Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kıs öylebir pilates yok çok yap demek istemiştim . Bi süre yapsan hareketleri ezberlersin zaten . Ben ebru bitincede eger canım isterse devam ediyorum bildigin hareketlerle .
Birde ben topla yapılan harekewtlerin çogunu yerde yapıyuorum zatetn ilk senelerde hep yerde yapıyordu o harekeleri toplu topsoz diye ayırt etmene bile gerek yok hep aynı hareketler .ama lastil olmasa olmazım .

tamam aeben ablacım arada bir deneriz o halde

çileği akşam öyle yedim zaten tarçında septim güzel oldu ablam çilek zararsız doğru

hım anlaşıldı merkezz

am benim topum var abla sen bilmiyorsun lastikte kalın don lastigiyle yapıyorum ama
alıcma ilk fırsattaa

bendee ekmegii makromarketle rvarya aben abla oradan alıyorudm drc marka sonra şeke rilave etmeye başlamışlar almadım bende bi fırındna alıyorum şimdi annemlere yakın
yine oradan alıcma gidince bi sorayım ama şeker varmı içinde diye

abn abla selülüt savar hareketi yapabiliyormusun?
çok zor yaww

hayırlı günler olsun

sAĞOL ABLAA...sANDA HAYIRLI GÜNLER OLSUNNN....

sOĞAN SUYUNU yapmak için adeti bekliyorum abla...Adetin 10. günü başanıp 15 gün içilmesi gerekiyorr...Ama bende adet gelecek diye beklerkenn 2 ay geçti..:):) İlk adetimde yapaam diye bekliyorum valla...

Havucuda yemim ozmn ben yaa...Hani şöyle bir durum oluyor öğlen tek alternatif olan bir yer var yemek yediğimiz...Orada sa salataya bazen havuç katabiliyorlar...Olmadı havuçlarını ayıklar öyle yerim..sebze olursada ayırmam mademm...:):)

banu hakaten kız dışarda hiç temizlik havası yok ...
Bence bebişler yokken sen piltesi duble yap

Yok valla iş yapasım bile gelimyor ofiste bir dünya iş var ama hava öyle kasvetli ki ağarlık feci çöktü..

Evet bu farluteli içmek bana farz olacak galiba...Sözün gelişi de...Off offf adetlerim en büyük derdimm..klodan bile büyük derttt... Şöyle bir gelse 10 gün şarıl şarıl aksa da az rahatlasamm...Ne iyi olurrr.....Nerde o günlerrr...Gelyo 2 gün bile sürmüyoo....

SAĞOL ablammmm....Çok kararlıyım bu seferrrrr..Ben kendime bile inanamıyorummm... Çok çok Teşekkürler destekleriniz için sizlerden Allah Razı olsunnn....

Biliyorum ablam ilk hafta böyle olduğunuuu....Ama sporla daha iyi vücudumun şekler girmesini temenni ediyorumm...

Tariflerde süper ablacımm...hepsini not alıyorummm...

Bu arada çikolata falan da hani kakaolu olsada ben ilk ay yemim dimeee...O tatları unutmuşkene bbir daha ağzıma sürmim birsüre...Şimdiye kadar yediklerimden düşim hakkımııı....

Hakkımı sadece kakao olsunn...Kakaolu süt ve ya kakaolu kayısı gibi.....

Ama canımmm bir tek bir peynir var bizim yörenin onu istiyor oda biraz tuzlu okadrrr...Onu bile dayandımm ve yemediysemmm ben bu işi başarırım....

Hiç bilen var mı bilmiyorum ben gönenliyimm ve peynirin adı da Kelle peyniri...Hmmmmmm...Yemiş gibi olayımmmm...Bayılıyorum yaff o peyniree...Acaba içeri nasılll?????:):) yemiycem yemiycemmmm... pis peyinrrr...Öğğ peynirr....

aeben ablam çok sağol inan ikna oldum. moralimi süzelticem ve dün yapmadığım spora daha sıkı sarılıcam. nasipse ayın 5 inde plates setimi sipariş vericem. ama hala karar vermedim. ebru şallınınkileri herkes çok beğeniyor kaliteli diye ama çok pahalı. plates markasından memnun kalan var mı acaba?

birde bu platese başlamamın bir seviyesi var mı? bende fazla göbek sorunu yok.sadece sezeryandan kalan az bi göbek sarkığı. mekik altei çekiyorum onun için ama plates için nerden başlamalıyım bilemiyorum. özellike kalça ve bacaklarım çok. basenlerim geniş. bu da benim için bir artı olarak düşünüyorum. çünkü o kısım daha tez eriyor. ama bizde bu ırsi biraz. sizce nereden başlayayım. kalça ve bacaklara ağırlık vererek

iyi akşamlar kızlar...

Bugünkü menüm:

Sabah:yarım greyfurt, yarım elma
Kahvaltı:1 dilim tb ekmek, peynir, marmelat, rokalı salata
Öğle:Mercimek çorbası, yoğurtlu salata
Akşam:Fırında kabak, peynirli salata
Ara:1 kase çilek yoğurtlu...

banum diğer çikolatalarda şeker oranı çok yüksen bitterde az cnm.ve kakaosu bol olduğundan dolayı sağlıklı.katı yağ da yok içinde kakao yağı var oda çok sağlıklı bir yağ.ondan bitterler sağlıklı zaten cnm.diğerinde o kadar çok katkı maddesi varki....

beyaz plates malzemelerinde çok kalite farkı yok cnm.hepsi lastik sonuçta..ebru şallnınkileride gördüm ben arkadaşım aldı hiç bi fark yok hepsi fitilli top ve düz bi lastik yani...ama sen bilirsin tabii cnm seçim senin..

banum topla yapılan tüm hareketleri topsuzda yapıyor zaten çarş-perş günleri ebru.birde özellikle selülit hareketlerini topsuz yaparken daha çok zorlanıyorum ben ve daha etkili oluyor.kalçaya kuvvet biniyor topsuz ,topla yapınca toptan destek alarak yapınca daha az yanıyor bacak arkam ve kalçam.
sen bilirsin tabii cnm..ama illa topla yapçam diye uğraşma yani...
ben şimdi kaçar karnım acıktı,eşimde acıkmış mamiş yiyelim...

teşekkür ederim cvp için. bende bütçeme en uygun gelen ürünleri belirledim, hepsi farklı farklı marka oldu ama sağlık olsun :) nasipse ayın 5 inde sipariş veriyorum.

yahuuuu 4 saabahtır o ekmekten yiyorum migros uzak kalıyor bize bimden aldm alel acele ısparta ekmegı mıdır nedir tam bugday, püf şeker mı varmıs neyse bugun gıderım mıkrozaaaa alırım bı mınık paket ekmek bır de ooo dedıgın kakaolu cıkolaatadann

evet hamur mayas için dıye bılıyorum canım evde ekmek yaparken de öyle koyuyorduk bı kup seker maya su un, aslında tam bugday ununu alıp evde yapmamız lazım süper olu r da ekmek daha kalın ve agır oluyor evde ,ekmek makınesı lazım :44:

aaa bıtanem pekı ben karbonu nerden alayım hıc bırını begenmıyorum makarna yemek ıstemıyorum baklagıl yedımmı de canım kumru kumpir vs seyler cekmeye baslıyor o yuzden tamamen kesıp atıyorum, baklagıl de sevdıgım brı sey degıl zaten

pekı ne yıyıyeım oglen 8dk haslanmıs aldente spagettı yogurtlu dedınız
baska kuru fasulye nohut mu yenır yanında yogurt ve salatayla ?
bır kaç öğün o sekıl atabılırım
sabahki kilom 54,6
dun su içmedim ama ıcımdekı suyum cıktı sırf posa kaldım hihiih
posam bu kilo yani ama öğlen yiyemedim nişanlışımla ayrılıyoduk buhran geçiriyordum ondan apla, ama geçti şükür.

Son düzenleme:
günaydınlar.. bugün 21. günüm ve menüm şöylee;
sabah klasik monti yeşil çay
öğlen yumurta peynir ve salata
ara meyve
akşam sebze yemeği ya da ton balıklı salata peynir
call

selam kızlar
biriki bişey yazıp menülerimi yazıcam
dün akşam kuzenle migrosa uğradık %99 çiko yu duyunca alayım dedi ama yoktu en fazla %85 bulduk o büyüpğünü ben küçük aldım bi parça attım ağzıma çok acuuu şekerden eser yok :))
soonacıma ben geçen sene yaparkende bimden tavuk döneri alırdım ,kuzene de söyledim oda şoktan almış tavuk döneri o daha güzel gibi geldi görüntü olarak içeriğine baktım tavuk eti ve yağı yazıyodu bu sakıncalı olabilir ndedim kıza sonra dün bimden tavuk aldım gene döner ,aldıktan sonra içeriğine bi baktım tavuk eti ve yağı ve patates nişastası gözlerim açıldı faltaşı gibine alaka neden konur böyle şeyler ki Allahım ya
neysem menülerimöe geçiim
dün sabah

2 dilim ekmek
domates biber sos
ricotta peyniri
zeytin

öğle
karnıbahar
pırasa
yeşil salata
yoğurt

akşam
karnıbahar
yeşil salata
yoğurt

bugün sabah
3 dilim ekmek
domates biber sos
ricotta peynişri
zeytin çay

kahvaltıyı geç yaptığımızdan 3- 4 gibi 1 avuç leblebi ve ayran içerim

akşam balık ızgara salata

tünaydın montici güzeller...:80:

bugün 30. günüm tam 1 ayı doldurdum bakalım önümdeki 1 ayda neler olacak umarım kalan 5 kiloyu veririm bu ayda

Bugünkü menüm:

Sabah:yarım greyfurt, limonlu su, 1 elma
Kahvaltı: peynirli omlet, maydonoz, marmelat, azpeynir, 5 zeytin
Öğle: Tavuk sote mantarlı, yoğurtlu semizotu
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, salata, cacık, 1 ceviz
Ara: 2-3 hurma

herkese günaydın mutlu günleeeeeeeeeeeer

sanada mutlu günler canım

günaydınlar.. bugün 21. günüm ve menüm şöylee;
sabah klasik monti yeşil çay
öğlen yumurta peynir ve salata
ara meyve
akşam sebze yemeği ya da ton balıklı salata peynir
call

afiyet olsun süper 1 ayın dolmasına az kalmış canım

selam maytapcım...bimdeki tavuk döneremi varmış o patates nişastası ay bendcede saçma ne etki ediyoki ona :44:

tüh sende normal alırsın napcan artık..menün güzel olmuş canım bu ricotta peyniri yağsızmıymış muratbeyin vardı sanki böyle seninki ne marka canım

afiyet olsun bu arada...

afiyet olsun canım.. ins verirsin canım 5kiloyu öbür ay ama ne kadar yavas verirsen o kadar sağlıklı.. ben suana kadar 1.5 2 vermişimdir en cok

selammmm güzeller günaydınn.....
maytap hngi marka çiko nn eşime marka söleyim bulamaz belkim:)

bende bugün khavlatıyı geç yaptım öglene süt içmeyi düşünüyorum
lebleyi bende çok sveiyourm eskiden daha sık yerdim m artık azalttım
dün markete gidip bir sürü bitki çayı aldım kendimee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…