Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmm
bende dedim zilim şimdi patlatır tarifi diye.....
eşime vedim sipariş gelirken alcak tb unu
elmalı yapayım hemde elmalı pasta nefsimi körlemiş olurum

sanah 1 dlm ekmek ve 2 ad kurabiye yiyim
tabi tartıda görecegim rakama baglı

meyvem yapmışsın bile walla kurabişkoları...afiyet olsun cnm..sıvı bişey yokmu bu kurabiyede yoğurt,yumurta yada yağ falan...yani bağlayıcı olarak ne kullanılıyor?

hamarat hatunsun,alıcam seni oğluma

blackys canın tatlı istiyorsa kuru incir ye iyi gelir.yada incir tatlısı yap fena tatlı bişey oda ..bal gibi..
bu gün tarifi verdim bak ordan yap keser tatlı krizini...

zilim yarın yolda gözleme tost vs yemekdense bunları yerim die yaptım.
içinde t.b. unu su incir var baska bişi yok tuzlusunu yaparken myve yerine azcık tuz atıon ..ben buna renk versin die 1 kasık yulaf ezmesi kattım..

sen beni oğlusuna alıcanda ben hala senin oğlusu göremedimm

tamam canım bakayım hemen saol

platesimii yaptım geldimm.....
bugün daha iyiydim,zilimmmm belki 100 kez sordum ama bir kez daha sorayım cnm ..
kaburgalarımız hep kapalımı duruyor?yani şöle söleyim kaburga kapalı iken zor nefes alıyorum yaww ben acaba açıccaz mı nefes alışlarda kaburgayı

selülüt yakan harekt vardı hiç yapmamadım sadece izleidm ama zamnla olcak olacak
handırt ta daha iyiydim bugünnnn

ya eşim bulamaış tb unu artık hafta sonu yaparım bendee
incirlisi naısl oldu meyvem minik minik dogradın snaırım incirlerii
ölçüleirni ve rbakıyım bende az yapmak istiyorm çok yemeyim die

bu kubişlerden kaç tane yiyebiliz acep?

banum canım benim..haftanın plates kraliçesi seçiyorum kız seni...canını yediğimin banusu

kaburganı zamanla tam kapatırsın hiç merak etme.sen kaburganı içe çektiğin için zor nefes alıyorsundur.kaburganı kapalı tutmak için kaburganı içine çekmeye çalışma.drek sırtını yere yapıştır ve belini.onları kaldırmamak için uğraşırsan nefesin zorlanmaz.kaburgayı içeri çekeceğim derken zorlanırsın ama bu dediğimi yaparsan zor gelmez ve ağrı olmaz.göbişini içine çek sırtını yere yapıştır.küreklerin kalkmasın yerden olay tamamdır.yani olay kaburgayı çekmek ve aynı anda nefes alma olayı değil.kaburgayı yere yapıştır göbişi çek çekebildiğin kadar.o şekildede nefes al.zor değil walla bak.anlatması uzun oldu ama yapması kolay..

meyve kurabiyeler kuru mu oldu yani tahta gibi mi kıtır kıtırmı?
benimde pekmezli bi kurabiyem var şekersiz ama o olmaz size...pekmek yok montide...

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.Hem ailevi hem kişisel sağlık problemleri, vefat haberi yüzünden diyete ara verdim. İşallah kendimi topladım4 kilo almış olarak yeniden başlıyorum.

banum geçen meyvem demişti bimde varmı artık tam buğday unu..
tam buğday ekmeğide var ekmecik marka bimde.yeni gelmeye başlamış..tüm monti halkına duyurulur..
ses bir iki.....
ses...ses..... deneme ...deneme bir kii...

geçen hafta itibarıyle bim marketlerine tam buğday ekmeği gelmeye başlamıştır.monticilerin ısrarlarına dayanamayan bim yetkilileri tam buğday ekmeği ve unu getirmişlerdir...

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.Hem ailevi hem kişisel sağlık problemleri, vefat haberi yüzünden diyete ara verdim. İşallah kendimi topladım4 kilo almış olarak yeniden başlıyorum.

takyim hoşgeldin cnm..başın sağolsun ve geçmiş olsun ...herşeyin geride kaldığı sağlıklı ve incecik günler önündedir inşallah.aldığın kilo içinde hiiiç üzülme sıkıca yapış dört elle montiye tekrardan.
hadi hayırlısı olsun diyelim....

zilimmm inş zamanla olcka cnm
şuan bira zkarışık açıkcası kaburgayı mı kapatıyım nefesmi alayım
bacaklarım bile düz degil ama biliyorum olacak olacak:95::95::95:

cnm tb unu promosyon ürünüymüş sanırım
kalmamış bi kaç şubeye baktım diyor eşim
artık h.sonu alıp yaparım

ya sen tahin dmeişsin kurabiyele riçin ama tahin yaska degilmi kuu

anladım caım basarılar sana

teşekkürler canım

canım şekerli bişiler istiyor :84:

canım kuru kayısı ya da kuru incir yiyebilirsin yada meyve yerken tarçın sebepilirsin kesiyor bunlar

Eki Görüntüle 170590

süperr olmusssssssssssssss

1 yane minik vardı onun tadına baktımmm hepsini yemek istiyorumm muhtesemlerrrr

eline sağlık canım valla harika görünüyolarr

evet bende dün aldım ondan çok güzel tadi zillicim teşekkürler valla çok dikkatlisin bu konuda hep bize haber veriyosun süpersin sayende monti yapmak daha kolay iyiki burası varmış iyiki sizi tanımışım...

bu hakkaten baya güzelmiş haftasonu denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…