Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun canım.. ins verirsin canım 5kiloyu öbür ay ama ne kadar yavas verirsen o kadar sağlıklı.. ben suana kadar 1.5 2 vermişimdir en cok

teşekkürler tatlım doğru diyosun canım yavaş yavaş ama kalıcı olması en güzeli

sen vermişindir tabi hatta 3 bile olabilir kız 1 ay dolunca tartıl ölcem meraktan sen merak etmiyonmu hiç

günaydın masumcum nasılsın canım

MENÜN GÜZEL CANIM AFİYET OLSUN .ben 2 ayda 11 kilo akadr vermiştim geçen sene montiyle .kaçamaksız yapnca veriliyo cnm.inşallah sende verirsin ve hepimizde tabüü:)
ben ricottayı evde yaptım canım yağsız sütle ama aeben yağlı yada az yağlı da olabilir dedi.dışardakilerin yağ oranı çok yüksek
Lindt ekcellence dark.%85 kakaolu bunun gibi bişeydi işte :)

ışılım b,m,n tam buğdayı yasak cnm ıspartası değil.ısparta ekmeği ve köy ekmeği serbest.tam buğdayı yasak içinde şeker olduğu için.eğer elindeki ıspartaysa ye gönül rahatlığıyla cnm..

meyvem bende çok aıc olabileceğini tahmin ederek almadım cnm o çikolatayı.acı çikolatayı severim ama %70 kafii geliyor.biz oğlumla yiyiyoruz zaten bitteri.daha fazla acı olsa oda yiyemez..ama acı çikolata sevenler ve monticiler yesinler tabii..krem çikolatanında bitteri çıkmış sarellenin.ama o %70 falan değildir kesinlikle onu yemesinler.

beyazcım plates malzemelerini seçmişsin hayırlısı olsun...bol sıkılaşmalı günler herkese...ben derin temizlik olayına el attım bu gün...şimdi kaçayım bitmeyecek yoksa

maytapçım hoşgeldim cnm tekrardan aramıza..inşallah kısa zamanda verirsin yine kilolarını...
lind markaydı %99 kakaolu bitter.burda görünce hatırladım.hatta bi gittiğime çaktırmadan fotosunu çeker koyarım burayada..en üst raflara koyuyorlar bu tür çikolataları...

birde ricotta ile ilgili bişey diycem.evde yapılanın yağ oranı nedir bilemiycem (yaptığınız süt oranı kaçsa ona göre olur) ama hazır satılanlar oldukça yağlı.%17 civarı yağ oranı.ben ekicinin ricotta sürekli kullanıyorum.hatta b oturuşta dondurma yer gibi soğuk soğuk bi150 gr'lık kutuyu bitirdiğim olmuştu geçen yaz. ama ricotta malesef montiye uymuyor kızlar...onun yerine yağsız lor yiyebilirsiniz.yerini tutmaz ama yapacak bişey yok...:26:

arkadaslar ?bende bu dıyetten yapmak ıstıyorum yarın baslayacagım neler yapmam ve yapmamam gerekıyorrr

hoşgeldin nevbahar...
yarın başlayacaksan işe kahvaltı malzemelern temin etmekle başlayabilirsin.içinde şeker bulundurmayan bir tam buğday ekmeği yada bimde satılan ısparta veya köy ekmeği olabilir.ve yağsız peynir(bim aknaz lıght peyniri,migros ve carrefour marka lıght peynirler)diğer lıght'lar olmuyor yap oranı fazla olduğundan dolayı. sütde yağsız süt olsun,yoğurt yarım yağlı olabilir sorun olmaz..
bunları alırsın bu gün yarın sabah başlarsın cnm...
hadi hayırlısı olsun....

ay inşallah canım sağol hep birlikte veririz umarım

anladım cnaım haklısın ben aknaza devam ediyim zaten seviyorum onuda

zillicim haklısın genelde yağlı oluyor maytap hazır yedi sanmıştım ben de...

yağsız lor yenebiliyomu hangi marka peki canım sen araştırma yapmışındır kesin

kızlar diyabet hastaları için olan reçellerden yiyebiliyor muyuz?

canım onlarda tatlandırıcı var diye aeben abla önermiyordu sanırım..zaten kitapta da söylüyo pek fark yok diye...

ama doğa marka reçeller var %100 meyveyle yapılıyo şekersiz ben marmelatıma karıştırıyorum onu ondan kullanabilirsin

bak çeşitleride var ben böğürtlenliye bayılıyorum

kıbrıstaym heralde burda bulamam anneme getirtiim bari gelcek bikaç güne

kızlar yüzümde hafif kabarmalar var 3gündür. az önce yumurta yedim yine basladı yumurtaya alerji oldu heralde bu aralar cok tüketmekten

blacys geçmiş olsun cnm alerji olmuşsundur.sıcakta yumurta yiyijnce bendede olur.
sen annene söyle tr'den getirsin sana ne istiyorsan cnm.hatta tam buğday ekmeği getirsin 5-6 tane.onları dolabın varsa buzluğuna yada dondurucusuna at cnm.yiyeceğin zaman bir tanesi normal budolabı kısmına indir.çözülür zaten o bir kaç saatte.o bitincede diğerini indirirsin.5-6 ekmek sana 2 ay fawlan yeter sadece sabah yediğin için.
reçel olayıda doğanın elma suyu ile tatlandırılmış olanları var onlarıda yiyebilirsin ama kıbrısta olacağını hiç sanmam.sen kendin yapabilirsin ama şekersiz marmaelatı.istediğin meyvelerle olur.yani mesela şu sıra çilekle olabilir.içine bir pakette reçel yap ekle bir kaçta kuru incir veya günkurusu kayısı kaynat onları blnedırdan geçir.ohh miss gibi şekersiz reçel sana..
sen bu imkansızlıklarla bile diiyetini devam ettiriyorsun ama ....tebrik ederim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…