Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende geçen hafta hiç verememiştim bu hafta 1.5 gitti sıkma canını sende proteine yüklen bu hafta,hafta ya güzel verirsin inşallah

canım üzülme bu hafta az gittiyse haftaya daha çok gidicek inşallah spora yeni başaldıysan kasların hafif şişmiş olabilir geçer bir kaç güne inş haftaya daha çok verirsin canım

canım tebrikler hem verdiğin kilo için hem de pastaya yenilmediğin için

inş kilo vermen bu şekilde devam eder tatlımm

afiyet olsun canım güzel olmuş

kolay gelsin canım inş işe yarar biraz spor yapmış olursun hem gider kilolar inş

öylemiymiş ben bilmiyodum

ne kadar sıklıkla bu ara acaba masumcumm

maria cım şimdi ben yanlış yönlendirmeyim seni
aben abla yarın açıklar yani ben kendi adıma baya uzun süredir monti yapıyorum
ilk kez yiycemmm :26::26::26:

Bugünkü menüm:

Sabah:yarım greyfurt, 1 küçük armut
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmeğiyle tost, zeytin,domates salatalık, şekersiz mermelat
Öğle:Menemen, yoğurtlu salata,Bir ceviz
Ara:1 kase çilek
Akşam:Tavuklu mantarlı sote, semizotu salatası yoğurtlu
Ara:1 elma

çilekelre dayanamadım yinee

tartıda 54,9 görmekten sıkıldıgım ıcın bugun suyu az ıctım
aksam en azından 57 degılım 55,4 düm
sımdı aksam yemegımı yıyorum yıne proteın
ıcımde proteınlı marul agazı cıkacak
karbonhıdratı en son cumartesı ve pazartesı yedım
bu hsonu da yerım belkı ya da aç kalırım hsonları oglen hep ac kalıyorum gezerken

maria cım şimdi ben yanlış yönlendirmeyim seni
aben abla yarın açıklar yani ben kendi adıma baya uzun süredir monti yapıyorum
ilk kez yiycemmm :26::26::26:

ay tamam canım benim haklısın sende tabi ortalığı karıştırcam bak görüyomusun ne kadar açım

aeben abla gelince söyler nasılsa

diyarrrrrrrrrrr
cnm bugün bi ara seni gördüm aşagıda ama yazmadın nasılsın cnm mesailere aynen
devvam mı? diyetin nasıl gidiyor cnm

gel yaa özlettin kendini bu nasıl işmiş yawww

banum laptobu açtım ama bakamadım cnm,dışarı çıktık ancak geldik..
migrosa gittik kendime bitter aldım.canım o kadar çekmişki marketten çıkıp arabaya biner binmez attım ağzıma bir parça...o acı tadına bayılıyorum.kırk yılda birde olsa canım çekiyor çikolatayı.

bu arada MİGROSTAAAAAA TAM TAMINAAAAA %99 KAKAOLU BİTTER GÖRDDÜÜÜÜÜM...

walla gözlerime inanamadım ama gerçekten %99 kakaolu bitter var.yabancı bir markaydı ama aklımda kalmadı. hatta aynı markanın %80 ve %90 kakao oranına sahip çikolatalarıda vardı.büyükçe bir tabletti.fiyatıda 7,5 muydu ne..ööle bişeydi yani ...ben yerdim ama oğlum yiyemez diye almadım.oğluma gün aşırı bir kare bitter veriyorum çünki..sütlü çikolata yedirmiyorum.

o %99 kakaolu bitterin arkasında sadece kakao yağı,kakao ve şeker yazıyordu.yani diğer çikolatalar gibi ıvır zıvır soya ürünleri katı yaplar falan filan yoktu...ama tadı nasıldır bilmem.montiye uyduyğu kesin ama..tabi her gün değil ve bir kaç kareyi geçmemek lazım.bu konuda en son sözü aebenim söyler..

AEBENİM ben hiç bakmadan aldım valla tam buğday ekmeğini..neden koymuşlarki şekeri içine durduk yere..tam buğdayı sağlıklı olduğu için alıyor millet.şekerde neden koymuşlar acaba...:26:
dur ben bi anons daha geçeyim o zaman aebenim...

DİKKAT DİKKAT !!!!!!.....(ses bir kii.ses bir kiii)

SAYIN MONTİ AHALİSİNE ÖNEMLE DUYURULUR
BİMDE SATILAN TAM BUĞDAY EKMEĞİNDE ŞEKER VARDIR ALMAYINIZ..
herkes duymuştur inşallah...

zilimmmm
peki şeker var diyorsun nasıl uyacak montiyee kuuuuuu

vallaaa ik fırsatta alayım bendee ama bulmazsak digerlerii uymazmı?

Selam kızlarrr....

Bugün ki menümü de yazımmm..Akşam alelacele ofiste çıkmadan önce yazdım dünkü menümü vew kilomu..Çok yoğun bir gündü bugün...çok şükür atlattıkkk...Yarın daha bir yoğun olabilir belik yarında bu saatlerde girebilirim...

Sabah : monti fix menü

öğle: ıspanak + taze fasulye bol yoğurt

ara : çilek + kivi

akşam : ızgara tavuk + salata + yoğun yoğurtlu ayran..
ara: henüz yemedim nar yensem mi acaba sökülmek için ama yatacam birazdan birşey olur mu acaba?:26:

Önümüzdeki hafta aerobike başlıyoruz kardeşim ile beraber..hafta içi 3 akşam birer saat..

sizde beslenmeme neyi daha çok yapmalıyımmm...

Protein mi karbonhidrat mı sebze mi..Ben bunları unutuyorum ayırmasını...

Ayrıca sabahları evden çıkmadan önce ve kahvaltıdan 1 saat önce kuru kayısı yemem doğru olur mu...3 gün oldu wc problemi çekiyorum...

neslihan kahvaltıdan önce kayısı yiyebilirsin cnm
proetin ve sebze daha çok yemeliyiz
kh az alıyoruzz cnmm

wc içinde form çaylar tavsiye etcem sanaa

neslihan kahvaltıdan önce kayısı yiyebilirsin cnm
proetin ve sebze daha çok yemeliyiz
kh az alıyoruzz cnmm

wc içinde form çaylar tavsiye etcem sanaa

Teşekkürler masumcummm..
Form çayı için önerdiğin bir marka var mı canımmmm....

birde akşam yemeğinde tavuk yiyebiliyormuydukk...Ben bu akşam başka alternatifim olmadığı için az yedim ama bilemedim de???

Nar şimdi yiyp yatabiliyor muyummm...:26:
Yoksa yemim mi..bilemedimmmm...

sütaş yoğurt yedim bugün yemez olaydım .. şişkinlik gaz böyle birşey olamaz

Nar şimdi yiyp yatabiliyor muyummm...:26:
Yoksa yemim mi..bilemedimmmm...

canım menün güzel olmuş ıspanak pirinçli değildir umarım...

akşam yemeğinde kırmızı et hariç tavuk balık yiyebilirsin canım rahat ol, narıda yatarken yeme bence sabah yersin su iç yatarken en iyisi. afiyet olsun canım

ha bu arada masumcum da cevaplar belki sorunu ama ben form çayını doğadanınkini kullanıyorum kayısılı çok güzel tadı işte bu her markette vardır mutlaka

sütaş yoğurt yedim bugün yemez olaydım .. şişkinlik gaz böyle birşey olamaz

soğuk mu yedin tatlım sıcak su iç bişi olmaz inş

Son düzenleme:
bende geçen hafta hiç verememiştim bu hafta 1.5 gitti sıkma canını sende proteine yüklen bu hafta,hafta ya güzel verirsin inşallah

canım benim zaten bu hafta çok protein aldım. nerde yanlış yaptım bilemiyorum. ama çok canımı sıktı. umarım dediğin gibi olur. teşekkür ederim moral için.

canım üzülme bu hafta az gittiyse haftaya daha çok gidicek inşallah spora yeni başaldıysan kasların hafif şişmiş olabilir geçer bir kaç güne inş haftaya daha çok verirsin canım

bilemiyorum annacım. inş dediğin gibidir. kas şişmesi hiç aklıma gelmedi daha doğrusu bilmiyorum da öyle bişey olduğunu. sağol ilgin için teşekkür ederim.

ayrıca bugün markette fruktoz yani meyvenin şekerinden elde edilen bildiğiniz toz şeker gördüm.fiyatıda oldukça pahalıydı. 500 gr.ı 12 milyondu . yaniii ben o paraya 6 kilo toz şeker alırım.

sAĞOL CANIMMM......YEMEDİM NARI ZATENN...sU İÇTİM YATTIMM...içim el vermedi yemeye...
Off ya halen regl olamadımmm...Kesin onun +1 kilosu vardırr...birde 4 gündür wc problemi eklenince...Neyse Bugün veya yarında regl olmazsam p.tesi Farlutal içicem mecburen çünkü tam adet tarihimi 1 ay geçti...üstüne üçüncü olmam gerekirken halen yokk....

Yok canım öyle dikkat ediyorum ki yemeklere ıspanağı sipariş ederken bile soruyorum içinde ne var diyee...Prinçsiz yapıyor bir yer ordan söyledik.....Prinçsiz yedim yani...ya montiyi yapıyorum ama 1 haftadır tam yapıyorumm tek eksiğimm salata her daim olamaması...Salata yoksa bile 1 adet salatalık muhakkak oluyoo...Tek eksiğim bu....öğlenleri salata...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…