Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar çok soru soruyorum ama yanlış yapmak monti dışına çıkmak istemiyorummm....
Yardımlarınız için çok çok çok teşekkür ederimmm....
Tabii evdede eşim destekçi...Allah ondan da razı olsunn...Onada montiyi anlatıyorum hergün ne öğrenirsemm...Oda akşam eve gelirken artık yarım yağlı yoğurt yazğsız süt falan alıyorr ve bana destek vermek için oda akşamları ekmek yemiyoo....Bu kadar kilo vermemi istiyor anlayacağınız....

Bu havuçu hiç mi yiyemiyoruz..Salatayada koyamazmıyız hani...Pişmişini yemediğimizi biliyorum da çiğ de mi yemiyoruz?
:26:

Son düzenleme:

öncelikle umarim istedigin kiloya kavusursun,havuc konusunda da havucu hic yemiyoruz cig olsa bile.

günaydın kızlar........ iyi hafta sonlaır herkeseee
nasılsınız bakalımmm.......

neslihancım narı keşke yeseydin cnm ya ,aç yatmak ii bir şey dgeil kan şekeirn düşer tatlım ,yedikten 15 dk sonra yatabilirdin yani :)

akşam tavuk tabiki yersin,protein monti dostudur.am akızartma filan degil tabiki haşlama olarak yiyebilirisn ben bazne kendi yagı ile kızartıyorum .derisini çıkartım yiyorum tavsiye ederim cnm .

kabızlık içinde mümin kbız birisi olarak sana öncelikle kten tohumu tavsiye etcem.yemeklerin ardından ben 1 yk yogurt içine tarçın ve keten tohumu atıp yiyordum,ister yemegin ardındna ye istersen ara olarak ye sen bilirisn ,tarçın şekeirni dengede tutar pko na faydası olur,kt ise kabızlık için idir. form çayları dogadan marka çok pahalı ,doguş 2 lira dogadan 4.5 yaptıgı etkide aynı hiç birşey yok ,içindeki btkile rbile aynı ,hatta geçen promosyon varmış marketin birinde 1 liraya botayn marka aldım ve böyle form çayı görmedim ben baya rahatlattı benii

hepicinizi öpüyorum ,bebleriii babanneye gönderdim bi ark kahveye gidicektim ama evde yokmu,en iyisi temzilik yapayım ben ,birde platessimi yapayım mis gibinnnn

salatalik cok iyi bir dengeleyici yesil salata kadar olmasada eger imkanin yoksa salatalikta isini görur.

Selam masumcumm...

Sağol canım bilgilerin için...Ya ben narı aç olmaktan değil de adet söktürsün diye yiyim istedimm...
Yatmadan 15 dk. kadr meyva yiyebiliyoruz demekki...Hani çok çok gerekmedikçe zaten yememmm:):):)

Hmm çıkınca bir bakım form çaylarınaaa....

K.tohumuda alayım bari...

Birde tarçını sabah kahvaltıda süte katıyorumm...Hele bugün öyle çok katmışım ki kendimi tarçın tarlasında falan hissettim içerkenn...:):):) Fena oldum ama tarçın gibi kokuyorum resmenn...:):):)

Adet söktürmek içinde maydanoz ve kekik suyu iyi geliyormuş galiba bende onu araştırıyordum şimdi...İnat ettim sökülsün diye içmiyecem ilaççç...Bakalım nereye kadar sabredicekk...Oda inat etti gelmiyorrr...Zor tutuyor kendini biliyorummm....Sinir edicek ya beni..:):)

bu arada dün cuma idi firmaya bir dünya müşteri geldi personeller geldi...Hepsi de kilo vermişsin süzülmüşsün dedilerr...içimden iki kilo verme ile bu kadar belli oluyorsa dedim deymeyin keyfime...:):):)

Sanada kolay gelsin masumcummm...İstanbul çok fena bir hava varr hiç temizlik havası yok...Bende ofisteyim zatenn....Biz cumartesileride tam gün çalışıyoruzz... Keşke c.tesileride çalışmasakk...Ama zor...

öncelikle umarim istedigin kiloya kavusursun,havuc konusunda da havucu hic yemiyoruz cig olsa bile.

tüh yaa ben çiğ havucu çok seyiordummm...Ama ön sayfada gl.30 gösteriyo... Kafam çok karıştı...:26: Neyse monti için yemeyecez artık neyapalımm...

salatalik cok iyi bir dengeleyici yesil salata kadar olmasada eger imkanin yoksa salatalikta isini görur.

Hmm evet sabahlarıda 2 adet yiyorumm...Birde çengelköy cinsinden alıyorummm...Ohhh missss....

neslihannn
cnm aktarlarda c.perçemi diye bir ot satılıyorr
bir tutam atıyorsun kaynar suyun içine
5 dk bekliiyor otları çıkartıp içiyorsun
hatta kendine bi bitki çayı bardagı al daha kolay olur.

bek ben diyete başladıgımda bebeklerim 13 aylıktı
ama hala düzenim yoktu,dogum önceside öleydi
önce civanperçemi içtim 8 ay kadar her gün içtim
şimdi sana tavsiyem bi farlutal al adet söksün
sonra c.perçemi içmeye başlaaa
hamilelik içnd efaydalı ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum
söktürücü oldugu için belli bir gündne sonra içmiyorsun sanırım alıgın aktara sorarsın bunu
zaten zmanla zamanla düzene girecektir adetleirn cnm
kolay gelsin

tAMAM CANIMM...dAHA ÖNCEDEN 2 AY KULLANDIM hiç bir işe yaramadı diye bıraktımmm...Evde var olmadı tekrar başlarımm...

Bugün farlutal alacağım çantamda dursun zaten sonrada p.tesiye oldu oldu olmadı p.tesi ilacı içicemm....

Sanada kolay gelsin canımmm...

birde bu tickerı nasıl düzeltecemm...Yoksa en baştan mı yapacağımm...81,1 olarak düzeltim dime ama...Moral versin...

Son düzenleme:
umarımmm ii gelir neslihan sne içmeye devam et
zaten 2 ay sonra tam etki ediyorum
çizelgeyi baştan yapıcaksın cnm he rhaftaaa

yap degişik degişikkkk:))))

ben kaçar işler beni beklerrrrr

zilim gelmedinn,aben ablada ggelmez sanırım bende gideyim

Dünkü menümü yazıyorum:

Uyanınca
1 portakal

Sabah
2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, biber, zeytin

Öğle
Izgara kanat (kanatların derileri üstündeydi maalesef), salata

Ara
2 kivi

Akşam
Bakla, yoğurt, patlıcan musakka (patlıcanları kızartma değil, fırında ızgara)

Ara
1 portakal

günaydın kzılar
KIZLAR BİMİN EKMEĞİNDE EVET ŞEKER VAR.HATTA KUZEN ALMIŞTI GEÇEN HAFTA BAK BİMDE DİYE GETİRDİ BANA AMA ŞEKER ORANI VAR DEDİ BEDE DOLAPTAN UNO T.B EKMEĞİMİ ÇIKARDIM BİMİNKİ 0.23 ,UNONUNKİNDE 0.21 MAALESEF BU EKMEKLERE NEDEN ŞEKER KONUR ANLAMADIM AMA SANIRIM HEPSİNDE VAR VE ZANNIMCA MESELE HAMURUN MAYALANMASI İÇİN ŞEKERE İHYİYAÇ OLUYO .BUNU BENDE SORACAKTIM UNUTTUM DÜN
NEYSE İÇERİK AYNI UNO 2.40 BİMİNKİ 1.20 ARADADA BÖYLE Bİ FARK VAR .

kizlar en guzel ekmek siyah kepekli ekmek.Daha tok tutuyor ben rejimdeyken gunde 4 dilim yiyordum ustelik kilolarimida vermistim.ancak rejimi biraktim baklava borek derken 4 kilomu aldim ama tekrer baslayacagim.

maytabim bim in köy ekmegi ve ısparta erkmegi montiye uygunnedenonlardan denemiyorsunuz ...ayrıca halk ekmegin köy ekmegide uygun .
mönünde bakla varken dünkü sorumuzu açıklıga kavuşturayım .
Maytabım bakla yasak deyil . Yanlız kuru fasulye gibi düşünün yanında et kesinlikle yok ok .
Mathers mönünde öylen yogurt eksik gerisi güzel .
Baklan muhtemelen yeşil bakla sanırım . Afiyet olsun
yemiyoruz nesliş ..ama sadece salata ve sebze yedigin et olmayan mönülerinde salatana az hacuç rendeleyebilirsin bu ayrlama sana kalmış ..
Tabi yemesesen daha iyi .
ayışgım özlüyoruz kıs
neslihancım sogsan suyunu önermiştim araştırdınmı .
geldim ne haber

Geldimde nasıl geldim pc bu seferde bazan klavyeyi bazanda mavsu algılamıyor
Eşime diycek yüzümde kalmadı .
Kilo bildirimiz bu hafta az sanırım ama olsun ben listeyi yapayım .

banu hakaten kız dışarda hiç temizlik havası yok ...
Bence bebişler yokken sen piltesi duble yap

he vallaaa temizlik havası yok abla ama napayımmmm
çocukluyaaa hava mava yokk ne zman fırsat buldun ozmann

plates kaçarmı heç abla yapıcam duble dediginn nasıl bulcma kiiii
hangi günle roluyor bugünnn topla yapayım die düşünmüştüm:26:

bilemiyorum annacım. inş dediğin gibidir. kas şişmesi hiç aklıma gelmedi daha doğrusu bilmiyorum da öyle bişey olduğunu. sağol ilgin için teşekkür ederim.

oluyormuş bende bilmiyordum canım ama ağırlığın kilodan değildir inecek inş merak etme canım

bende farlutal içiyorum canım çok gecikirse öyle yaparsın

heh iyi o zaman canım salatada çok lif var ihmal etmemeye çalış tatlım

selam masumcum sanada iyi haftasonları olsun

kolay gelsin canım

afiyet olsun canım ben bakla yasak diye biliyorum ama :26:

günaydın maytapcımm

unodada mı şeker var ama ben ondan kullanıyorum hep ya :26:

hayırlı günler olsun

hayırlı günler ablacım hoşgeldinn...

NARI YESEN İYİOLURDU NESLİŞ .AFİEYT OLSUN .
SEBZE VE PROTEİN MASUMUN DEDİGİ GİBİ SADECE SABAHLARI KARBONHİDRAT YİYORUZ BİRDE HAFTADA 3 ÖGÜN BALGİL VS.

KABIZLIK İÇİN NESLİHAN . İNCİR VE KURU KAYISIYI KAYNAT İYCE İSTER ROBOTTAN GEÇİR İSTER ÖYLE YE SUYUYLA SABAH AÇ KARNA 1.2. BR DK.
AYRICA ARMUDUDA TAVSİYE EDERİM BAŞKA BİR ARA ÖGÜNDE .
sütaş yoğurt yedim bugün yemez olaydım .. şişkinlik gaz böyle birşey olamaz
BLAKCIM ENDER SARAÇ SÜREKLİ SÖYLÜYOR SOGUK AYRAN GAZ YAPARDİYE ILIK YİYİN İÇİN YOGURDU .
ayrıca bugün markette fruktoz yani meyvenin şekerinden elde edilen bildiğiniz toz şeker gördüm.fiyatıda oldukça pahalıydı. 500 gr.ı 12 milyondu . yaniii ben o paraya 6 kilo toz şeker alırım.
BAYAZIM KIS KİLO BİLA LAMAMIŞSIN SİKAYETLERİNİ OKUYUNCA BENDE KİLO ALDIN SANDIM .
BAYZIM O BASKÜLDDE GÖRÜNEN BU HAFTA SPORDA EKLEDİ İSEN KASLARIN GELİŞMİŞTİR .YANI YAGLARINLA YER DEGİŞTİRMİŞDİR SENDE BASKÜLDE FARK EDEMESSİN ...AMA EMİNKİ YAG KAYBETTİN BU BASKÜLE YANSIMASADA.. HAFTALIK DEGİŞKENLİKLER SİZİ KASMASIN .
ANLIYORUM HER HAFTA 1.2. KİLO GİDİYORDU BU HAFTA BASKÜLDE DURUNCA MORALİN BOZULDU AMA DEDİKLERİMİ DÜŞÜN .

öylemiymiş ben bilmiyodum

ne kadar sıklıkla bu ara acaba masumcumm
KISLAR EPEYDİR YAZAYIM DİYORDUM .GÖZLEMLERİM SONUCU SABAH EKMELE YENEN HŞ YUMURTANIN BAZAN GÖZ ARDI EDİLENBİLECEGİ . BÖYLE YAPANLARDA GÜZEL VERİYORLAR LARAM GİBİ .
SAHİ O NERDE YOK KAÇ GÜNDÜR .:26:
HAFTADA 1.2 .KERE HŞ OLARAK KAHVALTINIZA EKLEYE BİLRİSNİZ AMA BAKTINIZ SONUÇ İYİ OLMADI TEKRAR KESERSİNİZ .BU KONUDA TERCİHİ SİZE BIRAKIYORUM.
BENCE MÖNÜN HARİKA MARİA.
ÇİLEK EN ZARARSIZ MEYVELERDEN HATTA YGORUTLA BİLKE YİYEBİLİRSİNİZ ARLARINIZDA .ÇÜNKİ ÇİLEK ÖGÜNLERDEDE YENİR .
AA BAKIN BU GÜZEL OLDU ARALARDA ÇİLEKLİ TARÇINLI YOGURT .
IŞILCIM SENİ UYARMAM LAZIM .KARBONHİDRATSIZ MONTİ OLMAZ . VE SAGLIKLI KİLO VERİLMEZ BİLİYORUM DÜGÜN YAKLAŞTI AMA VERDİKLERİN TEKRAR GELMESİ ÇOK KOLKAY OLUR SENİ BU KOBNUDA UYARMAM LAZIM .VERDİGİN KİLO KALICI DEYİL .
HELEDE ÖYLEN ÖGÜN ATLAMAK HİÇ MONTİYE GÖRE DEYİL BU ASLINDA MONTİNİN ASIL KURALLARINDAN .
İLAHİ ZİLİM .,

BİTERDEN LAF ACILMIŞKEN YAV BENİM KAKAOYLA HİÇÇÇ ARAM YOKKK O YÜZDEN ÇUKUYU BİLE FAZLA ARAMAM HİÇ YEMESEM BİLE .AMA BEYAZ ÇUKU OLURSA TABİ.
%80 ÜSTÜNDEKİ ÇUKULALARI HAFTADA BİR YİYEBİLİRSİNİZ KISLAR...AMA FAZLA DEYİL HE..

AY BUGUN PEK MÜJDECİ GÖRDÜM KENDİMİ.
zilimmmm
peki şeker var diyorsun nasıl uyacak montiyee kuuuuuu

vallaaa ik fırsatta alayım bendee ama bulmazsak digerlerii uymazmı?
BANU HANUM YUIKARDA YAZDIM HAFTADA BİR YE % 80 ÜZERİNDEKİLERİ .
TEBRİKLER NESLİHAN . İLERKİ HAFTALARDA BU KADAR VEREMİYCEGİNİ BİLİYORSUN DİMİ.

KAYISI VE KAKAO TABİ YİYEBİLİRSİN NESLİŞ .
BU ARADA KAKAO EN FAYDALI ŞEYLERDEN KISLAR .KATIN KATABİLDİGİNİZ ŞEYLERE HİÇ SINIRLAMIYORUM .
6 SENELİK VELİYMİŞİN BEN YANLIŞ OKUMUŞUM :78:
RABBIMHAYIRLI EVLETLER VERSİN GÖNLÜNCE.

PASTA İÇİN TEBRİKLER NASLİHAN BU SEFER SENİ ÇOK KARALI GÖRDÜM OLACAK İNŞALLAH .
CANIM SENİNDE YAZDIGIN GİBİ SALATAN EKSİK KABIZLIK PROBLEMİNDE BUNDAN .YAP Bİ KACA KASE SALATA YE ÖGÜNLERDE VE YAMEKLERDEN SONRA BOL SU İÇ BAK O ZAMAN KALIYORMU KABIZLIK .
yarın yumurta ile ekmek yemek istiyorummmmm
aben abla arada yiyebilirisniz dmeiştin ya yarın yiycemm
AFİEYT OLSUN BANUM
KISLAR TATLININ TAM TARİFİNİ VEREYİM 2 KŞ YİYEBİLİRSİNBİZ ARLARINIZDA.BU ASLINDA BİLİNEN BİR TARİFTİR BABAM ÇOK SEVERDİ.
2 İNCİR ÇOK KÜÇÜK DOGRANMIŞ 1 BRDA SÜT . YANLIŞ HATIRLAMIYORSAN SÜR KAYNADIKDAN SONRA İNCİRLER EKLENİYORDU SÜT KESİLMASIN DİYE . SONRA KARIŞTIRARAK GÜZELCE PİSİRİYORSUNUZ SÜT AZ GELİRSE BİRAZ DAHA EKLEYİN . KARIŞTIRIRKEN ÇATALLADA EZİN İYCE . KASEYE BOŞALTIN .
DİGERLERİ SİZE KALMOIŞ TARÇIN CEVİZ EKLEYEBİLİRSİNİZ HATTA KAKAO .
SÜPERBİR TATLI OLUYOR
KOLAY GELSİN .
nescafe yasak ama türk kahvesid eyasak dimi bizee?
aben abla kafamı kırcak şimdi
ne zmnadır monti yapıyosun ,ögrenemeidn mi dicekk:82::82::82::82:
İKİSİDE YASAKDA AYNI NADİR İÇEBİLİRSİNİZ KAHVEDE ÖNEMLİ OLAN KAFEİNİ

KISLAR LİSTE YAPMAYA SÜREM KALMADI DAH SONRA İNŞALLAH .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…