ay aynen benimde sorunum basenlerde yaa
gider canım gider hareket önemlii ben yarın spor salonuna başlıyorummm
aeben abla istikrarlıyım monti beni çok mutlu etti çünkü çok sağlıklı hissediyorum kendimi sayenizde tabii...
sen 35 yaşındamısın maşallah abalcım allah nazarlardan korusunn
annemle yaşıtsın demek size anne diyebilir miyimm :78:
canım şekersiz olur çok da güzel oluyor hem de...ben 4 elmayı rendeliyorum tencereye koyuyorum 1 yemek kaşığı tarçın , yarım limonun suyu ve bir bardak %100 elma suyuyla pişiriyorum içine bazen kuru kayısı da attığım oluyo pişince blenderdan geçiriyorum ceviz fındık filanda katıyorum kavanoza koyuyorum ve hazır işte süper oluyo valla
gnaydınnnnnn
işlere dalmadan sizlere bi günaydın diyim didimmm
meyvem çok ii görüdm snei
blck yeidn ve yattın mı yedikleirnin üzerineee
bu hafta çok ümitli geilim kendimden wc ye de gidmeidm doru düzgün lipton kiraz saplı almıştım işe yaramadı ya bi daha almıycam
cnm makarn aymek istiyor eger bu hafta 63 ü görürsem yiycemm yoksaa görene kadan yimek yok
merhaba monti fistiklari keyifler nasil.zilimmmmmmmm destanmi yaziyon 1 saattir bekliyom ne yazcak diye.
canım yerim seni ben
walla çok uzun sürdü yazması,çünki oğlum bi yandan hav hav yap,miyav yap diye almış boya kalemlerini ha bire resim çizdirip duruyor..bir yazıyorum bir çiziyorumancak yazabildim canım...
sen neler yapıyorsun ? yeme içme işini ne yaptın?
günaydın herkeseeeee....
meyvem pek bi enerjik gördüm seni cnm ne güzel..bizede enerji verdin.walla hava ışıl ışıl insanın içi aydınlanıyor böyle olunca..temizlik yapası ,çıkıp gezesi geliyor...
banum senin şu kabızlık işini bi çözemedik cnm yaa:26: yeşil bi toz vardı okuldan bi arkadaş içiyordu.kına gibi bişeydi.z:26:ayıflamak için içiyordu arkadaş onu ama bağırsakları çok çalıştırıyor diyordu.sen onu sadece wc problemi yaşadığında içsen olurmuki acaba?
birde çilek reçeli sormuştu biri(hatırlayamadım sorry)
ben şu şekilde yapmıştım.tabii dağ çileğiydi benim yaptıklarım küçük ve kokulu çileklerdendi.ama şimdiki çileklerdende olur zannımca..
-çilekleri temizledim.iri olanları ikiye böldüm.derin bir tencereye aldım.
-üzerine (2 kg çilekten yapmıştım) yarım kg şekersiz elma suyunu reçelyapla karıştırıp ilave ettim.
-sonra altını yaktım kayanayana kadar hızlı ,kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirmeye başladım.
-suyunu iyice ekincede altını kapadım soğuyana kadar beklettim kapağı açık olarak tabiisi..
-reçel pişerkende kapağı açıktı.suyu uçsun diye...
bu kadar....yapanlara afiyet olsun...
ama bunu içine kuru incir yada kuru kayısı doğrayarakta yapabilirsiniz.benim yaptığım şekilde hafif mayhoş oldu.babam yerken içine toz tatlandırıcı atmış bazen...
siz içine incirde ekleyin.piştikten sonra blnedırdan geçirin marmelat olsun...isteyen içine karanfil de atsın çok güzel koku verir..yada tarçın çubuğu....
yalnızımcım çocuk olan evde atraksiyon bitermi cnmher an her şey olabiliyor
inşallah türkiyeye gelene kadar verirsin fazlalıklarını cnm...bir an evvel başla ama zamanın azalmış
anna uydurmasyon tariflerimden faydalanabiliyorsan ne güzel cnm...afiyet olsun...
balkcım tabiki aç kalma ama gece için bukadar ekmek çok fazla .. başka alternatif yokmuydu meyve yogurtda işini görürdü.günaydın kızlar bu gece uyumadım sınavım var
ve gece cok acıktım 4 dilim ekmek peynir salatalık yedim
bişi olmaz heralde napiim ama tüm gece aç kalamazdım
iyi günler olsun beyazım .günaydın kızlar.
bak bak bak dondurmalarıda yalarmış kızzz hasta olcan yinegünaydınnnnn
aşk kokulu sabahlar herkezeee :131::131::131:
banum artık son killar tabiki inad eder . o yüzden her hafta kilo kaybı omasada buna alışmalısın .gnaydınnnnnn
işlere dalmadan sizlere bi günaydın diyim didimmm
meyvem çok ii görüdm snei
blck yeidn ve yattın mı yedikleirnin üzerineee
bu hafta çok ümitli geilim kendimden wc ye de gidmeidm doru düzgün lipton kiraz saplı almıştım işe yaramadı ya bi daha almıycam
cnm makarn aymek istiyor eger bu hafta 63 ü görürsem yiycemm yoksaa görene kadan yimek yok
afiyet olsun imam bayıldın şekerli oldugundanmı azcık ibaresini kulandınki . şeker yoksa bi mahsuru yok .zatetn öyleninde et de yok için rahal olsun .Dünkü menümü yazayım:
Sabah
3 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates
Öğle
Yeşil mercimek, imam bayıldı (çok az), salata, ayran
Ara
Çilek
Akşam
Izgara somon, salata, yoğurt
Ara
1 kase yoğurt
merhaba monti fistiklari keyifler nasil.zilimmmmmmmm destanmi yaziyon 1 saattir bekliyom ne yazcak diye.
geçersin banum geçersin . ben duraganım malum ama sen kilo vermeye uygaşıyorsun elbet geçeceksin geçmelisinde .ayyyyayyy aben ablamm yok ben snei geçememm
bilmiyormusun ben 2 hafta versem 4 hafta takık kalıyorum o kilodaaaa
osmanı bend eizlmeek istiyorum ama platste yapmadımmmm belkim bitince yaparımm
:87:aebencim okulda tartı var ama tartılmak istemiyorum yanlış cıkacak adım gibi eminim sonra canım sıkılcakkiloyla derdim yok ya inceldiğimi görmek bana yetiyor
ama tartılcam düzgün bi tartı bulunca
balkım olur neden omasın . elme suyu ve kuru kayısı ana malzemesi oldukdan sonra her meyveyle oluyor . güzelce pişirsin ve robottan geçirsin okadar .kızlar ben annemden marmelat yapmasını istedim şekersiz olmaz diyor
siz nasıl yaptınız bana bi anlatabilir misiniz ben de söyliyeyim anneme öyle yapsın getirsin
marıam demiştim daha evvel 16 yaşında kızım var . senide onun yerine koydum demiştim zaten .aeben abla istikrarlıyım monti beni çok mutlu etti çünkü çok sağlıklı hissediyorum kendimi sayenizde tabii...
sen 35 yaşındamısın maşallah abalcım allah nazarlardan korusunn
annemle yaşıtsın demek size anne diyebilir miyimm :78:
yaaa benim karnım ve göbegimm hep böle kalcak sanırımmmm
bi elbise almıştım hala güsel olmuyorrrrrr
yanlarım ve göbegim çıkıyor halaa
ne yapdın cadı iyce iyleştinmi. .
aeben ablammmmm
ne yapdın cadı iyce iyleştinmi. .
annenlerde ne yaptın hasta olmak dışında .
ve can alıcı soru kaç kilosun .
meyvem benim minderim yok . oturma odası yada salonda yapıyorum ben halılarımda baya kalın gerek kalmıyor yani .antibiyotik toparladı baya ablam sadece az bi yanmam var pazartesi tekrar bi tahlil yapıcam kendime bol bol su içiomm
ayy içime öküz kacmıs gibi yedim aeben ablam süper bi duyguydu
2.300 almısım ama sorun değil hemen bu gün toparlanmaya gectim
haftaya cuma 55 olucam kendime söz verdimm
ablam ben plates minderi alcamda yaa kaclık alayım setlerde ince kalınlıkta matlar var 4.5mm o yetermi leğen kemiği ve pubis canımı yakıyor yüz üstü hareketlerini yapamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?