selam blacky cim iyiyim sen nasılsın canım
evt tatlım eh işte fena değildi ama güzel geçti tahminen 300-350 arası bişi alıyorum fazlasıyla yetiyo bana
iyiyim canım ben de. nereyi istiosn ?
anladım caım basarılar sanagüzel sanatlar fakültesi tatlım o yüzden lys benim için önemli diil. yetenek sınavına gircem çizimden
Eki Görüntüle 170590
süperr olmusssssssssssssss
1 yane minik vardı onun tadına baktımmm hepsini yemek istiyorumm muhtesemlerrrr
afiyet olsun güzel görünüyor
meyvem yapmışsın bile walla kurabişkoları...afiyet olsun cnm..sıvı bişey yokmu bu kurabiyede yoğurt,yumurta yada yağ falan...yani bağlayıcı olarak ne kullanılıyor?
hamarat hatunsun,alıcam seni oğluma
blackys canın tatlı istiyorsa kuru incir ye iyi gelir.yada incir tatlısı yap fena tatlı bişey oda ..bal gibi..
bu gün tarifi verdim bak ordan yap keser tatlı krizini...
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.Hem ailevi hem kişisel sağlık problemleri, vefat haberi yüzünden diyete ara verdim.İşallah kendimi topladım4 kilo almış olarak yeniden başlıyorum.
anladım caım basarılar sana
canım şekerli bişiler istiyor :84:
Eki Görüntüle 170590
süperr olmusssssssssssssss
1 yane minik vardı onun tadına baktımmm hepsini yemek istiyorumm muhtesemlerrrr
banum geçen meyvem demişti bimde varmı artık tam buğday unu..
tam buğday ekmeğide var ekmecik marka bimde.yeni gelmeye başlamış..tüm monti halkına duyurulur..
ses bir iki.....
ses...ses..... deneme ...deneme bir kii...
geçen hafta itibarıyle bim marketlerine tam buğday ekmeği gelmeye başlamıştır.monticilerin ısrarlarına dayanamayan bim yetkilileri tam buğday ekmeği ve unu getirmişlerdir...
banum incir tatlısı çok basit yaw.
3 incirden yaptım ben bimin incirleriyle.1 bardak kadar sütte küçük doğranmış incirleri kaynattım 4-5 dk.sonra blendırı daldırdım içine bırrrrt.... tarçında ekledim karıştırdım.döktüm kaba soğumaya bıraktım.soğuyuncada dolaba attım biraz daha da soğudu tabii.üstüne fındık ceviz serptim yedim.balgibi baygın bi tatlı olmuştı.2 incir 1 kayısıdan da hafif mayhoş olur dahada güzel olur bence.çok tatlı sevmeyenlere yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?