afiyet olsun canım.. ins verirsin canım 5kiloyu öbür ay ama ne kadar yavas verirsen o kadar sağlıklı.. ben suana kadar 1.5 2 vermişimdir en cok
selammmm güzeller günaydınn.....
maytap hngi marka çiko nn eşime marka söleyim bulamaz belkim:)
bende bugün khavlatıyı geç yaptım öglene süt içmeyi düşünüyorum
lebleyi bende çok sveiyourm eskiden daha sık yerdim m artık azalttım
dün markete gidip bir sürü bitki çayı aldım kendimee:)
canım düzgün bir tartı buliim tartılcam
MENÜN GÜZEL CANIM AFİYET OLSUN .ben 2 ayda 11 kilo akadr vermiştim geçen sene montiyle .kaçamaksız yapnca veriliyo cnm.inşallah sende verirsin ve hepimizde tabüü:)tünaydın montici güzeller...:80:
bugün 30. günüm tam 1 ayı doldurdum bakalım önümdeki 1 ayda neler olacak umarım kalan 5 kiloyu veririm bu ayda
Bugünkü menüm:
Sabah:yarım greyfurt, limonlu su, 1 elma
Kahvaltı: peynirli omlet, maydonoz, marmelat, azpeynir, 5 zeytin
Öğle: Tavuk sote mantarlı, yoğurtlu semizotu
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, salata, cacık, 1 ceviz
Ara: 2-3 hurma
ben ricottayı evde yaptım canım yağsız sütle ama aeben yağlı yada az yağlı da olabilir dedi.dışardakilerin yağ oranı çok yükseksanada mutlu günler canım
afiyet olsun süper 1 ayın dolmasına az kalmış canım
selam maytapcım...bimdeki tavuk döneremi varmış o patates nişastası ay bendcede saçma ne etki ediyoki ona :44:
tüh sende normal alırsın napcan artık..menün güzel olmuş canım bu ricotta peyniri yağsızmıymış muratbeyin vardı sanki böyle seninki ne marka canım
afiyet olsun bu arada...
Lindt ekcellence dark.%85 kakaolu bunun gibi bişeydi işte :)selammmm güzeller günaydınn.....
maytap hngi marka çiko nn eşime marka söleyim bulamaz belkim:)
bende bugün khavlatıyı geç yaptım öglene süt içmeyi düşünüyorum
lebleyi bende çok sveiyourm eskiden daha sık yerdim m artık azalttım
dün markete gidip bir sürü bitki çayı aldım kendimee:)
arkadaslar ?bende bu dıyetten yapmak ıstıyorum yarın baslayacagım neler yapmam ve yapmamam gerekıyorrr
MENÜN GÜZEL CANIM AFİYET OLSUN .ben 2 ayda 11 kilo akadr vermiştim geçen sene montiyle .kaçamaksız yapnca veriliyo cnm.inşallah sende verirsin ve hepimizde tabüü:)
ben ricottayı evde yaptım canım yağsız sütle ama aeben yağlı yada az yağlı da olabilir dedi.dışardakilerin yağ oranı çok yüksek
Lindt ekcellence dark.%85 kakaolu bunun gibi bişeydi işte :)
maytapçım hoşgeldim cnm tekrardan aramıza..inşallah kısa zamanda verirsin yine kilolarını...
lind markaydı %99 kakaolu bitter.burda görünce hatırladım.hatta bi gittiğime çaktırmadan fotosunu çeker koyarım burayada..en üst raflara koyuyorlar bu tür çikolataları...
birde ricotta ile ilgili bişey diycem.evde yapılanın yağ oranı nedir bilemiycem (yaptığınız süt oranı kaçsa ona göre olur) ama hazır satılanlar oldukça yağlı.%17 civarı yağ oranı.ben ekicinin ricotta sürekli kullanıyorum.hatta b oturuşta dondurma yer gibi soğuk soğuk bi150 gr'lık kutuyu bitirdiğim olmuştu geçen yaz.ama ricotta malesef montiye uymuyor kızlar...onun yerine yağsız lor yiyebilirsiniz.yerini tutmaz ama yapacak bişey yok...:26:
kızlar diyabet hastaları için olan reçellerden yiyebiliyor muyuz?
saol canım bi bakıyım ben onlara markette
kıbrıstaym heralde burda bulamam anneme getirtiim bari gelcek bikaç güne
kızlar yüzümde hafif kabarmalar var 3gündür. az önce yumurta yedim yine basladı yumurtaya alerji oldu heralde bu aralar cok tüketmekten
ay geçmiş olsun canım yumurta yapabilir bir süre tüketme istersen bakalım fark olacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?