Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kıslar....
keyifler nasıl?
meyviş hatun yok geliba?çok iyi okuyamadım geçmiş sayfaları gerçi...
banum %70'e izin var cnm.(ilk başlayanlar hariç)2 karecik ye biişey olmaz.portakallıda olur.antep fıstıklısıda var %70 kakaolunun onuda deneyebilirsin.

ben şimdi oğluşu uyutup geliirim.işlerimi bitirdim,azıcık dinlenirim hemde sizi okurum.

selam zillicim iiyim ben şahsen sen nasılsın canım

meyvem hasta olmuş zillicim serum filan takmışlar bugün biraz toparlanıırsa gelir inşallah...

Bugün montiye başlayalı tam bir hafta oldu.

66,5 ile başlamıştım, bu sabah 55,1'dim...

Dünkü menümü de yazayım bu arada:

Sabah
Klasik kahvaltı

Öğle
Izgara tavuk kanat, ıspanak kavurma, yoğurt, domates

Ara:
1 portakal

Akşam
Ispanak kavurma, yoğurt

(Ispanağımı yemiştim ki birden aniden misafirler geldi. Sofraya da oturmadılar. Mecburen biz kalktık. 1,5 - 2 saat sonra gittiler ben yemeğime devam ettim. Hala açtım çünkü)

But ızgara, salata, yoğurt

Bu arada arkadaşlar montiye uygun ilginç, değişik yemek tarifleriniz varsa paylaşır mısınız? İlk tarifi ben vereyim.

Sağlıklı biber kızartma (Kızartma dediğime bakmayın, aslında haşlama diyebiliriz.)

Biberler yıkanır, suları süzülmeden tavaya konur. Üzerine iki kaşık fındık yağı dökülür. En üste rendelenmiş domatesler (istenirse sarımsak) ve tuz ilave edilir. Tavanın ağzı kapanır. Bir iki dakika harlı ateşte tutulduktan sonra, ocağın altı kısılır ve suyunu çekene kadar pişirilir. Hafif dibini tutarken tavadan alınır ve afiyetle yenir.

arkadaşım seni tebrik ederim. 1 haftada 11,5 kilo vermişsin nerdeyse. kilosu az olan az verir ama maşallah senden çok güzel gitmiş.maşallah 41 kere Allah aynısını da bize nasip etin inş. işin sırrını çok merak ettim. bende senin gibi bi tarfi defteri oluşturmayı çok istedim ama toparlayamadım.sadece zilinin verdiği buğday salatası tarifini not ettim. paylaşayım ;

buğday salatası

buğdayı hasla
dere otu
maydanoz
taze soğan
kırmızı biber
minik doğranmıs kornison tursu
limon
nar ekşisi
az yağ ve
tuz

Bugünkü mamalarım kızlar...

Sabah: 1 kuru incir, limonlu su, 1 elma...
Kahvaltı: mantarlı omlet, peynir, zeytin, marmelat...
Öğle:Fırında domatesli balık, peynirli salata,1 avuç fındık
Akşam:Yeşil mercimek salatası bol yoğurtlu
Ara: 1 kase çilek

meyveee geçmiş olsun cnm yaa tüh şok diyetlerdenmi oldu acab:26::26::26::26:

zilim
nasılsın cnm yaa dimek yiyebiliridm 75 olanı alayım bi çıktıgımda bariii

birileri benimi sormus banamı seslenmişşş benimi anmıssss

nolmus neler olmusss meyveniz yine mikropcukları kapmıs.. yaramaz mikroplar oynasıp duruyorlar içimdee

gezdi yedi içti kirlendi geldiii

mikroplarıya savasıyor meyvenizz :96::96::96:

eee beni soranlar nasıllarmıs bakalımm ..

meyvişe geçmiş olsun..neden rahatsızlandıki acaba?:26::94:

banum çikolata işin sakın abartma ama cnm..sonuçta şekerde var içinde...

birde şu bakla olayına kafam takıldı yahu...kuru bakla olsa hadi neyse diycem.nişasta vardır içinde vs..(ki ona bakacak olursak kuru fasulye nohut yeniyor baklanın kurusu bile olsa bişey olacağını zannetmiyorum ama) özellikle taze baklanın gl neden yüksek olsunki..benim babam diabet hastası yasak olsa ona olurdu.doktoru up uzun bir liste vermiş eline.takıldıkça bakıyor babam.sebzelerin hemen hiç biri yasak değil.havuç patates dışında.birde balkabağı.
bakla bildiğin yeşil sebze yani.taze fasulyeden ne farkı var.biri serbestken dğeri neden yasak olsun.içine şeker atarak pişirmediğiniz sürece yasak olacağını sanmıyorum ben kıslar.hatta baklkagllerden bile masumdur diye düşünüyorum.ve sağlıklı bir sebze..aebenimde bu konuda bir açıklama yapar mutlaka .yada yapmışsada ben kaçırmış olabilirim.
montide pancar,havuç,patates dışında ve kızartma olmadıkça sebzelere bir yasak yok yani...

taze baklanında missss gibi zeytinyağlısı olur,yoğurtlu ve dereotlu...
salatası olur o dahada süppppper oolur.geçenn gn aldım ama yoğunluktan bir türlü sıra gelip pişiremedim çöpe gitti 1 kg bakla:18: bu hafta yine alıcam ama bozulmadan pişiricem..

meyvem dikkat et cnm.senin vücudun çok hassas.hemen enfeksiyonmu kaptın cnm?savaş o mikroplarla hemen gitsinler senden..geçmiş olsun cnm tekrardan..

zilim.teşekkür ederim tatlımm izmitte cok yağmur yağdı cumartesi ve hava buz gibiydi bende o yamurda sokaklardayım tabii üzerimdede şişme yelek içinde thsort üsten ıslanmadım ama ayağımdaki conversler sokaktaki suyu emdikce emdi..
sonuc ben iice sokak kedisi gibi dondum.. üşüttüm .. idrar yollarım iltihaplanmıs hayatımda ilk defa bu kadar feci yasadım bu hastalığı idrarımı bile yapamadım yaa şükür şimdi imm ama gercekten cok zordu..
sürekli sıkısıkmısın wc ye gitmem gerekiyormus gibi hissediyorum ama acıdan yapamıyorum.
nys bu sabah serumu taktılar toarlandım baya şimdi ol su içiyorum..

bakla konusunda nisasta miktarı fazla olabilir benim mideme dokunuyor cok ağır bi sebze yiyemiyorum ..

cok gecmiş olsun

zillicim bakla konusunda neden yasak olarak kalmış aklımda bilmiyorum.aynı dönemde burda diyet yaptığımız naz arkadaşımda yasaktı geçen sene dedi .sadece ben değil yani.neyse yaptım artık zeytinyağlı yiicez akşama ..
meyvecim çok çok geçmiş olsun canım .inşallah çabuk toprlanırsın

:92:meyviş hatun geçmiş olsun yawwwww nazarmı degdi sana ne oldiiiiii

afiyet olsun canımm

zillicim bakla serbestmi o zaman canım kurusu yasakmış zaten sevmem ama tazesi güzel oluyo

oy meyvem dikkat et kendine canım tekrar geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…