Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi etmişin fıstık limon suyu eklemekle . Görmeyince uyarmak durumunda kalıyorum .

Evet mariam görüyorum herkese cevap yazıyorsun .

uyar ablacım uyar farkedemiyorum bazen allah razı olsun senden valla

afiyet olsun canım vereceğiz inş hep birlikte

triplex tost nasıl oouyo canım merak ettim

baklanın içeriğinde şeker var diye hatırlıyorum yaparken konan ayrı baklanın kendi organizmasında yani .valla bende yanlış hatırlıyo olabişlirim aklımda öyle kalmış
boyumuzda aynı maytapp
ama ben 58 dne aşagı düşmeyi düşünmüyorum hiç

çünkü gücüm yok diyet yapacak daha fazla

masumcum 90dan 64e düştüysen sıkılman normal ama seni gerçekten tebrik ederim süper bi başarı bu.
ama ben kendi adıma verdikçe veresim geliyor.hep daha zayıf nasıl gözükürümün derdindeyim .yolda bazıları durdurup heeeç yakışmadı accık kilo al diyo o bile hoşuma gidiyo düşün :)

acısın banum acısın bu işe yaradıgına işaret.

maytap nerden buldun kıs kayısıyı kakoya batırmayı .. ara ögünde bende deneyim .

maytap nerden buldun kıs kayısıyı kakoya batırmayı .. ara ögünde bende deneyim .

ee bizde boş durmadık bu 1 senede aeben:)
ara öğünde kendime 1 elma ,3 gün kurusu tarçın ve kakaoyu rondoya atıp kıydım aslında pişiricektim ama o an bi kriz geldi (adet sancıları hafif hafif vuruyo bugün yarın olucamda) bekleyemedim hemen yedim çok leziz bişey oldu yarım bardak kadar sütte vardı unutmiim

hangi kakao bu ?

bende baklayı yasak diye biliyorum geçen yaz yemiştim hatta aeben abla yasak demişti ....

nescafe yasak ama türk kahvesid eyasak dimi bizee?
aben abla kafamı kırcak şimdi
ne zmnadır monti yapıyosun ,ögrenemeidn mi dicekk:82::82::82::82:

Evet aeben ablam benimm...Geçen seneki 8. takımdan buraya göç edennn benimmm...Burdan sonrada takıma hiç girmedim ve tekrar monti yapmaya karar verdim ve bugün 5. günüm...Çok şükür...

Ben yeni evlenmedim aeben ablammm...6 yıl bitecek evleneli...:):):) Saece çocuk olmuyor du şimdide kilo verip bebek düşüncez tekrar...:):) RABBİM tez zamanda isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah...

ben bu aksam yapcam o kurabiyelerden bak sana resmini göstereyim bu sekilde olucakmıss
Eki Görüntüle 170483

Anammm yiyen var yiyemeyen varr...Gostermeyinnn...Gözlerim kamaşıııı...

neslihan senin masukiye fotonu görünce bi an izmitli zannetim
meğer gezmeye gelmişsinizz

:):) evet cnm gezmeye çok gideriz oralara...:):) Sen izmit limisin?

Ben bugün çok yoğundum ablam ancak gelebildimm...Benide listeye ekler misin?

Geçen hafta Başladım
Başlangıç; 25.03.2011
Başlangıç; 83,1
1. hafta; 81.1
Giden 2 kiloooooooooooooooooo....

Bizde yiyebilir miyiz kayısıya kakaoya batırarakk...

bende baklayı yasak diye biliyorum geçen yaz yemiştim hatta aeben abla yasak demişti ....

Bakla yasak Galiba bende biliyorumm doğru mu biliyorummm????

selam kızlar. kilo verenleri canı gönülden tebrik ederim. benim moral bozuk. 100 gr vermişim bu hafta. neden öyle oldu bilemiyorum. halbuki spoara başladım daha çok veririm demiştim. sabah tartıyı görünce moralim çok bozuldu.

Dünkü menüm 31.03.2011
sabah ; fix monti menüsü
Öğlen; ıspanak+taze fasulye+brokoli az az ve yoğurtlu...
ara; 1 kivi + 8 adet çilek
akşam; fırında 2 adet patlıcan kızarttma yoğurtlu ver cevizli..
Salata yapmaya fırastım olmadı misafir bastırdı...:):):)

Misafirlerde gelirken pasta getirmiş...Servisimi yaptımm ama ucuna tadına bile bakmadımmm...
ilk nefsimi sınavdan geçtim çok şükür...Okadr da çok ısrar ettiler ama yemedimmm...Yememmm...Yemeyeceğim...

çok yoğun olduğum için bugün anca girebildim...Umarım bildirim için geç kalmamışımdır....

2 kilonun verdiği mutluluklaaa süper bir durumdayımmm...İnşş..her hafta azda olsa giderrr....Çok şükrr...alıştımm..Monti ile yaşamaya...1 hafta olmasına rağmen...:):):)

yarın yumurta ile ekmek yemek istiyorummmmm
aben abla arada yiyebilirisniz dmeiştin ya yarın yiycemm

herkese iyi akşamlar kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,domates,biber
öğle
mantarlı tavuk,cacık
akşam
pırasa,ayran
ara
bu gün ki elmalı kayısılı sütlü kakao lu tatlıyı yapacam kendime ödül

iksircim benimkinden bahsediyorsun sanırım .yap valla süper oldu ama sanırım pişse daha iyi olur

herkese merhaba
kızlar biz ev taşıycaz da önümüdeki hafta o yüzden pek ilgilenemiyorum
herşeyi kaldırıyoruz kolilere bi tartı dışarda duruyo
hemen bu sabahki kilomu sööliyim 56,8 takıldım kaldım bu kilolarda

nese belki önümüzdeki hafta koşturmaca işe yarar biraz :)) umarım yani

iksirrr
cnm tatlıyı yapacaksan eger meyveleri pişirmelisin cnm
çünkü montide süt ürünleir ve meyve bilirkte yenmiyor

zilim snei göryorum aşagıda

iksircim benimkinden bahsediyorsun sanırım .yap valla süper oldu ama sanırım pişse daha iyi olur

evt canım seninkinden bahsediyorum,ama acaba pişince montiye uymazmı,zillim de vermişti böyle bir tarif pişiriliyodu incirliydi ama onun ki ilk aşamada pek tavsiye etmiyordu :26:

iksirrr
cnm tatlıyı yapacaksan eger meyveleri pişirmelisin cnm
çünkü montide süt ürünleir ve meyve bilirkte yenmiyor

zilim snei göryorum aşagıda

tamam ama montime bişey olurmu,olursa yapmayayım zillim 1.aşamada tavsiye etmiyordu :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…