Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sende de yüzünde mi oluyor canım ? tamam tatlım işte istedim birkaç şeyler ekmek de mantıklı istiyim onu da saol canım

selammmmmmmm güzellerr
ya bende markete gittim ama bulamadım %70 bitter vardı bend eemin olamadıgım için almadım
bi ara gözümü karartıp portakklı bitter mi alsam dedimmm ama bi sorup almak istedim
acaba yiyebilirmiyiz onuuu

bugünd ebulamaıdm eşim alır artıkın migrostann

kayısılı kakoya talimm bugün akşam çayın yanında

slm kızlar ben çok üzgünüm çün ki dün gece bi tabak pilav yedim kendime hakim olamadım tabi hemen sabah tartıda kendini gösterdi,bugün ayrana aşı çorbası yaptım,yarında inşallah yapacam :84::84:

bu kayısılı kakao nasıl oluyor canım

tamam tatlım yemicem bi süre

ay yeme canım geçer inşllah

canım etinin vardı diye biliyorum%75 kako içeren eti akram hatta reklamlarda çıkıyo

afiyet olsun canım en iyisi doğal hali

ah tatlım çok kötü olmuş ama moralini bozma artık olan oldu bişi olmamış gibii devam ett canım inş çok etkilemez bu bünyeni

bu kayısılı kakao nasıl oluyor canım

canım kayısının içine kakao koyuyorlar sanırım benim kakaoya alerjim olduğu için bilmiyorum ama öyle duymuştum kayısıyı kakaoya bandırıp ye işte

selam kızlaaaar

bugünkü menüm:

sabah : yarım elma

lor peyniri
3 dilim kızarmış ekmek
domates
zeytin

öğlen
sebzeli mantar sote
yoğurt
domates

akşam
1 tb. yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt

az önce
1 portakal
1 elma

hayırlısıyla bugünüde kazasız atlattık. spor ve yürüyüş yaptım bol tempolu. hepinize hayırlı geceler...

afiyet olsun güzel menü

tamam bitanem ıspartayı yıyordum ama hsonu geldı mıqrosa gıdebildik ordan aldım tam bugday ekmegi, onunki daha guzel uzerınde buydaylay vay cok tatlı hosuma gidiyor, bugun yıne salata ton yogurt uclume gerı döndüm evden yımek getırıyorum devam yani daha besleyıcı lezzetlı ve doyurucu oluyor.
belkı bu hafta spor yaparım bır ıkı defa aksamları. montıye sıkı sıkı devam 54,6ydım en son 1-2 gun öcne tartılalı 58 ile başladım montıye sanırım subat ayıydı.
maşşallah beee :)
ekimden beri rejimdeyım 60,5 ile basladım montıden beri hızla kılo verdım maşşallahhh herkes azmettin verdin diyor monti ve monti kızları sagolsun

:2:
cokkkkkk yanlıs yaptıgının farkında mısın canım yaa umarım kan sekerın yukselmemıstır yukseldıyse asıl o zaman hata yaptıgını anlayabılırsınnn neyse gecmıs olsun gecen hafta benım de canım cok pılav cektı her gun ama umursamadım aahh ah iksircim

herkeze gunaydin arkadaslar umarim keyifler yerindedir
ben bu aralar biraz yogundum menulerimi yazmadim ama cumaya kadar hersey yolundaydi ama gelgelelim hafta sonu cizittim kacamaklarim oldu
cuma gunu kilom 52,900 du benim icin iyi bir basariydi 52 yi gormek ama dedigim gibi adet doneminin verdigi sikintiyla kacamaklarim oldu bu sabah 53,500 ciktim :53
vucutta adet doneminin siskinligide var insaallah kurtulurum en kisa zamanda

kilo veren arkadaslarimida tebrik ediyorum

günaydın kıslar .
hayırlı haftalar olsun ......

pazartesi amlum ev berbat oluyor .temizlikçi geldi hanum .modundayım . havada günaşliyken .
sonra ugrarım ..

aşılcım dün okodum ama yazamadım ekmek konusunda ''bim in''bende yazmıştım ama okumuyoırmusunuz ne . zilim tekrar hatırlatımış saggolsun ...

hafta sonu bakıyorum kemerleri gevşetenler olmuş . pilavlar cozutmalar ...
çamlıcam tebrik ederim 52 görmüşün cozutmadan önce ...

pilav yiyen cadı bu sabah baskülü görmüş neyse u dönüşü hemen hatlar biz insanlara mahsuz olur . önemli olan çabuk toparlanmak ne yapalım .

zilim mucuks beni aratmamışsın yine sagolasın işin ras gelsin .
mariam mucuk .

ablam bu pilav neymiş yaa 700 gram bir gece de dün de ayran aşı yaptım tık bile yok,benim şimdi monti gitti mi birden mi başlıcam:26:

ayışgım özlüyoruz kıs

amanda amannn biri benimi özlemisssssssssss nasilsin aebenim temizlige baslamadinmi daha sennnnnn ne ariyon burda hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii temizlige.

günaydın çıtırlar
iksircim bikereden bişey olmaz canım 1 den başlamana gerek yok
aebeninde deği gibi hatalar bizim için tartıda tokatını atmış zaten sana bide biz furmayalım:))
ben 57.5 falan geliyodum şuan adet döneminde 2. günüm olmasına rağmen ödem yok 56buçuk falan geldim sabah valla üzerimdekileri çıkarmaya üşendim üç aşşağı beş yukarı öyle yani .
bugün sabah
klasik tost
çay
somates salatalık zeytin

öğle
tavuk yerim herhalde şu nişastalı tavuğumdan (bitiriimde daha almam)
yoğurt ve salata

akşam
brokoli ve bürüksel lahanası yemeği
salata ve yoğurt
bakla yerim birazda z.yağlı,
bakla yiyeceğimden brokoliye et koymuucam kendime yapıcam zaten 2 gün yerim evdekiler yemez öyle sağlıklı şeylere alerjileri var:))

he bu arada benim geçen sene yaptığı dönemde serbest olanlar yasak yasak olanlşar serbest olmuş nası iş anlamadımki neye göre değişiyo bu durum yabancı sitedenmi güncel haberleri getiriyorsunuz buraya .mesela çiğ havuç her türlü etle yada etsiz serbestti şuan nadir etsiz menüde yiyin deniyor.bakla kesnlikle yasaktı adım gibi eminim içinde şeker var diye şuan yeniyo anlamadım ben bu durumu

afiyet olsun canım güzel olmuş

ay canım kaçamaklar maalesef kötü etki ediyor ama üzülme toparlarsın atarsın inş o +ları

zilim mucuks beni aratmamışsın yine sagolasın işin ras gelsin .
mariam mucuk .

günaydın ablacım

hava güneşli mi nerde oturuyosun ablacım ben istanbuldayım da burda güneş müneş yok yaw

oy hamarat ablam maşallah kolay gelsin günün güzel geçsin inşallah

günaydın kızalr inş. menüleriniz ve gününüz güzel geçer

selam canım umarım senin içinde güzel bir menülü bol kilo kayıplı bir gün olur

maytapcım selam canım menün güzel olmuş afiyet olsun ne güzel vermeye başladın demekki

o yasak olayına benimde kafam takılmıştı ama aeben ablam havuçtan her türlü uzak durun dediği için ve baklayı annem şekersiz yapmadığı için ben yemiyorum hiç birini bazen benimde kafam karışmıyor değil

selam kızlarr.. bugün 22. günüm ve menüm şöyle:

sabah klasik monti
öğlen ton balıklı salata , peynir ve biraz fındık
ara: 1 elma
akşam bamya

kızlar yoğurt yemek istemiyorum 2 3 gün önce sütaş yoğurt yedim mahvetti beni karnım ağrıdı şiştim resmen

bence en güzeli bakla ve havucu hiç yememek. zaten hiç sevmem baklayı havucsuz da yaşanıyo yani

ay nerdeyse 1 ay dolcak kız ha gayret iyi gidiyosunn

canım bamyanın yanında bir salata ve süt ürünü olmalı tek başına yeme yoğurt yiyemiyorsan ayran iç oda olmazsa peynirli salata yapabilirsin çok güzel oluyor canım afiyet olsun yoğurdu soğuk mu yedin neden şişti karnın acaba kimyon ya da keten tohumu ekleyebilirsin yoğurda şişkinliği ve gazı alır canım

bence en güzeli bakla ve havucu hiç yememek. zaten hiç sevmem baklayı havucsuz da yaşanıyo yani

aynen bakladan nefret ederim ama havucu katur kutur yemeye bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…