- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Kızlar çok soru soruyorum ama yanlış yapmak monti dışına çıkmak istemiyorummm....
Yardımlarınız için çok çok çok teşekkür ederimmm....
Tabii evdede eşim destekçi...Allah ondan da razı olsunn...Onada montiyi anlatıyorum hergün ne öğrenirsemm...Oda akşam eve gelirken artık yarım yağlı yoğurt yazğsız süt falan alıyorr ve bana destek vermek için oda akşamları ekmek yemiyoo....Bu kadar kilo vermemi istiyor anlayacağınız....
Bu havuçu hiç mi yiyemiyoruz..Salatayada koyamazmıyız hani...Pişmişini yemediğimizi biliyorum da çiğ de mi yemiyoruz?:26:
sAĞOL CANIMMM......YEMEDİM NARI ZATENN...sU İÇTİM YATTIMM...içim el vermedi yemeye...
Off ya halen regl olamadımmm...Kesin onun +1 kilosu vardırr...birde 4 gündür wc problemi eklenince...Neyse Bugün veya yarında regl olmazsam p.tesi Farlutal içicem mecburen çünkü tam adet tarihimi 1 ay geçti...üstüne üçüncü olmam gerekirken halen yokk....
Yok canım öyle dikkat ediyorum ki yemeklere ıspanağı sipariş ederken bile soruyorum içinde ne var diyee...Prinçsiz yapıyor bir yer ordan söyledik.....Prinçsiz yedim yani...ya montiyi yapıyorum ama 1 haftadır tam yapıyorumm tek eksiğimm salata her daim olamaması...Salata yoksa bile 1 adet salatalık muhakkak oluyoo...Tek eksiğim bu....öğlenleri salata...
günaydın kızlar........ iyi hafta sonlaır herkeseee
nasılsınız bakalımmm.......
neslihancım narı keşke yeseydin cnm ya ,aç yatmak ii bir şey dgeil kan şekeirn düşer tatlım ,yedikten 15 dk sonra yatabilirdin yani :)
akşam tavuk tabiki yersin,protein monti dostudur.am akızartma filan degil tabiki haşlama olarak yiyebilirisn ben bazne kendi yagı ile kızartıyorum .derisini çıkartım yiyorum tavsiye ederim cnm .
kabızlık içinde mümin kbız birisi olarak sana öncelikle kten tohumu tavsiye etcem.yemeklerin ardından ben 1 yk yogurt içine tarçın ve keten tohumu atıp yiyordum,ister yemegin ardındna ye istersen ara olarak ye sen bilirisn ,tarçın şekeirni dengede tutar pko na faydası olur,kt ise kabızlık için idir. form çayları dogadan marka çok pahalı ,doguş 2 lira dogadan 4.5 yaptıgı etkide aynı hiç birşey yok ,içindeki btkile rbile aynı ,hatta geçen promosyon varmış marketin birinde 1 liraya botayn marka aldım ve böyle form çayı görmedim ben baya rahatlattı benii
hepicinizi öpüyorum ,bebleriii babanneye gönderdim bi ark kahveye gidicektim ama evde yokmu,en iyisi temzilik yapayım ben ,birde platessimi yapayım mis gibinnnn
öncelikle umarim istedigin kiloya kavusursun,havuc konusunda da havucu hic yemiyoruz cig olsa bile.
salatalik cok iyi bir dengeleyici yesil salata kadar olmasada eger imkanin yoksa salatalikta isini görur.
neslihannn
cnm aktarlarda c.perçemi diye bir ot satılıyorr
bir tutam atıyorsun kaynar suyun içine
5 dk bekliiyor otları çıkartıp içiyorsun
hatta kendine bi bitki çayı bardagı al daha kolay olur.
bek ben diyete başladıgımda bebeklerim 13 aylıktı
ama hala düzenim yoktu,dogum önceside öleydi
önce civanperçemi içtim 8 ay kadar her gün içtim
şimdi sana tavsiyem bi farlutal al adet söksün
sonra c.perçemi içmeye başlaaa
hamilelik içnd efaydalı ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum
söktürücü oldugu için belli bir gündne sonra içmiyorsun sanırım alıgın aktara sorarsın bunu
zaten zmanla zamanla düzene girecektir adetleirn cnm
kolay gelsin
hayırlı günler olsun
maytabim bim in köy ekmegi ve ısparta erkmegi montiye uygunnedenonlardan denemiyorsunuz ...ayrıca halk ekmegin köy ekmegide uygun .günaydın kzılar
kızlar bimin ekmeğinde evet şeker var.hatta kuzen almıştı geçen hafta bak bimde diye getirdi bana ama şeker oranı var dedi bede dolaptan uno t.b ekmeğimi çıkardım biminki 0.23 ,unonunkinde 0.21maalesef bu ekmeklere neden şeker konur anlamadım ama sanırım hepsinde var ve zannımca mesele hamurun mayalanması için şekere ihyiyaç oluyo .bunu bende soracaktım unuttum dün
neyse içerik aynı uno 2.40 biminki 1.20 aradada böyle bi fark var .
mönünde bakla varken dünkü sorumuzu açıklıga kavuşturayım .dünkü menümü yazıyorum:
Uyanınca
1 portakal
sabah
2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, biber, zeytin
öğle
ızgara kanat (kanatların derileri üstündeydi maalesef), salata
ara
2 kivi
akşam
bakla, yoğurt, patlıcan musakka (patlıcanları kızartma değil, fırında ızgara)
ara
1 portakal
yemiyoruz nesliş ..ama sadece salata ve sebze yedigin et olmayan mönülerinde salatana az hacuç rendeleyebilirsin bu ayrlama sana kalmış ..kızlar çok soru soruyorum ama yanlış yapmak monti dışına çıkmak istemiyorummm....
yardımlarınız için çok çok çok teşekkür ederimmm....
tabii evdede eşim destekçi...allah ondan da razı olsunn...onada montiyi anlatıyorum hergün ne öğrenirsemm...oda akşam eve gelirken artık yarım yağlı yoğurt yazğsız süt falan alıyorr ve bana destek vermek için oda akşamları ekmek yemiyoo....bu kadar kilo vermemi istiyor anlayacağınız....
bu havuçu hiç mi yiyemiyoruz..salatayada koyamazmıyız hani...pişmişini yemediğimizi biliyorum da çiğ de mi yemiyoruz?:26:
ayışgım özlüyoruz kısöncelikle umarim istedigin kiloya kavusursun,havuc konusunda da havucu hic yemiyoruz cig olsa bile.
neslihancım sogsan suyunu önermiştim araştırdınmı .selam masumcumm...
Sağol canım bilgilerin için...ya ben narı aç olmaktan değil de adet söktürsün diye yiyim istedimm...
Yatmadan 15 dk. Kadr meyva yiyebiliyoruz demekki...hani çok çok gerekmedikçe zaten yememmm:):):)
hmm çıkınca bir bakım form çaylarınaaa....
K.tohumuda alayım bari...
Birde tarçını sabah kahvaltıda süte katıyorumm...hele bugün öyle çok katmışım ki kendimi tarçın tarlasında falan hissettim içerkenn...:):):)Fena oldum ama tarçın gibi kokuyorum resmenn...:):):)
Adet söktürmek içinde maydanoz ve kekik suyu iyi geliyormuş galiba bende onu araştırıyordum şimdi...inat ettim sökülsün diye içmiyecem ilaççç...bakalım nereye kadar sabredicekk...oda inat etti gelmiyorrr...zor tutuyor kendini biliyorummm....sinir edicek ya beni..:):)
Bu arada dün cuma idi firmaya bir dünya müşteri geldi personeller geldi...hepsi de kilo vermişsin süzülmüşsün dedilerr...içimden iki kilo verme ile bu kadar belli oluyorsa dedim deymeyin keyfime...:):):)
sanada kolay gelsin masumcummm...istanbul çok fena bir hava varr hiç temizlik havası yok...bende ofisteyim zatenn....biz cumartesileride tam gün çalışıyoruzz...Keşke c.tesileride çalışmasakk...ama zor...
geldim ne haberumarımmm ii gelir neslihan sne içmeye devam et
zaten 2 ay sonra tam etki ediyorum
çizelgeyi baştan yapıcaksın cnm he rhaftaaa
yap degişik degişikkkk:))))
ben kaçar işler beni beklerrrrr
Zilim gelmedinn,aben ablada ggelmez sanırım bende gideyim
banu hakaten kız dışarda hiç temizlik havası yok ...hoşgeldin aplaaaa
banu hakaten kız dışarda hiç temizlik havası yok ...
Bence bebişler yokken sen piltesi duble yap
bilemiyorum annacım. inş dediğin gibidir. kas şişmesi hiç aklıma gelmedi daha doğrusu bilmiyorum da öyle bişey olduğunu. sağol ilgin için teşekkür ederim.
sAĞOL CANIMMM......YEMEDİM NARI ZATENN...sU İÇTİM YATTIMM...içim el vermedi yemeye...
Off ya halen regl olamadımmm...Kesin onun +1 kilosu vardırr...birde 4 gündür wc problemi eklenince...Neyse Bugün veya yarında regl olmazsam p.tesi Farlutal içicem mecburen çünkü tam adet tarihimi 1 ay geçti...üstüne üçüncü olmam gerekirken halen yokk....
Yok canım öyle dikkat ediyorum ki yemeklere ıspanağı sipariş ederken bile soruyorum içinde ne var diyee...Prinçsiz yapıyor bir yer ordan söyledik.....Prinçsiz yedim yani...ya montiyi yapıyorum ama 1 haftadır tam yapıyorumm tek eksiğimm salata her daim olamaması...Salata yoksa bile 1 adet salatalık muhakkak oluyoo...Tek eksiğim bu....öğlenleri salata...
günaydın kızlar........ iyi hafta sonlaır herkeseee
nasılsınız bakalımmm.......
neslihancım narı keşke yeseydin cnm ya ,aç yatmak ii bir şey dgeil kan şekeirn düşer tatlım ,yedikten 15 dk sonra yatabilirdin yani :)
akşam tavuk tabiki yersin,protein monti dostudur.am akızartma filan degil tabiki haşlama olarak yiyebilirisn ben bazne kendi yagı ile kızartıyorum .derisini çıkartım yiyorum tavsiye ederim cnm .
kabızlık içinde mümin kbız birisi olarak sana öncelikle kten tohumu tavsiye etcem.yemeklerin ardından ben 1 yk yogurt içine tarçın ve keten tohumu atıp yiyordum,ister yemegin ardındna ye istersen ara olarak ye sen bilirisn ,tarçın şekeirni dengede tutar pko na faydası olur,kt ise kabızlık için idir. form çayları dogadan marka çok pahalı ,doguş 2 lira dogadan 4.5 yaptıgı etkide aynı hiç birşey yok ,içindeki btkile rbile aynı ,hatta geçen promosyon varmış marketin birinde 1 liraya botayn marka aldım ve böyle form çayı görmedim ben baya rahatlattı benii
hepicinizi öpüyorum ,bebleriii babanneye gönderdim bi ark kahveye gidicektim ama evde yokmu,en iyisi temzilik yapayım ben ,birde platessimi yapayım mis gibinnnn
Dünkü menümü yazıyorum:
Uyanınca
1 portakal
Sabah
2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, biber, zeytin
Öğle
Izgara kanat (kanatların derileri üstündeydi maalesef), salata
Ara
2 kivi
Akşam
Bakla, yoğurt, patlıcan musakka (patlıcanları kızartma değil, fırında ızgara)
Ara
1 portakal
günaydın kzılar
KIZLAR BİMİN EKMEĞİNDE EVET ŞEKER VAR.HATTA KUZEN ALMIŞTI GEÇEN HAFTA BAK BİMDE DİYE GETİRDİ BANA AMA ŞEKER ORANI VAR DEDİ BEDE DOLAPTAN UNO T.B EKMEĞİMİ ÇIKARDIM BİMİNKİ 0.23 ,UNONUNKİNDE 0.21MAALESEF BU EKMEKLERE NEDEN ŞEKER KONUR ANLAMADIM AMA SANIRIM HEPSİNDE VAR VE ZANNIMCA MESELE HAMURUN MAYALANMASI İÇİN ŞEKERE İHYİYAÇ OLUYO .BUNU BENDE SORACAKTIM UNUTTUM DÜN
NEYSE İÇERİK AYNI UNO 2.40 BİMİNKİ 1.20 ARADADA BÖYLE Bİ FARK VAR .
hayırlı günler olsun
NARI YESEN İYİOLURDU NESLİŞ .AFİEYT OLSUN .Selam kızlarrr....
Bugün ki menümü de yazımmm..Akşam alelacele ofiste çıkmadan önce yazdım dünkü menümü vew kilomu..Çok yoğun bir gündü bugün...çok şükür atlattıkkk...Yarın daha bir yoğun olabilir belik yarında bu saatlerde girebilirim...
Sabah : monti fix menü
öğle: ıspanak + taze fasulye bol yoğurt
ara : çilek + kivi
akşam : ızgara tavuk + salata + yoğun yoğurtlu ayran..ara: henüz yemedim nar yensem mi acaba sökülmek için ama yatacam birazdan birşey olur mu acaba?:26:
SEBZE VE PROTEİN MASUMUN DEDİGİ GİBİ SADECE SABAHLARI KARBONHİDRAT YİYORUZ BİRDE HAFTADA 3 ÖGÜN BALGİL VS.Önümüzdeki hafta aerobike başlıyoruz kardeşim ile beraber..hafta içi 3 akşam birer saat..
sizde beslenmeme neyi daha çok yapmalıyımmm...
Protein mi karbonhidrat mı sebze mi..Ben bunları unutuyorum ayırmasını...
Ayrıca sabahları evden çıkmadan önce ve kahvaltıdan 1 saat önce kuru kayısı yemem doğru olur mu...3 gün oldu wc problemi çekiyorum...
BLAKCIM ENDER SARAÇ SÜREKLİ SÖYLÜYOR SOGUK AYRAN GAZ YAPARDİYE ILIK YİYİN İÇİN YOGURDU .sütaş yoğurt yedim bugün yemez olaydım .. şişkinlik gaz böyle birşey olamaz
BAYAZIM KIS KİLO BİLA LAMAMIŞSIN SİKAYETLERİNİ OKUYUNCA BENDE KİLO ALDIN SANDIM .ayrıca bugün markette fruktoz yani meyvenin şekerinden elde edilen bildiğiniz toz şeker gördüm.fiyatıda oldukça pahalıydı. 500 gr.ı 12 milyondu. yaniii ben o paraya 6 kilo toz şeker alırım.
KISLAR EPEYDİR YAZAYIM DİYORDUM .GÖZLEMLERİM SONUCU SABAH EKMELE YENEN HŞ YUMURTANIN BAZAN GÖZ ARDI EDİLENBİLECEGİ . BÖYLE YAPANLARDA GÜZEL VERİYORLAR LARAM GİBİ .öylemiymiş ben bilmiyodum
ne kadar sıklıkla bu ara acaba masumcumm
BENCE MÖNÜN HARİKA MARİA.Bugünkü menüm:
Sabah:yarım greyfurt, 1 küçük armut
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmeğiyle tost, zeytin,domates salatalık, şekersiz mermelat
Öğle:Menemen, yoğurtlu salata,Bir ceviz
Ara:1 kase çilek
Akşam:Tavuklu mantarlı sote, semizotu salatası yoğurtlu
Ara:1 elma
çilekelre dayanamadım yinee
IŞILCIM SENİ UYARMAM LAZIM .KARBONHİDRATSIZ MONTİ OLMAZ . VE SAGLIKLI KİLO VERİLMEZ BİLİYORUM DÜGÜN YAKLAŞTI AMA VERDİKLERİN TEKRAR GELMESİ ÇOK KOLKAY OLUR SENİ BU KOBNUDA UYARMAM LAZIM .VERDİGİN KİLO KALICI DEYİL .tartıda 54,9 görmekten sıkıldıgım ıcın bugun suyu az ıctım
aksam en azından 57 degılım 55,4 düm
sımdı aksam yemegımı yıyorum yıne proteın
ıcımde proteınlı marul agazı cıkacak
karbonhıdratı en son cumartesı ve pazartesı yedım
bu hsonu da yerım belkıya da aç kalırım hsonları oglen hep ac kalıyorum gezerken
banum laptobu açtım ama bakamadım cnm,dışarı çıktık ancak geldik..
migrosa gittik kendime bitter aldım.canım o kadar çekmişki marketten çıkıp arabaya biner binmez attım ağzıma bir parça...o acı tadına bayılıyorum.kırk yılda birde olsa canım çekiyor çikolatayı.
bu arada MİGROSTAAAAAA TAM TAMINAAAAA %99 KAKAOLU BİTTER GÖRDDÜÜÜÜÜM...
walla gözlerime inanamadım ama gerçekten %99 kakaolu bitter var.yabancı bir markaydı ama aklımda kalmadı. hatta aynı markanın %80 ve %90 kakao oranına sahip çikolatalarıda vardı.büyükçe bir tabletti.fiyatıda 7,5 muydu ne..ööle bişeydi yani ...ben yerdim ama oğlum yiyemez diye almadım.oğluma gün aşırı bir kare bitter veriyorum çünki..sütlü çikolata yedirmiyorum.
o %99 kakaolu bitterin arkasında sadece kakao yağı,kakao ve şeker yazıyordu.yani diğer çikolatalar gibi ıvır zıvır soya ürünleri katı yaplar falan filan yoktu...ama tadı nasıldır bilmem.montiye uyduyğu kesin ama..tabi her gün değil ve bir kaç kareyi geçmemek lazım.bu konuda en son sözü aebenim söyler..
AEBENİM ben hiç bakmadan aldım valla tam buğday ekmeğini..neden koymuşlarki şekeri içine durduk yere..tam buğdayı sağlıklı olduğu için alıyor millet.şekerde neden koymuşlar acaba...:26:
dur ben bi anons daha geçeyim o zaman aebenim...
DİKKAT DİKKAT !!!!!!.....(ses bir kii.ses bir kiii)
SAYIN MONTİ AHALİSİNE ÖNEMLE DUYURULUR
BİMDE SATILAN TAM BUĞDAY EKMEĞİNDE ŞEKER VARDIR ALMAYINIZ..
herkes duymuştur inşallah...
BANU HANUM YUIKARDA YAZDIM HAFTADA BİR YE % 80 ÜZERİNDEKİLERİ .zilimmmm
peki şeker var diyorsun nasıl uyacak montiyee kuuuuuu
vallaaa ik fırsatta alayım bendee ama bulmazsak digerlerii uymazmı?
TEBRİKLER NESLİHAN . İLERKİ HAFTALARDA BU KADAR VEREMİYCEGİNİ BİLİYORSUN DİMİ.Evet aeben ablam benimm...Geçen seneki 8. takımdan buraya göç edennn benimmm...Burdan sonrada takıma hiç girmedim ve tekrar monti yapmaya karar verdim ve bugün 5. günüm...Çok şükür...
Ben yeni evlenmedim aeben ablammm...6 yıl bitecek evleneli...:):):) Saece çocuk olmuyor du şimdide kilo verip bebek düşüncez tekrar...:):) RABBİM tez zamanda isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah...
Anammm yiyen var yiyemeyen varr...Gostermeyinnn...Gözlerim kamaşıııı...
:):) evet cnm gezmeye çok gideriz oralara...:):) Sen izmit limisin?
Ben bugün çok yoğundum ablam ancak gelebildimm...Benide listeye ekler misin?
Geçen hafta Başladım
Başlangıç; 25.03.2011
Başlangıç; 83,1
1. hafta; 81.1
Giden 2 kiloooooooooooooooooo....
Bizde yiyebilir miyiz kayısıya kakaoya batırarakk...
Bakla yasak Galiba bende biliyorumm doğru mu biliyorummm????
PASTA İÇİN TEBRİKLER NASLİHAN BU SEFER SENİ ÇOK KARALI GÖRDÜM OLACAK İNŞALLAH .Dünkü menüm 31.03.2011
sabah ; fix monti menüsü
Öğlen; ıspanak+taze fasulye+brokoli az az ve yoğurtlu...
ara; 1 kivi + 8 adet çilek
akşam; fırında 2 adet patlıcan kızarttma yoğurtlu ver cevizli..
Salata yapmaya fırastım olmadı misafir bastırdı...:):):)
Misafirlerde gelirken pasta getirmiş...Servisimi yaptımm ama ucuna tadına bile bakmadımmm...
ilk nefsimi sınavdan geçtim çok şükür...Okadr da çok ısrar ettiler ama yemedimmm...Yememmm...Yemeyeceğim...
çok yoğun olduğum için bugün anca girebildim...Umarım bildirim için geç kalmamışımdır....
2 kilonun verdiği mutluluklaaa süper bir durumdayımmm...İnşş..her hafta azda olsa giderrr....Çok şükrr...alıştımm..Monti ile yaşamaya...1 hafta olmasına rağmen...:):):)
AFİEYT OLSUN BANUMyarın yumurta ile ekmek yemek istiyorummmmm
aben abla arada yiyebilirisniz dmeiştin ya yarın yiycemm
KISLAR TATLININ TAM TARİFİNİ VEREYİM 2 KŞ YİYEBİLİRSİNBİZ ARLARINIZDA.BU ASLINDA BİLİNEN BİR TARİFTİR BABAM ÇOK SEVERDİ.herkese iyi akşamlar kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,zeytin,peynir,domates,biber
öğle
mantarlı tavuk,cacık
akşam
pırasa,ayran
ara
bu gün ki elmalı kayısılı sütlü kakao lu tatlıyı yapacam kendime ödül
KOLAY GELSİN .herkese merhaba
kızlar biz ev taşıycaz da önümüdeki hafta o yüzden pek ilgilenemiyorum
herşeyi kaldırıyoruz kolilere bi tartı dışarda duruyo
hemen bu sabahki kilomu sööliyim 56,8 takıldım kaldım bu kilolarda
nese belki önümüzdeki hafta koşturmaca işe yarar biraz :)) umarım yani
İKİSİDE YASAKDA AYNI NADİR İÇEBİLİRSİNİZ KAHVEDE ÖNEMLİ OLAN KAFEİNİnescafe yasak ama türk kahvesid eyasak dimi bizee?
aben abla kafamı kırcak şimdi
ne zmnadır monti yapıyosun ,ögrenemeidn mi dicekk:82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?