selam kızlar. kilo verenleri canı gönülden tebrik ederim. benim moral bozuk. 100 gr vermişim bu hafta. neden öyle oldu bilemiyorum. halbuki spoara başladım daha çok veririm demiştim. sabah tartıyı görünce moralim çok bozuldu.
selam kızlar. kilo verenleri canı gönülden tebrik ederim. benim moral bozuk. 100 gr vermişim bu hafta. neden öyle oldu bilemiyorum. halbuki spoara başladım daha çok veririm demiştim. sabah tartıyı görünce moralim çok bozuldu.
Dünkü menüm 31.03.2011
sabah ; fix monti menüsü
Öğlen; ıspanak+taze fasulye+brokoli az az ve yoğurtlu...
ara; 1 kivi + 8 adet çilek
akşam; fırında 2 adet patlıcan kızarttma yoğurtlu ver cevizli..
Salata yapmaya fırastım olmadı misafir bastırdı...:):):)
Misafirlerde gelirken pasta getirmiş...Servisimi yaptımm ama ucuna tadına bile bakmadımmm...
ilk nefsimi sınavdan geçtim çok şükür...Okadr da çok ısrar ettiler ama yemedimmm...Yememmm...Yemeyeceğim...
çok yoğun olduğum için bugün anca girebildim...Umarım bildirim için geç kalmamışımdır....
2 kilonun verdiği mutluluklaaa süper bir durumdayımmm...İnşş..her hafta azda olsa giderrr....Çok şükrr...alıştımm..Monti ile yaşamaya...1 hafta olmasına rağmen...:):):)
herkese iyi akşamlar kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,domates,biber
öğle
mantarlı tavuk,cacık
akşam
pırasa,ayran
ara
bu gün ki elmalı kayısılı sütlü kakao lu tatlıyı yapacam kendime ödül
herkese merhaba
kızlar biz ev taşıycaz da önümüdeki hafta o yüzden pek ilgilenemiyorum
herşeyi kaldırıyoruz kolilere bi tartı dışarda duruyo
hemen bu sabahki kilomu sööliyim 56,8 takıldım kaldım bu kilolarda
nese belki önümüzdeki hafta koşturmaca işe yarar biraz :)) umarım yani
yarın yumurta ile ekmek yemek istiyorummmmm
aben abla arada yiyebilirisniz dmeiştin ya yarın yiycemm
öylemiymiş ben bilmiyodum
ne kadar sıklıkla bu ara acaba masumcumm
maria cım şimdi ben yanlış yönlendirmeyim seni
aben abla yarın açıklar yani ben kendi adıma baya uzun süredir monti yapıyorum
ilk kez yiycemmm :26::26::26:
Önümüzdeki hafta aerobike başlıyoruz kardeşim ile beraber..hafta içi 3 akşam birer saat..
sizde beslenmeme neyi daha çok yapmalıyımmm...
Protein mi karbonhidrat mı sebze mi..Ben bunları unutuyorum ayırmasını...
Ayrıca sabahları evden çıkmadan önce ve kahvaltıdan 1 saat önce kuru kayısı yemem doğru olur mu...3 gün oldu wc problemi çekiyorum...
neslihan kahvaltıdan önce kayısı yiyebilirsin cnm
proetin ve sebze daha çok yemeliyiz
kh az alıyoruzz cnmm
wc içinde form çaylar tavsiye etcem sanaa
Selam kızlarrr....
Bugün ki menümü de yazımmm..Akşam alelacele ofiste çıkmadan önce yazdım dünkü menümü vew kilomu..Çok yoğun bir gündü bugün...çok şükür atlattıkkk...Yarın daha bir yoğun olabilir belik yarında bu saatlerde girebilirim...
Sabah : monti fix menü
öğle: ıspanak + taze fasulye bol yoğurt
ara : çilek + kivi
akşam : ızgara tavuk + salata + yoğun yoğurtlu ayran..ara: henüz yemedim nar yensem mi acaba sökülmek için ama yatacam birazdan birşey olur mu acaba?:26:
Teşekkürler masumcummm..
Form çayı için önerdiğin bir marka var mı canımmmm....
birde akşam yemeğinde tavuk yiyebiliyormuydukk...Ben bu akşam başka alternatifim olmadığı için az yedim ama bilemedim de???
Nar şimdi yiyp yatabiliyor muyummm...:26:
Yoksa yemim mi..bilemedimmmm...
sütaş yoğurt yedim bugün yemez olaydım .. şişkinlik gaz böyle birşey olamaz
bende geçen hafta hiç verememiştim bu hafta 1.5 gitti sıkma canını sende proteine yüklen bu hafta,hafta ya güzel verirsin inşallah
canım üzülme bu hafta az gittiyse haftaya daha çok gidicek inşallah spora yeni başaldıysan kasların hafif şişmiş olabilir geçer bir kaç güne inş haftaya daha çok verirsin canım
canım menün güzel olmuş ıspanak pirinçli değildir umarım...
akşam yemeğinde kırmızı et hariç tavuk balık yiyebilirsin canım rahat ol, narıda yatarken yeme bence sabah yersin su iç yatarken en iyisi. afiyet olsun canım
ha bu arada masumcum da cevaplar belki sorunu ama ben form çayını doğadanınkini kullanıyorum kayısılı çok güzel tadı işte bu her markette vardır mutlaka
soğuk mu yedin tatlım sıcak su iç bişi olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?