iyi etmişin fıstık limon suyu eklemekle . Görmeyince uyarmak durumunda kalıyorum .
Evet mariam görüyorum herkese cevap yazıyorsun .
dün sabah
2yumurtalı menemen
yağsız peynir
salatalık yeşil zeytin
öğle
4 tavuk köftesi
yeşillik yoğurt
akşam
patlıcan yemeği
yopurt
salatalık
21.30
5gün kurusu
kakaoya batırıp yedim
bugün
triplex tost
içinde kendi yaptığım yağsız ricotta peyniri ve domate
domates salatalık
yeşil zeytin
öğle
ıspanaklı yumurta,
az tavuk döneri
yoğurt ve yeşil salata
akşam
karnıbahar yemeği (KIYMALI)
yoğurtve salata
gece 21.30 22.00 gün kurusu ve kakao
baklanın içeriğinde şeker var diye hatırlıyorum yaparken konan ayrı baklanın kendi organizmasında yani .valla bende yanlış hatırlıyo olabişlirim aklımda öyle kalmış:44:maytabım şimdi baktım blamadım gl endeksinde baklayı . arkadaşın anırım o ögünde et ypkdu .yaşil bakla meysimi diyede ses etmemişimdir .
ama tam hatırlamıyorummaytabım ben pişirmem hiç bakla aklıama yer etmemiş.ama sen yasak hatırlıyorsan vardır öyle bişi . iyce bakayım kitaba tekrar yazarım .
ee yigidi öldür hakını yeme demişler .
boyumuzda aynı maytapp
ama ben 58 dne aşagı düşmeyi düşünmüyorum hiç
çünkü gücüm yok diyet yapacak daha fazla
3 katlı canım .1 katına peynir 1 katına domates ve yeşillik koyuyorum
acısın banum acısın bu işe yaradıgına işaret.aben ablam plates konusund aşunu diyim
her yeirm acıyor ve acaip rahatlıyorummm artık devam edicemmm zaten yrınd atopla yapayım diyorum
maytappp
ben şimdi test ettim onayladımmm kakao ve kayısı gerçktende ya süper oluyorrrrr
acısın banum acısın bu işe yaradıgına işaret.
maytap nerden buldun kıs kayısıyı kakoya batırmayı .. ara ögünde bende deneyim .
aben ablam plates konusund aşunu diyim
her yeirm acıyor ve acaip rahatlıyorummm artık devam edicemmm zaten yrınd atopla yapayım diyorum
maytappp
ben şimdi test ettim onayladımmm kakao ve kayısı gerçktende ya süper oluyorrrrr
kıs eridin iyce ama bi uyarım var sana sürekli sebzeyle saglıklı beslenmessin ve tez geri alırsın işıl bunu unutma ...
kilo vermende tabi dügün telaşıda var oda insanı etkiler .
spor konusunda ise bence bekleme hızlı gidiyor kilon sarkmalar olabilir bunu önlemek için spor yepmalısın .
neslihanım hadi bu hafta öyle olsun sık ara yap ama sadece poko varsa ve hipogilisemin yoksa ilerleyen haftalarda araları 3 saate çıkar.
afiyet olsun
35 ve altını .neslihan .
vede 35 üstünde ekmek makarna çinsini..
birde bazı 35 üstü meyveleri yiyebilirsin .
çokmu karışık oldu .
alışırsın yav 1 hafta sonra .
mönün güzel çamlıcam .
halsizligin için sporu denedinmi bak sabah 1 saat yürü nasıl kendine geleceksin .
neslihanım kuru yemişler arlarda yenmiyor ögünlerde ve miktarını abartmadan .
meyvler isekahvaltı öncesi vede yemeklerden 2.3. saat sonra .
evet sensin nesliş ...
demek evlendin hayırlı olsun ...
aklımdayken şunuda yazayım butür rahatsızlıklarda hamil ekaçmak için sogan suyu kürünü öneriyorlar neslişim . bi araştır derim .
adetlerinin düzelmesi için masumunda dedigi gibi tarçın birebirdir .
hem kilo ve iştah kontrolünde hemde adet düzensizliginde .TARÇIN DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM .
alışkanlık haline getir günde enaz 1 ögün tarçınlı yogurt ye bunu ögünlerdlede arandada yiyebilirisn .
mariam gün boyu bukadar meyve yiyeceksen en azından sabah yeme . bak bakim ömününe kaç orsiyon veyve olmuş .5 .3 porsiyonu geçme...
alışırsın ilk başlarda bende 30 .40 kadar yapyordum şimdi 150 çekiyorum ...ebru konuşsun dursun .
.
karna yönelik en iyi hareket .bence ;. yerde dizlerle dirsekler birleşip karın sıkıştırılıyorya .. süper .tabi karnınızı içine çekeçeksiniz ya deyilse hissetmessiniz karın kaslarınızı faydasınıda göremessiniz ..az önce okumuştum hangi hatundu maria senmiydin karnım pilayede hiç acımadı diyen . hareketleri yaparken karnını çok sık içine çek pilatese konsantre ol o bile çok fark etiriyor hareketleri.
öncelikle hoşgeldin montiye yabancı deyilsin en azından kalaoy olur .
zilim sorularını yanıtlamış sanırım .
biçak bişide ben yazayım ..
evet monti bazı yiyecekleri ayırıyor ama buna genel olrakkarbonhidratlarla proteinleri ayırıyor DİYEMEYİZ .
ayrılan genelde karbonhidratlarla doymuş yaglı poroteinler .
birde hiposun sanırım bende öyleyim .öylenle kahvaltı arasında ara yapmanda bi sakınca yok .bu durumda.boş yere kendini zorlama .meyve yada yagsız sür ürünü kullana bilirsin aranda .
bebişinide güle güle büyüt.
neslihamcım benim tanıdıgın eski neslihanmısın kıs 8.takımdan ?
blakcım bu tür kas sporlarında zamandan çok süreklilik önemlidir . günde 2 agır gelir benden demesi1 yap yeter .
iksircim patlıcan bazı bünylerde şişlik yapar unutmayın 2 ögündede fazla olmuş şişmeyesin sonra .
ypogurtdanda bi zarar gelmez güzelim .
zilim kendine bukadarzulmetme yavv geçmiş olsun .
çamlıcam arada senin mesajınıda gördüm sanada iyigünler .
ben bu aksam yapcam o kurabiyelerden bak sana resmini göstereyim bu sekilde olucakmıss
Eki Görüntüle 170483
neslihan senin masukiye fotonu görünce bi an izmitli zannetim
meğer gezmeye gelmişsinizz
Kıslar benim çokuklar gelecek okuldan .bugün etütleri yok hemde arkadaşlarıyla gelecekler . O yüzden behlül kaçar
Kilo bildirimlerinizi bekliyorum liste yaparım inşallah .
Kilosunu not aldılarım ...
Banu .
Nazlı .
Mathers
marıa.
acısın banum acısın bu işe yaradıgına işaret.
maytap nerden buldun kıs kayısıyı kakoya batırmayı .. ara ögünde bende deneyim .
bende baklayı yasak diye biliyorum geçen yaz yemiştim hatta aeben abla yasak demişti ....
herkese iyi akşamlar kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,domates,biber
öğle
mantarlı tavuk,cacık
akşam
pırasa,ayran
ara
bu gün ki elmalı kayısılı sütlü kakao lu tatlıyı yapacam kendime ödül
iksircim benimkinden bahsediyorsun sanırım .yap valla süper oldu ama sanırım pişse daha iyi olur
iksirrr
cnm tatlıyı yapacaksan eger meyveleri pişirmelisin cnm
çünkü montide süt ürünleir ve meyve bilirkte yenmiyor
zilim snei göryorum aşagıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?