Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım peki çilekli nasıl yapılır

günaydın kızlar bu gece uyumadım sınavım var
ve gece cok acıktım 4 dilim ekmek peynir salatalık yedim
bişi olmaz heralde napiim ama tüm gece aç kalamazdım

gnaydınnnnnn

işlere dalmadan sizlere bi günaydın diyim didimmm
meyvem çok ii görüdm snei
blck yeidn ve yattın mı yedikleirnin üzerineee

bu hafta çok ümitli geilim kendimden wc ye de gidmeidm doru düzgün lipton kiraz saplı almıştım işe yaramadı ya bi daha almıycam

cnm makarn aymek istiyor eger bu hafta 63 ü görürsem yiycemm yoksaa görene kadan yimek yok

masumumm bu sabah bende kendimi cok ii hissediyorum..
havada ask kokusu var nedense içim bi baska kıpır kıpır bu sabah

inş görürsün 63 ü canımm bozma moralini cumaya daha b2 gün var wc ye cıkarsın rahatlarısın canım..

Dünkü menümü yazayım:

Sabah
3 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates

Öğle
Yeşil mercimek, imam bayıldı (çok az), salata, ayran

Ara
Çilek

Akşam
Izgara somon, salata, yoğurt

Ara
1 kase yoğurt

günaydın herkeseeeee....
meyvem pek bi enerjik gördüm seni cnm ne güzel..bizede enerji verdin.walla hava ışıl ışıl insanın içi aydınlanıyor böyle olunca..temizlik yapası ,çıkıp gezesi geliyor...

banum senin şu kabızlık işini bi çözemedik cnm yaa:26: yeşil bi toz vardı okuldan bi arkadaş içiyordu.kına gibi bişeydi.z:26:ayıflamak için içiyordu arkadaş onu ama bağırsakları çok çalıştırıyor diyordu.sen onu sadece wc problemi yaşadığında içsen olurmuki acaba?

birde çilek reçeli sormuştu biri(hatırlayamadım sorry)
ben şu şekilde yapmıştım.tabii dağ çileğiydi benim yaptıklarım küçük ve kokulu çileklerdendi.ama şimdiki çileklerdende olur zannımca..
-çilekleri temizledim.iri olanları ikiye böldüm.derin bir tencereye aldım.
-üzerine (2 kg çilekten yapmıştım) yarım kg şekersiz elma suyunu reçelyapla karıştırıp ilave ettim.
-sonra altını yaktım kayanayana kadar hızlı ,kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirmeye başladım.
-suyunu iyice ekincede altını kapadım soğuyana kadar beklettim kapağı açık olarak tabiisi..
-reçel pişerkende kapağı açıktı.suyu uçsun diye...
bu kadar....yapanlara afiyet olsun...
ama bunu içine kuru incir yada kuru kayısı doğrayarakta yapabilirsiniz.benim yaptığım şekilde hafif mayhoş oldu.babam yerken içine toz tatlandırıcı atmış bazen...
siz içine incirde ekleyin.piştikten sonra blnedırdan geçirin marmelat olsun...isteyen içine karanfil de atsın çok güzel koku verir..yada tarçın çubuğu....

merhaba monti fistiklari keyifler nasil.zilimmmmmmmm destanmi yaziyon 1 saattir bekliyom ne yazcak diye.

canım yerim seni ben
walla çok uzun sürdü yazması,çünki oğlum bi yandan hav hav yap,miyav yap diye almış boya kalemlerini ha bire resim çizdirip duruyor..bir yazıyorum bir çiziyorum ancak yazabildim canım...
sen neler yapıyorsun ? yeme içme işini ne yaptın?

valla bizdede aktiviteler hic bitmiyor.gecen hafta oglusumun dogumgununu kutladik disarda buyuk bir cocuk parkinda beyfendi evde istemiyormus.arkadaslari organizasyon davetiyesi suyu buyu bitmek bilmedi bir turlu.sükür atlattik dünde arkadasini eve davet etmisti.2 savasci 1 cadi evde savas vardi.benim kucuk cadida onlarla oynamak isteyordu tabi abisi izin vermiyordu gelde anlat kucük cadiya.yemeyi icmeyi hic sorma.zayiflamam lazim mayista turkiyeye gidicem bir turlü toparlanamadim.

günaydın montici güzellerr

blakcys canım sınavın varsa bende uykuuz kalmamalıydın uyku düzeni şart o saattede onları yemişin ama düzensiz olmuş neyse bu seferlik böyle olsun bişi olmaz...çilekli reçel tarifinide zillicim vermiş hamarat ablamız

zillicim harikasın yine döktürmüşsün yaw..çileklerin organikleri çıksın ben de yapcam bunu canım teşekkürler tatlım sen olmasan monti monoton geçecekti hep tariflerini topladım bi yere bakıp bakıp yapıyorum iyiki varsın şekeritom

yalnızımcım çocuk olan evde atraksiyon bitermi cnm her an her şey olabiliyor
inşallah türkiyeye gelene kadar verirsin fazlalıklarını cnm...bir an evvel başla ama zamanın azalmış

anna uydurmasyon tariflerimden faydalanabiliyorsan ne güzel cnm...afiyet olsun...

ay zillicim uydurmasyondeme onlar birer sanat eseri

valla ne zaman sıkışsam aklıma geliyo tariflerin pratik zekanın ürünü bunlar iyi ki burdasın bizimle paylaşıyosun bunları kendimi şanslı hissediyorum...

HAYIRLIGÜNLER OLSUN EFEM .....

günaydın kızlar bu gece uyumadım sınavım var
ve gece cok acıktım 4 dilim ekmek peynir salatalık yedim
bişi olmaz heralde napiim ama tüm gece aç kalamazdım
balkcım tabiki aç kalma ama gece için bukadar ekmek çok fazla .. başka alternatif yokmuydu meyve yogurtda işini görürdü.
günaydın kızlar.
iyi günler olsun beyazım .
günaydınnnnn
aşk kokulu sabahlar herkezeee :131::131::131:
bak bak bak dondurmalarıda yalarmış kızzz hasta olcan yine
.eşime derim hep kaz cücügü gibisin yel esse hasta olur tıpkı onun gibisin .
banum artık son killar tabiki inad eder . o yüzden her hafta kilo kaybı omasada buna alışmalısın .
ama dönde ardına bir bak . senle buluştugumuzda 6lı rakmlardaydın şimdi 64 . arda ki farka bak .daha evveli saymıyorum hiç ... bunu düşün ve mutlu ol bence . elbet kalanlarda gidecek .ama bu hafta ama öbür hafta .
Dünkü menümü yazayım:

Sabah
3 dilim ekmek, peynir, zeytin, domates

Öğle
Yeşil mercimek, imam bayıldı (çok az), salata, ayran

Ara
Çilek

Akşam
Izgara somon, salata, yoğurt

Ara
1 kase yoğurt
afiyet olsun imam bayıldın şekerli oldugundanmı azcık ibaresini kulandınki . şeker yoksa bi mahsuru yok .zatetn öyleninde et de yok için rahal olsun .
merhaba monti fistiklari keyifler nasil.zilimmmmmmmm destanmi yaziyon 1 saattir bekliyom ne yazcak diye.

ayyyyayyy aben ablamm yok ben snei geçememm
bilmiyormusun ben 2 hafta versem 4 hafta takık kalıyorum o kilodaaaa

osmanı bend eizlmeek istiyorum ama platste yapmadımmmm belkim bitince yaparımm
geçersin banum geçersin . ben duraganım malum ama sen kilo vermeye uygaşıyorsun elbet geçeceksin geçmelisinde .bikaç haftaya kalmaz
aebencim okulda tartı var ama tartılmak istemiyorum yanlış cıkacak adım gibi eminim sonra canım sıkılcak kiloyla derdim yok ya inceldiğimi görmek bana yetiyor

ama tartılcam düzgün bi tartı bulunca
:87:
kızlar ben annemden marmelat yapmasını istedim şekersiz olmaz diyor

siz nasıl yaptınız bana bi anlatabilir misiniz ben de söyliyeyim anneme öyle yapsın getirsin
balkım olur neden omasın . elme suyu ve kuru kayısı ana malzemesi oldukdan sonra her meyveyle oluyor . güzelce pişirsin ve robottan geçirsin okadar .
bizler alışmışız şekersiz tatlı yapmamaya ..
marıam demiştim daha evvel 16 yaşında kızım var . senide onun yerine koydum demiştim zaten .
albümde resimlerimiz var canım bakmak istersen .
yaaa benim karnım ve göbegimm hep böle kalcak sanırımmmm
bi elbise almıştım hala güsel olmuyorrrrrr
yanlarım ve göbegim çıkıyor halaa

zamanla hepsi inecek banum .biraz sabır . 5 li rakamlara inince büyük ölcüde gececek .

banum günlük menünü epeydir görmüyorum .
kabızlıgın için , biliyırum sebze ve salata yiyosun ama ne kadar ..bu önemli .
şöyle iki avucunu yan yana getir azda parmaklarını açarak . bunun dolusu kadar bir ögünde salata yiyormusun . degim yerinde ise kaca bir kase . bu kadar ye ardından 2 br su aynını akşamda yap bak bakalım ertesi gün sonuç ne .
salata yiyorsunuz belki (kabızlık çekenler ) ama ne kadar bunu bir düşünün .

ZİLİM .
dedigin o yeşil tozu ben kulandım bundan 2 sene evvel adı; çıçek otu .. içinde bol miktarda çekilmiş sinemeki yapragı var. sürekli kulLnamayı ASLA TAVSİYE ETMEM .

Son düzenleme:
ne yapdın cadı iyce iyleştinmi. .
annenlerde ne yaptın hasta olmak dışında .
ve can alıcı soru kaç kilosun .

antibiyotik toparladı baya ablam sadece az bi yanmam var pazartesi tekrar bi tahlil yapıcam kendime bol bol su içiomm

ayy içime öküz kacmıs gibi yedim aeben ablam süper bi duyguydu
2.300 almısım ama sorun değil hemen bu gün toparlanmaya gectim
haftaya cuma 55 olucam kendime söz verdimm

ablam ben plates minderi alcamda yaa kaclık alayım setlerde ince kalınlıkta matlar var 4.5mm o yetermi leğen kemiği ve pubis canımı yakıyor yüz üstü hareketlerini yapamıyorum..

meyvem benim minderim yok . oturma odası yada salonda yapıyorum ben halılarımda baya kalın gerek kalmıyor yani .
tabe senin kemiklerin batıyordur .ben o kıvamda deyilim .şaka bi yana bu konuda minderi olanlar cevap versin .
ben opilatesde olmazsa olmazım lastik . küçük topumda var.kalıncada halım . bana yetiyor .

memleket tatilin kısmaı sürdü ne?:44: 2.300. artın .1 300 gitmiştir şimdiye . kalanda gider . saglık olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…