkıntı olmaz inş
ama dediigm gibi yapamaıdm bazı harekeleir zmanla yaprım
hele şu 5 al 5 ver hiç beceremedimm:26::26::26:
öncelikle hoşgeldin montiye yabancı deyilsin en azından kalaoy olur .Herkese selamlar. Ben de pazartesi günü Montignac'a başladım. Yıllar önce yine bu diyeti yapmış, bayağı kilo vermiştim.
İkinci bebeğimi doğurduktan sonra kilo vermekte zorlanınca Montignac aklıma geldi. Şu anda 66,5 kiloyum. Hedefim öncelikle 60 kilo olmak...
Kızım 8 aylık, emziriyorum ve hipoglisemim (Düşük şeker) var. Yani aç kalmaya gelemiyorum. Sabahla öğle arası bir şey yemem gerekiyor. Durmaya çalışacağım...
Bir de benim bir sorum olacak. Temel olarak proteinle karbonhidratları aynı öğünde almıyorsak kepek makarna ve yoğurdu nasıl birlikte yiyoruz? Ben eskiden makarnayı sadece domates sosuyla yerdim...
Bugünkü menümü de yazayım:
Uyanınca:
1 portakal
Sabah:
Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates
Öğle:
Çorba, Bol salata, bakla, patlıcan kızartması ve ayran
Ara
1 portakal
Akşam:
Balık ızgara ve salata (yemeyi planlıyorum)
neslihamcım benim tanıdıgın eski neslihanmısın kıs 8.takımdan ?Aminnn canımmm aminnnnn.....Ağzından bal damlıyor valla...:):)
Off süpersinnn...Nerdee bir 40 olsam keşke ne siterim ki.. şimdi bazı larda 44 bazılarda 42 oluyor ama ben önce 40 olsam ölsem gam yememm..Son 7 senedir hiç 40 olmadım ondan öncede 34 bedenden geldim bu kilolara...Off offff...İnşşaallah vereceğimmm...
blakcım bu tür kas sporlarında zamandan çok süreklilik önemlidir . günde 2 agır gelir benden demesikızlar 2 gün call yapamadım yoğunluktan 2 gün 2şer kez yapsam telafi etmiş olur muyum ?
bu arada nie artık kimse bişi yazmıyor
iksircim patlıcan bazı bünylerde şişlik yapar unutmayın 2 ögündede fazla olmuş şişmeyesin sonra .slm kızlar 3 günlük protein diyetinden sonra burdayım
aeben abla süzme yoğurdu yemedim merak etme
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,acı sos
öğle
kıymalı karnı bahar,yoğurt 2 kaşık(ben yoğurdu çok yiyiyordum artık azaltacam),salata
ara
yarım bardak,tarçınlı,keten tohumlu yağsız süt
akşam
patlıcan yemeği,salata,ayran
3lt su(ölsem içemezdim bu diyetle alıştım çok şükür)
2 kupa da yeşil çay içerim
merhabalar güzel hatunlarr
zilim geçmişler olsun ben buradayım ama işler yüzünden takip edemedim bu hafta hiç arada sırada okuyabiliyorum artıkın
hepiniz iyisinizdir umarımmm özledim siziiii
zilim kendine bukadarzulmetme yavv geçmiş olsun .haklısınız kıslar walla ,pilimi iyice bitirene kadar koşuyorum sonra pili bitmiş oyuncak gibi yığılıp kalıyorum..tansiyonum düşmüş.netten çıktıktan sonra iyice bi fena oldum ve tam kalkarken yere yapıştım.15 dk.falan yattım biraz iyileşince kalkıp ölçtüğümde bile 6-9'du tansiyonum.hep 12-8 olur benim normalde.eşim öğlen geldide bir iki lokma bişeyler yedirdi zorla şimdi bile sersemliği hala başımda.
neslihan inşallah cnm bebekler çift olurda bi seferde çıkartırsın aradan..çünki ilkini doğuran ikinciye tövbe edecek durumlara geliyor bazı zamanlar(bakınız şekil 1A--ben
şaka bi yana çocuk evin neşesi,rabbim isteyen herkese versin inşallah.
bu arada dün akşam monti yaparak kilo veren arkadaşı gördüm ben okula girerken o çıkıyordu arabasıyla.almış eşi.fuşya rengi ford fiesta'yı walla. güle güle kullan dedim,sağol şekerim sayende dedi...
o eskiden kendine güveni olmayan,ha bire bluzunu kazağını fazlalıklarını örtmek için çekiştiren arkadaş gitmiş,kendine güvenen,egosu yüksek bir kız oluvermiş.saçlarıda boyatmış bakım falan yaptırmış valla vellerden tanıyamayanlar oldu diyor.gelip gelip soranlar oluyormuş ne yaptınızda verdiniz,bizede söyleyin diye..
insan kilo verince gerçekten kendine güveni artıyor,daha emin adımlarla yürüyor...darısı bu yolda mücadele veren tüm diyetdaşların başına...
ne yaptın kıs delübu kez amacım farklı rahat rahat tatil yapmak için ac kaldımm
hoşgeldin aeben abla,iyisindir inşalah
bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,biber
öğle
kabak yemeği,yoğurt,maydonoz
ara
keten tohumlu yoğurt
akşam
yumurtalı salata,peynir
ara
yarım bardak yağsız süt
ne yaptın kıs delükaç klioya indin 56.?
kıs eridin iyce ama bi uyarım var sana sürekli sebzeyle saglıklı beslenmessin ve tez geri alırsın işıl bunu unutma ...kızlar gunaydın montini yapıyorum ben devam arada kaytarma oluyor ama normalde hep otla beslenıyorum kouyn gıbı oldum arada tavuk ızgara falan katıyorum yıne de sabah tartıldım 54,9 um, gıderek düşücem.
spora baslıcaktım ama bıraz daha vereyım mı acaba dıyorum sporda aynı kıloda kalabılıyorum spor yaparken, sımdı belkı kaslarım da erıyordur ondan da zayıflıyorum ama bılmıyorum
sonucta montım devam hep. 52 olup sonra spor yapmak ısterım ama 52 ye daha var. bugun spora gıderım belkı. 50 de olabilirim ama o cok zayıf olabılır o yuzden 52 ıyı, 50 de fit oluyorum ama hele bı 52 olayım da.
ayrıca buraya gun gun lıste vermıyorum arada mınıcık kaçamak yapınca kızıyorsunuz bır de evlılık için kosturuyorum falan yetısemıyorum kızlar affedın :) ama her gun aynı menum devam o ot ot :)
neslihanım hadi bu hafta öyle olsun sık ara yap ama sadece poko varsa ve hipogilisemin yoksa ilerleyen haftalarda araları 3 saate çıkar.Gnüaydın kızlarrr....
zilim masumcum çok teşekkürler cevaplarınız için...İlk başladığımdan aram oluyor ama aralarda az gl. olanları ve en az 2 saat olmasına özen gösteriyorumm...Bu hafta böyle arlarım olacak alışmam lazımm...
Düşünün günde bir dünya şey yerken birden montiye geçince açlık krizlerimi ancak öyle telafi ediyorumm....
Bu arada sabah bir tartilim dedim..2 gün yapmış olmama ve bugün 3. günüm olmama rağmen tartıda büyük farkı gördümmm...Çok mutluyumm.....He şunuda biliyorumm ilk hafta 2-4 arası gidiyor sonra her hafta 0,50-1 kg. arası verebiliyorum....
afiyet olsungünaydınlar bugün 17. günüm ve menüm şöyle;
sabah klasik monti
öğlen ton balıklı salata yoğurt
ara: 1 meyve
akşam kabak yemeği yoğurt
35 ve altını .neslihan .Ben şimdi ilk sayfadan worde aldımm...Hangilerini yiyebiliyorum anlamadım...Bazılarını...???
mönün güzel çamlıcam .merhaba arkadaslar umarim iyisinizdir havalar isinmaya basladi artik kipir kipir olmam gerekirken bendede tam bir durgunluk var insallah gecicidir bakalim hayirlisi
bugunki menum
sabah 1 dilim ekmekle klasik monti ve capuccino
ara 1 yesil elma
oglen haslanmis yumurta ve broccoli azda yogurt yedim
ara 1 portakal ve 1 kiwi
aksam tavuk izgara yemeyi dusunuyorum yogurt ve salata
neslihanım kuru yemişler arlarda yenmiyor ögünlerde ve miktarını abartmadan .Bu ceviz olayınıda şöyle hatırlıyorum eğr yanlış biliyorsam düzeltir misiniz?
Montiye uyan herşeyi ara öğünleri en az arada 2 saat olacak kuru yemişler ile de 15 dakika olması yeterli diye biliyorum yanlış mı biliyorum??
Merhaba Arkadaşlar...
Geçen sene bu zamanlarda 3 hafta yaptığım montiye dün tekrar başladımmm...
Benim diyet serüvenim 5 yıldır aynı...Ve her sene üzerime en az 2-3 kilo eklene eklene şuandaki kiloma geldim...son bir senedir de çok iniş çıkışlar yaşadım..Özellikle Ramazanda 82 ile başlayıp 76 ile bitirdim...İlk defa bir ramazanda kilo almayıp üzerine 6 kilo vermiştim...Ama maalesef koruyamadım...Şuanda yani dün sabah tartıldım ve montiye başladım 83,1 geldim...Ben bir Pko hastasıyım ve 6 yıllık evliyim..Adetlerim 5 senedir düzensiz...9 ay adet olmadığımı biliyorum...son 1,5 senedir de glukofen kullanıyorum ve adetlerim 40-50 gün arası oluyorum...Ama kilo vermek zorundayım çünkü bebek düşünüyoruz ve pko dan dolayı olmuyor maalesef..Dr önce kilo vermelisin dedi..Bu arada tabii başka hastalıklarda çıkınca kilo vermem artık bir şart oldu benim için... Ayrıca bugün 51. Günüm adetim ufacık bir leke geldi dün ve halen sökülemedim..Kendini gösterdi kaçtı...Bu durumda beni çok yıprattı artık...
Geçen sene montiyi yaptığım ay 25. Gün adet olmuştum ama sonra yaz tatiliydi ramazandı derken sonrada kışa girince motivasyonum gitti...Dün itibari ile motivasyonumu çok şükür geri kazandım....
Ve dün montiye başladım...
Benim birkaç sorum olacak;
1. Tavuk ile yoğurt yiyebiliyor muyum?
2. Gündüz et yediğimde akşam tavuk yiyebiliyormuyum?
3. Gündüz etli sebze yediğimde akşam kurubaklagil yiyebiliyormuyum?
4. Akşam yumurta yiyebiliyormuyum?
5. Yumurtanın yanında yoğurt yeniyor mu?
6. Spora ne zaman başlamalıyım... Haftada 2 gün yüzme yeterli mi?
7. Çalışan bir bayanım ve gün içinde ofiste oturarak geçiyo..Göbeğim çok eritmem için montide en çok neyin yararını gördünüz?
8. Hamileliktede bu monti beslenmesini devam edebilir miyim
Şimdilik aklıma gelen bu kadar.. Çok uxun yazdım ama Yardımcı olursanız beni de aranıza alırsanız tekrar çok memnun olacağım...
Şimdiden ilgiliniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Bu arada bebek olayım çok ciddi...Normalde korunmuyorum ama bebek istediğimiz için bir sonraki adetimde d.r gidip tedaviye başlayacağım..Bu arada bu süre yaklaşık 40-50 gün çünkü bugün hastalanıyorum...
bu sabah regl oldum ve şişliğim var ona rağmen 57.5
aman nazar değmesin
afiyet olsunhoşgeldin abla nasılsın ben çok iiiyimmmm
bira zönce beni aylardır snir eden,sabrımı zorlayan
bir arkadaşın otunu şepini veridm çok mutluyum
aplaaaa
seninn yoklugunda bende kendimi veridm proteine veridm proteine bakam sonuç ne olcakk yarın
bana yardım edin diyecme yine sizde bıktık sendennnn ya diycekisniz
dişimii sıkıp montiye devam eidp bol sporlar hedefime mi ulaşayım?
yoksam montiye yine ara verip biraz biraz herşeydne yiyerek mi devam edeyim?
bilemedimmm
afiyet olsun
banuuuuuuuuuu bu mesajın eaynını 1 ay evelde yazmıştın .
ve gitmiş herşeyden az yiyerek guya kl hesabı yaparak devam edecekdin ne olmuştu hatırla 2 haftana hatta 3 müydü?.maall olmuştu .
yok nan sana hedefine gelene kadar montiyi bıramycaksın .canın tatlı cekti senin hafta sonu ontiye uygun bişiler ye tatlı olrak .
afiyet olsun ...kızlar çağla çıkmış aldım yediminsallah yasak değildir
bana müsade kıslar yarın görüşürüz inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?