slm millet...
okuldan az önce döndüm...hemen bakayım dedim neler yazmış çizmiş bizim hatunlar
masumum kilo alma konusunda herkes aynı değil cnm walla.az evvel okulda bir arkadaşın boğazına yapışasın geldi yeminle...
sabah 2'li bi ekmek almıştım bitirdim dedi.kaç kişi yediniz hocam dedim bi tek beeeen dedinasıl yani hocam dedim.
-walla hocam sabah evden terayağı ile bal karıştırıp getirdim bir kasede yeşil zeytinle bir ekmeği öyle yedim dedi.(içimden oha dedim tabii)
-öğlende yarım ekmek döner yedim ama kesmedi beni bende kalan 1 ekmeğin yarısını kalan zeytinle çayla yedim dedi.benim gözler faltaşı kadar oldu o anlatırken.bir yandanda kafa mı buluyor acaba diye düşündüm.
-öğlenden sonrada okulda kilo ile kuruyemiş satan bi kantincimiz var.o bi tabak dolusu fındık badem ceviz getirdi sağolsun onlarıda yedim dedi.(durun daha bitmemiş valla o sayarken başım döndü)
-akşam üstü gene içi kıyılmış nasıl içi varsa artık siz düşününbir simitle üç tane üçgen peynir ve çayı götürmüş hatun.
-ben okula 6:30 gibi gittiğimdede kalan yarım ekmeğini arasına salam doldurmuş yiyiyordu.
-bizim saat 20:00'deki çay molamızdada bir paket finger bisküviyle 4 avuç leblebiyi yedi yemin ederimki...
gerçekten boğazını sıkasım geldi.ben onun bir günde yediklerini bir haftada yemiyorum yaaa.ve kadın 61 kg.168 boyu varmış.ama valla 55 gibi falan yani.hayındada spor yapmamış mübarek insan neresine yiyiyor yahu
bi arkadaş daha var birlikte çalıştığımız yan fülüt hocası.sen onun hafta sonu kahvaltısını gör asıl dedi.evlerine gitmiş kahvaltıya arkadaş.sofrada parmağını dokunduracak kadar boş yer yoktu hepsini yedi dedi.patates kızartmasından tutunda hamur kızartmasına,sucuklu yumurtaya,domatesli biberli pastırmalar anlata analata bitiremedi hepsi yedi dedi...
walla şaşırıp kaldım.bir erkeğin yediğinden çok daha fazlasını yiyiyor kadın ve hiç kilo almıyor...:26:
okuldaki tüm bayan arkadaşlar kadına gıcık
öyle olmak isterdim valla..yiyceksin yiyceksin bi gram almıycaksın...oh ne âla memleket...
ayy zillicim şoka igirdim yaw o nssıl bir midedir öyle
ay bende çok sinir oluyorum yiyip yiyip kilo almayanalra haksızlık buuu
oha diye bagırmka istiyorum zilim harbidne yaaa naısl içi varmışta kıylmış
vallah ben yesem keisn 5 kilo artı çıkarım hoş yiymemdee amaaa
maşşallhı vramış ablanınnnn
ahahay masumcum çok haklısın yaa valla bende şoklardayımmm nasıl bir mdie o öyle çöp torbası gibi
gunaydin arkadaslar
bugunki menum
sabah kalakar kalkmaz sirkeli 1 bardak su
10 dk. sonra klasik monti kahvaltim ve capuccino
ara 1 yesil elma
oglen kofte ve salata yaninda 1 bardak ayran
ara 1 yesil elma
aksam kabak dolmasi ve ayran
yatmadan once yine sirkeli 1 bardak ilik su
hepinize keyifli, kacamaksiz bir gun diliyorum
afiyet olsun canım kabak dolması pirinçsiz miydi canım heralde öyledir
günaydın kızlar zilim valla bende hasta oluyorum öyle hatunlara. bizimde vardı okulda 2 tabak makarnayı yerdi doymazdı ve 45 kilo falandı
hemen dünkü menümü yazayım;
sabah : yarım elma - lor peyniri,zeytin, 3 dilim kızarmış ekmek, domates
öğlen : omlet , yoğurt, domates
akşam : kıymalı mantar sote, salata , yoğurt
1 elma sonra
45 kilomu bide aç yani nasıl bir bünye yaw acıkıyo öyle
canıma fiyet olsun güzel menü
günaydınlar; bugün benim 23. günüm ve menüm ;
sabah klasik monti ve yeşil çay
öğlen sebze corbası,tavuk ızgara salata peynir
ara; 1 nektarin
akşam ; bamya sebze corbası
ara; 1 elma
selam kıslar...
az kaldı 30'a kızz... afiyet olsun canım ama akşam hani salata hani süt ürünü ???
aebencim sağol yavrum cevaplar için bakalım ne zaman bıkıcan bizden:))
bu arada 30 senelik ev hanımısın kınıyorum seni :)) baklanın tadını bilmiyosun yani
valla benim bazı tabularım var mesela mücveri baklayı kabak dolmasını dereotu olmadan yemem ama çokta severim hepsini.teyzemde bi kere dereotsuz yemiştim bakla hiç beyenmedim,ben dereotlu yaparım ve çok severim yani denemn lazım fasulyeye pek benzer yanı yok
menümü vereyim
sabah
tost yağsız süt domates
öğle
5 tavuk köftesi
bol yoğurt
kıvırsık salata ve soğan
10 fındık
bi küçücük parça çikolata %85
çabuk biri beni durdursun yada mutfağın kapısını kitlesin:))))
selam maytapcımm...dereotu hakkında konuşmuşsun bende çoks everim yoğurdada katarım lezzet veriyo ehrşeye bence....afiyet olsun canım kaldır çikolatayı hemen bir yerlere bi kaza çıkmasın