Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evt çok teşekkür ederim aeben abla anladım,bişi soracam ama korkuyorum :26:,haftaya 2 gün ayran aşı çorbası yapsam olurmu ,montime bişey olurmu :78:

ablam bir ara internet yoktuya sayfalar baya ilerlemişti ondan sonrada okuyamadım hiç ama pazartesiden itibaren sık sık uğrarım menülerimi paylaşmaya devam ederim . Evet ablam görüyorum seni takımda bende özlüyorum seni ablam .... Bu arada 56 kilo oldum ablam . Montiyi bozmadan devam hedefe az kaldı

merhaba kızlar beni hatırlayan varmı:))
nazcım selam
ben yaklaşık 1 ay önce sigarayı bıraktım saymıyorum artık tabi ne kadar olduğunu. çereze fındık fıstığa çok elim gitti bu ara .sanırım ondan 3 kilo kadar aldıkm.kii 30 martta tam 1 yıl oluyor diyete başlayalı 1kilo yukarı oynadı hep aşşağı hatta 49a kadar bile düştüm ama en çok 54e çıkıyodum .büyü bozuldu yada sigarayı bıraktığımdan dolayı 56.5 yada 57 geliyorum artık.dün tekrar başladım 1. aşamaya inşallah 2 ay kadar devam etmek istiyorum pankreasım tekrar düzene girmesi için .e hepinize ve baa kolay gelsin.aebencim burdasın sanırım çok öpüyorum

alışırsın banum yeni başladın . şimdi anlıyorsun dimi gerçek sporora yeni başladın .
Ve şunuda bil sonuçleride bi okdar güzel olcak .sakın basküle talıkma .mezron vardı inşallah ölçülerini alıyorsundur . Bi kaç hafta pilatesden sonra dahda fark edecek .
uzun bir aradan sonra herkese merhaba.hem ailevi hem kişisel sağlık problemleri, vefat haberi yüzünden diyete ara verdim. Işallah kendimi topladım4 kilo almış olarak Yeniden başlıyorum.
başın sagolsun takyicim .
Canım üzülme kilonda bişi yok hem hatırladıgın kadarıyla montiye çok uygun bir bünyen var 2 haftaya kalmadan atarsın . Mönülerini bekliyoruz .
bibbbb bütün monticilerin dikatina bimdeki tam bugday ekmeginde şeker var....
Monti için bimdeki köy ekmegi veya ısparta yazan ekmek daha uygun kıslar . Zilim sen içindekiler bölmünü gözden kaçırmışsın .
Eki Görüntüle 170590

süperr olmusssssssssssssss

1 yane minik vardı onun tadına baktımmm hepsini yemek istiyorumm muhtesemlerrrr
afieyt olsun meyvem ...

zilim ben diyeti bu yüzden bıraktttım baktım ne yaparsan yapayım klo gitmiyor tam böyle oluyorum....
selam blacky cim iyiyim sen nasılsın canım

evt tatlım eh işte fena değildi ama güzel geçti tahminen 300-350 arası bişi alıyorum fazlasıyla yetiyo bana

aben apladan izin çıkmadı göndrmiyor

eger olur derse yaparım bendee yok dirsee kuru kayısya talim
banum kurabyeden bahseiyorsun sanırım ...
Abartmadan ye yanlız ö ögünde protein olmasın .depoya gider.
afieyt olsun mariam .. Portakal suyunu konuşmuştuk daha evvel . Gl endeksi baya yüksek yanında incir gibi tatlı bir meyve yerine şekeri azbir meyve tercih etmelisin .
ben yarın yokummm 10:30 da cıkıcammm ..

annemlere gidiyorum
iyi yolculuklar meyvem . Kıs okadarda salma lennn . Sonra vermesi zorrrr oluyor .
[ı][sıze=2]evt çok teşekkür ederim aeben abla anladım,bişi soracam ama korkuyorum :26:,haftaya 2 gün ayran aşı çorbası yapsam olurmu ,montime bişey olurmu :78:[/sıze][/ı]
bi mahsuru yok iksircim .
Ayrıca tüm sorularınıza açıgım ...
Tüm mesajları gözden geçiriyorum ve cevap yazmaya çalışıyorum baya vaktimi alsada .
Yanlız bazan şikayetler duyyorum linkimizde bazı mesajlar askıda kalıyor .bunu dün takyinin mesjındada gördüm .
Hepimiz birimiz, birirmiz hepimiz için .ben omasamda lütfen birbirinizin mesajlarına cevap yazın .ben eskisi kadar giremeye bilirim çünki baya zamanımı alıyor .. Ama rabbım saglık verdikçe burdayım
hoşgeldin aeben ablacım nasılsınn iyisindir inşallah
MUCUKS

NAZLIM HARIKASIN DEMEK 56 OLDUN .MAŞALLAH ....

Son düzenleme:

hoşgeldin maytabım . Inşallah en kısa zamanda verirsin aldığın kiloları canım .

maytabım hoşgeldin . Bak sıgarayı bıraktıgın için tebriketmeyi atlamşım
Fazlalıklarının hemen gidecegine eminim maytabım .

Kıslar benim çokuklar gelecek okuldan .bugün etütleri yok hemde arkadaşlarıyla gelecekler . O yüzden behlül kaçar
Kilo bildirimlerinizi bekliyorum liste yaparım inşallah .

Kilosunu not aldılarım ...
Banu .
Nazlı .
Mathers
marıa.

portakal suyunun içine limon sıktım ablacım sen demiştin ya :78:

ben de menülere yorum yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bazı şeyler hakkında bilgim olamdığı zaman cevaplamıyorum siz daha iyi biliyorsunuz diye ablam yani yanlış yönlendirmemek için

merhaba canım...geçmiş sayfaları okurken seni de görmüştüm ne kadar güzel kilo vermiştin cnaım tekrar tebrikler

sigarayı bırakman çok güzel olmuş o kilolarda sağlık kiloları olsun boşver üzülme canım yeni alınan kilo çabuk gider inş vercksin yine 52lere düşersin inş hoşgeldinn

iyi etmişin fıstık limon suyu eklemekle . Görmeyince uyarmak durumunda kalıyorum .

Evet mariam görüyorum herkese cevap yazıyorsun .

dün sabah
2yumurtalı menemen
yağsız peynir
salatalık yeşil zeytin

öğle
4 tavuk köftesi
yeşillik yoğurt

akşam
patlıcan yemeği
yopurt
salatalık

21.30
5gün kurusu
kakaoya batırıp yedim

bugün
triplex tost
içinde kendi yaptığım yağsız ricotta peyniri ve domate
domates salatalık
yeşil zeytin

öğle
ıspanaklı yumurta,
az tavuk döneri
yoğurt ve yeşil salata
akşam
karnıbahar yemeği (KIYMALI)
yoğurtve salata
gece 21.30 22.00 gün kurusu ve kakao

MAYTABIM SENİN MÖNÜLERE YORUM BİLE YAPMAYA GEREK YOK ZATEN .
ANCAK YENİ BAŞLAYANLARA ÖRNEK DİYE SUNARIM .

hoşgeldin maytabım . Inşallah en kısa zamanda verirsin aldığın kiloları canım .
sağol canım hoşbuldum,inşallah
maytabım hoşgeldin . Bak sıgarayı bıraktıgın için tebriketmeyi atlamşım
Fazlalıklarının hemen gidecegine eminim maytabım .
sağol aepenimmm inşallah tekrar başlamam aslında bu konuda biraz sabıkalıyım

sağol mariacım inşallah hepbirlikte vericez

aebencim az önce yakın geçmişte bakla gördüm bi menüde sen afiyet olsun demişsin ben yaparken yasak olduğunu biliyorum yanlışmı kalmış aklımda cancaazım:)

maytap
hoşgeldin sigara içinde tebriklerr
senin şuand aoldugun kilo benim hedef kilom neredeysee
boyun kaç acaba merak ettim?

birde kuru kaysıyı bende çok sverim kakao ile yemenin sırrı nedir?

ay ne çok soru sordum yaa

kakao tam bi protein deposu .kakaoyla yememin sebebi bu.gün kurusunu kakaoya batırıp yiyin değme çikolata halt etmiş yanında:)

boyum 1.62 .sorabilirsin canım aeben ve zilli kadar iyi olmasamda az çok bilgiliyim bu konuda:)

:44:maytabım şimdi baktım blamadım gl endeksinde baklayı . arkadaşın anırım o ögünde et ypkdu .yaşil bakla meysimi diyede ses etmemişimdir .
ama tam hatırlamıyorummaytabım ben pişirmem hiç bakla aklıama yer etmemiş.ama sen yasak hatırlıyorsan vardır öyle bişi . iyce bakayım kitaba tekrar yazarım .
çok utandım aebencim yaw
ee yigidi öldür hakını yeme demişler .

aben ablam plates konusund aşunu diyim
her yeirm acıyor ve acaip rahatlıyorummm artık devam edicemmm zaten yrınd atopla yapayım diyorum

maytappp
ben şimdi test ettim onayladımmm kakao ve kayısı gerçktende ya süper oluyorrrrr

boyumuzda aynı maytapp
ama ben 58 dne aşagı düşmeyi düşünmüyorum hiç

çünkü gücüm yok diyet yapacak daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…