Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yaptım zilim sinirlendiim yaptım

ama 4 gün yaptımm cok değil :78::78:

ayy zilim napim annemlere gidicektim rahat rahat yiyeyim bari dedim 2 gün tatil yapayım söyle düşünmeden :90::90:

meyvem kıs gene şoklara giriş yapmışsın canım bu tür diyetler seninde bildiğin gibi kısa süreli verdirir ama akabince normal bi şekilde yesen bile alırsın anında.bir çok kezde denedin üstelik sen bunu üstelik tatlım.birde hafta sonuna hazırlık için yapmışsın.umarım hafta sonu ipin ucunu kaçırıp fazlasıyla geri almassın cnm..dikkat et..al- ver al-ver bünye iyice yavaşlıyor.zamanında kendi üzerimde çok denedim ordan biliyorum.sen verdiğin gibi kurabiyele gözü dikmişsin ama yeme onları yeme yeme..(fatmagülün abisi gibi oldu bu son cümle

yaaaaaaaa bunlar en masumlarıı yiceklerimin neler yiceğimi hayal bile edemzsin zilimm
yicem hepsini kararımı verdim hiç kısıtlamıcam kendimi herseyi göze aldımm

meyveeeeee
bu mastat kurabiyesi dimi cnm içine kuru meyve koyuyoruz üüzm koysak bi kerecik bişiy olurmu acaba siyah üzümle güsle olur kurabiye?

ya benim bu tarifleri yazmamm lazım bir yeree
zilim sneind eincir tatlın vardı dimii

meyveeeeee
bu mastat kurabiyesi dimi cnm içine kuru meyve koyuyoruz üüzm koysak bi kerecik bişiy olurmu acaba siyah üzümle güsle olur kurabiye?

canm montde üzüm yasak ama ben montiyi bırakalı cok oldu bu aksam markette üzüm varsa üzümlü yapıcam yarın fotosunu ceker koyarım sanada

aben apladan izin çıkmadı göndrmiyor

eger olur derse yaparım bendee yok dirsee kuru kayısya talim

günaydınlarr.. bugün 18. günüm ve menüm şöyle;
sabah klasik kahvaltı yeşil çay
öğlen haşlanmıs yumurta söğüş
ara; meyve
akşam kabak yemeği yoğurt
ara meyve
ve call 5/21

afiyet olsun canım gayet iyi

selam kıslar ....

selam aeben ablacımm

afiyet olsunn tatlım

mariam gün boyu bukadar meyve yiyeceksen en azından sabah yeme . bak bakim ömününe kaç orsiyon veyve olmuş .5 .3 porsiyonu geçme...
tamam ablacım dikkt ederim çilek zararsız ya ondan yediydim

bu sabah regl oldum ve şişliğim var ona rağmen 57.5
aman nazar değmesin

banum incir tatlısı çok basit yaw.
3 incirden yaptım ben bimin incirleriyle.1 bardak kadar sütte küçük doğranmış incirleri kaynattım 4-5 dk.sonra blendırı daldırdım içine bırrrrt.... tarçında ekledim karıştırdım.döktüm kaba soğumaya bıraktım.soğuyuncada dolaba attım biraz daha da soğudu tabii.üstüne fındık ceviz serptim yedim.balgibi baygın bi tatlı olmuştı.2 incir 1 kayısıdan da hafif mayhoş olur dahada güzel olur bence.çok tatlı sevmeyenlere yani...

anaam meyvem sensin dimi bu?kız sana noooldu bacım..?ilk defa senden yiycem yiycem cümleleri duyuyorum dumur oldum
arkadaşlar galiba biri meyvenin nickini çaldımı neidir?benim bildiğim meyviş bu değil yaw,allam allam ne oldu kıııı sana....dur yat şöle bi bakiim sana..ateşin varmı,hastamısın noldu sana yaw
dur bakalım allah sonumuzu hayır etsin...meyvenin iştahı zincirini kopardı

Herkese selam nasılsınız fıstıklar

Bende menümü yazayım...

Sabah:
1 bardak portakal suyu, bir kuru incir
Kahvaltı:1 dilim tb ekmek, az peynir, domates salatalık,2 zeytin
Öğle: Yumurtalı ıspanak, yoğurtlu salata,1 ceviz
Akşam: Menemen, yoğurtlu semizotu salatası
Ara:belki meyve

Son düzenleme:

zilim iştahdan değil inna canım su anda bişi istemiyor 4 günlük sokdan sonra bu sekildeyim gözümde tok yani kesmıcam kendimi herseyden yicem yani oluruna bıraktım bunatmıyorum kendimi strese gerek yok annamlerde 2 kilo alabilirim cok normal geliyor bana bu durum..
yaa ne bilim kendimi kıstladığım engelediğim zaman daha bi saldırıyorum normal insanlar gibi yasamak istiyorum diyeti düşünmeden ama kilomu koruyarak.. bilmem anlatabildim mi kendimi..
ama işte yicem cuma cumartesi pazar pazartesi dikkat ederim yine salıda diyetime tam motivasyonla dönerim.. cok bunaldım yasadıklarım cok yıprattı burası artık cok ağır geliyor bide kendimi burdan ayrıyken diyet gibi bi yükünaltına almıcam..öyle işte zilim yıktım duvarlarımı

meyvemm
bird eölçü yazsan yaaa kuu
ne kadar un ne kadar su

masumum ölcü yazmıyor ki hiç bi yerde normal hanur kıvamına gelecek sekilde yoğurursun işte ben 1 bardak undan yapcam az olsun 1 tepsilik cıkarmı denicem yarın sana yazarım 1 bardak undan ne kadar cıkıyor die.. elmalıda olur heralde neden olmasın kuru meyve daha tatlı olduğundan ben kuruyu tercih edicem..

anladım meyvem,hadi hayırlısı bakalım o zaman....
insan kısıtladığından beyin bir hormon salgılıyormuş.bizde eşimin iştahla yemeklere saldırdığı her sofrada esprisi yapılır hatta.eşim tıp okurken gördükleri bir dersten örnek vermişti.insan beynine ney ksısıtlı verirsen o yönde talebi artıyor.ama yediğindede suçluluk duygusunu arttıran bir hormon salgılıyormuş.ve başka bir kaç hormon daha.işte bu diğer hormonlar kilo vermeyi engelliyormuş.yediğin şeyler şişmanlatacak şeyler olmasa bile sen suçluluk hissettiğin anda o hormonu pompalamaya başlıyormuş beyin ve kilo olayı stop tuşuna basıyormuş.ne karışık şu beyin yaa..
eşime senin beynin stop tuşu koptumu ne diye takılıyorum zaman zaman.adam yer yer yer...tabağa otursam beni yiycek yok anam yok gram almaz..valla nasıl beyni varsaaa....
bende bazen o tuş çalışmasın diye düşünerek hiç suçluluk duymadan yiyiyorum ama tartıya anında yansıyor yaaaw...söktürücek o tuşu beynimden..moron gibi doymak bilmeden yemek isteiyorum bazen valla..(tabi yiyemiyorum orası ayrı)
tuş meselesi anam tuş.....

banu iyismi sen şöle yap bu kurabişleri....
elmayı pişir rendele birazda tarçın ve ceviz yada fındık ekle...
una 2 yk.tahin ve elmaları hatta isterseniz doğranmış kurumeyveleride ekleyip yuğurun yarım pak.kabartma tozuda tabii..(margarin gibi kıtır kıtır yapar tahin onları.)
ya elinle ya merdaneyle ince ince yassılaştır ,175 derecede pişir.olda sana kurabiye..patladı gittiiii
un tam buğday tabiisi...

ay çok güldüm buna

erkeklerin beyni farklı mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…