Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

plates yapan bayanlar bana fikir verin. hepsiburada dan set halinde almayı düşünüyorum. alan memnun kalan var mı? boyum 1,63 sizce topun ebatı nasıl olmaslı ? lütfen en kısa zamanda yazarsanız bende hemen yarın ısmarlayacağım.

günaydın sekerler...

masumum 1 bucuk bardak unla yaptım yani azıcık azdı yulaf ezmesi koydum birazda 17 tane cıktı ama ben inceltemedim pek çünkü merdanem yok tu evde oklava vardı onlada pek incelmedi..
incirleir doğrayığ robottan gecirdim.hamura kattım ..
tahin yasak masumum ..

zilim kuru olmadılar benim fırın güzel pişirmediği halde yemesi güzel çünkü pişirmeden yakıyor benimki bu tür seyleri altı kızarmasına rağmen yumusak kalmıslar..

kilon fazlaysa daha cabuk etkisini görmen için callanetics i öneriyorlar. istersen video linkini atarım sana ama biraz zorluyor benden söylemesi. bak forumda pilates mi callanetics mi diye bir baslık var bence orayı da bir oku

günaydınlarr ... bugün 19. günüm ve menüm şöyle;

sabah klasik kahvaltı
öğlen: ton balıklı salata
ara; çağla
akşam sebze yemeği yoğurt salata
ara; meyve

ve 6/21 call

canım ben setsiz yapıyorum eski videolarla o yüzden bilmiyorum

herkese günaydın kızlar ,meyvenull iyi yolculuklar,takyi hoşgeldin sende
bugün kilo bildirimi var demi açılışı ben yapıyım bari
geçen hafta 78
bu hafta 76.5
giden 1.5 kilo

günaydın

geçen hafta :64.7
bu hafta :64 1

giden :600

daha çok bekliyorudm aslında:26::26::26::26::26::26:

ya benim bünyem mi garip
sabah ilk kalktıgımda tartılırsma fazla çıkıyorum biraz hareketten sonra bakıyorum dahada düşüyor tartı?

sende biraz geç tartıl olmazmı,vücudun şişiyo belkide

canım bendede öyle sabah vücutta şişlik oluyor sonucda hareketsiz kalınca uyku şişliği olusuyor.
ben her zaman aynı saatte tartılırım çünkü vücut anbean değişiyor..

kızlar bişey soracam neden sebze ağırlıklı yemek değilde protein ağırlıklı yemek daha çok zayıflatıyor,sebze daha hafif ve kalorisiz değil mi ben anlayamıyorum:26:

kızlar bişey soracam neden sebze ağırlıklı yemek değilde protein ağırlıklı yemek daha çok zayıflatıyor,sebze daha hafif ve kalorisiz değil mi ben anlayamıyorum:26:

karbonhidrat içeriğiyle ilgilidir bence. cünkü yakılmayan karbonhidrat vücutta yağ olarak depolanıyor. ve sebzelerde bir miktar karbonhidrat var. ama et tarzı seylerde ya sıfır ya da sıfıra yakın olması lazım karbonhidratın

internetten baktım şimdi proteinin de yağa dönüştürülüp depolandığı yazıyor. benim biyoloji derslerinden kalan bilgim proteinin depolanmadığıydı. yanlıs bilgi vermek istemem.

herkese hayırlı cumalar hatunlar...
banum sen mucizeler bekliyor olmalısın.kızım haftada 600 gr azmı yaw?verecek kilon azalıyor dolayısıyla her hafta giden kilonda ona oranla azalıyor.böylede olmalı zaten cnm.100 kg olan biriyle 60 kg olan birinin vereceği kilo miktarının aynı olmasına imkanmı var tatlım?

sen 60'lara düş o zaman 2 haftada 200-300 gr zor gidecek.herkeste öyle oluyor yani.eğer şok diyet fok diyet yapmıyorsan normal beslenmene devam ediyorsan böyle yani.az olsun öz olsun cnm benim.hiçde az değil.600 gr haftada azmı kız?ayda 2 kilodan fazlaya tekabül ediyor.hadi 1,5 kg ver ayda nolcak cnm.sende verecek kilo kalmadı gibi bişey zaten.az gitsin hep gitsin..
herkes kilo bildirimi yapmadı daha sanırım bu gün?

birde banum bende sabah neredeyse 1 kg fazla çıkuyorum.hatta wc'den sonra bile fazla çıkıyorum.bir saat sonra tartılınca çok daha az çıkıyorum.gece hareketsizlikten şişen vücudun kütleside artıyor ondan olsa gerek..

beyazcım bende hepsiburada'dan aldım plates malzemelerimi.set halinde almadım ben setlerdeki lastiklerin eni dar diye.15 cm olması lazım lastiğin yoksa ayağından fırlayıp yüzüne gözüne çarpıyor lastik.met-lastik-küçük top-büyük top hepsini ordan aldım ben.memnunum daha evvelde çok defa alışveriş yaptığım bi site zaten.alabilirsin oradan.boyna uygun olanı seç büyük topu cnm.175 cm boya kadar olanlar 65 cm'lik top 175 cm üstü 75 cm top kullanıyor...

günaydın ve de selam herkese....

geçen hafta:66.9

bu hafta:66.5

artık gitmeye başladı bi şekilde daha çok gitcek haftaya inş

veren arkadaşları tebrik ediyorumm

sabah klasik kahvaltı
ara; çağla
ara; meyve

ve 6/21 call

afiyet olsun çağla güzeli

geçen hafta 78
bu hafta 76.5
giden 1.5 kilo

günaydın canım...ne güzel vermişsin tebrikelr

masumcum bence iyi vermişsin canım üzülme haftaya daha çok vericeksin eminim çok emek veriyosun çünkü tartıda öyle işte dalgalanmalar oluyo takılma bu kadar 600 gr hiç fena değil

Ben diyete bu pazartesi (28 Nisan) başlamıştım. Bugün 5. gün...

Ama madem cumaları tartı günü ben de yazayım:

66,5 kiloyla başladım.
Şu anda 65,5 kiloyum...

Dün yediklerim de şöyle:

Kahvaltı:

2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, biber, zeytin

Öğle:
Domates çorbası, barbunya pilaki, salata, ayran

Ara:
1 portakal

Akşam:
Bakla, ayran

Gece
2 kivi ve yoğurt

zilimmmmm ballı ekmek kadayıfım benim(monti topiginde söyledigim şeye bak sen:9)
valla cnm öle az gitsin öz gitsin diyorum napayım tatlım. ama tartının başı döndü sabah 10 ke tartıldım belki bu sebepten bazen yanlış sonuçlar verebiliyor
en iyisi snein dedigin gibi ben kalktıktan 1 saat sonra tartılayım şiş oluyorum çünkü ben
hatta 9 da tartılayım:26::26::26::26::26:

aben ablam nirdeee gelmemiş haylaaaaa

neyse ben platese kaçar...... sabah kahvaltımı geç yaptım
ne kadar yediysme hala tokum ,meyve filan yeirm acıkıncaaaa ,cnm bişiy istemiyor bugün

Merhabalar herkese ... Ben ve çoğu arkadaşım 6. Takımda monti yapıyoruz . Takımda boş yerimiz var . Eğer monti dışında bir takımda yarışmak isteyen arkadaşlar varsa 6. Takıma bekliyorum

HAYIRLI CUMALAR EFEM

günaydın ve de selam herkese....

geçen hafta:66.9

bu hafta:66.5

artık gitmeye başladı bi şekilde daha çok gitcek haftaya inş

veren arkadaşları tebrik ediyorumm

28 mart diycekdin dimi?
domates çorbanda un yokdur umarım . gerçi o ögününde protein pek yok .ama yinede un olmasın .
kilon içinde tebrikler
Merhabalar herkese ... Ben ve çoğu arkadaşım 6. Takımda monti yapıyoruz . Takımda boş yerimiz var . Eğer monti dışında bir takımda yarışmak isteyen arkadaşlar varsa 6. Takıma bekliyorum
evey kıslar takımlara katılmak isterseniz 6. takım süperdir .

nazlım bu arada neden artık buraya ugramıyorsun özlüyorum . takıma yazacak fırsatıda bulamıyorum ama en azından bazan merhaba diyorum

sabah klasik kahvaltı
ara; çağla
ara; meyve

ve 6/21 call
afiyet olsun
geçen hafta 78
bu hafta 76.5
giden 1.5 kilo
iksircim süpersin .geçen hafta sabitmişin bu hafta acısı çıkmış
tam sopalıksın banu 600gr azmı hemde kalıcı kilon :26:
yav sizi nasıl mutlu edecez anlamadım ben .:26:
bak nerdeyse benim kilomdasın seni hala mutlu edemedim .

iksircim proteinlerden alınan enerji taa sindilirken yok oluyor zaten ...
birde proteinler eger yanında karbonhidrat yenmesse depo olmazlar .sebzelerde düşük gl degerleri olan karbonhidratlardır .
oyüzden sırf protein diyeti yapanlar hızlı kilo verir .fakat karbonhidrat alamdıkları için kaslarıda erir .
ben uzun süre protein diyeti yapılması taraftarı deylim hem kas hemyag kaybedilir ve baya kilo kaybı olur deyim yerindeyse foss diye çökersin .ama azbir karbonhidrat yediginde kaybettigin yagdan fazlası depo olur . ama kaybetigin kası yerine koymak baya zordur .
bir diyeti yaparken önce şu düşünülmeli . diyet bittiginde deyilde bir süre sonra kaç kilo olunacagıdır .
umarın anlatabilmişimdir .

platesimi yaptım geldim bugün 3.günüm
bacaklarıma biraz biraz hakim olabiliyorum sayılır
ama selülüt savar hareketi yapamıyorum

kaburgalaırmıda çıyorum sanırım bazen

olmuyor diye bırakıcak oluyorum yarıdaaa
amaaa keyif alarakta yapıyorummmm
dedigniz gibi olacak zmanla inşş

aben ablammmm ya ben bu hafta daha fazla olur diye bekliyordum çünkü
hem protein agırlıklı beslendim hemde geçen hafta regliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…