selam kızlar blacks sendin sanırım pilav yiyen dgeilmi ve 700 gr artıd açıkmıştın
ya bend ekaçamklarda 1 kilo artı çıkıyorum hemen bzı arkadaşlarım var
1 hfta kaçakla 600 gr alıyorlar biz nedenn bu kadar çabuk alıyoruz yaaa
ne sinir
hepicinize teşekkür ederimm
ayyy kızlar ben cok hassasım aeben ablam bilir beni..
artık surama su oldu demeye utanıyorum.. sanki annembeni sandıkta büyütmüş sonra 20 olunca soğa salmıs her bişi hasta yapıyor beni .. birazda normal dısı olunca
mükemmel sebze corbamı yaptım;
1 bağa yakın ıspanak, 1 soğan , 2 kabak 1 domates 1 biber biraz tuz hepsini sıcak suya doğradım pişirdim mixerle çektim. görüntü yemyeşil ama üzerine limonla ve kırmızı biberle mükemmel oluyor. tavsiye ederim
ayrıca tuvalete cıkma sorununa bire bir
slm millet...
okuldan az önce döndüm...hemen bakayım dedim neler yazmış çizmiş bizim hatunlar
masumum kilo alma konusunda herkes aynı değil cnm walla.az evvel okulda bir arkadaşın boğazına yapışasın geldi yeminle...
sabah 2'li bi ekmek almıştım bitirdim dedi.kaç kişi yediniz hocam dedim bi tek beeeen dedinasıl yani hocam dedim.
-walla hocam sabah evden terayağı ile bal karıştırıp getirdim bir kasede yeşil zeytinle bir ekmeği öyle yedim dedi.(içimden oha dedim tabii)
-öğlende yarım ekmek döner yedim ama kesmedi beni bende kalan 1 ekmeğin yarısını kalan zeytinle çayla yedim dedi.benim gözler faltaşı kadar oldu o anlatırken.bir yandanda kafa mı buluyor acaba diye düşündüm.
-öğlenden sonrada okulda kilo ile kuruyemiş satan bi kantincimiz var.o bi tabak dolusu fındık badem ceviz getirdi sağolsun onlarıda yedim dedi.(durun daha bitmemiş valla o sayarken başım döndü)
-akşam üstü gene içi kıyılmış nasıl içi varsa artık siz düşününbir simitle üç tane üçgen peynir ve çayı götürmüş hatun.
-ben okula 6:30 gibi gittiğimdede kalan yarım ekmeğini arasına salam doldurmuş yiyiyordu.
-bizim saat 20:00'deki çay molamızdada bir paket finger bisküviyle 4 avuç leblebiyi yedi yemin ederimki...
gerçekten boğazını sıkasım geldi.ben onun bir günde yediklerini bir haftada yemiyorum yaaa.ve kadın 61 kg.168 boyu varmış.ama valla 55 gibi falan yani.hayındada spor yapmamış mübarek insan neresine yiyiyor yahu
bi arkadaş daha var birlikte çalıştığımız yan fülüt hocası.sen onun hafta sonu kahvaltısını gör asıl dedi.evlerine gitmiş kahvaltıya arkadaş.sofrada parmağını dokunduracak kadar boş yer yoktu hepsini yedi dedi.patates kızartmasından tutunda hamur kızartmasına,sucuklu yumurtaya,domatesli biberli pastırmalar anlata analata bitiremedi hepsi yedi dedi...
walla şaşırıp kaldım.bir erkeğin yediğinden çok daha fazlasını yiyiyor kadın ve hiç kilo almıyor...:26:
okuldaki tüm bayan arkadaşlar kadına gıcık
öyle olmak isterdim valla..yiyceksin yiyceksin bi gram almıycaksın...oh ne âla memleket...
oha diye bagırmka istiyorum zilim harbidne yaaa naısl içi varmışta kıylmış
vallah ben yesem keisn 5 kilo artı çıkarım hoş yiymemdee amaaa
maşşallhı vramış ablanınnnn
afieyt olsun blak .günaydınlar; bugün benim 23. günüm ve menüm ;
sabah klasik monti ve yeşil çay
öğlen sebze corbası,tavuk ızgara salata peynir
ara; 1 nektarin
akşam ; bamya sebze corbası
ara; 1 elma
harika beyazımgünaydın kızlar zilim valla bende hasta oluyorum öyle hatunlara. bizimde vardı okulda 2 tabak makarnayı yerdi doymazdı ve 45 kilo falandı
hemen dünkü menümü yazayım;
sabah : yarım elma - lor peyniri,zeytin, 3 dilim kızarmış ekmek, domates
öğlen : omlet , yoğurt, domates
akşam : kıymalı mantar sote, salata , yoğurt
1 elma sonra
hoşgeldin anyın yanından kıs..hepicinize teşekkür ederimm
ayyy kızlar ben cok hassasım aeben ablam bilir beni..
artık surama su oldu demeye utanıyorum.. sanki annembeni sandıkta büyütmüş sonra 20 olunca soğa salmıs her bişi hasta yapıyor beni .. birazda normal dısı olunca
afiyet olsunmükemmel sebze corbamı yaptım;
1 bağa yakın ıspanak, 1 soğan , 2 kabak 1 domates 1 biber biraz tuz hepsini sıcak suya doğradım pişirdim mixerle çektim. görüntü yemyeşil ama üzerine limonla ve kırmızı biberle mükemmel oluyor. tavsiye ederim
ayrıca tuvalete cıkma sorununa bire bir
:84::84::84::84::84:slm millet...
okuldan az önce döndüm...hemen bakayım dedim neler yazmış çizmiş bizim hatunlar
masumum kilo alma konusunda herkes aynı değil cnm walla.az evvel okulda bir arkadaşın boğazına yapışasın geldi yeminle...
sabah 2'li bi ekmek almıştım bitirdim dedi.kaç kişi yediniz hocam dedim bi tek beeeen dedinasıl yani hocam dedim.
-walla hocam sabah evden terayağı ile bal karıştırıp getirdim bir kasede yeşil zeytinle bir ekmeği öyle yedim dedi.(içimden oha dedim tabii)
-öğlende yarım ekmek döner yedim ama kesmedi beni bende kalan 1 ekmeğin yarısını kalan zeytinle çayla yedim dedi.benim gözler faltaşı kadar oldu o anlatırken.bir yandanda kafa mı buluyor acaba diye düşündüm.
-öğlenden sonrada okulda kilo ile kuruyemiş satan bi kantincimiz var.o bi tabak dolusu fındık badem ceviz getirdi sağolsun onlarıda yedim dedi.(durun daha bitmemiş valla o sayarken başım döndü)
-akşam üstü gene içi kıyılmış nasıl içi varsa artık siz düşününbir simitle üç tane üçgen peynir ve çayı götürmüş hatun.
-ben okula 6:30 gibi gittiğimdede kalan yarım ekmeğini arasına salam doldurmuş yiyiyordu.
-bizim saat 20:00'deki çay molamızdada bir paket finger bisküviyle 4 avuç leblebiyi yedi yemin ederimki...
gerçekten boğazını sıkasım geldi.ben onun bir günde yediklerini bir haftada yemiyorum yaaa.ve kadın 61 kg.168 boyu varmış.ama valla 55 gibi falan yani.hayındada spor yapmamış mübarek insan neresine yiyiyor yahu
bi arkadaş daha var birlikte çalıştığımız yan fülüt hocası.sen onun hafta sonu kahvaltısını gör asıl dedi.evlerine gitmiş kahvaltıya arkadaş.sofrada parmağını dokunduracak kadar boş yer yoktu hepsini yedi dedi.patates kızartmasından tutunda hamur kızartmasına,sucuklu yumurtaya,domatesli biberli pastırmalar anlata analata bitiremedi hepsi yedi dedi...
walla şaşırıp kaldım.bir erkeğin yediğinden çok daha fazlasını yiyiyor kadın ve hiç kilo almıyor...:26:
okuldaki tüm bayan arkadaşlar kadına gıcık
öyle olmak isterdim valla..yiyceksin yiyceksin bi gram almıycaksın...oh ne âla memleket...
afieyt olsun sirkeye başlamışsın çamlıcam migden yanmıyormu yav ...gunaydin arkadaslar
bugunki menum
sabah kalakar kalkmaz sirkeli 1 bardak su
10 dk. sonra klasik monti kahvaltim ve capuccino
ara 1 yesil elma
oglen kofte ve salata yaninda 1 bardak ayran
ara 1 yesil elma
aksam kabak dolmasi ve ayran
yatmadan once yine sirkeli 1 bardak ilik su
hepinize keyifli, kacamaksiz bir gun diliyorum
bakla konusunu yazmıştım zlim .meyvişe geçmiş olsun..neden rahatsızlandıki acaba?:26::94:
banum çikolata işin sakın abartma ama cnm..sonuçta şekerde var içinde...
birde şu bakla olayına kafam takıldı yahu...kuru bakla olsa hadi neyse diycem.nişasta vardır içinde vs..(ki ona bakacak olursak kuru fasulye nohut yeniyor baklanın kurusu bile olsa bişey olacağını zannetmiyorum ama) özellikle taze baklanın gl neden yüksek olsunki..benim babam diabet hastası yasak olsa ona olurdu.doktoru up uzun bir liste vermiş eline.takıldıkça bakıyor babam.sebzelerin hemen hiç biri yasak değil.havuç patates dışında.birde balkabağı.
bakla bildiğin yeşil sebze yani.taze fasulyeden ne farkı var.biri serbestken dğeri neden yasak olsun.içine şeker atarak pişirmediğiniz sürece yasak olacağını sanmıyorum ben kıslar.hatta baklkagllerden bile masumdur diye düşünüyorum.ve sağlıklı bir sebze..aebenimde bu konuda bir açıklama yapar mutlaka .yada yapmışsada ben kaçırmış olabilirim.
montide pancar,havuç,patates dışında ve kızartma olmadıkça sebzelere bir yasak yok yani...
taze baklanında missss gibi zeytinyağlısı olur,yoğurtlu ve dereotlu...
salatası olur o dahada süppppper oolur.geçenn gn aldım ama yoğunluktan bir türlü sıra gelip pişiremedim çöpe gitti 1 kg bakla:18: bu hafta yine alıcam ama bozulmadan pişiricem..
oy geçmiş olsun meyvem ...maydonoz kürü yap ve ilaçları kulanmayı ihmall etme .zilim.teşekkür ederim tatlımmizmitte cok yağmur yağdı cumartesi ve hava buz gibiydi bende o yamurda sokaklardayım tabii üzerimdede şişme yelek içinde thsort üsten ıslanmadım ama ayağımdaki conversler sokaktaki suyu emdikce emdi..
sonuc ben iice sokak kedisi gibi dondum.. üşüttüm .. idrar yollarım iltihaplanmıs hayatımda ilk defa bu kadar feci yasadım bu hastalığı idrarımı bile yapamadım yaa şükür şimdi imm ama gercekten cok zordu..
sürekli sıkısıkmısın wc ye gitmem gerekiyormus gibi hissediyorum ama acıdan yapamıyorum.
nys bu sabah serumu taktılar toarlandım baya şimdi ol su içiyorum..
bakla konusunda nisasta miktarı fazla olabilir benim mideme dokunuyor cok ağır bi sebze yiyemiyorum ..
afiyet olsun maytabım tadı nasıl yeşil fasulyeyle kıyaslanırsa .zillicim bakla konusunda neden yasak olarak kalmış aklımda bilmiyorum.aynı dönemde burda diyet yaptığımız naz arkadaşımda yasaktı geçen sene dedi .sadece ben değil yani.neyse yaptım artık zeytinyağlı yiicez akşama ..
meyvecim çok çok geçmiş olsun canım .inşallah çabuk toprlanırsın
dün bi markette baktım yav biterın üzerinde ilk kez gördüm % 55 kakao yazıyordu hep bakıyorum o % 80 göremiyorum ben çukuda . hoş ben bitter alıyorum bazan benim bebeler yiyyo ben yemiyorum . yemedigimden sanmayın ha pek sevmemde .slm kıslar....
keyifler nasıl?
meyviş hatun yok geliba?çok iyi okuyamadım geçmiş sayfaları gerçi...
banum %70'e izin var cnm.(ilk başlayanlar hariç)2 karecik ye biişey olmaz.portakallıda olur.antep fıstıklısıda var %70 kakaolunun onuda deneyebilirsin.
ben şimdi oğluşu uyutup geliirim.işlerimi bitirdim,azıcık dinlenirim hemde sizi okurum.
Bugün montiye başlayalı tam bir hafta oldu.
66,5 ile başlamıştım, bu sabah 55,1'dim...
Dünkü menümü de yazayım bu arada:
Sabah
Klasik kahvaltı
Öğle
Izgara tavuk kanat, ıspanak kavurma, yoğurt, domates
Ara:
1 portakal
Akşam
Ispanak kavurma, yoğurt
(Ispanağımı yemiştim ki birden aniden misafirler geldi. Sofraya da oturmadılar. Mecburen biz kalktık. 1,5 - 2 saat sonra gittiler ben yemeğime devam ettim. Hala açtım çünkü)
But ızgara, salata, yoğurt
Bu arada arkadaşlar montiye uygun ilginç, değişik yemek tarifleriniz varsa paylaşır mısınız? İlk tarifi ben vereyim.
Sağlıklı biber kızartma (Kızartma dediğime bakmayın, aslında haşlama diyebiliriz.)
Biberler yıkanır, suları süzülmeden tavaya konur. Üzerine iki kaşık fındık yağı dökülür. En üste rendelenmiş domatesler (istenirse sarımsak) ve tuz ilave edilir. Tavanın ağzı kapanır. Bir iki dakika harlı ateşte tutulduktan sonra, ocağın altı kısılır ve suyunu çekene kadar pişirilir. Hafif dibini tutarken tavadan alınır ve afiyetle yenir.
güzelbir denge olmuş marıam .Bugünkü mamalarım kızlar...
Sabah: 1 kuru incir, limonlu su, 1 elma...
Kahvaltı: mantarlı omlet, peynir, zeytin, marmelat...
Öğle:Fırında domatesli balık, peynirli salata,1 avuç fındık
Akşam:Yeşil mercimek salatası bol yoğurtlu
Ara: 1 kase çilek
iksircim ayran aşından çok proteine agırlık verseydin dahamı iyi olrdu aceba ki neden dersen kaçamagın zaten karbınhidrat .ablam bu pilav neymiş yaa 700 gram bir gece de dün de ayran aşı yaptım tık bile yok,benim şimdi monti gitti mi birden mi başlıcam:26:
ayışgım özlüyoruz kıs
amanda amannn biri benimi özlemisssssssssssnasilsin aebenim temizlige baslamadinmi daha sennnnnn ne ariyon burda hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii temizlige.
günaydın çıtırlar
iksircim bikereden bişey olmaz canım 1 den başlamana gerek yok
aebeninde deği gibi hatalar bizim için tartıda tokatını atmış zaten sana bide biz furmayalım:))
ben 57.5 falan geliyodum şuan adet döneminde 2. günüm olmasına rağmen ödem yok 56buçuk falan geldim sabah valla üzerimdekileri çıkarmaya üşendim üç aşşağı beş yukarı öyle yani .
bugün sabah
klasik tost
çay
somates salatalık zeytin
öğle
tavuk yerim herhalde şu nişastalı tavuğumdan(bitiriimde daha almam)
yoğurt ve salata
akşam
brokoli ve bürüksel lahanası yemeği
salata ve yoğurt
bakla yerim birazda z.yağlı,
bakla yiyeceğimden brokoliye et koymuucam kendime yapıcam zaten 2 gün yerim evdekiler yemez öyle sağlıklı şeylere alerjileri var:))
he bu arada benim geçen sene yaptığı dönemde serbest olanlar yasak yasak olanlşar serbest olmuş nası iş anlamadımki neye göre değişiyo bu durum yabancı sitedenmi güncel haberleri getiriyorsunuz buraya .mesela çiğ havuç her türlü etle yada etsiz serbestti şuan nadir etsiz menüde yiyin deniyor.bakla kesnlikle yasaktı adım gibi eminim içinde şeker var diye şuan yeniyo anlamadım ben bu durumu
balkcım yogurt ve yaran soguk olursa gaz yapar diyorlar ılıtıp dene istersen .selam kızlarr.. bugün 22. günüm ve menüm şöyle:
sabah klasik monti
öğlen ton balıklı salata , peynir ve biraz fındık
ara: 1 elma
akşam bamya
kızlar yoğurt yemek istemiyorum2 3 gün önce sütaş yoğurt yedim mahvetti beni karnım ağrıdı şiştim resmen
selam aebencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?