blacys geçmiş olsun cnm alerji olmuşsundur.sıcakta yumurta yiyijnce bendede olur.
sen annene söyle tr'den getirsin sana ne istiyorsan cnm.hatta tam buğday ekmeği getirsin 5-6 tane.onları dolabın varsa buzluğuna yada dondurucusuna at cnm.yiyeceğin zaman bir tanesi normal budolabı kısmına indir.çözülür zaten o bir kaç saatte.o bitincede diğerini indirirsin.5-6 ekmek sana 2 ay fawlan yeter sadece sabah yediğin için.
reçel olayıda doğanın elma suyu ile tatlandırılmış olanları var onlarıda yiyebilirsin ama kıbrısta olacağını hiç sanmam.sen kendin yapabilirsin ama şekersiz marmaelatı.istediğin meyvelerle olur.yani mesela şu sıra çilekle olabilir.içine bir pakette reçel yap ekle bir kaçta kuru incir veya günkurusu kayısı kaynat onları blnedırdan geçir.ohh miss gibi şekersiz reçel sana..
sen bu imkansızlıklarla bile diiyetini devam ettiriyorsun ama ....tebrik ederim seni...
selammmmmmmm güzellerr
ya bende markete gittim ama bulamadım %70 bitter vardı bend eemin olamadıgım için almadım
bi ara gözümü karartıp portakklı bitter mi alsam dedimmm ama bi sorup almak istedim
acaba yiyebilirmiyiz onuuu
bugünd ebulamaıdm eşim alır artıkın migrostann
kayısılı kakoya talimm bugün akşam çayın yanında
tamam tatlım yemicem bi süre
selammmmmmmm güzellerr
ya bende markete gittim ama bulamadım %70 bitter vardı bend eemin olamadıgım için almadım
bi ara gözümü karartıp portakklı bitter mi alsam dedimmm ama bi sorup almak istedim
acaba yiyebilirmiyiz onuuu
bugünd ebulamaıdm eşim alır artıkın migrostann
kayısılı kakoya talimm bugün akşam çayın yanında
slm kızlar ben çok üzgünüm çün ki dün gece bi tabak pilav yedim kendime hakim olamadım tabi hemen sabah tartıda kendini gösterdi,bugün ayrana aşı çorbası yaptım,yarında inşallah yapacam :84::84:
bu kayısılı kakao nasıl oluyor canım
selam kızlaaaar
bugünkü menüm:
sabah : yarım elma
lor peyniri
3 dilim kızarmış ekmek
domates
zeytin
öğlen
sebzeli mantar sote
yoğurt
domates
akşam
1 tb. yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt
az önce
1 portakal
1 elma
hayırlısıyla bugünüde kazasız atlattık. spor ve yürüyüş yaptım bol tempolu. hepinize hayırlı geceler...
ışılım b,m,n tam buğdayı yasak cnm ıspartası değil.ısparta ekmeği ve köy ekmeği serbest.tam buğdayı yasak içinde şeker olduğu için.eğer elindeki ıspartaysa ye gönül rahatlığıyla cnm..
slm kızlar ben çok üzgünüm çün ki dün gece bi tabak pilav yedim kendime hakim olamadım tabi hemen sabah tartıda kendini gösterdi,bugün ayrana aşı çorbası yaptım,yarında inşallah yapacam :84::84:
selam kızlaaaar
bugünkü menüm:
sabah : yarım elma
lor peyniri
3 dilim kızarmış ekmek
domates
zeytin
öğlen
sebzeli mantar sote
yoğurt
domates
akşam
1 tb. yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt
az önce
1 portakal
1 elma
hayırlısıyla bugünüde kazasız atlattık. spor ve yürüyüş yaptım bol tempolu. hepinize hayırlı geceler...
herkeze gunaydin arkadaslar umarim keyifler yerindedir
ben bu aralar biraz yogundum menulerimi yazmadim ama cumaya kadar hersey yolundaydi ama gelgelelim hafta sonu cizittim kacamaklarim oldu
cuma gunu kilom 52,900 du benim icin iyi bir basariydi 52 yi gormek ama dedigim gibi adet doneminin verdigi sikintiyla kacamaklarim oldu bu sabah 53,500 ciktim :53
vucutta adet doneminin siskinligide var insaallah kurtulurum en kisa zamanda
kilo veren arkadaslarimida tebrik ediyorum
günaydın kıslar .
hayırlı haftalar olsun ......
pazartesi amlum ev berbat oluyor .temizlikçi geldi hanum .modundayım .havada günaşliyken .
sonra ugrarım ..
aşılcım dün okodum ama yazamadım ekmek konusunda ''bim in''bende yazmıştım ama okumuyoırmusunuz ne . zilim tekrar hatırlatımış saggolsun ...
hafta sonu bakıyorum kemerleri gevşetenler olmuş . pilavlar cozutmalar ...
çamlıcam tebrik ederim 52 görmüşün cozutmadan önce ...
pilav yiyen cadı bu sabah baskülü görmüş neyse u dönüşü hemen hatlar biz insanlara mahsuz olur . önemli olan çabuk toparlanmak ne yapalım .
zilim mucuks beni aratmamışsın yine sagolasın işin ras gelsin .
mariam mucuk .
günaydın kızalr inş. menüleriniz ve gününüz güzel geçer
günaydın çıtırlar
iksircim bikereden bişey olmaz canım 1 den başlamana gerek yok
aebeninde deği gibi hatalar bizim için tartıda tokatını atmış zaten sana bide biz furmayalım:))
ben 57.5 falan geliyodum şuan adet döneminde 2. günüm olmasına rağmen ödem yok 56buçuk falan geldim sabah valla üzerimdekileri çıkarmaya üşendim üç aşşağı beş yukarı öyle yani .
bugün sabah
klasik tost
çay
somates salatalık zeytin
öğle
tavuk yerim herhalde şu nişastalı tavuğumdan(bitiriimde daha almam)
yoğurt ve salata
akşam
brokoli ve bürüksel lahanası yemeği
salata ve yoğurt
bakla yerim birazda z.yağlı,
bakla yiyeceğimden brokoliye et koymuucam kendime yapıcam zaten 2 gün yerim evdekiler yemez öyle sağlıklı şeylere alerjileri var:))
he bu arada benim geçen sene yaptığı dönemde serbest olanlar yasak yasak olanlşar serbest olmuş nası iş anlamadımki neye göre değişiyo bu durum yabancı sitedenmi güncel haberleri getiriyorsunuz buraya .mesela çiğ havuç her türlü etle yada etsiz serbestti şuan nadir etsiz menüde yiyin deniyor.bakla kesnlikle yasaktı adım gibi eminim içinde şeker var diye şuan yeniyo anlamadım ben bu durumu
günaydın çıtırlar
iksircim bikereden bişey olmaz canım 1 den başlamana gerek yok
aebeninde deği gibi hatalar bizim için tartıda tokatını atmış zaten sana bide biz furmayalım:))
ben 57.5 falan geliyodum şuan adet döneminde 2. günüm olmasına rağmen ödem yok 56buçuk falan geldim sabah valla üzerimdekileri çıkarmaya üşendim üç aşşağı beş yukarı öyle yani .
bugün sabah
klasik tost
çay
somates salatalık zeytin
öğle
tavuk yerim herhalde şu nişastalı tavuğumdan(bitiriimde daha almam)
yoğurt ve salata
akşam
brokoli ve bürüksel lahanası yemeği
salata ve yoğurt
bakla yerim birazda z.yağlı,
bakla yiyeceğimden brokoliye et koymuucam kendime yapıcam zaten 2 gün yerim evdekiler yemez öyle sağlıklı şeylere alerjileri var:))
he bu arada benim geçen sene yaptığı dönemde serbest olanlar yasak yasak olanlşar serbest olmuş nası iş anlamadımki neye göre değişiyo bu durum yabancı sitedenmi güncel haberleri getiriyorsunuz buraya .mesela çiğ havuç her türlü etle yada etsiz serbestti şuan nadir etsiz menüde yiyin deniyor.bakla kesnlikle yasaktı adım gibi eminim içinde şeker var diye şuan yeniyo anlamadım ben bu durumu
selam kızlarr.. bugün 22. günüm ve menüm şöyle:
sabah klasik monti
öğlen ton balıklı salata , peynir ve biraz fındık
ara: 1 elma
akşam bamya
kızlar yoğurt yemek istemiyorum2 3 gün önce sütaş yoğurt yedim mahvetti beni karnım ağrıdı şiştim resmen
bence en güzeli bakla ve havucu hiç yememek. zaten hiç sevmem baklayıhavucsuz da yaşanıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?