Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy zillicim şoka igirdim yaw o nssıl bir midedir öyle

ay bende çok sinir oluyorum yiyip yiyip kilo almayanalra haksızlık buuu

oha diye bagırmka istiyorum zilim harbidne yaaa naısl içi varmışta kıylmış
vallah ben yesem keisn 5 kilo artı çıkarım hoş yiymemdee amaaa
maşşallhı vramış ablanınnnn

ahahay masumcum çok haklısın yaa valla bende şoklardayımmm nasıl bir mdie o öyle çöp torbası gibi

afiyet olsun canım kabak dolması pirinçsiz miydi canım heralde öyledir

45 kilomu bide aç yani nasıl bir bünye yaw acıkıyo öyle

canıma fiyet olsun güzel menü

günaydınlar; bugün benim 23. günüm ve menüm ;

sabah klasik monti ve yeşil çay

öğlen sebze corbası,tavuk ızgara salata peynir
ara; 1 nektarin
akşam ; bamya sebze corbası

ara; 1 elma

selam kıslar...

az kaldı 30'a kızz... afiyet olsun canım ama akşam hani salata hani süt ürünü ???

selam maytapcımm...dereotu hakkında konuşmuşsun bende çoks everim yoğurdada katarım lezzet veriyo ehrşeye bence....afiyet olsun canım kaldır çikolatayı hemen bir yerlere bi kaza çıkmasın

afiyet olsun canım

slm kıslar...
mamişimi yedim kuaföre gittim(saç-kaş için) geldim.

aebenim küçük marketlerde dediğin gibi %55'lerden fazla kakaosu olan pek bitter çeşidi yok ablacım.
etinin bitterleri o civarda %55 gibi. bizim alt kattada küçükk bi market var orda da yok yüksek kakao oranına sahip bitter vs..

migrosta gördüm bu %70-80-90-99 kakaolu bitterleri.%70'olan yerli marka golden çikolata. diğerleri yine unuttum adını yabancıydı.(bu aralar valla hafızam kalmadı yaa bana noldu böle bilmiyoırum valla balık hafızalı oldujm herşeyi unutuyorum önceden içindekiler bölümüne kadar ezberimde tutan ben şimdi adını aklımda tutamaz oldum.alzaymer oldum galiba

ama %70 üzerini acılıktan yiyemeyiz gibi geliyor.damak tadı meselesi tabii.bama acı gelir gibi geldiği için almamıştım.birde yawruşumda yiyemez diye.
ve kadınların çkolata yemesi faydalıymış.östrojen hormonu salgılatıyormuşya çikolata.menopoza yatırım baabında yani...

menülerde menemen gördüm canım çekti yahu....
pek severm kendilerini...çokta güzel yaparım
ama şu ara ne domates ne biber hormonsuzunu bulmak imkansız gibi.yaz gelsede boooool boool yesek..offff avucumu yalıyayım barim içim gitti walla...menemeni kim yemişti unuttum ama bi yerim şişerse günahı size yazılsın (töbe yarabbiim

ben yazın yemek yemem nerdeyse ,çingene pilavı dedikleri bol lorlu domates,biber,sütlü taze soğan ve zeytinyapıyla yapılmış salataya çala kaşık oohh miss.
bi öğüne menemen,bi öğüne fırında kızartma bol soslu..oyy yaz gelsin artık yaaa ben kış çocuğu değilim kışı ve sebzelerini pek sevmiyorum...yazın herşey bolluk ne güzel...meyve sebze ooo...

banuuuu gene nerdesin be canım?ananamı gittin yokdss benden izin almadan..sen eve gelde bak noluyo gittiysen..bu sefer fena yapıcam seni..izin almadan gidip duruyorsun...falaka yatırmassam seniiii

ggeldimm zilim geldim yok cnm anneme gitmeidmde misafiirm geldi eşimin teyzeisnin kzı
allah deidm kaçamak olcak ama olmadı tavuk salata,sarma,birde kımrıız köz biber vardı ,börek kızarttım kendimdeee sadce salata ve biber yeidmmm bolda çay içtimmm
ama anneme gidicem valla he rgittigimde diyet bozuluyor ,gitmedende olmyor umaırm bu hafta kazasız geçerde 63 ü görürüm yakındaaaa

slm kızlar bugün ki menüm
sabah
1dlm ekmek,peynir,biber,zeytin,ac sos
öğle
patlıcanlı güveç,salata,ayran
akşam
mantar yemeği,yoğurt
ara
yarım bardak yağsız süt

markası Lindt olması lazım canım

selam kızlar

çikolataya çözüm...

şölenin %70 lik ve %55 lik çikolatası var aynı pakette yarısı az yarısı cok bitter. siz %70 liği yersiniz % 55 liğide eşinize annenize kardeşinize ikram edersiniz..
fiyatıda diğerleri gibi ucuk değil..diğer çikolatalar gibi 1.65 tl ..

Son düzenleme:
canım geçen gün yoğurt beni cok rahatsız etti yemekten korkuyorum

kız yoğurttan zarar gelmezki yanında yediğin şeyede bağlı hem toksinleri atar şişkinliği giderir peynirli salatada yiyebilirsin...

afiyet olsun canım

teşekkürlerr

selam canım :80:

evet zillicim benim o benimde canım çekti yedim özlemişim domateler hormonsuz dedielr pazardan aldık çıkmış artık sıcak yerlerde heralde...evet yaz gibisi yok canım ya meyveleride sebzeleride çok güzel...

sabah
öğle
akşam
mantar yemeği,yoğurt
ara
yarım bardak yağsız süt

afiyet olsun canım

ay keşke yiyebilsem güzelmiş aslında

kızlar bugün bi elbisemi denedim ve anladım ki. göbeğim ve yanlarım baya bi gitmiş ama basenler yani asıl sorun o kadar hızlı gitmemiş
asıl sorunum zaten bacaklar ama baya yavas gitcek heralde
call yapıodum birkaç gündür onu da yapamıyorum cok yoğunum bu ara. ama tekrar başlıcam :18:

şölenin hem
uygun hem güzel lezetli oluyor iyi bulmuşsun meyvem, ben aksamları sıcak sut kaynatıp kaynarken içine kakao atıyorum kaşık kaşık, aynı isteğimi alıyor hem antioksidanmış kakao, normalde de içerdim şimdi rejimde de içiyorum acıktıkça. kakaolu süt yani.

bugun 5 fındık yedim şu an agzımda biri karşımda fındık görünce dayanamıyorum

evet çukulanın yararı kakaodan geliyor zilim kaynak o .

bu arada bügün markette varmış aldım %80 kakao eti'nin çukulata keyfi badem ve portakallı .nedendir bilmem ama çok tatlıydı
inşallah banum.. yakında boynuz kulagı geçeçek .
sabah
öğle
akşam
mantar yemeği,yoğurt
ara
yarım bardak yağsız süt

anam ben sabır taşıyım bıkmam ..bilirsin akrepler neye başladımı sonuna kadar devam ederler.
kıs 35 yaşındayım 5 yaşındamı yemek yapmaya başladım ben .kına kına benim sınırlarım vardır tanımadıma pek yanaşmam .gerçekden yemedim hiç .:78:tabı bunda silifkede yaşayan eltimin de rolu var o sık pişirir orda bol .tadının güzel olmadıgını yani yeşil fasulyenin daha iyi oldugunu söylemişti . yapasım varsa bile yapmadım o yüzden .
tamam efem yarın pazardan alıp pişiriyorum bol dere otlu begenmessem artık sana gönderirim .

mönüne gelince tavugun ardına bitterde olsa çuku olmamış hanum bacım .
ne yaptım akşamı yazmamışsın sanırım hala mutfaktasın çıkamadın .
mariam seni çok ıstikrarlı görüyorum .

hadi iyi geceler hepinize
. osman başladımı ki neyse mutfagı toparlarken bakayım osmana

blakcım sabrına hayranım hala tartılmadın dimi..zamnla oralarda erir

bu arada listeler için sizlerden çokkk özürdilerim .:78::78::78:
kakao konusunda en iyisini yapmışın dedigim gibi çukunun yararı kakaodan kaynaklı ...
iyi akşamlar ışılcım dügüne kaçgün kaldı ??

ayyyyayyy aben ablamm yok ben snei geçememm
bilmiyormusun ben 2 hafta versem 4 hafta takık kalıyorum o kilodaaaa

osmanı bend eizlmeek istiyorum ama platste yapmadımmmm belkim bitince yaparımm

aebencim okulda tartı var ama tartılmak istemiyorum yanlış cıkacak adım gibi eminim sonra canım sıkılcak kiloyla derdim yok ya inceldiğimi görmek bana yetiyor

ama tartılcam düzgün bi tartı bulunca

kızlar ben annemden marmelat yapmasını istedim şekersiz olmaz diyor

siz nasıl yaptınız bana bi anlatabilir misiniz ben de söyliyeyim anneme öyle yapsın getirsin

ay aynen benimde sorunum basenlerde yaa

gider canım gider hareket önemlii ben yarın spor salonuna başlıyorummm

aeben abla istikrarlıyım monti beni çok mutlu etti çünkü çok sağlıklı hissediyorum kendimi sayenizde tabii...

sen 35 yaşındamısın maşallah abalcım allah nazarlardan korusunn

annemle yaşıtsın demek size anne diyebilir miyimm :78:

kızlar ben annemden marmelat yapmasını istedim şekersiz olmaz diyor

siz nasıl yaptınız bana bi anlatabilir misiniz ben de söyliyeyim anneme öyle yapsın getirsin

canım şekersiz olur çok da güzel oluyor hem de...ben 4 elmayı rendeliyorum tencereye koyuyorum 1 yemek kaşığı tarçın , yarım limonun suyu ve bir bardak %100 elma suyuyla pişiriyorum içine bazen kuru kayısı da attığım oluyo pişince blenderdan geçiriyorum ceviz fındık filanda katıyorum kavanoza koyuyorum ve hazır işte süper oluyo valla

yaaa benim karnım ve göbegimm hep böle kalcak sanırımmmm
bi elbise almıştım hala güsel olmuyorrrrrr
yanlarım ve göbegim çıkıyor halaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…