Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar blacks sendin sanırım pilav yiyen dgeilmi ve 700 gr artıd açıkmıştın
ya bend ekaçamklarda 1 kilo artı çıkıyorum hemen bzı arkadaşlarım var
1 hfta kaçakla 600 gr alıyorlar biz nedenn bu kadar çabuk alıyoruz yaaa
ne sinir

benim canım o pilavcı,çok üzüldüm iki gündür ayran aşı çorbası yiyiyorum bugün yine aynıydı gram gitmedi bakalım yarın ne olacak hiç tuvalete de çıkamadım karnım şişti davul gibi

hepicinize teşekkür ederimm
ayyy kızlar ben cok hassasım aeben ablam bilir beni..
artık surama su oldu demeye utanıyorum.. sanki annembeni sandıkta büyütmüş sonra 20 olunca soğa salmıs her bişi hasta yapıyor beni .. birazda normal dısı olunca

mükemmel sebze corbamı yaptım;
1 bağa yakın ıspanak, 1 soğan , 2 kabak 1 domates 1 biber biraz tuz hepsini sıcak suya doğradım pişirdim mixerle çektim. görüntü yemyeşil ama üzerine limonla ve kırmızı biberle mükemmel oluyor. tavsiye ederim

ayrıca tuvalete cıkma sorununa bire bir

Son düzenleme:

ahahay meyvem kıyamam sana dikkat et bitanecimm

ay bende sebze çorbası yapmayı düşünyodum neyli yapsam filan bunu yapim barim sağol canım tarif için süpermiş

slm millet...
okuldan az önce döndüm...hemen bakayım dedim neler yazmış çizmiş bizim hatunlar
masumum kilo alma konusunda herkes aynı değil cnm walla.az evvel okulda bir arkadaşın boğazına yapışasın geldi yeminle...
sabah 2'li bi ekmek almıştım bitirdim dedi.kaç kişi yediniz hocam dedim bi tek beeeen dedi nasıl yani hocam dedim.
-walla hocam sabah evden terayağı ile bal karıştırıp getirdim bir kasede yeşil zeytinle bir ekmeği öyle yedim dedi.(içimden oha dedim tabii)
-öğlende yarım ekmek döner yedim ama kesmedi beni bende kalan 1 ekmeğin yarısını kalan zeytinle çayla yedim dedi.benim gözler faltaşı kadar oldu o anlatırken.bir yandanda kafa mı buluyor acaba diye düşündüm.
-öğlenden sonrada okulda kilo ile kuruyemiş satan bi kantincimiz var.o bi tabak dolusu fındık badem ceviz getirdi sağolsun onlarıda yedim dedi.(durun daha bitmemiş valla o sayarken başım döndü)
-akşam üstü gene içi kıyılmış nasıl içi varsa artık siz düşünün bir simitle üç tane üçgen peynir ve çayı götürmüş hatun.
-ben okula 6:30 gibi gittiğimdede kalan yarım ekmeğini arasına salam doldurmuş yiyiyordu.
-bizim saat 20:00'deki çay molamızdada bir paket finger bisküviyle 4 avuç leblebiyi yedi yemin ederimki...
gerçekten boğazını sıkasım geldi.ben onun bir günde yediklerini bir haftada yemiyorum yaaa.ve kadın 61 kg.168 boyu varmış.ama valla 55 gibi falan yani.hayındada spor yapmamış mübarek insan neresine yiyiyor yahu

bi arkadaş daha var birlikte çalıştığımız yan fülüt hocası.sen onun hafta sonu kahvaltısını gör asıl dedi.evlerine gitmiş kahvaltıya arkadaş.sofrada parmağını dokunduracak kadar boş yer yoktu hepsini yedi dedi.patates kızartmasından tutunda hamur kızartmasına,sucuklu yumurtaya,domatesli biberli pastırmalar anlata analata bitiremedi hepsi yedi dedi...
walla şaşırıp kaldım.bir erkeğin yediğinden çok daha fazlasını yiyiyor kadın ve hiç kilo almıyor...:26:
okuldaki tüm bayan arkadaşlar kadına gıcık

öyle olmak isterdim valla..yiyceksin yiyceksin bi gram almıycaksın...oh ne âla memleket...

oha diye bagırmka istiyorum zilim harbidne yaaa naısl içi varmışta kıylmış
vallah ben yesem keisn 5 kilo artı çıkarım hoş yiymemdee amaaa
maşşallhı vramış ablanınnnn

çok güldüm okurken zillim ya :))
çöp kovası mubarek heheh

oha diye bagırmka istiyorum zilim harbidne yaaa naısl içi varmışta kıylmış
vallah ben yesem keisn 5 kilo artı çıkarım hoş yiymemdee amaaa
maşşallhı vramış ablanınnnn

heheheh nasıl içi varmışta kıyılmıs kuru temizleme makineleri var ya bir oda büyüklüğündei ondaki mide öyle bir şey galiba maşşallah yaa

gunaydin arkadaslar
bugunki menum
sabah kalakar kalkmaz sirkeli 1 bardak su
10 dk. sonra klasik monti kahvaltim ve capuccino
ara 1 yesil elma
oglen kofte ve salata yaninda 1 bardak ayran
ara 1 yesil elma
aksam kabak dolmasi ve ayran
yatmadan once yine sirkeli 1 bardak ilik su

hepinize keyifli, kacamaksiz bir gun diliyorum

zilicim ne guzel yazmissin anlatmissin sanki kadini bi an icin yanimda yerken gordum.nede guzel yiyodu..hopur hopur
neden se hep imrenmisimdir yiyip yiyip kilo almayan insanlara... benimde bi arkadasim vardi yerdi yerdi ama 1 gram almazdi bildim bileli manken gibidir :84:

nasil sinir oluyorum sirf bu yuzden vermem gerekenden 1 kilo daha fazla verip sonra kendimi pastanelere atacam yiycem yiycem ve yine yiycem

günaydın kızlar zilim valla bende hasta oluyorum öyle hatunlara. bizimde vardı okulda 2 tabak makarnayı yerdi doymazdı ve 45 kilo falandı

hemen dünkü menümü yazayım;

sabah : yarım elma - lor peyniri,zeytin, 3 dilim kızarmış ekmek, domates

öğlen : omlet , yoğurt, domates

akşam : kıymalı mantar sote, salata , yoğurt

1 elma sonra

günaydınlar; bugün benim 23. günüm ve menüm ;

sabah klasik monti ve yeşil çay

öğlen sebze corbası,tavuk ızgara salata peynir
ara; 1 nektarin
akşam ; bamya sebze corbası

ara; 1 elma

günaydınlar; bugün benim 23. günüm ve menüm ;

sabah klasik monti ve yeşil çay

öğlen sebze corbası,tavuk ızgara salata peynir
ara; 1 nektarin
akşam ; bamya sebze corbası

ara; 1 elma
afieyt olsun blak .
harika beyazım
hoşgeldin anyın yanından kıs..yedinmi bari gözün doyana kadar.
afiyet olsun
:84::84::84::84::84:
bende istiyom ay hepsi olmasada yarısı yiyim bari kilo almayım ...:84:

kıslar butür insanlar var bunlar pankreas şanslıları . pankreasları okdar güçlükü ne yeseler bile insülün salgıdı bi düzeyde oluyor .. aslında butür beslemnen birinin kilo almamssı kl. hesabı yapanlarada iyi bir örnek ..yani kl hesabı kişinin aşılmş yemesine göredir . mesela bu vatandaş nerden baksanız akşama kadar 5000 kl almış ve kilo almıyor . kl hesabı yapanlar bunu nasıl açıklar aceba .
burda önemli olan ve kilo aldırmayan . bünyenin bu kl.ve bu düzene alışmış olması .inanın bu hatun böyle yiyip 1 küçük ögünüğ atlasa kilo bile verir . tamam tamam sizi daha fazla bu kadını bogmaya zorlamayım .

yanlız kıslar bu iş böyle devam etmez şu an olmasa bile bu hatunun ilerde kolestrol şeker vs buna bnenzer probleri mutlaka olur ilerde zaten diyet yapmak zorunda bırakın yesin .:89:

walla kıslar ne deseniz haklısınız...
ne biçim bünyeleri var bu tür insanların...özeniyorum valla.(olsun ama biz de sağlıklı yaşıyoruz deeeermişim züğürt tesellisi işte

olsun napalım öyle değilsekte kendimizi olduğumuz gibi kabullenip yolumuza devam.midemizinde canı var ona bu kadar eziyette iyi değil diye avutalım kendimizi dimi ama

meyvem iyi oldunmu kısss?

afieyt olsun sirkeye başlamışsın çamlıcam migden yanmıyormu yav ...
bende sabahları limonlu ilıksu içmeye başladım çok tavsiye ediyorlar bugünlerde ..
bakla konusunu yazmıştım zlim .
eski kityapda biryerdemi yasak geçiyordu kurusu ne bu yüzden eski monticilerinde aklında öyle kalmış benimde .
ama eski kitabı bi arkadaşıma verdim .yeni kitapda isede kurusu aynı kuru fasulye hukmünde .yeşiliise bence yemede bi sakınca yok .
bakla sevenlere afiyet olsun . ben hiç pişirmedimde .de:78:
sonuçde sürekli yenen bişi deyil
oy geçmiş olsun meyvem ...maydonoz kürü yap ve ilaçları kulanmayı ihmall etme .
sen alıştın iyce seruma . geçen kurtlar vadisinde sişesiyle içiyorlardıya yakında öyle olcan cadı .
afiyet olsun maytabım tadı nasıl yeşil fasulyeyle kıyaslanırsa .
baklayıda acıkladım maytabım eski kitapdan aklımızda kalmış sanırsam .
dün bi markette baktım yav biterın üzerinde ilk kez gördüm % 55 kakao yazıyordu hep bakıyorum o % 80 göremiyorum ben çukuda . hoş ben bitter alıyorum bazan benim bebeler yiyyo ben yemiyorum . yemedigimden sanmayın ha pek sevmemde .
inşallah 55 li kilolarda gelecek mothırs.
açsan tabı yemegine devam edebilirsin 2 saat geçmeside iyi olmuş .ama 1 saat arayı tavsiye etmem .
kızarma seviyorsan zilimin fırında kızarmasıda çok güzel olur .
istedigin sebzleri kızarmalık dogra 1.2. kş z.yag gezdir baharatlarda sana kalmış . yaglı kagıt üstüne dük seyrek şekilde ve kızgın fırında pişir .
üstünede sarımsaklı yogurt ...
ay açıkdım agzım sulandı .
bende öylene yş mercimek haşladım salatasını yapicam .yeşiliklerle

birde mönünde kanatlar olmamış tabı kanadın tüm derilerini aldıysan o başka . kanat çok yaglı olur derisinden dolayı
güzelbir denge olmuş marıam .
ablam bu pilav neymiş yaa 700 gram bir gece de dün de ayran aşı yaptım tık bile yok,benim şimdi monti gitti mi birden mi başlıcam:26:
iksircim ayran aşından çok proteine agırlık verseydin dahamı iyi olrdu aceba ki neden dersen kaçamagın zaten karbınhidrat .
biede ben ayran yaparkan genelde hap bagırsaklarım çalışır neden sizde tam tersi oluyor anlamıyorum . sanırım siz çorba gibi içdiginizden ben genelde mantı kıvamıyla yiyorum bol baklıyatlı
ayışgım özlüyoruz kıs

amanda amannn biri benimi özlemisssssssssss nasilsin aebenim temizlige baslamadinmi daha sennnnnn ne ariyon burda hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii temizlige.
temeizlik bitermi anacım . sabah kalk hiç yapmamış gibi bide 3 bebe olunca .bebe dedigime bakmayın en küçügü 10 yaşında .

maytabım lafına bayıldım saglıkı şeylere alerjileri var evet . dün bemim tosunla kavgaya tutuştuk yogurt çorbası ve pırasa yaptım stada ne yesin beyfendi sadece çorba .:78:zorla salata yedi az bişi .bide ben acım diyo yaaa.

maytabım ilk kitapda havucun çigsi yeniyorsu . 2.kitapda o tamamen yasak ama sen burdaydın kıs bu yasak geldiginde .
baklada ilk kitapdan hatrımızda kalmış . 2.kitapda kurusu nohud gibi baklagil olrak yeniyor .tazeside yeniyordur .
montide bazan yaşadıgımız deneyimlerle egişiklikler yapıyoruz geçenlerde larada başlamıştı montiye .''niye gelmiyor yine o '' o na kalırsa o herşey yiyor ve veriyorda.bende bazan sizeri okdar sıkmak istemiyorum . hani şu prynirin yaglısı ve yagsızı olayında oldugu gibi.
balkcım yogurt ve yaran soguk olursa gaz yapar diyorlar ılıtıp dene istersen .

ben açıkdım iyce ...
öyleden sonrada ilaç yazdıracam saglık ocagına .
sonra görüşürüz kıslar.

aebencim sağol yavrum cevaplar için bakalım ne zaman bıkıcan bizden:))
bu arada 30 senelik ev hanımısın kınıyorum seni :)) baklanın tadını bilmiyosun yani
valla benim bazı tabularım var mesela mücveri baklayı kabak dolmasını dereotu olmadan yemem ama çokta severim hepsini.teyzemde bi kere dereotsuz yemiştim bakla hiç beyenmedim,ben dereotlu yaparım ve çok severim yani denemn lazım fasulyeye pek benzer yanı yok
menümü vereyim
sabah
tost yağsız süt domates

öğle
5 tavuk köftesi
bol yoğurt
kıvırsık salata ve soğan
10 fındık
bi küçücük parça çikolata %85
çabuk biri beni durdursun yada mutfağın kapısını kitlesin:))))

herkese selamlar iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle montici fıstıklar...

Menümü yazayım:

Sabah: yarım greyfurt, 3 hurma
Kahvaltı: 1 dilim t.b ekmeği, peynir zeytin salatalık domates
Ara:1 avuç çilek
Öğle:Izgara tavuk göğsü, ayran ve salata
Akşam:1 yumurtadan menemen ve peynirli salata
Ara:çilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…