He vallaaa temizlik havası yok abla ama napayımmmm
çocukluyaaa hava mava yokk ne zman fırsat buldun ozmann
Plates kaçarmı heç abla yapıcam duble dediginn nasıl bulcma kiiii
hangi günle roluyor bugünnn topla yapayım die düşünmüştüm:26:
KISLAR EPEYDİR YAZAYIM DİYORDUM .GÖZLEMLERİM SONUCU SABAH EKMELE YENEN HŞ YUMURTANIN BAZAN GÖZ ARDI EDİLENBİLECEGİ . BÖYLE YAPANLARDA GÜZEL VERİYORLAR LARAM GİBİ .
SAHİ O NERDE YOK KAÇ GÜNDÜR .:26:
HAFTADA 1.2 .KERE HŞ OLARAK KAHVALTINIZA EKLEYE BİLRİSNİZ AMA BAKTINIZ SONUÇ İYİ OLMADI TEKRAR KESERSİNİZ .BU KONUDA TERCİHİ SİZE BIRAKIYORUM.
BENCE MÖNÜN HARİKA MARİA.
ÇİLEK EN ZARARSIZ MEYVELERDEN HATTA YGORUTLA BİLKE YİYEBİLİRSİNİZ ARLARINIZDA .ÇÜNKİ ÇİLEK ÖGÜNLERDEDE YENİR .
AA BAKIN BU GÜZEL OLDU ARALARDA ÇİLEKLİ TARÇINLI YOGURT .
kıs öylebir pilates yok çok yap demek istemiştim . Bi süre yapsan hareketleri ezberlersin zaten . Ben ebru bitincede eger canım isterse devam ediyorum bildigin hareketlerle .
Birde ben topla yapılan harekewtlerin çogunu yerde yapıyuorum zatetn ilk senelerde hep yerde yapıyordu o harekeleri toplu topsoz diye ayırt etmene bile gerek yok hep aynı hareketler .ama lastil olmasa olmazım .
hayırlı günler olsun
maytabim bim in köy ekmegi ve ısparta erkmegi montiye uygunnedenonlardan denemiyorsunuz ...ayrıca halk ekmegin köy ekmegide uygun .
mönünde bakla varken dünkü sorumuzu açıklıga kavuşturayım .
Maytabım bakla yasak deyil . Yanlız kuru fasulye gibi düşünün yanında et kesinlikle yok ok .
Mathers mönünde öylen yogurt eksik gerisi güzel .
Baklan muhtemelen yeşil bakla sanırım . Afiyet olsun
yemiyoruz nesliş ..ama sadece salata ve sebze yedigin et olmayan mönülerinde salatana az hacuç rendeleyebilirsin bu ayrlama sana kalmış ..
Tabi yemesesen daha iyi .
ayışgım özlüyoruz kıs
neslihancım sogsan suyunu önermiştim araştırdınmı .
geldim ne haber
Geldimde nasıl geldim pc bu seferde bazan klavyeyi bazanda mavsu algılamıyor
Eşime diycek yüzümde kalmadı .
Kilo bildirimiz bu hafta az sanırım ama olsun ben listeyi yapayım .
banu hakaten kız dışarda hiç temizlik havası yok ...
Bence bebişler yokken sen piltesi duble yap
oluyormuş bende bilmiyordum canım ama ağırlığın kilodan değildir inecek inş merak etme canım
bende farlutal içiyorum canım çok gecikirse öyle yaparsın
heh iyi o zaman canım salatada çok lif var ihmal etmemeye çalış tatlım
selam masumcum sanada iyi haftasonları olsun
kolay gelsin canım
afiyet olsun canım ben bakla yasak diye biliyorum ama :26:
günaydın maytapcımm
unodada mı şeker var ama ben ondan kullanıyorum hep ya :26:
hayırlı günler ablacım hoşgeldinn...
NARI YESEN İYİOLURDU NESLİŞ .AFİEYT OLSUN .
SEBZE VE PROTEİN MASUMUN DEDİGİ GİBİ SADECE SABAHLARI KARBONHİDRAT YİYORUZ BİRDE HAFTADA 3 ÖGÜN BALGİL VS.
KABIZLIK İÇİN NESLİHAN . İNCİR VE KURU KAYISIYI KAYNAT İYCE İSTER ROBOTTAN GEÇİR İSTER ÖYLE YE SUYUYLA SABAH AÇ KARNA 1.2. BR DK.
AYRICA ARMUDUDA TAVSİYE EDERİM BAŞKA BİR ARA ÖGÜNDE .
İLAHİ ZİLİM .,
BİTERDEN LAF ACILMIŞKEN YAV BENİM KAKAOYLA HİÇÇÇ ARAM YOKKK O YÜZDEN ÇUKUYU BİLE FAZLA ARAMAM HİÇ YEMESEM BİLE .AMA BEYAZ ÇUKU OLURSA TABİ.
%80 ÜSTÜNDEKİ ÇUKULALARI HAFTADA BİR YİYEBİLİRSİNİZ KISLAR...AMA FAZLA DEYİL HE..
AY BUGUN PEK MÜJDECİ GÖRDÜM KENDİMİ.
BANU HANUM YUIKARDA YAZDIM HAFTADA BİR YE % 80 ÜZERİNDEKİLERİ .
TEBRİKLER NESLİHAN . İLERKİ HAFTALARDA BU KADAR VEREMİYCEGİNİ BİLİYORSUN DİMİ.
KAYISI VE KAKAO TABİ YİYEBİLİRSİN NESLİŞ .
BU ARADA KAKAO EN FAYDALI ŞEYLERDEN KISLAR .KATIN KATABİLDİGİNİZ ŞEYLERE HİÇ SINIRLAMIYORUM .
6 SENELİK VELİYMİŞİN BEN YANLIŞ OKUMUŞUM :78:
RABBIMHAYIRLI EVLETLER VERSİN GÖNLÜNCE.
PASTA İÇİN TEBRİKLER NASLİHAN BU SEFER SENİ ÇOK KARALI GÖRDÜM OLACAK İNŞALLAH .
CANIM SENİNDE YAZDIGIN GİBİ SALATAN EKSİK KABIZLIK PROBLEMİNDE BUNDAN .YAP Bİ KACA KASE SALATA YE ÖGÜNLERDE VE YAMEKLERDEN SONRA BOL SU İÇ BAK O ZAMAN KALIYORMU KABIZLIK .
AFİEYT OLSUN BANUM
KISLAR TATLININ TAM TARİFİNİ VEREYİM 2 KŞ YİYEBİLİRSİNBİZ ARLARINIZDA.BU ASLINDA BİLİNEN BİR TARİFTİR BABAM ÇOK SEVERDİ.
2 İNCİR ÇOK KÜÇÜK DOGRANMIŞ 1 BRDA SÜT . YANLIŞ HATIRLAMIYORSAN SÜR KAYNADIKDAN SONRA İNCİRLER EKLENİYORDU SÜT KESİLMASIN DİYE . SONRA KARIŞTIRARAK GÜZELCE PİSİRİYORSUNUZ SÜT AZ GELİRSE BİRAZ DAHA EKLEYİN . KARIŞTIRIRKEN ÇATALLADA EZİN İYCE . KASEYE BOŞALTIN .
DİGERLERİ SİZE KALMOIŞ TARÇIN CEVİZ EKLEYEBİLİRSİNİZ HATTA KAKAO .
SÜPERBİR TATLI OLUYOR
KOLAY GELSİN .
İKİSİDE YASAKDA AYNI NADİR İÇEBİLİRSİNİZ KAHVEDE ÖNEMLİ OLAN KAFEİNİ
KISLAR LİSTE YAPMAYA SÜREM KALMADI DAH SONRA İNŞALLAH .
banum diğer çikolatalarda şeker oranı çok yüksen bitterde az cnm.ve kakaosu bol olduğundan dolayı sağlıklı.katı yağ da yok içinde kakao yağı var oda çok sağlıklı bir yağ.ondan bitterler sağlıklı zaten cnm.diğerinde o kadar çok katkı maddesi varki....
beyaz plates malzemelerinde çok kalite farkı yok cnm.hepsi lastik sonuçta..ebru şallnınkileride gördüm ben arkadaşım aldı hiç bi fark yok hepsi fitilli top ve düz bi lastik yani...ama sen bilirsin tabii cnm seçim senin..
banum topla yapılan tüm hareketleri topsuzda yapıyor zaten çarş-perş günleri ebru.birde özellikle selülit hareketlerini topsuz yaparken daha çok zorlanıyorum ben ve daha etkili oluyor.kalçaya kuvvet biniyor topsuz ,topla yapınca toptan destek alarak yapınca daha az yanıyor bacak arkam ve kalçam.
sen bilirsin tabii cnm..ama illa topla yapçam diye uğraşma yani...
ben şimdi kaçar karnım acıktı,eşimde acıkmış mamiş yiyelim...
bu arada MİGROSTAAAAAA TAM TAMINAAAAA %99 KAKAOLU BİTTER GÖRDDÜÜÜÜÜM...
DİKKAT DİKKAT !!!!!!.....(ses bir kii.ses bir kiii)
SAYIN MONTİ AHALİSİNE ÖNEMLE DUYURULUR
BİMDE SATILAN TAM BUĞDAY EKMEĞİNDE ŞEKER VARDIR ALMAYINIZ..
herkes duymuştur inşallah...
günaydın kzılar
KIZLAR BİMİN EKMEĞİNDE EVET ŞEKER VAR.HATTA KUZEN ALMIŞTI GEÇEN HAFTA BAK BİMDE DİYE GETİRDİ BANA AMA ŞEKER ORANI VAR DEDİ BEDE DOLAPTAN UNO T.B EKMEĞİMİ ÇIKARDIM BİMİNKİ 0.23 ,UNONUNKİNDE 0.21MAALESEF BU EKMEKLERE NEDEN ŞEKER KONUR ANLAMADIM AMA SANIRIM HEPSİNDE VAR VE ZANNIMCA MESELE HAMURUN MAYALANMASI İÇİN ŞEKERE İHYİYAÇ OLUYO .BUNU BENDE SORACAKTIM UNUTTUM DÜN
NEYSE İÇERİK AYNI UNO 2.40 BİMİNKİ 1.20 ARADADA BÖYLE Bİ FARK VAR .
IŞILCIM SENİ UYARMAM LAZIM .KARBONHİDRATSIZ MONTİ OLMAZ . VE SAGLIKLI KİLO VERİLMEZ BİLİYORUM DÜGÜN YAKLAŞTI AMA VERDİKLERİN TEKRAR GELMESİ ÇOK KOLKAY OLUR SENİ BU KOBNUDA UYARMAM LAZIM .VERDİGİN KİLO KALICI DEYİL .
HELEDE ÖYLEN ÖGÜN ATLAMAK HİÇ MONTİYE GÖRE DEYİL BU ASLINDA MONTİNİN ASIL KURALLARINDAN .
.
herkese günaydın mutlu günleeeeeeeeeeeer
günaydınlar.. bugün 21. günüm ve menüm şöylee;
sabah klasik monti yeşil çay
öğlen yumurta peynir ve salata
ara meyve
akşam sebze yemeği ya da ton balıklı salata peynir
call
selam kızlar
biriki bişey yazıp menülerimi yazıcam
dün akşam kuzenle migrosa uğradık %99 çiko yu duyunca alayım dedi ama yoktu en fazla %85 bulduk o büyüpğünü ben küçük aldım bi parça attım ağzıma çok acuuu şekerden eser yok :))
soonacıma ben geçen sene yaparkende bimden tavuk döneri alırdım ,kuzene de söyledim oda şoktan almış tavuk döneri o daha güzel gibi geldi görüntü olarak içeriğine baktım tavuk eti ve yağı yazıyodu bu sakıncalı olabilir ndedim kıza sonra dün bimden tavuk aldım gene döner ,aldıktan sonra içeriğine bi baktım tavuk eti ve yağı ve patates nişastası gözlerim açıldı faltaşı gibine alaka neden konur böyle şeyler ki Allahım ya
neysem menülerimöe geçiim
dün sabah
2 dilim ekmek
domates biber sos
ricotta peyniri
zeytin
öğle
karnıbahar
pırasa
yeşil salata
yoğurt
akşam
karnıbahar
yeşil salata
yoğurt
bugün sabah
3 dilim ekmek
domates biber sos
ricotta peynişri
zeytin çay
kahvaltıyı geç yaptığımızdan 3- 4 gibi 1 avuç leblebi ve ayran içerim
akşam balık ızgara salata
tünaydın montici güzeller...:80:
bugün 30. günüm tam 1 ayı doldurdum bakalım önümdeki 1 ayda neler olacak umarım kalan 5 kiloyu veririm bu ayda
Bugünkü menüm:
Sabah:yarım greyfurt, limonlu su, 1 elma
Kahvaltı: peynirli omlet, maydonoz, marmelat, azpeynir, 5 zeytin
Öğle: Tavuk sote mantarlı, yoğurtlu semizotu
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, salata, cacık, 1 ceviz
Ara: 2-3 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?